ya fatoşcum ben de aynı dertten muzdaribim.kendi kendime doğal doğal deyip duruyom.1 gün sadece 1 kaç kez hareket etti.eğer hareket tmezse dr a gidecem dedim o sabah hareket etti ama çokkk zayıf.önceden tişortümden görüyodum şimdi baştaki cılız hareketler gibi.bugün de hareketi aynı olursa dedim ama çook zayıf hareket ediyo.dediğin gibi karnım inip çıkıyodu 3 gün öncesine kadar.ne bileyim belki şekerli yemiyorum ondan olabilir salı günü kontrolüm var umarım bebişlerimiz iyidir
günaydın canımm...kızlar tanıştırayım..mügüş benim ablam olur..onu da üye yaptık.arada bi bizim topiğe bakıyoa.s. hayırlı mesailer canımcım
benim moral tam anlamıyla düzelmedi..gece bikaç defa sertçe vurdu..rahatlattı beni..ama bu saat oldu hala başka hareket yok.öğlen randevum var..inşallah güzel haberlerle gelirim..
celencim eşin gelmiştir herhalde..gözünaydın canımmŞeniz
MERABA KIZLAR FATOŞ SAYESİNDE SİZLERİ TANIR GİBİYİM HEPİNİZE HAYIRLI DOĞUMLAR SAĞLIKLI BEBİŞLERFATOŞCUM HİÇ ENDİŞELENME İYİ HABERLERLE GELECEĞİNE EMİM HABER VER BANA
hoş geldin mügüşşŞeniz
fatoş kızıcam ama hee rahat ol gülüm allah korusun bişi olsa hiç hissetmezsin gece vurdu diyosun neyse sen görmeden rahat etmiycen sen git gelde haber verrkaydirigubbakcemile5
aa sen bunları bilmiyomusun kocaları için gafta içinde demediklerini bırakmıyolarr..hafta sonuda bırakıp foruma giremiyolarr:lepi:
çakılımın bugün günü var.celenin malum kocası geldi hasret gideriyodur:jeyyar:kevser bizdık ve olcay hafta sonu girmiyolar...gelirse nisanur nisa eylül ilkimcim yeşim merve gelir..kajocum nirde onuda bilmiyom dün bi cee dedi gittii..:1rolleyes:
selam kızlar
hoşgeldin mügüş
fatoş doktordan sonra yaz bebişimizin durumu nasılmış gerçi hareketleri azda olsa var diyorsun iyidir mutlaka zaten yerleri daraldığı için hareketlerini eskisi kadar sert hissedemezmişiz bence senin bebiş kilo aldı
:Saruboceq:hihoyyyt:sm_cool:...................................................:jeyyar:
:Saruboceq:hihoyyyt:sm_cool:...................................................:jeyyar:
kızlaaarr!biz geldik oğluşumlaa...çok şükür bişeyciği yok:Saruboceq:.miskin miskin kurulmuş yatıyo tembel..hala ters.kaburga kemiklerimin altından bi başlıyo,u şeklinde kıvrılmış..tekrar aynı yerde bitiyo.tam ortadan ikiye katlanmış..kalp atışlarını gördüğümde ağladım sevinçtensenağlama yerim onu ben yaaaa:asigim:
bu arada benim doğum tarihi hesaplarım alt üst oldu..sat. a göre 21 ekimdi..dr.um 10 ekim demişti..bugün de,sezaryen olursa bayramdan önce alırız dedi dr.:uhm:..yani ben sanırım eylül annesi olucam...ya bi heyecan bastı ki anlatamam...
bana moral verdiğiniz için hepinize tekrar teşekkür ederimŞeniz
ya fatoşcum bebişe cok sevindim.ama bi yandanda şok oldum.senlen ben aynıyız.sata göre 20 ekim de benmdi.doktor 10 ekimde alırız dedifisfisfis ee sen eylülde bırtlatırsankafamçokkarıştı annnnaaaaammmm:1shok:
canımcım yanlış anlamadıysam onun sata göre 21 ekim doktora göre 10 ekim yani muhtamelen geç döllenme olmuş sezeryan olduğu için bayramdan önce alıyo yani normal doğursa ayın 10unu bekliycek doktor sana sezertan için 10 ekim dediyse 10 udur normal doğursaydın 21 ine kadar bekliycektinn.a.s
canımcım yanlış anlamadıysam onun sata göre 21 ekim doktora göre 10 ekim yani muhtamelen geç döllenme olmuş sezeryan olduğu için bayramdan önce alıyo yani normal doğursa ayın 10unu bekliycek doktor sana sezertan için 10 ekim dediyse 10 udur normal doğursaydın 21 ine kadar bekliycektinn.a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?