2008 Ekim Anneleri

abaaooooooooooooo yağmırrrrr tatile gidiiii çatlasam mı patlasam mı bilemiiim valla.iyi tatiller yağmıııııııırrrrrrrrrrr
he anam antalyaya gidiyik pazar günü otel ayarlamış herfüm 4 gün kalcaz bakem bebeyle nasıl olcak bilmim ama gidiyik kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

anca yetısıok anam ne edım. almıı erken vermeye kalkarsam -tatlicadiarzu- yavrum ferrumda sıkıntı yasamıoz bız sen ferro sanol mu kullanıon. bızım dr 4 damla dedıydı ferrumdan. saglık ocagı da ferro sanolu 9 damla dedıydı. ben drun dedıgıne gore verıom
he anam antalyaya gidiyik pazar günü otel ayarlamış herfüm 4 gün kalcaz bakem bebeyle nasıl olcak bilmim ama gidiyik kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

heç kıskanmadım heeeeeeççç :dilcikar:

olcaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyy nerdesin len sen ah elime bi gecsen varyaaaaaaaaaa

HEY HEY ben geldim leyn ne yapıyonus kıslar ben çok yorgun ve de bitiğim var mı sizde de benim durumum acayip zayıfladım ya delikafaduldenhamile kaldığım kilonunda altındayım ne olacak leyn benim halim her gören çok zayıfladın diyo hayır bu hoşuma gidiyo am asinirlerimde çok zayıfladı her şeye herkese kızar oldumÇok üzgünüm çoooklaelaelaelaelaeGeçen bi siteye gireyim dedim kapamışınız leyn siteyi ne ettiniz denedim bi kaç gün dün benim koca söyledi girmiş siteye müjde siten açılmış deyo bi bakayım ne yapıyorsunuz dedim

kocan mı kontrol edio len kaydirigubbakcemile3 yazık sevin die buralara gelmiş he kaydirigubbakcemile3 ösledik len*derin ne edii :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…