iboşş bacım yoğurdu hep bu saatlerde mi veriyon.. geç değil mi... ben saat 4 gibi veriyom..
bir de muhallebi veriyorum 7 -8 gibi. 9 gibi de uyutuyom.. seninki geç mi uyuyor.:uhm:
ooo hadi iyisin bakalım.:lepi: inşallah iyi geçer tatilin.. bu sene ben otel tatiline cesaret edemiyom. bir de antalya filan dşünüyorsanız çok ısındı burada havalar. acayip yani.. haberin olsun.a.s
vıyyhhh tatil haaaa, :1shok: heç kıskanmadım :dilcikar:
yavrım ben aşşalarda yazdıydım, sen ne yidirion bebeye CADIARZU
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla ya kısa yolları iyi bilio bunlar, ben bilem bilmiom ha :roflol::roflol:
he anam antalyaya gidiyik pazar günü otel ayarlamış herfüm 4 gün kalcaz bakem bebeyle nasıl olcak bilmim ama gidiyik kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzabaaooooooooooooo yağmırrrrr tatile gidiiii çatlasam mı patlasam mı bilemiiim valla.iyi tatiller yağmıııııııırrrrrrrrrrr
iboşş bacım yoğurdu hep bu saatlerde mi veriyon.. geç değil mi... ben saat 4 gibi veriyom..
bir de muhallebi veriyorum 7 -8 gibi. 9 gibi de uyutuyom.. seninki geç mi uyuyor.:uhm:
ooo hadi iyisin bakalım.:lepi: inşallah iyi geçer tatilin.. bu sene ben otel tatiline cesaret edemiyom. bir de antalya filan dşünüyorsanız çok ısındı burada havalar. acayip yani.. haberin olsun.a.s
yavrum ferrumda sıkıntı yasamıoz bız sen ferro sanol mu kullanıon. bızım dr 4 damla dedıydı ferrumdan. saglık ocagı da ferro sanolu 9 damla dedıydı. ben drun dedıgıne gore verıomBen suyla birlikte veremiyom denedim canim biberona koydum ilk yudumda anliyo almiyo ben sabah kaltiginda ac oluyo hemen bi cay kasigina 8 damla damlatip gulduruyosum agzini acinca hemn dokuyorum ardindan su veriyorum agzina tek tek damlatamiyom her yer leke oluyo ve cikmiyo gecen carsafa degdi hemen yikasam cikardi ama baska ise daldim kurudu camasir suyu doktum ve beklettim yine cikmamis
Anaa hacerde oyle gecen msn de arkadasimla konusuyoduk vurdu klavyeye bu gulumsemeler varya onun dil cikarani cikti anaa valla ben klavyede o hangi tuslardan cikiyo bilmiyom arkadasima dil cikardi zilli bide enter diyo gidiyo gecende öl yazmis enterlemis kiz da ne sandiysa
he anam antalyaya gidiyik pazar günü otel ayarlamış herfüm 4 gün kalcaz bakem bebeyle nasıl olcak bilmim ama gidiyik kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bende butun gğn hep ayaktayım ama düzenli spor gibi verdirmiyor bu ahreketler kiloyu.cok pis gaza geldim ptesi günü diyete baslıyorum.haziran sonuna kadar 10 kilo versem yeter.burdaki cayların tariflerini okudum.2 haftada 5 kilo verio millet.cay+diyet+spor.bende ufaktan baslamıstım diete.sporada baslarım.su elmalı cayı da içtimmi tememdir :lepi: tutmayın ulen beniiiiiii
spor muu:1shok:bizim eylül bizzat kendisi yaptırıyo bana sporu.gamyoncuiremsuo uyuyana kadar baya bi kalori harcıyorum
saol teezesi :çok üzgünüm:çeneniz kopmaya emi ne çok kıllatmışınızokuoku bitmedi
celen çok geçmiş olsun yağmurun bir defa çok kötü oldu nasıl panikledim hiçbişey yapamadım allah yaşatmasın
leyla kız tüylerimi diken diken ettin teyzenin yazısında
len kızlar şu çoklu alıntıyı deyin nasıl yapınız unutuyom kime ne diyceğimi
hıh :dilcikar: ii git hıh :dilcikar: kıskandım mı :1shok: yoo ne kıskancam hıh :dilcikar:ay canım yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv bu bukadar basitmiymiş iki gözümsün
buarada ekim hödük babalarından beklenmez ama benim herüffff beni analar günü münasebetiyle tatile götürüyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şokn olmuşam he
anca yetısıok anam ne edım. almıı erken vermeye kalkarsam -tatlicadiarzu-
yavrum ferrumda sıkıntı yasamıoz bız sen ferro sanol mu kullanıon. bızım dr 4 damla dedıydı ferrumdan. saglık ocagı da ferro sanolu 9 damla dedıydı. ben drun dedıgıne gore verıom
heç kıskanmadım heeeeeeççç :dilcikar:
bizede doktor ferro verdi.ferrum ver dedim bunu kullan ddi.sağlık ocaandada ferro vardı.bunu özel mi alcez?
