2008 Ekim Anneleri

vayy ekmek yapmaya gittiniz ha, benim anam da yapar her z aman, bayulurum cokacimcoook yarvum baksana belki de bahardan kaynaklanabilir, bu mevsim polen mevsimi biliyon, belki ondan oluoydur, bi de iyce yaz gelince bi dene baklaım yine aynısı olursa belki de yeşilliğe alercisi vardır, ööle bi alerci varmı bilmom ama CADIARZU

he sor bakam
ne biliim ya şimdi izne gitcez ya yatağı gibi bunuda tasırız yanmızda alkisalkisalkis
Celeen mail atmissin ya izmir resimleri super bi yer yaa bayildimm daha once gormemistim o fotalari yya bende izmirde yasamak istiyomm yaa
yaşanılcak tek yerdir benm memleketim :lepi: tasına toprağına suyuna kurban :Saruboceq: 27 haziranda allahtan bir mani olmazsa izmirdeyiiiiimmmmmmm :sm_cool: :teytey: :dance:

ooff bizde ctesi veya pazar gunu pikniğe gitcez keneden korkuyorum :çok üzgünüm:

eminnönüne geçecenn ordan aksaraya giden herhangi bir otobüse bineceksin sorarsın ben saraçhanede ineceğim diye yalnız arabayla gitmek çok zor oluyo istersen sen model belirle eşin orayı dolaşsın biz öyle yapmıştık

mersi anam

ben kaçar.midem bulandı böööğğğkkk kafamçokkarıştı kuseceeeeemmm delikafadulden

resımler gercekten mukemmeldı..
ılk fotoğraf bızım ordan yanı asansorun ordan cekılmişşalkisalkisalkis
demekk gelıoosun 27 hazıranda ..cok sevundumm canum ıns bı arıza cıkmas,,ıyı bıle dayandın valla yaa:teytey:

selam millet ben geldim ama yatcam şimdi çok yoruldum kuzumda yarım saat önce uyudu 4 buçukta uyanmıştı uyumadı bu saate kadar inşallah gece uyanmazda sabaha kadar rahat rahat uyur uyuruzzz...
hade size eyi geceler...

merhaba kızlar

akşam 8 gibi muhallebi yiyo lülü... gece kalkarsa bi kere emziriyorum saat 4 de.. yoksa teee sabah 8-9 gibi kahvaltı yapıyoz.. uyurken acıkmaz canım artık karaciğerleri şeker depolayabiliyor, ilk aylardaki gibi kan şekeri düşmez yani korkma ve sabaha kadar deliksiz uyuyabilir acıkmadan...

arsenikli suyuna mı kurban kaydirigubbakcemile3

uleee hadiseyi seyrettinizmi?rezil olduk berbattı!!!!!!!!!!!!!

aaaaa nedn yaaa ben izlemedim nolduuuuuuuu delikafadulden

ıklıme mama yedırırken tık tık ses gelıo dişlerindennkaydirigubbakcemile3
cok datluu cokk:asigim:
kızlar cevız-badem-fındık falan verıo musunuz??ben başlayacagım da artık.

ıklıme mama yedırırken tık tık ses gelıo dişlerindennkaydirigubbakcemile3
cok datluu cokk:asigim:
kızlar cevız-badem-fındık falan verıo musunuz??ben başlayacagım da artık.

yirim onun dişlerini kaydirigubbakcemile3

yok ben vermiyorum.. 1 yaşından önce de başlamayı düşünmüyorum aslında..

ya eylül et de yemiyo artık.. ne tavuk ne kıyma hiç bişey.. canı ne isterse onu yesin napimmm

iyi geceler sevgili ekim anaları,
geceden geceye girincer geçmiş çok birikiyo yaaa.okuyana kadar da siz gidiyorsunuz..
geçmiş i okumadım daha
böyle taksit taksit , özet özet bakayım. yoksa çok uzun sürüyor.

kızlar bır yerde okudum,bebeğimizle ayna karsısında oynayabılecegımız bır oyun..
kol mesafesı uzaklıgında bebğimizi aynanın karsına tutuyoruz,usttende bır oyuncak gosterıyoruz ve bebğimizi izliyoruz.bakıslar kendınde degıl oyuncaga odaklı olmalıymış,sonra oyuncagı dıkkkatını ckecek sekılde hareket ettırıp arkasına donup oyuncagı arayıp aramadıgını gozlemlıycez.dondugu anda hoppp saklıycaz oyuncagı.sonraa bastannn:dance:
hem bebeiğimizin benlık algısını olcmus olucaz hem de öğrenme surecıyle ılgılı guzl bır oyun oynamıs ollucazz..

aaa biz buna benzer bişi oyduyoduk zaten hihoyyythihoyyyt

Ben geldim sipacan i uyuttum tam geliyodum geri uyandi biraz mama yaptim icti uyudu simdi de benim uykum geldi

ne zaman baslamayı onerıolar kı acaba??s.ocagında konusmustuk 7.aydan sora dedı.ama guvenmıorum hıcbı dedıklerıne.arastırmadım da henuz..

ıklım da bazen yemıo-yemeddiğinde asla alternatıf bısı vermıorum.6 saate yakın ac bıraktıımda oldu..bu konuda bıraz katıyım galıba..ama ac olan br cocugun ne bulsa yıycegnı yıyıncede alısagıını dusunuyorum.nıtekımde oyle olluyor.sımdı alıstırmazsam ılerde yememesı dusuncesı sınrıımı bozuyor.. nekadar yanlıs oldunu bılsem de annelık işte ne yerse yesın dıyemıyor ınsan..yesın,,herseyı yesın.faydalı ne varsa yesın istıyor ,insan..
yanlıs mı yapyorum bılmıyorum ama yemeyebılır dıye dusundugum herseyı delı gıbı acıkınca verıyorum ben.yeme problemı de yasamıyorum.tum ogunlerını yıyor,benı de emıyor 4-5 defa..
yeme konu acılmıs az once okudum.solıım dedım dusuncemi.

hadiseye tam bakamadim ama kayinvaldem bune rezillik diyip duruyodu kiyafetide hic guzel degildi o kadar konusuldu gizli tutuldu supriz diye bumuydu o ilk cikan klipteki kot la ciksa super olurdu bide sesi ve sarkidada degisiklik var di sonuc belli mi kim 1.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…