2008 Ekim Anneleri

bu havada burda kimse yoksa hafta sonu hiç kimse gelmez.ısınıyo artık havalar.cumartesi 27 derece pazar da 29 derece ankara kızlar.ohh gezecem valla eylüşümle

heee o yönden hakkını yiyemem. yusuf eymen onun herşeyi, akşam geldi mi babası ilgilenir herşeyiyle, ama kaşıkla verme olayına girmedi henüz, sadece biberonla verebilyo kaydirigubbakcemile3 altını filan alır, sabahları zaten o bakar işe gidene kadar, her ne kadar bana karşı hödük olsa da çocuğuna karşı diil :asigim: hem bence seninkisi korktuğu için yapmıyodur bunları, ilk başta benimki de ööleydi, sorumluluğu vermek biraz da senin elinde, ben onun üzerine attım sorumluluğu açıkcası, artık deliksiz uyku uyumak istiyorum dedim mesela, cumartesi geceleri sen bak dedim, o da zaten o yönlerden hakkımı yemez, çok yoruluyosun işin kolay değil diye kabul etti, hoş artık ben çoğu geceler deliksiz uyuyom, gece yatarken gece mamasını veriyom, sabah da benim herüf namaza kalkınca normel mamasını veriyo, herşeyi sen üzerine alma, azcık azcık sorumluluğu at üzerinden, ne bilim akşamları iişin varken rica et mamasını hazırla verebilirmisin de, her erkek alt değişmez mesela, o konuda bişey diyemem de mama olayını uygulayabilirsin, ya her insan bir diil işte, benim eşim yıllarca çocuk özlemi çektiği için belki de bu kadar çok ilgili, ama dedimya ilk başlarda o da öyle değildi, o deliksiz uyurdu ben gece on kere kalkardım, sinirlerim altüst olurdu, emzirme olayımız bitince ve biraz da yusuf eymen akıllanınca daha bi ilgilenir oldu, sen benim verdiğim taktiği bi uygula bakam belkim işe yarar
bu havada burda kimse yoksa hafta sonu hiç kimse gelmez.ısınıyo artık havalar.cumartesi 27 derece pazar da 29 derece ankara kızlar.ohh gezecem valla eylüşümle

aman yavrım burlar dışarı çıkcak gibi olmadı, felaket sıcak yav, işyeriyle ev yakın benim, mutemede locman kirasını vermeye gittim, idari işler müdürüne de aidatı verdim, 5 dk sürüyo sözde ama ben geberdim yani, bi de bu sıpayı kucamda götürdüm getirdim, mahfolduk yav -tatlicadiarzu- artıkın kanguruyla da taşıyamıyom, çocuk kanguruda sıcaktan boğulcek, arabayı da çıkartamıyom tek başıma ağır gelio, bi baston araba alim diyom ya bakam netcez CADIARZU

Ayy benimkide oyle aslinda veriyo ama luzumsuz seyler veriyo cocuga limon yalatiyo mesela altini daha hic degistirmedi arda aksam uyutur ama pek faydasini gormuyom acikcasi ben guvenemiyorum yani bugece sen bak diyemem emziriyom cunki aksam sen uyut diyip yatsam bile uyuyamam o uyuduktan sonra kontrol etmem lazim uzerini nasil ortmus pijamasini giydirmismi yanmi yatirmis diye bakmadan icim rahat edip uyuyamam

leyla yavrum zaten ilk etapta beceremiyolar, sen sanki hiç karışmayacakmış gibi davran ama yine de kontrol et, eğer eksiğnii görürsen bak şöyle yap de, ben öle sölüyom, eksiğini düzeltiyo bi süre sora, gerçi bana karışıyon diye kızıyo ama olsun kaydirigubbakcemile3

mrb herkeslere napıyosunuz arkadaşlar ben hiç sohbetlere katılamıyorum valla sizler ii zaman buluyorsunuz benim kızım biraz yaramazlaştı hiç durmuyor evin altını üstüne getiriyor şimdiden yürüteçleee sizler ve bebişleriniz iidir umarımm

çeneniz kopmaya emi ne çok kıllatmışınızokuoku bitmedi
celen çok geçmiş olsun yağmurun bir defa çok kötü oldu nasıl panikledim hiçbişey yapamadım allah yaşatmasın
leyla kız tüylerimi diken diken ettin teyzenin yazısında
len kızlar şu çoklu alıntıyı deyin nasıl yapınız unutuyom kime ne diyceğimi

Hacer bizim pc yi bozdu kizlar kucagimda surekli klavyeye vurup durdu sonra bi sess geldi nereye bastiysa pc den ses cikmaz oldu muzik felan caliyo ama ses cikmiyo ayarlarina felan baktilar ama yapamadilar servise gitti zilli yavv