bende butun gğn hep ayaktayım ama düzenli spor gibi verdirmiyor bu ahreketler kiloyu.
saol teezesi :çok üzgünüm:
hıh :dilcikar: ii git hıh :dilcikar: kıskandım mı :1shok: yoo ne kıskancam hıh :dilcikar:
bizede doktor ferro verdi.ferrum ver dedim bunu kullan ddi.sağlık ocaandada ferro vardı.bunu özel mi alcez?
yavrum valla bilmiyom, benim dr a ben dedim ferroyu kullanamıyoz iğrenç diye, ferrum verdi, sora geçenlerrde aşıya götürdüğümde de sağlık ocağındaki ebe sordu ferro bittimi diye, biz onu kullanamadık ferrum verdi bize dr dedim, o da bize ferrum verdi, bilmiyom elinde o mu vardı yoksa özel durumlarda ferrum mu veriyolar, ööle yani, bi tane açılmadık monovitle ferrumumuz var, 9. aya kadar elindekiler biter diye onları verdi
olcaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyy nerdesin len sen ah elime bi gecsen varyaaaaaaaaaa
yavrum valla bilmiyom, benim dr a ben dedim ferroyu kullanamıyoz iğrenç diye, ferrum verdi, sora geçenlerrde aşıya götürdüğümde de sağlık ocağındaki ebe sordu ferro bittimi diye, biz onu kullanamadık ferrum verdi bize dr dedim, o da bize ferrum verdi, bilmiyom elinde o mu vardı yoksa özel durumlarda ferrum mu veriyolar, ööle yani, bi tane açılmadık monovitle ferrumumuz var, 9. aya kadar elindekiler biter diye onları verdi
haaa du bakam ptesi alcam sağlık ocaandan soram bakam varmı?
HEY HEY ben geldim leyn ne yapıyonus kıslar ben çok yorgun ve de bitiğim var mı sizde de benim durumum acayip zayıfladım ya delikafaduldenhamile kaldığım kilonunda altındayım ne olacak leyn benim halim her gören çok zayıfladın diyo hayır bu hoşuma gidiyo am asinirlerimde çok zayıfladı her şeye herkese kızar oldumÇok üzgünüm çoooklaelaelaelaelaeGeçen bi siteye gireyim dedim kapamışınız leyn siteyi ne ettiniz denedim bi kaç gün dün benim koca söyledi girmiş siteye müjde siten açılmış deyo bi bakayım ne yapıyorsunuz dedim
İBOLYA' m kıs sen ne yapıyon ösledim kıs gel öpem senideŞeniz
İBOLYA' m kıs sen ne yapıyon ösledim kıs gel öpem senideŞeniz
olm sen nerdesin, bizi filan boşver çıbık hesap ver :mymeka:
kocan mı kontrol edio len kaydirigubbakcemile3 yazık sevin die buralara gelmiş he kaydirigubbakcemile3 ösledik len*derin ne edii :asigim:
:1shok: :1shok::dilcikar: :dilcikar:
Aman CELEN' im ya DERİN iyi olacak anasından çok çekiyo iyi olacak ama senağlamaanlatacağım az sonra dinlerseniz değil mi
Aman İBOLYA m ya anlatacağım az sonra çok yorgunum üzgünüm dinlermisiniz ki
Aman CELEN' im ya DERİN iyi olacak anasından çok çekiyo iyi olacak ama senağlamaanlatacağım az sonra dinlerseniz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?