2008 Ekim Anneleri

selamm napıyosunuz maşallah başlamışsınız babalar günü için hediye almaya ben daha ne alacağım bilmiyorum o bana çiçek almıştı bende ona alırım banane -tatlicadiarzu- en güzel hediyeyi vermişiz demi kızlar .
Saçımı boyattıım daha doğrusu boyadım bal köpüğü bende kızıl kahve oldu tabi saçım koyu kahve olunca neyse bi kaç defa daha açma girişiminde bulunmam lazım sonra üstüne röfle attıracam inşşşş

4 gündür uykusuzum moron gibiyim sabaha kadar ağladı kuzum öyle bir kıvranıyorki ne paranox fitil ne calpol hiçbişiy kar etmiyor ne gazmış ya gaz yapacak bişey yemedimde vermedimde tek yaptığım gün içinde battaniye serip üstüne bırakmak ondan karnı ağrıyor olabilir diyorum ama artık havalrda ısındı 2 gün önce süzme yoğurttan yoğurt yapmıştım ondan da olabilirmi bilemiyorum ama heralde biz yaşına kadar bu gaz derdini çekeceğiz aman Allah sağlık versin bebeklerimize dün pazara gitmiştik annemle bebek arabasında 6-7 yaşlarında bir çocuk vardı ayakalrı tutmuyor çocuğun Allahım böyle imtihan etmesin bizi sağlıklı olsunda ben gazına razıyım kuzum benim bütün gece ağladı ağladı sabah 7 de gülücüklerle uyandı ne oluyorsa gece oluyo ya yasakkelime neyseee siz neler yaptınız maşallah havalar da o kadar güzelleştiki hiç insanın evde durası olmuyo çıkarıyomuunuz bebşleri bende artık kısa kollu bi kaç şey aldım giydirmeye başladım çok sıcak yavvv:içelim:

hey allahım yaa.. ne oldu ki.. nazar mı oluyor bu zuzuzya leylacım. :çok üzgünüm:

bilmiyomki canim yaa buyudkce huyi degisiyoo cok akilli bi bebekti annem kardesimle biz hep yaramazlik yapinca el buyudukce akillanir benikilerde deliriyo derdi o hasap buyudukce kuduruyo cadii besigine koydum uyumadi gozlerini bi gorseniz uyku akiyo kucagimda dolastirdim omzuma sizdi kaldi tekrar ayaga alisacak zillos

bende gaza yormak istemiyom ama kıvranmanın sonunda gazını çıkartıyor ve sızıyor ne bilim

Leen iboss herifinin kiymetitini bill hoduk deme len

yavrım ilk zamanlar az mı hödüklük yaptı len, bakma şimdik bu sıpanın herşeyiyle ilgileniyo da ilk zamanlar isyan ettirdi beni, çoook yazdımya buralara, amann yaa ben pasta yapmaktan vazcaydım bu arada, halleyli pasta yapıcim, hemi basit hemi güzel kaydirigubbakcemile5
yavrum aman ha sakın çarşafa filan aılıştırma, bu geçici bişey sabret, yakında eski düzenine oturcakyine, ara ara oluo böle şeyler bebelerde ne etecen şekerim :teselli:

merhabaa canlarım,cücükleriiiimmmm:sm_cool:
ayyyyyyyy çok özledim sizi..umarım herkes iyidir.ben en son çok hastaydım,geçen cumartesi eşim bana güzel bi kokteyl serum yaptıkaydirigubbakcemile3ertesi günü ayağa kalktım.ama boğaz ağrım yediğim o kadar iğneye rağmen geçmedi.dr.a gittim.faranjit dedi ama çok berbat durumdaydı,daha bugün düzeldi diyebilirim yani.su bile içemiyodum acısından.neyse oğluşa geçirmeden atlattık çok şükür..hem hastalıktan hem de misafirlerimiz var izmirden,o yüzden giremedim bayadır.halamın torunu 15 yaşında kalbinde 4 cmlik bi delik vardı.dün ameliyat oldu.çok şükür iyi geçti:Saruboceq:.onlarla ilgileniyoruz.önümüzdeki hafta içide gelemicem evde tadilat gibi bi durum varbenneyaptımki bu aralar yoğunum yani şekerler.sizler nasılsınız?umarım herkes çok iyidir

yavrım geçmişler olsun hemi sana hemi bebeye hemi de halanın torununa, çok pis öptüm hepinizi :jeyyar: ya benim de ne zamandır aklımdasın şu kız niye gelmiyo die düşünüp duruyodum, iyi olduğunuza sevindim, başındaki telaşeleri atlat da gel kıllatak yafrım özledik yav Şeniz

yaaaaaaaa ben bişi dicem çok pis bi dert var başımda, krem şantiyi ılık sütlen çırptım koyulaşmıyo yaaaa, hay ben aklıma tüpürüm hiç düşünmemişim ılık olduğunu:roflol: buzdolabına koydum şimdik soğuyunca tekrar deneyecem, sizce olar mı acep :uhm:

karıstırmak demeyelımde,aldıklarını yerlestırır benım ısım varsa
ya da bişiler alabılır dolaptan....