Aksamlari devitini hep sen ver dedim ben unutuyom dedim bikac kez unuttum hicc daha kendi alipta vermedi hep ben diyom hatta damlayi goturup eline veriyom ver diye hani bisey yapmis olsun diye napiyo biliyonmu damlayi tutuyo cocuk tabi agzini acarmi kafayi bi otafa bi butarafa ceviriyo damla hep yanaklari hep damliyo agzina 3tane denk getirene kadar damlayi oyle tutuyo tabi yerede damlamis oluyo dudagina da cenesine sinir oluyom oda yag gibi demir damlasini hayatta verdirmem zaten o damladigi yerde leke yapiyo ben bile yeni alistim ustunu batirtmadan vermeyi

eyiyük anam bura acayip sıcak, sıpacanı da uyuttum, birazdan da yoğurdunu filan vercem, ööle işte bende, sende ne var yok
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 anacım kimin mesacına alıntı yapmak istiyosan o kişinin mesacının altında mq diye bi buton var ora tıklıyon en son yapcan alıntıya da alıntı yap butonuna tıklıyon ööle oluo yani
Hacer bizim pc yi bozdu kizlar kucagimda surekli klavyeye vurup durdu sonra bi sess geldi nereye bastiysa pc den ses cikmaz oldu muzik felan caliyo ama ses cikmiyo ayarlarina felan baktilar ama yapamadilar servise gitti zilli yavv

yirim o zilliyi yirim yirim kaydirigubbakcemile3cokacimcoook

leyla ben devitle ferrumu suya karıştırıp öle veriyom, biberonda yani, genellikle gece veriyom ben, gündüzleri öğünlerin arasına sıkıştıramıyom onu, sende suya karıştırıp ööle versene herifin eline, ağzını açtırmaya kalkınca benimki de isyan çıkartıyodu yane, herifin biberonla olunca verebilü kanımca CADIARZU

ay canım yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv bu bukadar basitmiymiş iki gözümsün
buarada ekim hödük babalarından beklenmez ama benim herüffff beni analar günü münasebetiyle tatile götürüyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şokn olmuşam he

bende iyiyim ibolyacımm saol,ya arkafdaşlar siz bebişlerinize neler yediriyorsunuz bana kısaca bi yazarmısınız çok sevinirim fikir vermiş olursunuz cevaplarınızı bekliyorummm

abaaooooooooooooo yağmırrrrr tatile gidiiii çatlasam mı patlasam mı bilemiiim valla.iyi tatiller yağmıııııııırrrrrrrrrrr

amanın valla bizim eylül de öle anacım.kızı kucağıma bi oturtuyom valla klavyeyi dövdüğü bi yana bi de benim yapamadığım şeyleri yapıyo.mesela ekranı ters çeviriyo.nasıl beceriyo anlamıyorumsırnaşık şey

vıyyhhh tatil haaaa, :1shok: heç kıskanmadım :dilcikar:
bende iyiyim ibolyacımm saol,ya arkafdaşlar siz bebişlerinize neler yediriyorsunuz bana kısaca bi yazarmısınız çok sevinirim fikir vermiş olursunuz cevaplarınızı bekliyorummm

yavrım ben aşşalarda yazdıydım, sen ne yidirion bebeye CADIARZU
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla ya kısa yolları iyi bilio bunlar, ben bilem bilmiom ha :roflol::roflol:

iboşş bacım yoğurdu hep bu saatlerde mi veriyon.. geç değil mi... ben saat 4 gibi veriyom..
bir de muhallebi veriyorum 7 -8 gibi. 9 gibi de uyutuyom.. seninki geç mi uyuyor.:uhm:

ooo hadi iyisin bakalım.:lepi: inşallah iyi geçer tatilin.. bu sene ben otel tatiline cesaret edemiyom. bir de antalya filan dşünüyorsanız çok ısındı burada havalar. acayip yani.. haberin olsun.a.s

Ben suyla birlikte veremiyom denedim canim biberona koydum ilk yudumda anliyo almiyo ben sabah kaltiginda ac oluyo hemen bi cay kasigina 8 damla damlatip gulduruyosum agzini acinca hemn dokuyorum ardindan su veriyorum agzina tek tek damlatamiyom her yer leke oluyo ve cikmiyo gecen carsafa degdi hemen yikasam cikardi ama baska ise daldim kurudu camasir suyu doktum ve beklettim yine cikmamis

Anaa hacerde oyle gecen msn de arkadasimla konusuyoduk vurdu klavyeye bu gulumsemeler varya onun dil cikarani cikti anaa valla ben klavyede o hangi tuslardan cikiyo bilmiyom arkadasima dil cikardi zilli bide enter diyo gidiyo gecende öl yazmis enterlemis kiz da ne sandiysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…