2008 Ekim Anneleri

resim isterizzzz resim isterizzzzz hihoyyythihoyyythihoyyyt ben de bu iki hafta boyunca alışverişimi yapıp eksiklerimi tamamlayacam , resimleri acil görmem lazım fikir edinmek içinnnnnnnnnnnnn a.s.

çakıl kıss şimdi göndermesem kendimi çok kötü hissediom midem çok bulanıoo az uzanasım var. sonra gönderiim (en kısa zamanda) olurmu?

çakıl kıss şimdi göndermesem kendimi çok kötü hissediom midem çok bulanıoo az uzanasım var. sonra gönderiim (en kısa zamanda) olurmu?

cıks :sm_confused: olabilemessssss, hem sen resim gönderirken mideni unutacaksın , iyi gelecek sana :teselli:

cıks :sm_confused: olabilemessssss, hem sen resim gönderirken mideni unutacaksın , iyi gelecek sana :teselli:

sen ne vicdansız karısın efendi efendi senden izin istedik yalvariimmi qıı napiim. zati kocişim gelicek yemek bile yapmamışım. tamam bugün göndericem yemeğimi yapiim :jeyyar:

bızdık ihtiyaç listesini ilk sıralara aldım ordan bak

evet kajocum bekliyoruz valla resimlerini merakla. sen resimleri gönder biz bakarken gider uzanırsın canım.

Anammmmmmmmm şimdi farkettim ben de bi kutucuk atlamışım ay ay sadece 61 gün kalmış
evlenirkende böyle olmuştum son 100 günü sayıyoduk eşimlen bitmek bilmiyordu

heheee ben vicdansızım ama sen de TEMBELSİNNNNNNNNNNNNN saat 11 olmuş daha yemek yok ortadaaaaaa

günaydın kızlarrr nasılsınız? kızlar c.tesi doktora gittim bebek 1353 gram olmuş birde bana fitil verdi akıntı için rengi sarı gibi diye ama kullandıktan sonra çok akıntım oluyor..fitil kullananız varmı aranızdaa...ay çok korktum geceeee

Anammmmmmmmm şimdi farkettim ben de bi kutucuk atlamışım ay ay sadece 61 gün kalmış
evlenirkende böyle olmuştum son 100 günü sayıyoduk eşimlen bitmek bilmiyordu

senin kutucuk atlamış hadi..ben napayım bi kontrole gittim..eylül annesi olacağımı öğrendim:1shok: takvimde 71 gün diyo ama şimdi 50 gün bile yok...kafamçokkarıştı

maşallah bebişine , fitil kullanmadım , akıntın çok oldu diye mi korktun gecee

Nassı yani ya annayamadım pardon hamişliğime ver:uhm:

canımcım c.tesi kontrolden döndüğümde de anlatmıştım,normalde sat a göre 21 ekimdi benim doğum tarihim.dr.uma göre ise 10 ekim.ama büyük ihtimalle sezaryen olacağım..sezaryen olursa bayramdan önce alırız dedi dr.um.yani eylül sonufisfisfis
son adet tarihim konusunda anlaşamıyoruz dr.umla..ben günden eminim..o ise olamaz çünkü bebek 30 haftalıktan büyük diyo..konusunda çok iyi bi dr.olduğuna eminim.ama erkenmi alacak bebişi diye düşünüyorum 2 gündür.:sm_confused:

maşallah bebişine , fitil kullanmadım , akıntın çok oldu diye mi korktun gecee

evet çakılcım galiba ilacın etkisiyle oldu.ama şimdi geçti fazla yok.inşallah bişey olmaz doktor kaşıntın flan varmı dedi bende hayır yok dedim rengi hafif sarımsı yeşilimsi diyince verdi fitili.enfeksiyon olabilirmiş...oda erken doğum yaparmış allah korusun ..

allah korusun, önemli bişey değildir, koku , kaşıntı filan yoksa hele hiç önemli değildir ama yine de tedbirli olmak elbette faydalı

çakılım aramızda sanırım bikaç gün oynıcak:teytey:
sen normal düşünüyodun ama dimi?unutuyorum kusura bakmayın

bu arada yadecim gözün aydın.maşallah bebişine

normal mi :roflol: peeeeeeeeeee nerde bende o yürekkkkkkkkkkkk naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…