2008 Ekim Anneleri

demekki benzer şeyler yaşıyoruz.sağol canım içimi rahatlattın valla..belki de biz fazla kuruntu yapıyoruz ama son zamanlarda hareketleri çoğalmışken,vurduğu yeri inletiyoken birdenbire yadırgıyo insan bukadar hareketsiz olmalarını...hayırlısı ile şu kalan zamanı da bi atlatsak...kaydirigubbakcemile5

MERABA KIZLAR FATOŞ SAYESİNDE SİZLERİ TANIR GİBİYİM HEPİNİZE HAYIRLI DOĞUMLAR SAĞLIKLI BEBİŞLERFATOŞCUM HİÇ ENDİŞELENME İYİ HABERLERLE GELECEĞİNE EMİM HABER VER BANA

MERABA KIZLAR FATOŞ SAYESİNDE SİZLERİ TANIR GİBİYİM HEPİNİZE HAYIRLI DOĞUMLAR SAĞLIKLI BEBİŞLERFATOŞCUM HİÇ ENDİŞELENME İYİ HABERLERLE GELECEĞİNE EMİM HABER VER BANA

hoş geldin mügüşşŞeniz

fatoş kızıcam ama hee rahat ol gülüm allah korusun bişi olsa hiç hissetmezsin gece vurdu diyosun neyse sen görmeden rahat etmiycen sen git gelde haber verrkaydirigubbakcemile5

hoş geldin mügüşşŞeniz

fatoş kızıcam ama hee rahat ol gülüm allah korusun bişi olsa hiç hissetmezsin gece vurdu diyosun neyse sen görmeden rahat etmiycen sen git gelde haber verrkaydirigubbakcemile5

valla ne yalan söyliyim buraya girmeden içim rahatlamıyo:1hug:
ama şuan daha iyiyim..sağol canımcım..öğlen 2 gibi randevum.gelince haber veririma.s.
bu arada herkes nerde yaa:uhm:

aa sen bunları bilmiyomusun kocaları için gafta içinde demediklerini bırakmıyolarr..hafta sonuda bırakıp foruma giremiyolarr:lepi:
çakılımın bugün günü var.celenin malum kocası geldi hasret gideriyodur:jeyyar:kevser bizdık ve olcay hafta sonu girmiyolar...gelirse nisanur nisa eylül ilkimcim yeşim merve gelir..kajocum nirde onuda bilmiyom dün bi cee dedi gittii..:1rolleyes:

:roflol::roflol::roflol:
bende bazı haftasonları giremediğim için farketmemişim demekkikaydirigubbakcemile3
ama nerdeyse bütün hafta evdeyim..h.sonu genelde dışarıda oluyoz kocişle.ondan yanii..bugünde dr.dönüşü inşallah alışverişe gideceğiz bebiş içinhihoyyythihoyyythihoyyyt

selam kızlar
hoşgeldin mügüş
fatoş doktordan sonra yaz bebişimizin durumu nasılmış gerçi hareketleri azda olsa var diyorsun iyidir mutlaka zaten yerleri daraldığı için hareketlerini eskisi kadar sert hissedemezmişiz bence senin bebiş kilo aldı

ayy inşallahh:Saruboceq::Saruboceq: göbüşde ağırlaştı son günlerde zaten:1rolleyes:
teşekkürederim canımŞeniz çıkıcam birazdan..dönünce haber veririm tabikii..çok sefiyom ben hepinizi yasenağlama

selam kızlar nasılız bakim bugün celen gözün aydın canım hasretlik bitti ha :1hug:
fatoş hadi için rahatlamış bakim dedik sana bişey yoktur diye bak dr da aynısını söyleycek görürüsün:CüvCüv:
biz kocişle çok yorulduk gene bugün kitaplığı da çıkardık bebişin odasından fazla kalabalık oldu eee beşiğimizi de kurduk:sm_cool: da söylemesi ayıp dayanamadık hem de hiç kavga bilem etmeden becerdik ilk denemede oldu haa kızımın işleri kolayoluyo kaydirigubbakcemile5şimdi kitaplığı düzenleme işini kocişe devrettim bebeğimin odası bana ait tabi şifonyetini falan temizleyip yavaş yavaş koycam içine şimdilik yıkamam ama hurçlarla koyıyım diyom hastane çantamı hazırlaycam bi tek onları yıkarım:teytey:

:Saruboceq:hihoyyyt:sm_cool:...................................................:jeyyar:

kızlaaarr!biz geldik oğluşumlaa...çok şükür bişeyciği yok:Saruboceq:.miskin miskin kurulmuş yatıyo tembel..hala ters.kaburga kemiklerimin altından bi başlıyo,u şeklinde kıvrılmış..tekrar aynı yerde bitiyo.tam ortadan ikiye katlanmış..kalp atışlarını gördüğümde ağladım sevinçtensenağlama yerim onu ben yaaaa:asigim:
bu arada benim doğum tarihi hesaplarım alt üst oldu..sat. a göre 21 ekimdi..dr.um 10 ekim demişti..bugün de,sezaryen olursa bayramdan önce alırız dedi dr.:uhm:..yani ben sanırım eylül annesi olucam...ya bi heyecan bastı ki anlatamam...
bana moral verdiğiniz için hepinize tekrar teşekkür ederimŞeniz

ya fatoşcum bebişe cok sevindim.ama bi yandanda şok oldum.senlen ben aynıyız.sata göre 20 ekim de benmdi.doktor 10 ekimde alırız dedifisfisfis ee sen eylülde bırtlatırsankafamçokkarıştı annnnaaaaammmm:1shok:

hadi gözün aydın fatoşcum 21 ekim derken eylüldemi olacak doğum aayyy benim normal doğum olacak inşallah bir terslik olmazsa sata göre 17 ekim ama içimden hep daha erken doğuracakmışım gibi geliyor
nisanur38 işi kolaylamışsınız yani kızların işi daha bir yolunda gider kendi kızımdan biliyorum sen genede yavaş yavaş hazırla canım kendine dikkat et

canımcım yanlış anlamadıysam onun sata göre 21 ekim doktora göre 10 ekim yani muhtamelen geç döllenme olmuş sezeryan olduğu için bayramdan önce alıyo yani normal doğursa ayın 10unu bekliycek doktor sana sezertan için 10 ekim dediyse 10 udur normal doğursaydın 21 ine kadar bekliycektinn.a.s

aynen öyle hayatım..ee tecrübe konuşuyo..işi bilen nasıl çözüyo hemen:smiley-cool:
kilosunu sordum ama bizim verdiğimiz rakamlar tam gerçeği yansıtmıyo dedi.olması gereken durumdaymış.çok iyi görünüyo dedi.bide uzun boyluymuş..ben pek kilosuyla falan uğraşmıyom zaten..kalp atışını gördüm ya..o an dünya durdu benim içinhihoyyythihoyyyt
çakılcım seni artık daha iyi anlıyorum..heyecan basıyo adamı..
kızlar ben çıkıyorum.kocişle alışverişe gitcez..kendinize ve bebişlere iyi bakın..öpüyorum kocamannna.s. Şeniz :içelim:

anlayıp anlamadığımı bile anlamaadımfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…