2008 Ekim Anneleri

bne de kraft aldım jenny üzerinde cibinliği var sallanan oyuncağı yoktu memelekette dönencesini de aldım park yataklara da oluyomuş sıkıştırmalılardan oda yapıp da öyle matah bişey değil ki turuncu bi kanepem vardı kitaplığım bi de çekmeceli televizyon altlığım onlara uygun bi şifonyer aldık ee beşil zati turuncu siyah halıyı da yeniliycez kitaplığı da biraz boşaltıp kızımın kozmetiklerini koycem bizim çalışma odası oldumu sana bebek odası napalım memuriyet işte:))

biz galiba bu yatağı kuruakene bi savaş yaşarız eşimle kendileri biraz beceriksizdir de ben de klavuzdan pek bişey anlamadım artık kuramazsak sizden yardım isteyecem

ya ben de bugün bir sabahlıklı pijama takımı aldım ama lohusa takımı değil normalde L giyorum ama bunu XL aldm.bu halimla çoookk dar oldu.hastanede doğum yapınca karnım iner dimi yani içine sıgarım inşallah.önden düğmeli ne dersiniz destinaacımm haa sen ne dersin.sezeryan oluca karın o gün hiç. inmiyomuş.hem doğumdan hemen sonra gecelikmi pijama mı giyiliyo aldım gerçi ama üff inşallah olur

aa biz çok uğraştık kurarken onu hatta benim eşim bu konuda becerikli olduğu halde yapamadık kenarlarını sabit tuttutamadık sonra sorduk anlattılar da öle kurduk takılırsan orda takılırsınız sanırım

nisacım benimkinin üzerinde oyuncağı vardı.kraftın jenny modelini aldım pembe-grilisini ayıcıklar var dönenec yerine.gerçi kardeşim normal beşik almıştı o dönencesini ve yukardan aşağıya sarkan cibinliğini bana verdi.bizim cibinlik üstünde örtü gibi düz duruyo hiç sevmedim ben onu:dilcikar:

canım ben de aldım annemle önden düğmeli pijama takımımı şimdi tam oluyo kenarlarda da boluk var biraz öyle fos diye inmeyecekmişiz canım dar gibiyse bence hiç kullanmadan değiştir derim saonuçda kalçalarımız falan daha da genişleyecek 2 ayımız var göğüsler büyüyecek
bi de sabahlık takımı aldık penye içi yarım kollu sancı çekerken açılmalara falan bakmak için uzun gecelik giyiliyomuş doğuma da onla giriliyomuş doğumdan sonra çıkarıp pijamanı giyomuşun

eşim geldi kızdı bana çok kalmışım hadi öpüyorum bu rada şifonyerimiz de geldi ana kocemen olmuş derin çekmeceli istemiştim bi de 5 çekmeceli olunca baya bi dolap gibi olmuş bizim kız epey bi kullanır

nisanur kırılma canımın içi, herkes kendi derdinde bu ara, yokluğun farkediliyor edilmesine de işin gücün vardıri girememişsindir siteye diye düşünülüyor .................
yatak konusuna geince kur bence ,tabii ki içinin uyku setini filan serme kirlenmesin .........
nisacım ben de pijamamı annemin yoğun ısrarları üzerine XL aldım, daracık oldu, ama annem ısrarla doğumda inecek karnın böyle kalmayacak deyip duruyo, inmesse onu derhal çarşıya yollayıp geniş ferah bişi aldırmayı planlıyorum :)

çakılım ya inşallah olur yoksa doğumdan sonra çıplak kalırım valla.bugün baktım ama loğusa pijamaları genişti ama ben diğerini beğendim XL yi verdi kız bana.ben de acaba olurmu diye baya bi tereddütte kaldım yani bıktırdım kızı orda .sonunda kız patladı artık neye karar veremiyon karnın böyle kalmıycak ki dedi sanküm çok doğurmuş gibi:dilcikar:

canım dar geliyosa değiştir hemen inmiyoki göbekk..valla bende xl aldım ama her xl da aynı olmuyoo..dar olcağına büyük olsunn..

kıs nisanur ne küsüyon bacımm gel bakimm bi öpemmŞeniz
ben acabamı dedim baktım giriyon siteyede cevap yazmıyonn yerimseniben

peki gecelik alayım mı gecelikler de aynı babaannemin geceliği gibi diğerleri de dar kesim üfffffffffffff:sm_confused:

al tabi yavrucum gelip gidip alttan bakacaklarr..canım bak bu tarz güzel gecelikleri iç çamaşırı mağazalarında yada tuhafiyelerde bulabilirsin..

neyse herüfü doyurdum anasıgille konuşurken bi girim dedim iyi hadi gölümü aldınız aferim size nisacım niye babanne gibi olsun ki k güzel özellikle hamileler için gecelikler var ben diz altında aldım uzun olunca pek hoş olmyo hepsi pembe sabahlığı da pijamanın da üstne giyecem aynı rek olunca uyumlu olur yani

hiçte ööle son 4 saat falan deilmişsenağlama 3 te gelmesi gereken otobus hala meydanda yoksenağlama allahım kafayı yiyicemsenağlama

günaydın canım nasılsın

günaydın canımm...kızlar tanıştırayım..mügüş benim ablam olur..onu da üye yaptık.arada bi bizim topiğe bakıyoa.s. hayırlı mesailer canımcım
benim moral tam anlamıyla düzelmedi..gece bikaç defa sertçe vurdu..rahatlattı beni..ama bu saat oldu hala başka hareket yok.öğlen randevum var..inşallah güzel haberlerle gelirim..

celencim eşin gelmiştir herhalde..gözünaydın canımmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…