çok güzel canım biz köye saç ekmeği yapmaya gittik öğleyin bi ara oradan girip yazmıştım ama hemen çıkmıştım tabii
geçmiş olsun
ya bu çapaklanma sorunu bizdede oldu son iki hafta pazarları yeşil alanlara çıkıyoruz ertesi sabah çocuğun sadece sağ gözü çapaklanıyor dr ye gittik enfeksiyon kapmış olabilir dedi damla verdi bir gün kullandım geçti bu pazar pikniğe gittik gene ertesi gün çapaklanmış damladan kullandık hemen gene geçti acaba yeşilliğe allerjisi mi var açık havada tozdan falan mı etkileniyor anlamadım göz doktoruna götüreyimmi diye düşünüyorum :1shok:
he sor bakamkarşı tarafta böyle bisiklet bebek arabası bebek mobilyası falan satılan bşr yer topkapının orda eğer gitmeyi düşünüyosan nasıl gidildiğindi akşam eşimden ööreniyim,? bak bizim bebek arabası burda 239 ytl falandı biz ordan peşin 170 liraya aldık her marka var
ne biliim ya şimdi izne gitcez ya yatağı gibi bunuda tasırız yanmızda alkisalkisalkisişe başlamak bana iyi geldi...evde çok bunalıodum 24saaat kerem biraz ağır geliodu bana-tatlicadiarzu-
canım allah yardımcın olsun tez zamanda gider gelir inş eşin...
gün içinde kerem de süt içmio gece ve sabah beni emio yeterli olmaz mı ki:uhm:
güsel ama sanki 20kg olana kadar kullanamaz gibi geldi bana ufak gibi duruoCADIARZU
yaşanılcak tek yerdir benm memleketim :lepi: tasına toprağına suyuna kurban :Saruboceq: 27 haziranda allahtan bir mani olmazsa izmirdeyiiiiimmmmmmm :sm_cool: :teytey: :dance:Celeen mail atmissin ya izmir resimleri super bi yer yaa bayildimm daha once gormemistim o fotalari yya bende izmirde yasamak istiyomm yaa
vayy ekmek yapmaya gittiniz ha, benim anam da yapar her z aman, bayulurum cokacimcoook yarvum baksana belki de bahardan kaynaklanabilir, bu mevsim polen mevsimi biliyon, belki ondan oluoydur, bi de iyce yaz gelince bi dene baklaım yine aynısı olursa belki de yeşilliğe alercisi vardır, ööle bi alerci varmı bilmom ama CADIARZU
eminnönüne geçecenn ordan aksaraya giden herhangi bir otobüse bineceksin sorarsın ben saraçhanede ineceğim diye yalnız arabayla gitmek çok zor oluyo istersen sen model belirle eşin orayı dolaşsın biz öyle yapmıştık
uleee hadiseyi seyrettinizmi?rezil olduk berbattı!!!!!!!!!!!!!
he sor bakam
ne biliim ya şimdi izne gitcez ya yatağı gibi bunuda tasırız yanmızda alkisalkisalkis
yaşanılcak tek yerdir benm memleketim :lepi: tasına toprağına suyuna kurban :Saruboceq: 27 haziranda allahtan bir mani olmazsa izmirdeyiiiiimmmmmmm :sm_cool: :teytey: :dance:
ooff bizde ctesi veya pazar gunu pikniğe gitcez keneden korkuyorum :çok üzgünüm:
dbestçim zaten günde 1 kere gece yatarken mama veriyodum ben öyle çok şey ağzına tıkmaya çalışmıyorumki anne sütü gün içinde almadığı için bunu karşılayacak bişeyde almayınca üzüldüm mesela dün akşam 7 de muhallebi yedi gece 12 de mama vermeyi denedim almadı acıkmış olması lazım o kadar saat şişman bebek olmasını bende istemiyorum normal olsun yeter .
he sor bakam
ne biliim ya şimdi izne gitcez ya yatağı gibi bunuda tasırız yanmızda alkisalkisalkis
yaşanılcak tek yerdir benm memleketim :lepi: tasına toprağına suyuna kurban :Saruboceq: 27 haziranda allahtan bir mani olmazsa izmirdeyiiiiimmmmmmm :sm_cool: :teytey: :dance:
ooff bizde ctesi veya pazar gunu pikniğe gitcez keneden korkuyorum :çok üzgünüm:
uleee hadiseyi seyrettinizmi?rezil olduk berbattı!!!!!!!!!!!!!
ıklıme mama yedırırken tık tık ses gelıo dişlerindennkaydirigubbakcemile3
cok datluu cokk:asigim:
kızlar cevız-badem-fındık falan verıo musunuz??ben başlayacagım da artık.
kızlar bır yerde okudum,bebeğimizle ayna karsısında oynayabılecegımız bır oyun..
kol mesafesı uzaklıgında bebğimizi aynanın karsına tutuyoruz,usttende bır oyuncak gosterıyoruz ve bebğimizi izliyoruz.bakıslar kendınde degıl oyuncaga odaklı olmalıymış,sonra oyuncagı dıkkkatını ckecek sekılde hareket ettırıp arkasına donup oyuncagı arayıp aramadıgını gozlemlıycez.dondugu anda hoppp saklıycaz oyuncagı.sonraa bastannn:dance:
hem bebeiğimizin benlık algısını olcmus olucaz hem de öğrenme surecıyle ılgılı guzl bır oyun oynamıs ollucazz..
yirim onun dişlerini kaydirigubbakcemile3
yok ben vermiyorum.. 1 yaşından önce de başlamayı düşünmüyorum aslında..
ya eylül et de yemiyo artık.. ne tavuk ne kıyma hiç bişey.. canı ne isterse onu yesin napimmm
aaa biz buna benzer bişi oyduyoduk zaten hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?