- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.424
- 773
- 41
çaklım geçmiş olsu hadi bu GÜN de böyle geçti ee kalanları ne ettin? daha da doğuma kadaralma artık sen git yav oturmaya
bugün de bazamın altını falan temizledim toparladım çekmecelerimi bu hafta bu işlerim bitsin haftaya kışlık bişeyler koyacam dolaba malum şubat gibi işe başlıycaz normalde bebek yokken yetiştiremiyodum şimdi hazır bişeyler olsun diyom konservelik az kaldı şaka maka okul başlıyo tekrar 1 eylülde iş başı yapcam off nasıl gitcez ki
günaydın herkese. kıslar dün alışverişdeydim yine. geç başladım ama erken bitirdim. kızımın herşeyciklerini aldım. tırnak makasını bile. hihoyyyt. tek eksiği kaldı. şimdi park yatak , nevresim takımı ve yorganını alıcam. ama kraftın park yataklarının renkleri hep erkeklere göre. bi türlü renk beğenemedimm. bi ara kararsız kaldığım model ve renkleri gösteriimde bana fikir verirsiniz. sadece kızımın değil kendi eksiklerimide tamamladım. sonunda geceliğim sabahlığımı aldım. hatta pembiş taç küpe çorap ve terliklerimi bile aldım. çok beğendim. bi ara onlarıda gösteririm. kararsız kalan annenelere belki fikir olur. bana da destinaqcım fikir vermişti.
Herkese Günaydıııııın
Kajocuğum sende mi aldın desenize içinizde yalnız ben kaldım daha hiç bişey almadım ben yasenağlama
Günaydın herkeslere.....
Park yatak için sağlıksız diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama ben ahşap beşik alcam renkleri daha güzel oluyo hatta istediğin renge boyatabiliyosun ben şöyle renklisinden istiyorum yeşil sarı turuncu gibi
sen ne zaman düşünüyorsun canım alışverişi, aslında abartacak bişey de yok, liste ile çıkınca kolay olur ben öğle araları halletmeye çalıştığım için uzun sürdü, bak kajoya 2 sefer çıktı çarşıya halletti hepsini
neden sağlıksız ki acaba, kafam karıştı şimdi, ben de park yatak almayı düşünüyorum amaa :çok üzgünüm:
Herkese Günaydıııııın
Kajocuğum sende mi aldın desenize içinizde yalnız ben kaldım daha hiç bişey almadım ben yasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?