iboslan citirim eslerinizin dogum gunleri kutlu olsun.bur omur boyu mutlu olursunuz insallah
saol sekerıma.s.amınn ınssss:asigim:
kizlar cakiltasi nerde gelmiyoo hic

markete gıttım geldım.ıklım pembeler ıcınde,kafasında sac bandı var,,kadının bırı "aayy canım kız mı erkek mıı dıyorr.kız dedım bende.
bellii dıyor bellıyse ne sorosunnn yaaakötükedihüsokötükedihüso
hemen geldım ıspanak yemegı koydum ocaga.yarın ıcın karnıyarık yapıcam ıcını hazırladım.sımıdı bı yandan yazıyorum bır yandan ıklım doyuruyorum.aaz sonra karnıyarıgı ve arrdından pastayı yapıcam.bıde su tarıflerın ıcınde etı puf pastası gordum cok guzel bıseye benzıo ondan yapıcaktım,jelatın gerekıomus bulamadım yaaa.nerden bulabılırzzCADIARZU

Jelatini aktarlardan bulabilirsiniz yazmisti o tarifi veren bayan galiba bende baktimistim canim istedi yaaw

hee o etipuf pastasını bende çok tuttum yaa, ama ona celatin diyo, aktarlardan bulabiirsiniz diyo, ama helali haramı oluomuş herhal bunun nası bişeyse bilmiom ben, helalinden isteyin diyo :uhm:
yaa ben de bazı kıyafetlerini çok beğeniorum erkek bebeklerin, ama genelde giyecekleri şeylerin çeşitliliği kısıtlı oluo malesef 2 ay sora kardeşimin düüğünü var, onun için denizci kıyafetini andırır bişeyler almak istiyorum, evelki gün çarşıya indiğimde bebe mağazasının birine uğradım, ordaki karıylan kanka olduk zati kaydirigubbakcemile3 bakam o gün gelsin ayarlarık dedi, bakıcim artık, beyazlar içinde ne yahuşuklu olur yav kaydirigubbakcemile3

şşşş benim krem şantiye bişi demediniz yav, olurmu ki o, ay sinir oldum haa, salak kafa niye ılık sütlen çırpıyon :mymeka: markete inmeye de üşeniyom yaa, şimdi işin yoksa kalk giyin markete git, bi de bu sıpa olcek tabi kucaamda, hoş her halukarda süt almaya inicem ya amannnnnn üşendim yaavvvvv

Iboss sicak sut olma bacim sogusada donmaz o sen usenme git al yap bi guzel pasta sevinsin herifin dusunmus yapmis diye

canım benimmmŞenizçok teşekkür ederim..zaten bi sen merak edip soruyon gelmediğimde..yokluumu başka hisseden yok artıksenağlamaben de çok özledim anacım gelmek istiyom ama bazen kudurcan oğlum parmağımı oynatcak hal bırakmıyokafamçokkarıştı bi değişmedi huyu yaa..8 aylık olcek yakında halaa yaramazbence hiç değişmicek zaten
bence olarkaydirigubbakcemile3

selam hatunlar kaynatın bakalım benm yerime de işler yoğun aklım da burda ama giremiom hava çokkkkkkkk sıcak öğle arası dışarı çıktık piştim en iisi içerde oturmak

Iboss sicak sut olma bacim sogusada donmaz o sen usenme git al yap bi guzel pasta sevinsin herifin dusunmus yapmis diye

oluo oluo kaydirigubbakcemile3 şş patoşum yok ölye deme herkesler merak ediyo ay, şş ne dicem düzelir bak sen panikleme hemen, huy deiştiriyolar sürekli, bak lülü pütürlü yiyodu misler gibi yiyodu birden huyu değişti, pütür yimiyomuş bu aralar, sora hacer kendi kendine uyuyodu ne verirsen yiodu, şimdi hem uyumuyo hem de yimiyo, benim sıpa azgın teke giibiydi aşıdan sora azık uslanır gibi oldu, kendi kendine uyumayı öğretiyom bu aralar, tam başardım sayılmaz ama arada uyuyo kendi kendine, velhasıl kelam bu bebelerin bi günü bi gününe tutmuyo anam, bak mesela kendi kendine uyuyo diye seviniyodum, dün sabah uyutamadım sıpayı ,bağır çağır, kanguruya attım, binanın önünde iki ileri bi geri deli danalar giibi gezdik yane kaydirigubbakcemile3 az sabır akılları başlarına geldikce düzelcekler anam, geçici bunlar, bi gün bi bakacan, annecimmm diye kollarına koşmuş, senin sözünü dinler olmuş, aklı fikri yerinde olsun sağlıklı olsun da ne etcen çekecez artık :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…