Buruna cisim kaçarsa..
Buruna kaçan cisimler çıkarılmaya çalışmadan önce doktora götürülmelidir. Zira üst solunum yollarında alternatif ağız ve diğer burun deliği gibi bölümler açıkken, bilinçsiz müdahale ile daha derine itilebilen yabancı cisimler boğulmaya yol açabilir.
hadi nefes alamıo ozaman ne halt etcez??
o dediğin heimlich manevrası erişkinlerde yapıyor.. bebek ve küçük çocuklarda yapamazsın onu.. o yüzden dizine yatırıp sırtına vurman lazım..
he dooru ya ağzından nefes alır ozaman puhahaaaa :roflol: hakkat neremle okuduysam :roflol:kız nerenle okuyon kaydirigubbakcemile3 buruna kaçan yabancı cisimlerde ağzından nefes alıyor olmalı.. yani senin dediğin solunum yollarına kaçması durumunda dediğim gibi sırtına vuracaksın öyle çıkacak..
kızlar benim kızıma bebelac dokundu çok gaz yaptı bide beğenmedi onu milupadan başka bişey almıyorum onun için bide pirinç unu yapıyorum ona arımamalardan elmalısı ve muzlusuda var çok güzel artık anne sütüde almadığı için kızım mamaların hepsinin fiyatlarından haberim var malesef
heeee anladımdün babası ööle morarınca hemen kolunun üstüne yatırdı bende sırtına vurdum sonra öğüre öğüre yuttu cocuk illa yiyecek yani onu kaydirigubbakcemile3
he dooru ya ağzından nefes alır ozaman puhahaaaa :roflol: hakkat neremle okuduysam :roflol:
peey sendemi arımama kullaniin :uhm: ule bende alcem bende bendeeee delikafadulden of şimdi anne sütüyle cok raharım korkuyorum mama ya gecince yanlıs bişe yaparı ac kalır die :çok üzgünüm:
canım yaa kıyamamm çok geçmiş olsun :çok üzgünüm:
ya kızlar bebelerin eline biskuvi ekmek vs vermeyin.. ben vermiyorum.. ne işe yarıcak yani oyuncak verin onu kemirsin.. allah korusun herşey bi anlık ya ne kadar gözünün önünde de olsa o an boğazına takılırsa panikleyebilirsiniz.. allah korusun..
kızlar bide ben bu ay adet olmadım ilk kez ayın 20 sinde olmuştum öbür ay 10unda şimdi hala olmadım acaba normalmi yoksam ben hamilemiyimmm
allaaaaaa delikafadulden 2. geliiiiiiii delikafadulden hadi innnşşşaaaallllaaaaahhh :Saruboceq: oh duruyada ne yakısır ablalık alkisalkisalkis :asigim:
celencim yaaa hayırrrr inşallah olmaz öyle birşey adet düzensizliğimi var anlamadım Allahım hayırlısını versin tabide ben gurbetteyim çalışıyorum şu an annem bakıyo ama 2. ye bakamam diyo yanarım valla yaa
olur olur büyür gider ikisi delikafadulden
canım şaka bi yana anca oturuyor düzenleri.biraz daha bekle
ne bu len hızınıza yetişilmio..ben kaçıom lülülülülülüanneme gidioruuuuuuuuuuummmm:lepi::sm_cool:
pazartesi görüşürüz kendinize iyi bakın çok kıllatmayın...naniknanik
evet canım daha zamanı var diye düşünüyorum ama inşallah Allah gönlüme göre verir 5 sene daha düşünmüyorum aslında inşallah öyle olur pekii ben niye adet olamıyorummmmmdüzensizlik sizdede oluyomu?
5 sene mii ben hemen yapacam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?