2008 Ekim Anneleri

kız nerenle okuyon kaydirigubbakcemile3 buruna kaçan yabancı cisimlerde ağzından nefes alıyor olmalı.. yani senin dediğin solunum yollarına kaçması durumunda dediğim gibi sırtına vuracaksın öyle çıkacak..

kızlar benim kızıma bebelac dokundu çok gaz yaptı bide beğenmedi onu milupadan başka bişey almıyorum onun için bide pirinç unu yapıyorum ona arımamalardan elmalısı ve muzlusuda var çok güzel artık anne sütüde almadığı için kızım mamaların hepsinin fiyatlarından haberim var malesef

o dediğin heimlich manevrası erişkinlerde yapıyor.. bebek ve küçük çocuklarda yapamazsın onu.. o yüzden dizine yatırıp sırtına vurman lazım..

heeee anladım dün babası ööle morarınca hemen kolunun üstüne yatırdı bende sırtına vurdum sonra öğüre öğüre yuttu cocuk illa yiyecek yani onu kaydirigubbakcemile3

he dooru ya ağzından nefes alır ozaman puhahaaaa :roflol: hakkat neremle okuduysam :roflol:

peey sendemi arımama kullaniin :uhm: ule bende alcem bende bendeeee delikafadulden of şimdi anne sütüyle cok raharım korkuyorum mama ya gecince yanlıs bişe yaparı ac kalır die :çok üzgünüm:

heeee anladım dün babası ööle morarınca hemen kolunun üstüne yatırdı bende sırtına vurdum sonra öğüre öğüre yuttu cocuk illa yiyecek yani onu kaydirigubbakcemile3

canım yaa kıyamamm çok geçmiş olsun :çok üzgünüm:

ya kızlar bebelerin eline biskuvi ekmek vs vermeyin.. ben vermiyorum.. ne işe yarıcak yani oyuncak verin onu kemirsin.. allah korusun herşey bi anlık ya ne kadar gözünün önünde de olsa o an boğazına takılırsa panikleyebilirsiniz.. allah korusun..

canım tavsiye ederim goglynin aynısı işte markası arı mama sadece çok severek yiyo onu içine bazen meyvede katıyorum bazen gece tahıllarından 1 koca kaseyi yiyo tabi en iyisi anne sütüde benim kıza yetmedi süt birazda kilolu olduğu için emmek istemedi zaten benim sütümde çok az hiç yok gibi ne yaptıysam arttıramadım şimdi tamamen bitti

kızlar bide ben bu ay adet olmadım ilk kez ayın 20 sinde olmuştum öbür ay 10unda şimdi hala olmadım acaba normalmi yoksam ben hamilemiyimmm

ya tamam vermimde sofrada hiçbirşeyle oyalayamıyoruz cemreyi.herseye el atıo.ağzımıza giden kasık coook yarı yolda döküldü kaydirigubbakcemile3

kızlar bide ben bu ay adet olmadım ilk kez ayın 20 sinde olmuştum öbür ay 10unda şimdi hala olmadım acaba normalmi yoksam ben hamilemiyimmm

allaaaaaa delikafadulden 2. geliiiiiiii delikafadulden hadi innnşşşaaaallllaaaaahhh :Saruboceq: oh duruyada ne yakısır ablalık alkisalkisalkis :asigim:

allaaaaaa delikafadulden 2. geliiiiiiii delikafadulden hadi innnşşşaaaallllaaaaahhh :Saruboceq: oh duruyada ne yakısır ablalık alkisalkisalkis :asigim:

celencim yaaa hayırrrr inşallah olmaz öyle birşey adet düzensizliğimi var anlamadım Allahım hayırlısını versin tabide ben gurbetteyim çalışıyorum şu an annem bakıyo ama 2. ye bakamam diyo yanarım valla yaa

olur olur büyür gider ikisi delikafadulden
canım şaka bi yana anca oturuyor düzenleri.biraz daha bekle

ne bu len hızınıza yetişilmio..ben kaçıom lülülülülülüanneme gidioruuuuuuuuuuummmm:lepi::sm_cool:
pazartesi görüşürüz kendinize iyi bakın çok kıllatmayın...naniknanik

olur olur büyür gider ikisi delikafadulden
canım şaka bi yana anca oturuyor düzenleri.biraz daha bekle

evet canım daha zamanı var diye düşünüyorum ama inşallah Allah gönlüme göre verir 5 sene daha düşünmüyorum aslında inşallah öyle olur pekii ben niye adet olamıyorummmmm düzensizlik sizdede oluyomu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…