selam kızlar ben geldim..
celencim geçmiş olsun.. bir anlık işte.. allahım bebeklerimizi koru.:Saruboceq:
leylacım senin akraban yaşamış galiba birşey.. anammm.. o ne korkunç bir sahne. allah korumuş ya..çok kötü olmuştur kadıncağız..:çok üzgünüm:
selam kızlar ben geldim..
celencim geçmiş olsun.. bir anlık işte.. allahım bebeklerimizi koru.:Saruboceq:
leylacım senin akraban yaşamış galiba birşey.. anammm.. o ne korkunç bir sahne. allah korumuş ya..çok kötü olmuştur kadıncağız..:çok üzgünüm:
şşş celennn
dilber olayı noldu bulundu mu çocukk :uhm:
şşş celennn
yok ama komsular aramıs evden kötü koku gelio die :1no2:şşş celennn
Yookk o daha bulunmaz reytingler tavan yapmis cikarirlar mi bu is hatirlarsaniz serefcan diye bi cocuk kaybolduydu 3 4 ay ortalik ayaga kaltiydi sonra meger kadinin baska bi adamla iliskisi varmis ve cocuk o adamdanmis kadinda kendi eliyle vermis 4 ay boyunca cocugu aratti herkese o cok tuttuya bunuda ona benzettiler
saol yavrum hoşeldin napan?
sağol canım.. Şeniz
bir şey sorcam.. bebeğine labne verenler varsa. labneyide suya koyup bekletiyor musunuz geceden..:uhm:
cok pis gaza geldim ptesi günü diyete baslıyorum.haziran sonuna kadar 10 kilo versem yeter.burdaki cayların tariflerini okudum.2 haftada 5 kilo verio millet.cay+diyet+spor.bende ufaktan baslamıstım diete.sporada baslarım.su elmalı cayı da içtimmi tememdir :lepi: tutmayın ulen beniiiiiii
he ben veriim.2 cay kasığı.suya koymuyorum.suya koymamak için labne veriyorum zaten.şimdide tuzsuz yağsız peynir aldım aradada ondan koyuyorum.onu da suya koymadan veriyorum.
cok pis gaza geldim ptesi günü diyete baslıyorum.haziran sonuna kadar 10 kilo versem yeter.burdaki cayların tariflerini okudum.2 haftada 5 kilo verio millet.cay+diyet+spor.bende ufaktan baslamıstım diete.sporada baslarım.su elmalı cayı da içtimmi tememdir :lepi: tutmayın ulen beniiiiiii
spor muu:1shok:bizim eylül bizzat kendisi yaptırıyo bana sporu.gamyoncuiremsuo uyuyana kadar baya bi kalori harcıyorum
canım ben mecburum birazda gurbetteyim bakacak kimse yok daha doğrusu varda ben güvenemem diye yok diyorum eğer sen bakacaksan yada güvendiğin biri varsa tabi yap canım hayırlısı olsun
anaaaa elen noldu len gecmıs olsun amanın allah korumus bı daha verme barı ekmek flan:teselli:günaydııınnn hihoyyyt ben bu cocuğa yatmadan gece aması veriyorum üstüne emziriyorum.9 da yatırıyorum.ama cemre 2 de 4 de ve 7 de kalkıo.ne derdi olabülüügeberecem uykusuzluktan delikafadulden gecede o yuzden gelemiyorum eğer o saate kalırsam nolur benm halim :çok üzgünüm:
teşekkür ederim kızlar allahım esirgesin hepsini :Saruboceq:
:1shok: :1no2: kendim yasamıs gibi oldum allaaahhhhh lkorusuuuuuuunnn :Saruboceq: :1no2:
ya üni.den teoriğini biliyorum yani dahada tıkansaydı yapardım o bildiklerimi.ama pretiğini öğrenmek istiyorum doktorundan.ne de olsa işin ehli.allah göstermesin olurda yine yasarım bööle bi durum yaparım ben.cünkü aklımda evladımı kaybetme duygusu var bööle bi durumdada gözüm bişe görmez tek derdim onu kurtarmak lur.panikte yaparım ama önce kurtarmaya calısrıım sonra bosalırım senağlama
of of offfff senağlama rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın :1no2: hey allam sabah sabah okuduğum mesajlara bak senağlama
saol teezesi :çok üzgünüm:
cemre buarada canı yandığında veya sıkıntısından ağladığında beni cağırıo anne diyerek alkisalkisalkis önceden bilinçsizce söölerdi şimdi gözüme bakarak cağırıo alkisalkisalkis
ya bide babasını yabancılıo bu cocuk ne etsek?ağlıo onda durmak istemio :sm_confused: uzaktan gülüşüolar cilveleşiolar ama kucağına alınca kıyameti koparıo bana elmek istio laelaelaelaelae dün uyutamadı babası yırttı kendini.aldım kucama sustu ve uyudu kafamçokkarıştı
ha bi de beni dün milupa dan aradılar.aptamil 1+2+3 kısa süreliğine 8,45 e inmiş bim mağazaşarında.haberiniz ola.
