Anam ne güzel yazmıssın ya benim herif aptamil veriyor diye ..bizimki sadece su verebiliyo kızıma ,cocuk 10 gun ac kalsa sadece su verebilir Hey Allah ım hos kendi de 10 gun ac kalsa bisey yapıp kendine yiyemez .beceriksiz herif ...okuycam aksam canına bak ne babalar var diycemmm
bu havada burda kimse yoksa hafta sonu hiç kimse gelmez.ısınıyo artık havalar.cumartesi 27 derece pazar da 29 derece ankara kızlar.ohh gezecem valla eylüşümle
Anam ne güzel yazmıssın ya benim herif aptamil veriyor diye ..bizimki sadece su verebiliyo kızıma ,cocuk 10 gun ac kalsa sadece su verebilir Hey Allah ım hos kendi de 10 gun ac kalsa bisey yapıp kendine yiyemez .beceriksiz herif ...okuycam aksam canına bak ne babalar var diycemmm
Ayy benimkide oyle aslinda veriyo ama luzumsuz seyler veriyo cocuga limon yalatiyo mesela altini daha hic degistirmedi arda aksam uyutur ama pek faydasini gormuyom acikcasi ben guvenemiyorum yani bugece sen bak diyemem emziriyom cunki aksam sen uyut diyip yatsam bile uyuyamam o uyuduktan sonra kontrol etmem lazim uzerini nasil ortmus pijamasini giydirmismi yanmi yatirmis diye bakmadan icim rahat edip uyuyamam
leyla yavrum zaten ilk etapta beceremiyolar, sen sanki hiç karışmayacakmış gibi davran ama yine de kontrol et, eğer eksiğnii görürsen bak şöyle yap de, ben öle sölüyom, eksiğini düzeltiyo bi süre sora, gerçi bana karışıyon diye kızıyo ama olsun kaydirigubbakcemile3
mrb herkeslere napıyosunuz arkadaşlar ben hiç sohbetlere katılamıyorum valla sizler ii zaman buluyorsunuz benim kızım biraz yaramazlaştı hiç durmuyor evin altını üstüne getiriyor şimdiden yürüteçleee sizler ve bebişleriniz iidir umarımm
çeneniz kopmaya emi ne çok kıllatmışınızokuoku bitmedi
celen çok geçmiş olsun yağmurun bir defa çok kötü oldu nasıl panikledim hiçbişey yapamadım allah yaşatmasın
leyla kız tüylerimi diken diken ettin teyzenin yazısında
len kızlar şu çoklu alıntıyı deyin nasıl yapınız unutuyom kime ne diyceğimi
Hacer bizim pc yi bozdu kizlar kucagimda surekli klavyeye vurup durdu sonra bi sess geldi nereye bastiysa pc den ses cikmaz oldu muzik felan caliyo ama ses cikmiyo ayarlarina felan baktilar ama yapamadilar servise gitti zilli yavv
Aksamlari devitini hep sen ver dedim ben unutuyom dedim bikac kez unuttum hicc daha kendi alipta vermedi hep ben diyom hatta damlayi goturup eline veriyom ver diye hani bisey yapmis olsun diye napiyo biliyonmu damlayi tutuyo cocuk tabi agzini acarmi kafayi bi otafa bi butarafa ceviriyo damla hep yanaklari hep damliyo agzina 3tane denk getirene kadar damlayi oyle tutuyo tabi yerede damlamis oluyo dudagina da cenesine sinir oluyom oda yag gibi demir damlasini hayatta verdirmem zaten o damladigi yerde leke yapiyo ben bile yeni alistim ustunu batirtmadan vermeyi
Hacer bizim pc yi bozdu kizlar kucagimda surekli klavyeye vurup durdu sonra bi sess geldi nereye bastiysa pc den ses cikmaz oldu muzik felan caliyo ama ses cikmiyo ayarlarina felan baktilar ama yapamadilar servise gitti zilli yavv
ay canım yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv bu bukadar basitmiymiş iki gözümsün
buarada ekim hödük babalarından beklenmez ama benim herüffff beni analar günü münasebetiyle tatile götürüyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şokn olmuşam he
bende iyiyim ibolyacımm saol,ya arkafdaşlar siz bebişlerinize neler yediriyorsunuz bana kısaca bi yazarmısınız çok sevinirim fikir vermiş olursunuz cevaplarınızı bekliyorummm
amanın valla bizim eylül de öle anacım.kızı kucağıma bi oturtuyom valla klavyeyi dövdüğü bi yana bi de benim yapamadığım şeyleri yapıyo.mesela ekranı ters çeviriyo.nasıl beceriyo anlamıyorumsırnaşık şey
iboşş bacım yoğurdu hep bu saatlerde mi veriyon.. geç değil mi... ben saat 4 gibi veriyom..eyiyük anam bura acayip sıcak, sıpacanı da uyuttum, birazdan da yoğurdunu filan vercem, ööle işte bende, sende ne var yok
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 anacım kimin mesacına alıntı yapmak istiyosan o kişinin mesacının altında mq diye bi buton var ora tıklıyon en son yapcan alıntıya da alıntı yap butonuna tıklıyon ööle oluo yani
yirim o zilliyi yirim yirim kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
ay canım yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv bu bukadar basitmiymiş iki gözümsün
buarada ekim hödük babalarından beklenmez ama benim herüffff beni analar günü münasebetiyle tatile götürüyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şokn olmuşam he
leyla ben devitle ferrumu suya karıştırıp öle veriyom, biberonda yani, genellikle gece veriyom ben, gündüzleri öğünlerin arasına sıkıştıramıyom onu, sende suya karıştırıp ööle versene herifin eline, ağzını açtırmaya kalkınca benimki de isyan çıkartıyodu yane, herifin biberonla olunca verebilü kanımca CADIARZU
amanın valla bizim eylül de öle anacım.kızı kucağıma bi oturtuyom valla klavyeyi dövdüğü bi yana bi de benim yapamadığım şeyleri yapıyo.mesela ekranı ters çeviriyo.nasıl beceriyo anlamıyorumsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?