2008 Ekim Anneleri

se4lam kızzlar. kaç gündür bişeycikler yazamadım. bi kaç gündür çok yoğundum. benim tayin durumları var sonra yüksek lisans başvurusu falan vardı onlarla uğraşıyodum. bugünde temizlik ve misafir derken ancak girebildim. ama şimdide siz gittiniz.
amma yazmışsınız. tam bi ara fırsat buluyom hadi girip bakiim diomm. önce yazılanları okuyana kadar benim bi iş daha çıkıyo yazmaya fırsat kalmıyoo.
destinacııım nerdesin qıııı. ne çiçek sulaması yawww. yazdıklarını okumadım sanmaa
bu arada saolasın sayende park yatağa karar verdim. şimdi sıra model renk falan beğenmekte

selam ...............kimsecikler kalmamış......... günümü atlattım çok şükür , herşey güzeldi, biraz yoruldum ama değdi .............. kociş de yolda sanırım 2 saate kadar gelir.............. celen gözün aydın :) darısı başıma :)))

mügüş hoşgeldin aramıza........................phatoshcum gözün aydın , evhamı bırakalım artık diyoruz ama beceremiyoruz malesef ................
evetttttt dersimizin bugün ki konusu ekim anneleri =

ekim anneleri 4 e ayrılıyor:
1. pipirikli ekim anneleri ( örnek sen ve ben )
2. muzur ekim anneleri (örnek olcay )
3. hem pipirikli hem muzur ekim anneleri ( bızdıkla celen )
4. aklı başında ekim anneleri ( örneklerin dışında kalanlar kaydirigubbakcemile3 )

geldimmmm ama geç oldu ösledim sizi tatlişkolar.yazılanları okudum ama pek yazasım yoktu yine de yazmadan geçemedim.çok bozuğum kızlar sürekli kavga ediyos bizimkiyle üfffff hiç anlatasım yok zaten eften püften şeylerden çıkıyo işte.çooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkk mutsuzummmmsenağlamasenağlamasenağlama
çıkıyorum sonra iyi hissedersem gelirim:a015::a015::a015:

günaydın kızlar pazar günü sabahın bu saatinde ayaktayım son bir kaç gündür sürekli garip rüyalar görüyorum bu haftalarda rüya görmede artış olurmuş hamişlerde normalde zaten rüyalardan etkilenirim böyle daha çok etkileniyorum ben rüya falan görmek istemiyorum ya:1no2:mirmirmirmir

Kızlar günaydın sayfalar coşmuş yine daha hepsini okuyamadım ama inşallah hepiniz iyisinizdir.Biz dün doktor amcamızda kontroldeydik iyimişiz,plasentası bebişin aşağıdaymış arkadaş da artık baş aşağı durumdaymış bugüne kadar bir kanama olmadıysa plasentanın aşağıda olması doğuma yakın dönemde bir kanamaya sebep olabilirmiş benim kızımda da aynı şey vardı onu da aşağıda taşımıştım bu da ablası gibi on da bir sorun olmamaıştı umarım bunda da olmaz.Yeşimmervecim ben de her akşam tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum hayırdır hayrolsun de üzerinde fazla durma.

Kızlar pijama,geceliklerinizi kısa mı uzun kollu mu aldınız?Ekim başı olunca fazla serin olmaz diye düşünüyorum.Artık ben de bunları alsam fena olmaz dün ilk paket bezimizi aldık şimdiden biraz biraz köşeye atmakta fayda var ilk dönemlerde özellikle çok bez gidiyor.

Kızlar pijama,geceliklerinizi kısa mı uzun kollu mu aldınız?Ekim başı olunca fazla serin olmaz diye düşünüyorum.Artık ben de bunları alsam fena olmaz dün ilk paket bezimizi aldık şimdiden biraz biraz köşeye atmakta fayda var ilk dönemlerde özellikle çok bez gidiyor.hihoyyyt

günaydın canlar nasılsınız fatoşum gözün aydın canım
nisam adaşım noluyo ya niye mutsuzsun:sm_confused: boşver herüfü falan ben mutsuz olduğumda kızımın kokusunu düşünüyom hayatta hiç bi derdim kalmıyo:teytey:
sabah sabah kalktım bişeyler atışştırdım aklıma bizim kızın yeni cicilerinin fotosunu çakmak geldi bakın sıcağı sıcağına koyuyorum haa

bu arada ilkimcim ben pijama takımımı uzun kollu aldım onu kışın uzun süre giyerim diye mama gecelik yarım kol daha ince ama onun da sabahlığı kalın ve uzun kollu

günaydınnn:sm_cool:
nisa boş ver diycen kuzum onu umursamıyomuş gibi davran birazz.yüzünü asık görmesinn..hem sen olması gerekenden çok daha fazla duygusalsın oyüzden daha çok etkileniyosun olanlardan kaydirigubbakcemile3

ilkimcim bende kısa kollu aldımm çünkü sabahlıkta alıcamm..kıslar zaten bi sıcak basıyo ocakta olsanızda üşümessiniz merak etmennsırnaşık şey

yeşimcim valla bende çok kötü rüyalar görüyorumm..kızımdada çok görüyodumm haçişlikte olurmuş böyleeç:CüvCüv:

vee nisanurcum sanada günaydınnŞenizdur bi aldıklarına bakemmkaydirigubbakcemile5

günaydınlarrrrrrrrr.......................dün ki yorgunluktan sonra bugün hiç iş yapmayacam , uzatıp ayaklarımı tv izleyip uyuklayacam valla ........................ilkimcim hoşgeldin, sorun olmaz sanırım, hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi ...........................nisacım mutsuz olmak yakışmıyor sana , relax lütfen :) seni üzen herşeye gülümse geç, çünkü çok yakında mutlulukların en büyüğüne kavuşacaksın

Sağolun kızlar ben de o zaman geceliği kısa kollu alayım gerçi kızımda aldığım sabahlık geceliği doğumdan sonra hiç giymemiştim öylece kaldırmıştım birdaha masraf yapmayayım o zaman onu yine giyerim sezaryanda zaten pijama giydirmiyorlar ama uzun kollu bir pijamada lazım hem sezaryan öncesi hem de evde giymek için onu alayım.

çaklım geçmiş olsu hadi bu GÜN de böyle geçti ee kalanları ne ettin? daha da doğuma kadaralma artık sen git yav oturmaya
bugün de bazamın altını falan temizledim toparladım çekmecelerimi bu hafta bu işlerim bitsin haftaya kışlık bişeyler koyacam dolaba malum şubat gibi işe başlıycaz normalde bebek yokken yetiştiremiyodum şimdi hazır bişeyler olsun diyom konservelik az kaldı şaka maka okul başlıyo tekrar 1 eylülde iş başı yapcam off nasıl gitcez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…