2008 Ekim Anneleri

Iboss biliyon bu capak sorunu bizdede vardi hacerinde gozleri artik capak olmuyo ve aglayincada gozunden yas geliyo bende dr gittigimizde sordum boyle bi sorunumuz vardi acilmazssa amaliyat dediler ama aglayinca yas geliyo acilmis mi demek oluyo diye sordum amaliyattan korkuyodum cunki oda evet buyuk ihtimalle kanallar acilmistir yanliz masaji ihmal etme tekrar tikanir 1 yasina kadar masaj yap dedi bende hep unuttum yapmayi nede olsa acildi diye cidden tikandi geri capak basladi simdi 2 3 aydir felan yok cok sukur sende endise etme acilmistir masaj hic yapmiyom ben yavv unutuyom

[/I]açılmış heralde baksana durduk yere akmışş benceee

neyse bende gidiiim de yemeğimi pişireyimmm

sabahlarımı oluyo yoksa gün içindemi hani sabah oluyosa belki üşütüyodur gözü çapaklanıyodur benim hep öyle olur

aman sorma leloş ya bende de öle, bi kere de ble açılmıştı sora yeniden tıkanmıştı, şimdi yine açıldı, işte ara ara masac yapıyom ama bilmomki hergün mü yapsam

yok kendilerinin cıkmaya niyeti.her sabah kontrol ediyorum ama ı-ıh inşallah habersiz geliverirler.ağrısız atessiz acısız :Saruboceq:
kontrolleri nasıldı?ne kadar olmus.ek gıdalarla ilgili bişe dedimi?
sağolun anam başım boynum ağrıy yatmıyki dinlenim 5,5ta dikiliyo 7ekadar sallıyok sonra kız hep ayakta gündüz toplam 2 saat
:1shok: aa noldun leeeen :teselli: of siz ne zaman gidiiniz memlekete?belki annenlerin yanında yükün hafifler.ankarayamı gidionuz?nerde oturuolar?
aman sorma leloş ya bende de öle, bi kere de ble açılmıştı sora yeniden tıkanmıştı, şimdi yine açıldı, işte ara ara masac yapıyom ama bilmomki hergün mü yapsam
bence heer aksam yatırmadan yap

yok olursa gündüzleri olur geceleri hır çıkartıyo bu kaydirigubbakcemile3

suna bi bakın bakem

Fisher Price Seyahat Tipi Mama Koltuğu

- Seyahat tipi mama sandalyesidir. 3 katlı tepsisi vardır.
- Bulaşık makinesinde yıkanabilen tepsiler, kolayca katlanabilir.
- 3 seviyede ayarlanabilen oturma koltuğu
- Çıkarılabilen güvenlik kemeri.
- Alttan ve arkadan sandalyeye bağlamak için kemerler.
- 20,5 kg' a kadar kullanılabilir

62 ytl ye inmiş buda.biz tayinci olduumuz için eşim istemio o buyuk masalardan.ama buda olurmu ki.amaç masaya alıstırmak aslında ama???

aslında pratik bişeye benziyor ama sanki yaslanacak yeri rahat değil gibi geldi bana yani yumuşak kumaş gibi bişeyden olsa daha iyi olurdu fiatıda iyiymiş bende dün baktım 259 ytale saraçhaneye geçecem heralde ama meranın dediği vardı chicco happy snack 100 tlye almış hemde uygun özellikleride güzel ben araştırdım ondan alacam

ora nere len tarif et bakam delikafadulden

ozaan sabah kalkınca yap hem günüde rahat gecirir

evet en mantıklıısı ööle yapmak, du bakam yarın başliiim

ora nere len tarif et bakam delikafadulden

karşı tarafta böyle bisiklet bebek arabası bebek mobilyası falan satılan bşr yer topkapının orda eğer gitmeyi düşünüyosan nasıl gidildiğindi akşam eşimden ööreniyim,? bak bizim bebek arabası burda 239 ytl falandı biz ordan peşin 170 liraya aldık her marka var

hee aynen valla hiç işe gidesim yokkkk
böyle evde yavrumla beraber asosyal yaşamak istiyorum
işe başlamak bana iyi geldi...evde çok bunalıodum 24saaat kerem biraz ağır geliodu bana-tatlicadiarzu-

aşkım askere gidiyo senağlama ben işe başlıyorum senağlama lülü biberon almıyo bütün gün süt içemicek senağlama
canım allah yardımcın olsun tez zamanda gider gelir inş eşin...
gün içinde kerem de süt içmio gece ve sabah beni emio yeterli olmaz mı ki:uhm:

güsel ama sanki 20kg olana kadar kullanamaz gibi geldi bana ufak gibi duruoCADIARZU

gece uyku tutmadı açtım pcyi meran gelmiş tam yazcaktım kerem uyandı apar topar kapattım özledik yaw nie az uğruon yaw :1no2:

iyiyz yavrım sen nasılsın, bugün hava çok güzel burda ya, sizin ora nasıl
çok güzel canım biz köye saç ekmeği yapmaya gittik öğleyin bi ara oradan girip yazmıştım ama hemen çıkmıştım tabii

geçmiş olsun

iboşum 2 gün önce eylülün gözbebeğine kadar çapak oldu.hemen şu temizleyici gözdamlaları var ya ondan aldım damlattım sabaha hiç bişi kalmadı..inşallah sizinki de bizimki gibi olmaz.:1no2:

ya bu çapaklanma sorunu bizdede oldu son iki hafta pazarları yeşil alanlara çıkıyoruz ertesi sabah çocuğun sadece sağ gözü çapaklanıyor dr ye gittik enfeksiyon kapmış olabilir dedi damla verdi bir gün kullandım geçti bu pazar pikniğe gittik gene ertesi gün çapaklanmış damladan kullandık hemen gene geçti acaba yeşilliğe allerjisi mi var açık havada tozdan falan mı etkileniyor anlamadım göz doktoruna götüreyimmi diye düşünüyorum :1shok:

Celeen mail atmissin ya izmir resimleri super bi yer yaa bayildimm daha once gormemistim o fotalari yya bende izmirde yasamak istiyomm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…