selam mıllethihoyyyt
dun kızımla baya bı gezdıkk.kendıme bişiler aldım.ıklıme diş hedıyesı sortlu takım aldımmm :)
esımın de yarın dogum günüsssüü..hedıye aldım .
yarın evde olucak tatıl malum..
evde olmasa masa falan sole guzelce hazılayıp karsılıcaktım ,mumlar romantık muzık falan ama evde olucak ne yapabılırım kı fıkır verın..
en sevdii yemeklerı yapıcam.
bıde mektup yazıcam..
fıkır verıınn
Gecmisi okudum geldim olcay gelmis ve talihsiz olaylar atlatmislar cok uzuldum canim kiyamam sen hic kotu anne olabilirmisin ya allah beterinden korusun hic zaman zaman hepmizin yaptigi tecrubesizlikler oluyo ama bizde anamizdan cocuk buyuterek deneyimli dogmadik ilk bebekler ne yazikki acemilik oluyo uzulme tatlim cok duygulandim celenin yazdiklarina duygulandigina gercekten benide gozlerim doldu cunku bende kendimi hep kotu anneyim diye dusunuyodum size bile soylmeye utandim bende hacere bi kere tokat attim tabi sert degil cani acidigi icin aglamadi bundan emii kizdigimi anladigi icin agladi ama sabrimin son noltasiydi ve bilmiyorum cok pismanin ne yaptigi bilmedim tabi onla birlikte bende agladim ama kendimden utandim koca kadin gucun ona mi yetti diye uff bilmiyorum iste kesin beni yadirgayip elestirirsiniz ama ben sadece seni teslli etmek isteken soyledim iste
Gunaydinn gece kapanisi yaptim sabahta acilisi bugece cok kotuydu hacer hic uyutmadi kendi uyudu ama hep mizmizlandi hodugumle de kavgaliyiz kac gundur konusmuyorum onada canim sıkılıyoo uff cok bunaldim yaa basimi alip kacasim geliyoo
günaydın kızlar leylam sıkma canını kavgalar tadı tuzu biberi
bişey diycem kızlar benim kız su olmasa hiç bişey yemiy bir kaşık kahvaltı alıyoz bi kaşık su 60 60 yani anlamadımki bu kızı ben ayyyy
günaydınnnnn
birazdan oğluumu kontole götürcez.hırıltı vardiya onun için ama oda geçti herhalde iyi der.ama bu sefer de altı biraz kızarmış,hametan fln sürdüm biraz iyi gibi.bide altını açık bıraktım biraz.kociş de diyo.gene hasta olacak.şimdi kontole gitçez ,sonra öksürüyo diye tekrar gitçez diye.ahhhh şu kocalaroradanda kociş beni işe bırakacak.kaydirigubbakcemileofffff çok özlüyorum oğluşumu , işten gelince koklaşa koklaşa bitiremiyom.
ne aldın delikafadulden o da bize fikir olsun
tünaydın len millet.sabah kayvaltıya alt komsumu cağırdım anca geldim.balkonda kayvaltı yaptık tıpkı izmirdeki gibi senağlama ama ordaki komsularım gibi olmuo o ayrı senağlama cok ösledim yaaa senağlama
nese sabah sabah okuduğum fıkrayı sizle paylasmak istiyorum puhahahaa kaydirigubbakcemile3
çocuk karneyi almış çok zayıf var...
eve varmadan telefon kulubesinden annesine telefon açıyor...
diyor ki;
anne karneyi aldım.. geliyom ... babamı hazırla...
anneside diyor ki;
baban hazır, sen kendini hazırla...
kızlar selam
anamm buraya yaz geldi hemde ne biçim. çok sıcak oldu. ne yapçaz bu yaz bakalım. bir aya kalmaz biz yaylaya çıkarız herhalde.. :1closedeyes:
bu arada aklımdaydı epeydir unutuyorum. aranızda bebeğinin kordon kanını saklatan var mı.. benim bebeğim erken doğduğu için aceleye geldi son ay ayarlamaya çalışacaktım. olmadı. :çok üzgünüm:
selam mıllethihoyyyt
dun kızımla baya bı gezdıkk.kendıme bişiler aldım.ıklıme diş hedıyesı sortlu takım aldımmm :)
esımın de yarın dogum günüsssüü..hedıye aldım .
yarın evde olucak tatıl malum..
evde olmasa masa falan sole guzelce hazılayıp karsılıcaktım ,mumlar romantık muzık falan ama evde olucak ne yapabılırım kı fıkır verın..
en sevdii yemeklerı yapıcam.
bıde mektup yazıcam..
fıkır verıınn
bızımkı anlamsız,gereksız hedayelerden hoslanmaz.oyuzden ona su an ıhtıyacı olan
kısa kollu gomlek ve kravat takım aldım.
