- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
hey allahım yaa.. ne oldu ki.. nazar mı oluyor bu zuzuzya leylacım. :çok üzgünüm:
Leen iboss herifinin kiymetitini bill hoduk deme len
bilmiyomki canim yaa buyudkce huyi degisiyoo cok akilli bi bebekti annem kardesimle biz hep yaramazlik yapinca el buyudukce akillanir benikilerde deliriyo derdi o hasap buyudukce kuduruyo cadii besigine koydum uyumadi gozlerini bi gorseniz uyku akiyo kucagimda dolastirdim omzuma sizdi kaldi tekrar ayaga alisacak zillos
merhabaa canlarım,cücükleriiiimmmm:sm_cool:
ayyyyyyyy çok özledim sizi..umarım herkes iyidir.ben en son çok hastaydım,geçen cumartesi eşim bana güzel bi kokteyl serum yaptıkaydirigubbakcemile3ertesi günü ayağa kalktım.ama boğaz ağrım yediğim o kadar iğneye rağmen geçmedi.dr.a gittim.faranjit dedi ama çok berbat durumdaydı,daha bugün düzeldi diyebilirim yani.su bile içemiyodum acısından.neyse oğluşa geçirmeden atlattık çok şükür..hem hastalıktan hem de misafirlerimiz var izmirden,o yüzden giremedim bayadır.halamın torunu 15 yaşında kalbinde 4 cmlik bi delik vardı.dün ameliyat oldu.çok şükür iyi geçti:Saruboceq:.onlarla ilgileniyoruz.önümüzdeki hafta içide gelemicem evde tadilat gibi bi durum varbenneyaptımki bu aralar yoğunum yani şekerler.sizler nasılsınız?umarım herkes çok iyidir
:roflol::roflol::roflol: la ben krem bileme almıom yav, arko neyime yetmiyo :roflol::roflol::roflol:
valla hiç hatırlamıom anacım, benim kafa bi milyon, şimdik sen bişi söle yarına yine unuturum :roflol::roflol: ya hiç istemiyom böle olmasını ama unutuyom artık herşeyi, hiç hatırlamıyom valla konuştuumuzuşş senin herif dolap karıştırırmı, benimki karıştırmaz, kavaltıyla bi ömür geçirir vallaha, yemek yapmasan niye yapmadın demez alkisalkisalkisalkisalkisalkis
saol sekerıma.s.amınn ınssss:asigim:iboslan citirim eslerinizin dogum gunleri kutlu olsun.bur omur boyu mutlu olursunuz insallah
kizlar cakiltasi nerde gelmiyoo hic
kizlar cakiltasi nerde gelmiyoo hic
karıstırmak demeyelımde,aldıklarını yerlestırır benım ısım varsa
ya da bişiler alabılır dolaptan....
saol sekerıma.s.amınn ınssss:asigim:
markete gıttım geldım.ıklım pembeler ıcınde,kafasında sac bandı var,,kadının bırı "aayy canım kız mı erkek mıı dıyorr.kız dedım bende.
bellii dıyor bellıyse ne sorosunnn yaaakötükedihüsokötükedihüso
hemen geldım ıspanak yemegı koydum ocaga.yarın ıcın karnıyarık yapıcam ıcını hazırladım.sımıdı bı yandan yazıyorum bır yandan ıklım doyuruyorum.aaz sonra karnıyarıgı ve arrdından pastayı yapıcam.bıde su tarıflerın ıcınde etı puf pastası gordum cok guzel bıseye benzıo ondan yapıcaktım,jelatın gerekıomus bulamadım yaaa.nerden bulabılırzzCADIARZU
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek-bebek-giyim/277233-bunlar-kucuk-beyler-icin.html
ayy kızlar şunlara bi bakın yav yerim ben onları bide erkek bebeklere göre güzel bişey yok diyorumne güzel şeyler varmışi ya dayanamayacam çıkıp oğlumaq yazlık bişeyler alacam yaa:asigim:
1 haftayı gectı gelmıor benımde aklıma geldı gecen gun solıcektım unuttum..nıye gelmo acep
canım benimmmŞenizçok teşekkür ederim..zaten bi sen merak edip soruyon gelmediğimde..yokluumu başka hisseden yok artıksenağlamaben de çok özledim anacım gelmek istiyom ama bazen kudurcan oğlum parmağımı oynatcak hal bırakmıyokafamçokkarıştı bi değişmedi huyu yaa..8 aylık olcek yakında halaa yaramazyavrım geçmişler olsun hemi sana hemi bebeye hemi de halanın torununa, çok pis öptüm hepinizi :jeyyar: ya benim de ne zamandır aklımdasın şu kız niye gelmiyo die düşünüp duruyodum, iyi olduğunuza sevindim, başındaki telaşeleri atlat da gel kıllatak yafrım özledik yav Şeniz
yaaaaaaaa ben bişi dicem çok pis bi dert var başımda, krem şantiyi ılık sütlen çırptım koyulaşmıyo yaaaa, hay ben aklıma tüpürüm hiç düşünmemişim ılık olduğunu:roflol: buzdolabına koydum şimdik soğuyunca tekrar deneyecem, sizce olar mı acep :uhm:
Iboss sicak sut olma bacim sogusada donmaz o sen usenme git al yap bi guzel pasta sevinsin herifin dusunmus yapmis diye
canım benimmmŞenizçok teşekkür ederim..zaten bi sen merak edip soruyon gelmediğimde..yokluumu başka hisseden yok artıksenağlamaben de çok özledim anacım gelmek istiyom ama bazen kudurcan oğlum parmağımı oynatcak hal bırakmıyokafamçokkarıştı bi değişmedi huyu yaa..8 aylık olcek yakında halaa yaramazbence hiç değişmicek zaten
bence olarkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?