yok doğuştan gözyaşı kanalı tıkalı olabiliyomuş bazı bebelerin, bizim sol gözümüz tıkanıktı çapaklanma falan oluodu, 1 yaşına kadar geçmesi gerekiyomuş, 1 aydan fazladır hiçbişiy yok gözünde, ara ara masj yapıyım diyorum hiçbişi çıkmıyo, işte bugün de baya bi dikkatimi çekti, daha önceden ağlayınca da gözyaşı akıyodu, ama bugün ağlamadan hiçbişey yokken gzyaşı akmış, galiba tıkanıklık açıldı diyorum ben
Iboss biliyon bu capak sorunu bizdede vardi hacerinde gozleri artik capak olmuyo ve aglayincada gozunden yas geliyo bende dr gittigimizde sordum boyle bi sorunumuz vardi acilmazssa amaliyat dediler ama aglayinca yas geliyo acilmis mi demek oluyo diye sordum amaliyattan korkuyodum cunki oda evet buyuk ihtimalle kanallar acilmistir yanliz masaji ihmal etme tekrar tikanir 1 yasina kadar masaj yap dedi bende hep unuttum yapmayi nede olsa acildi diye cidden tikandi geri capak basladi simdi 2 3 aydir felan yok cok sukur sende endise etme acilmistir masaj hic yapmiyom ben yavv unutuyom
aman sorma leloş ya bende de öle, bi kere de ble açılmıştı sora yeniden tıkanmıştı, şimdi yine açıldı, işte ara ara masac yapıyom ama bilmomki hergün mü yapsamIboss biliyon bu capak sorunu bizdede vardi hacerinde gozleri artik capak olmuyo ve aglayincada gozunden yas geliyo bende dr gittigimizde sordum boyle bi sorunumuz vardi acilmazssa amaliyat dediler ama aglayinca yas geliyo acilmis mi demek oluyo diye sordum amaliyattan korkuyodum cunki oda evet buyuk ihtimalle kanallar acilmistir yanliz masaji ihmal etme tekrar tikanir 1 yasina kadar masaj yap dedi bende hep unuttum yapmayi nede olsa acildi diye cidden tikandi geri capak basladi simdi 2 3 aydir felan yok cok sukur sende endise etme acilmistir masaj hic yapmiyom ben yavv unutuyom
yok kendilerinin cıkmaya niyeti.her sabah kontrol ediyorum ama ı-ıhsağol canım ya.valla 2 haftadır böle.hacettepeye götürdük.genzinde ciğerlerde bişi yok dedi.öksürük şurubu vermedi.öksürükle atacak diye.ama bugün biraz daha iyi.ama gece hiç uyumuyo.anlamadım.sizin dişten naber.bişeyler hissettiriyo mu.valla bizim dişten daha bihaber anlamadım
kontrolleri nasıldı?ne kadar olmus.ek gıdalarla ilgili bişe dedimi?selam millet ben geldim..:a015:
bebişimi aşıya götürdük çok ağladı kuzum içim ezildi:çok üzgünüm:utanmasam bende ağlıcaktım.senağlamakıyamam yawruma..Allahın izniyle 6 ay aşı yok acı yok..a.s
.geçmişe bi baktım şöle..
terkencim anlıorum bebeğin için endişeleniosun ama çok üstüne gitme..daha da bıktırırsın..ne güzel öğünlerini yiyiomuş her çocuk süt alcak die bişi yok be gülüm..bak benimkide meyve haricinde hiç bişi yemio yemeyi bırak ağzına sürmüo..doktora sordum bu gün ihtiyacı warsa yer annesi zorlama dedi...
bende artık öle yapıorum..elbet acıkınca yicek başka çaresimi var.annem anne olunca anlarsın derdi ..Annelik gerçekten zormuş...:çok üzgünüm:
:1shok: aa noldun leeeen :teselli: of siz ne zaman gidiiniz memlekete?belki annenlerin yanında yükün hafifler.ankarayamı gidionuz?nerde oturuolar?sağolun anam başım boynum ağrıy yatmıyki dinlenim 5,5ta dikiliyo 7ekadar sallıyok sonra kız hep ayakta gündüz toplam 2 saat
bence heer aksam yatırmadan yapaman sorma leloş ya bende de öle, bi kere de ble açılmıştı sora yeniden tıkanmıştı, şimdi yine açıldı, işte ara ara masac yapıyom ama bilmomki hergün mü yapsam
yok kendilerinin cıkmaya niyeti.her sabah kontrol ediyorum ama ı-ıhinşallah habersiz geliverirler.ağrısız atessiz acısız :Saruboceq:
kontrolleri nasıldı?ne kadar olmus.ek gıdalarla ilgili bişe dedimi?