onun hedıylerı karsısında ezıleıcem gercı ama kaydirigubbakcemile3
anneler gunu hedıelerıne canta ve ayakkabı ekledı gecen gun almış.dunde kendıe gunes gozlugu almıs,bende yenı gunes gozlugu ıstıodum modeller getırmıs begen sec dıye ama cokkk pahalıymıss yaaa gerı gonderttım.:1no2:
benden bu kadar ama napıyım calısmıyorum sonucta..
onun parasıyla hedıye almak da garıp gelıyor bana:çok üzgünüm:
oyuzden ıhtıyacı olan bısıyı almak ıstedım.
bızımkı anlamsız,gereksız hedayelerden hoslanmaz.oyuzden ona su an ıhtıyacı olan
kısa kollu gomlek ve kravat takım aldım.
onun hedıylerı karsısında ezıleıcem gercı ama kaydirigubbakcemile3
anneler gunu hedıelerıne canta ve ayakkabı ekledı gecen gun almış.dunde kendıe gunes gozlugu almıs,bende yenı gunes gozlugu ıstıodum modeller getırmıs begen sec dıye ama cokkk pahalıymıss yaaa gerı gonderttım.:1no2:
benden bu kadar ama napıyım calısmıyorum sonucta..
onun parasıyla hedıye almak da garıp gelıyor bana:çok üzgünüm:
oyuzden ıhtıyacı olan bısıyı almak ıstedım.
:roflol::roflol::roflol: allah cezanı vermesin milayim
aynen valla bura bile kaynıyo, antalya nasıldır kimbilir, ben kısa kolluylan duruyom, mıçımda da şorttan uzun kapriden kısa bişi var, ayaaamda da terlik :roflol::roflol: ya ben o kordon kanı meselesini düşünmüştü m aslında da fiyatı bayaa bi vardı, o yüzden yaptıramadık, allaha emanet yaa, her babayiğidin harcı diil, bizim para yetmedi ona :çok üzgünüm:
uleee benimkinin de bu gün doğum günüsü, seninki de mi boğa len -tatlicadiarzu- ben puzzle yaptırdım vallaha, pasta yapim diyom ama bu sıpadan sıra gelirmi bilmiyom, bi de diyetteyim ya artıkın, hiç canım istemiyo yav, o pastayı yaparsam heriften önce ben yirim :roflol::roflol:
kızlar bu pişik kızarık olmasın diye desitin kullanın biraz kazık ama feci iyi birsey .ben kızım dogdugundan beri kullanıyorum .Asırı hassas ciltli benimki doktorum cildine mustela popoya desitin demisti ikiside kazık ama olsun ne yapalımmm ..Bazen diyom ulan ben kendime kıyıp böyle krem almıyom hep indirimli ürünlerden biseyler alırım ama kızıma kıyıp alıyom ..ulaa bu baglamda benim zillinin poposu bilem benim suratımdan daha degerli oluyoooo anaaa :)
aa ne güzel kullanacağı ve işine yarar bi hediye alman.bende koama standart feneryumdan alıyorum.hiç bıkmaz.doğum günü-evlilik yıldönümü-babalar günü hep ordan gelse hediyesi banamısın demez
aa ne güzel kullanacağı ve işine yarar bi hediye alman.bende koama standart feneryumdan alıyorum.hiç bıkmaz.doğum günü-evlilik yıldönümü-babalar günü hep ordan gelse hediyesi banamısın demez
kızlar bu pişik kızarık olmasın diye desitin kullanın biraz kazık ama feci iyi birsey .ben kızım dogdugundan beri kullanıyorum .Asırı hassas ciltli benimki doktorum cildine mustela popoya desitin demisti ikiside kazık ama olsun ne yapalımmm ..Bazen diyom ulan ben kendime kıyıp böyle krem almıyom hep indirimli ürünlerden biseyler alırım ama kızıma kıyıp alıyom ..ulaa bu baglamda benim zillinin poposu bilem benim suratımdan daha degerli oluyoooo anaaa :)
slm ben geldimm sabah disari cikip markete girdim hacerle sonra sut aldik yogurt mayaldim karnini doyurdum artik balkona cikiliyo havalar isindii balkonu temizledim yikanan camariri astim mutfagi topladim ac karnimi daha doyuramadim vr hacerri uyutamadim biz geri basa dondukk besigine koyup odadam cikardim hemen uyurdu simdi uykusuzluktan öluyo ama besige koyuca ssinirlemip agliya almazssa yikiyo ortaligi ne de rahat ediyodum simdi yine ayakta sallanmak istiyo illa sallayacam uyuz yaa bende inat ettim bugun sallamayacam ayagaimda daha evin isi duruyo uff yaa
bılıorum canım daha once yazmıstın bende benımkıde boga falan demıstım okumamıssın heralde nesee:içelim:
keske benımkınınde bugun olsaydı da hazırlardım aksama ne guzel karsırladım.
sımdı yarın onun yanında yemekı ,pasta vs. yapmak olmıcekk..
bugunden yapsam dolapta gorucek.napıyım kızlarr?fıkır verın ya:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?