2008 Ekim Anneleri

Canım ya dikkat et bence bazı bebeklerin gelişimi farklı oluyo ben kaç doktora gittiysem hepsi bebeğin 1 hafta daha büyük gözüküyor dediler 20 gün az değil bebek için 1 gün bile anne karnında çok değerli, ah şu sezeryan yokmu onun yüzünden ne doktorlar değiştirdim, etrafımda çok duyuyorum doktorlar sezeryan gününü kendi programlarına uyduruyorlar, hatta kuzenim özele gidiyordu doktor normal doğumu kendi programına uydurdu resmen, 1 hafta önceden zorla normal doğum yaptırdı doktora da güvenmek lazım ama yine de kendi kafamıza göre hareket edemeyiz ama aklına çok takılıyorsa bi başka doktora daha görün bencebenneyaptımki

Ben normal yapıcam hemde çatır çatır:roflol: neyime güveniyom onu da bilmiyom ama madem düştük bu yola hakkını verelim dimi sizi gidi korkaklarrrrnaniknanik

bızdıkcan , neden sesin çıkmıyo bakiim ..................... ya celen , öğlen oldu kısım kalsanaaaaaaaaaaaaaaaaa.............................destina da cee deyip kaçıyo.....................olcay hafta sonu pek bi yorulmuş anlaşılan , bugün gelemediğine göre

Yadecim eğer doktorun kaşıntı var mı diye sormuşsa mantar enfeksiyonundan şüphelenmiştir aynı durum bende var kaşıntısı falan yok en son 4 aylık falanken fitil kullandım donaxyl isminde hatta bir hafta sonra geçmediğini anladık ve ikinci kutuyu kullandım doktor iki kutudan başka kesinlikle kullanma dedi ben ikinciden iki adetini ayırdım geçmişti o zaman ama şimdi tekrar etti ve o kalan ikiyi doktoruma sordum kullanıyorum evet dediğin gibi erken doğuma sebep olabiliyormuş artık cümlemizin bebişi Allah'a Emanet....:Saruboceq:
Fatoşcum hayırlısı olsun güzelim telaş etme ne güzel süpriz oldu biraz ama bebeğin gelişimini tamamladıktan sonra no problem sevin işte bekletmiyor
Bu arada takvimimi Celenden kopya çektim nasıl olmuş....hihoyyyt

Keyfim yok anacımm..bugün benm doğum günümde aptal bi doğum günü hüznü var içimde bakalum herüf hatırlıyacakmıı..

Ben normal yapıcam hemde çatır çatır:roflol: neyime güveniyom onu da bilmiyom ama madem düştük bu yola hakkını verelim dimi sizi gidi korkaklarrrrnaniknanik

seni canı gönülden tebrik ediyorum :teselli: amma velakinnnn teknolojinin sağladığı imkanlardan faydalanmak da lazım değil mi a.s.

haklısın canım.neler duyuyoruz bazen.aslında aklımdan geçmiyor değil.sadece kontrol için bi başka dr.a daha sormak..eşimlede konuşmalıyım.zaten tamamen değiştiremem dr.umu.eşimle aynı hastanede çalışıyorlar..orada doğum yapacağım kesin..bir nevi arkadaşlar adamla..ve gerçekten güveniyorum.adam bizden daha pipirikli..ama işte tarihin değişiyo olması beni şaşırttı.gerçi dr. hep benden 10 gün önde gidiyodu kontrollerde.ben 10-15 ekim diye adapte olmuştum.bende de biraz hata var.sezaryen olunca erken alınacağını biliyorum halbuki
Allah hepimizin bebişlerini korusun..ve hepimize hayırlı kolay doğumlar versin...

seni canı gönülden tebrik ediyorum :teselli: amma velakinnnn teknolojinin sağladığı imkanlardan faydalanmak da lazım değil mi a.s.

Canım benim bebeği lazerle almıcaklar teknoloji dediğin okadar da gelişmiş değil, malesef kesip alcaklar o da sana acı vercek yani acıdan kurtuluş yok :CüvCüv: nası istiyosa öyle doğsun bebeğim ben seçimi ona bıraktım bakarsın kıçını dönüverir bende sezeryanlık olurum:tomato: ama normali beklicem doktorum da öyle dedi zati

hihoyyythihoyyythihoyyyt
doğumgünün kutlu olsun destinacıımmm:teytey:
Allah sana yavruların ve eşinle;sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmeyi nasip etsin inşallah
hayatta istediğin herşeyi elde etmen dileğiyle...
a.s.MUTLU YILLAAARRRRRa.s.

Şeniz

Keyfim yok anacımm..bugün benm doğum günümde aptal bi doğum günü hüznü var içimde bakalum herüf hatırlıyacakmıı..

annnammmmmmmmmmmmm canım benimmmmmmmmmmmm valla görmemişim mesajınıııı , şimdi fatoş kutlayınca noluyoruz dedim........ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNNNNN ......................... bir yaş daha ehtiyarladın he miiiiiiiii a.s.a.s.a.s.

öyle de normalde dikişler altta , sezeryan da görebileceğim yerde oluyor ya o bana güven veriyor kaydirigubbakcemile3

öyle de normalde dikişler altta , sezeryan da görebileceğim yerde oluyor ya o bana güven veriyor kaydirigubbakcemile3

Canım benim öyle ya da böyle nası olduğu farketmez yeterki bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelsinler bizde en kısa sürede toparlanalım hayırlısıyla ondan sonra da amannn doğum da neymiş boşuna tırsmışız falan diye bahsedelimsositososito

::roflol::roflol::roflol:
kıss aslında daha zor toparlancaz ama yinede normale yanaşamıyorum...gerçi bebişimde hep ters duruyo.sanki biliyo anasının korkusunu.kaydirigubbakcemile3.hep böyle giderse zaten mecburum ama normal doğum korkum küçücük bi kızken başladı benim:çok üzgünüm:böyle kadınlar günlerde anlatırdı hep,",en zorrr benim doğumumduu!"...."hayır !benimkiydi" diye..yırtılma hikayeleri..dikiş hikayeleri..içime işlemiş resmen.kendimi sıkardım onlar anlatırken.hani psikologlar der ya senin çocukluğuna inmemiz lazım:roflol:
aynen benimki de o hesapsırnaşık şeysırnaşık şey

inşallahhhhh bütün hamişler sağlıcakla alırlar bebişlerini kucaklarınaaaa :Saruboceq:

fatoşcum çok haklısın bilinçaltına yerleşmiş klasik Türk toplumu hikayeleri, sizede oldumu bilmem ama söylemesi ayıp düğün gecesi için de korku filmi tadında hikayeler duyordum ama hiç bişeycik yokmuş

evet ya sormaa...biz toplumca korkutmayı çok seviyoruz
gerçi bu korkunç hikayelerin yanında ne kolay doğum hikayeleri de var..mesela benim kayınvalidem eşimi o kadar kolay doğurmuşki,ebeler eldivenlerini giyene kadar çocuk sabun gibi kaydı çıktı diye anlatır hepa.s
Allah herkese böyle güzel doğumlar versina.s.

ben şimdilik kaçıyorum kızlar..görüşürüz sonra

Destina bacim doğum günün kutlu olsun iyiki doğmuşsun iyiki varmişsin iyiki biz ekim anneleri seni tanimişizzzzzza.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…