senağlama senağlama senağlama
bu aksam yemekte cemre rahat bırakmadı babasının kucağındaydı.bende eline ekmek kenarı verdim ama gözüm hep üstünde.kontrol ediyorum koparmasın die.ama kasla göz arası ekmeği koparmıs yutmaya kalkmıs tabi o da takıldı.cocuğun dudakları gözleri morardı.gözleri kaydı nefes alamıo :1no2: senağlama allahım neler gecti o an aklımdan senağlama elimden kayıp gitti dedim tamam senağlama parmağımı soktum cengel gibi yapıp ama boğazındaydı.sonra nihalin dediği aklıma geldi.parmağımı sokarsam daha kötü olabilirdi.sonra allah yardımcımız oldu öğüre öğüre yuttu senağlama ptesi kontrolumuz var.o gun doktora sorucam bööle durumlarda ilk yardım nasıl olmalıdır die.anlık bişe.allah korusun senağlama :Saruboceq:
40olanlar 3paketlik 900gr olanlar sanırım dev mega paket:hooray:
yani 5lira nasılsa kötü de çıksa 5-6kere yıkamaya dayanır heralde
siz dilber dedikçe benim aklıma dilber hala gelio avrupa yakasındakikaydirigubbakcemile3
olaydan haberim yok ya
sağol canım.. Şeniz
bir şey sorcam.. bebeğine labne verenler varsa. labneyide suya koyup bekletiyor musunuz geceden..:uhm:
he ben veriim.2 cay kasığı.suya koymuyorum.suya koymamak için labne veriyorum zaten.şimdide tuzsuz yağsız peynir aldım aradada ondan koyuyorum.onu da suya koymadan veriyorum.
aptamilin devam mamasını mı kullanıyosunuz?ben öle devam maması falan hiç almadım.ben bebelac,hero falan alıyorum gecelerini.yatarken veriyorum mamayı bitek.siz nasıl yapıyosunuz iboş anat bakem.bu mama işinde biraz cahal kaldım herhalkine
ah anam ah emziriyosan cahal kalırsın tabe, hay böle cahallığa kurban olim ben, biz mamaya talim ediyok senağlama yavrum hindik ben kahvaltısına aptamil koyyom 3-4 ölçek, gerçi tamamını bitirmiyoz o ayrısora meye püresi veriyom, sora öğlen çorbasının içine aptamil koyyom yine, onu da tamamını yemiyoz tabi ikindin yetiştirebilirsem muhallebisiyle yoğurdu karışık veriyom çünkü yetiştiremiyom öğünleri, akşam uyuduktan sora da suyun içine ferrumla monoviti karıştıırıp veriyom, 1 saat sora da 120 lik aptamil veriyom, gecenin ilerleyen saatlerinde de aptamili gece mamasıylan karıştırıp 120lik aptamil veriyom, sabah 5 gibi de benim herif 120lik aptamil veriyomuş, ööle yani bizimkisi, gündüzleri aptamili tam anlamayla alıyoruz sayılmaz, anca geceleri yani
Anam ne güzel yazmıssın ya benim herif aptamil veriyor diye ..bizimki sadece su verebiliyo kızıma ,cocuk 10 gun ac kalsa sadece su verebilir Hey Allah ım hos kendi de 10 gun ac kalsa bisey yapıp kendine yiyemez .beceriksiz herif ...okuycam aksam canına bak ne babalar var diycemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?