2008 Ekim Anneleri

ee ilkimcim ne gerek var ya zaten hiç giyilmiyomuşki sen daha iyi bilirsin sadece sancıda giyiliyo dedi annem ablamın doğumunda görmüş gatada kadınlar hep gecelikle giriyomuş odaya gelince de pijamalarını giyip yatıyolarmış

Kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 6.cı yılımızı kutluyoruz.Eşime sabah hatırlamadı diye bayağı bir alınmıştım tabii artık 2.ci çocukta oluyor eski heyacan kalmadı diye bayağa bayağa da üzülüp sinirlendim hatta ağladım hamilelik iyice duygusallaştırdı beni herhalde ama bir baktım biraz önce kapı çaldı,eşim açtı kapıyı ben balkonda bunalım takılıyordumki kızım elinde çok güzel bir demet çiçekle yanıma geldi tabii ben bayağa duygulandım, beni kocişim yanılttı anlayacağınız.

a.s.tebrik ederim ilkimcim darısı 60 yılın başına ne diyelm
bu arada nisacım sen park yatak için uyku seti arıyodun herhalde ebebeke bakıyodum bunu gördüm
fiyatı 110dan 89 a düşmüş yazıyo ama dediğim gibi tavsiyem kendi istediğimn gibi fdiktirmen anneme sordum 10 a gelmiş diktirmesi tabi kumaşı falan hariç zaten park yatağa da yan korumalara gerek yok

valla ben de daha öyle kalabalık misafir almayı düşünmüyorum, kışa da ben de hiçbişey yapmadım, tembelliğim üzerimde, yapmalı artık di mi, ramazan da geldi ne kaldı ki :uhm:

anaaaaaaaaam:1shok: sayfamıza en son 3 te girilmiş.nerde bu kıslarrrrrrrr ben girdim bişey yazmadım ama hala aynı yerde sayıyo sayfamız.nisanurcum park yatak için uyku setlerini gördüm ama yanlıklı var mı diye merak etmiştim o da yokmuş zaten.annem yorgan yaptırdı bana tabi önce erkek diye bildiğimiz için annem hemen sipariş vermişti.malesef mavi ama olsun nevresimle o iş hallolur.almaktan vazgeçtim uyku setini.bi de bişey sorcam bu gösterdiğin park yatağı alt katta mı üstte mi acaba

ii yolculuklar babiş:a015:senağlama allaha emanet olsenağlama
bidahaki görüş 23 ündesenağlamasenağlama çok moralim bozuk çooookkkksenağlama

günaydın herkese. kıslar dün alışverişdeydim yine. geç başladım ama erken bitirdim. kızımın herşeyciklerini aldım. tırnak makasını bile. hihoyyyt. tek eksiği kaldı. şimdi park yatak , nevresim takımı ve yorganını alıcam. ama kraftın park yataklarının renkleri hep erkeklere göre. bi türlü renk beğenemedimm. bi ara kararsız kaldığım model ve renkleri gösteriimde bana fikir verirsiniz. sadece kızımın değil kendi eksiklerimide tamamladım. sonunda geceliğim sabahlığımı aldım. hatta pembiş taç küpe çorap ve terliklerimi bile aldım. çok beğendim. bi ara onlarıda gösteririm. kararsız kalan annenelere belki fikir olur. bana da destinaqcım fikir vermişti.

Herkese Günaydıııııın
Kajocuğum sende mi aldın desenize içinizde yalnız ben kaldım daha hiç bişey almadım ben yasenağlama

resim isterizzzz resim isterizzzzz hihoyyythihoyyythihoyyyt ben de bu iki hafta boyunca alışverişimi yapıp eksiklerimi tamamlayacam , resimleri acil görmem lazım fikir edinmek içinnnnnnnnnnnnn a.s.

Günaydın herkeslere.....
Park yatak için sağlıksız diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama ben ahşap beşik alcam renkleri daha güzel oluyo hatta istediğin renge boyatabiliyosun ben şöyle renklisinden istiyorum yeşil sarı turuncu gibi

Herkese Günaydıııııın
Kajocuğum sende mi aldın desenize içinizde yalnız ben kaldım daha hiç bişey almadım ben yasenağlama

sen ne zaman düşünüyorsun canım alışverişi, aslında abartacak bişey de yok, liste ile çıkınca kolay olur ben öğle araları halletmeye çalıştığım için uzun sürdü, bak kajoya 2 sefer çıktı çarşıya halletti hepsini

neden sağlıksız ki acaba, kafam karıştı şimdi, ben de park yatak almayı düşünüyorum amaa :çok üzgünüm:

En son hazırladığınız liste nerde ya bende ona göre yapayım bari ya off nasıl yetiştircem ben hiç bişeyimiz yoksenağlama

günaydın herkeseee!!!
celencim Allah kavuştursun:teselli:
ben de haftasonu bebişin ıvır zıvırlarını aldım.(biberon,tarak v.s).ama kendime gecelik ve sabahlık takımı beğenemedim daha.
emzirme sütyeni aldım ama birazcık büyük geldi..değiştireyimmi?yoksa göğüsler daha büyücekmi?gerçi artık büyücek yeri kalmadı amasırnaşık şey doğumdan sonra küçülüyomu,büyüyomu?tecrübeli anneler cvp lütfen?

neden sağlıksız ki acaba, kafam karıştı şimdi, ben de park yatak almayı düşünüyorum amaa :çok üzgünüm:

Yakından bi koklayın o yatakları hakkaten kokusu bile zehir gibi, birkaç yere sordum adamlar park yatak sattıkları halde haklısınız bunlar naylon olduğu için sağlıksız ama satılıyor işte tuttuğu için dediler eşim zaten mobilyacı ahşabın bile boyasız olanı taraftarı,
sonuçta bebişlerimiz onların içinde yatacak yani en yakın temasta onlar olacak zevk ve tercih meselesi ama ben şahsen ahşap alcam kaydirigubbakcemile5

Herkese Günaydıııııın

bızdıkcım hiç üzülme canım çakılın dediği gibi sadece 2 defa çıktım ve yatağı hariç hepsi bitti. listeni al eline ve çık. mutlaka ufak tefek bi kaç eksik buluyosun sonrasında. ama ben çok fazla bişey almak istemedim. 1-2 aylık giyeceği şeyleri aldım. hem hediyeler gelir hemde 3 aydan sonra kızımla gider alırım. boyu kilosu herşeyi daha net belli olur o zaman.
bana edhakın verdiği bilgiler faydalı oldu. o benden önce alışverişe çıkmıştı. alışveriş yaptığı yerleri söledi. bende direk oralara gittim. çok dolanmamış oldum. sende seninle aynı şehirde alışverişini yapmış bi anneden fikir al. ben listemi formda başlık açarak koymuştum. sende ona bak. çabucak olur ondan sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…