:1shok: aa noldun leeeen :teselli: of siz ne zaman gidiiniz memlekete?belki annenlerin yanında yükün hafifler.ankarayamı gidionuz?nerde oturuolar?
bence heer aksam yatırmadan yap
yok olursa gündüzleri olur geceleri hır çıkartıyo bu kaydirigubbakcemile3
:
herşeyi iyi maşallah..geçen gittiğimizde tartmıştı 9100..dana kadar olmuş anlıcaan..boyuda 67 olmuş...ek gıdalara başlatmıştı zaten ama bizimki hiçbişi yemio...söledim zorlama dedi sütün yetiodur dedi...bakalım şi,mdilik zorlamıom..ateşide yok inşallah gecede olmaz..biz arkadaşlara gitcez bu akşam..aklım burda kalıo yaaaaa..........
iboşum efeninde gözyaşı akıodu ama çapaklanmada v
ardı sütümden damlattım 2-3 kere geçti kocakarı ilacı diceniz belki ama işe yaradınaniknanik
suna bi bakın bakem
Fisher Price Seyahat Tipi Mama Koltuğu
- Seyahat tipi mama sandalyesidir. 3 katlı tepsisi vardır.
- Bulaşık makinesinde yıkanabilen tepsiler, kolayca katlanabilir.
- 3 seviyede ayarlanabilen oturma koltuğu
- Çıkarılabilen güvenlik kemeri.
- Alttan ve arkadan sandalyeye bağlamak için kemerler.
- 20,5 kg' a kadar kullanılabilir
aslında pratik bişeye benziyor ama sanki yaslanacak yeri rahat değil gibi geldi bana yani yumuşak kumaş gibi bişeyden olsa daha iyi olurdu fiatıda iyiymiş bende dün baktım 259 ytale saraçhaneye geçecem heralde ama meranın dediği vardı chicco happy snack 100 tlye almış hemde uygun özellikleride güzel ben araştırdım ondan alacam
ozaan sabah kalkınca yap hem günüde rahat gecirir
:
herşeyi iyi maşallah..geçen gittiğimizde tartmıştı 9100..dana kadar olmuş anlıcaan..boyuda 67 olmuş...ek gıdalara başlatmıştı zaten ama bizimki hiçbişi yemio...söledim zorlama dedi sütün yetiodur dedi...bakalım şi,mdilik zorlamıom..ateşide yok inşallah gecede olmaz..biz arkadaşlara gitcez bu akşam..aklım burda kalıo yaaaaa..........
iboşum efeninde gözyaşı akıodu ama çapaklanmada v
ardı sütümden damlattım 2-3 kere geçti kocakarı ilacı diceniz belki ama işe yaradınaniknanik
ay bende damlattıydım sütümden de işe yaramadı bizde fisfisfissen durduğun yerde duramıon ha bu sefer de bnmu çıkardın :mymeka:suna bi bakın bakem
ora nere len tarif et bakam delikafadulden
işe başlamak bana iyi geldi...evde çok bunalıodum 24saaat kerem biraz ağır geliodu bana-tatlicadiarzu-hee aynen valla hiç işe gidesim yokkkk
böyle evde yavrumla beraber asosyal yaşamak istiyorum
canım allah yardımcın olsun tez zamanda gider gelir inş eşin...aşkım askere gidiyo senağlama ben işe başlıyorum senağlama lülü biberon almıyo bütün gün süt içemicek senağlama
suna bi bakın bakem
Aksam oldu is hala bitmiyoo yavv ev hanimligini kolay sanirlar bide herilfere gore aksama kadar yatiyok
çok güzel canım biz köye saç ekmeği yapmaya gittik öğleyin bi ara oradan girip yazmıştım ama hemen çıkmıştım tabiiiyiyz yavrım sen nasılsın, bugün hava çok güzel burda ya, sizin ora nasıl
geçmiş olsunhatunlar ne yapınız hastaneydik kızım hastaneyi altına üstüne getirdi boynum ağrıyodu bi gözikim dedim aman o röntgen bu röntgen benimki yırttırdı varya emmedide zilli tavır yaptı uyuyo şimdiiii dahha beter hasta oldum yaaaaaaaaa
ya ben bişi sorcam, yusuf eymenin iki gözü de yaşlı bugün, ağlamış gibi sanki, daha önceden gözyaşı kanalımız tıkanıktı ya acaba o tamamen açıldı da onun için mi öle yksa başka bişi olabilirmi bilginiz varmı yaa
iboşum 2 gün önce eylülün gözbebeğine kadar çapak oldu.hemen şu temizleyici gözdamlaları var ya ondan aldım damlattım sabaha hiç bişi kalmadı..inşallah sizinki de bizimki gibi olmaz.:1no2:
Iboss biliyon bu capak sorunu bizdede vardi hacerinde gozleri artik capak olmuyo ve aglayincada gozunden yas geliyo bende dr gittigimizde sordum boyle bi sorunumuz vardi acilmazssa amaliyat dediler ama aglayinca yas geliyo acilmis mi demek oluyo diye sordum amaliyattan korkuyodum cunki oda evet buyuk ihtimalle kanallar acilmistir yanliz masaji ihmal etme tekrar tikanir 1 yasina kadar masaj yap dedi bende hep unuttum yapmayi nede olsa acildi diye cidden tikandi geri capak basladi simdi 2 3 aydir felan yok cok sukur sende endise etme acilmistir masaj hic yapmiyom ben yavv unutuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?