canımcım c.tesi kontrolden döndüğümde de anlatmıştım,normalde sat a göre 21 ekimdi benim doğum tarihim.dr.uma göre ise 10 ekim.ama büyük ihtimalle sezaryen olacağım..sezaryen olursa bayramdan önce alırız dedi dr.um.yani eylül sonufisfisfis
son adet tarihim konusunda anlaşamıyoruz dr.umla..ben günden eminim..o ise olamaz çünkü bebek 30 haftalıktan büyük diyo..konusunda çok iyi bi dr.olduğuna eminim.ama erkenmi alacak bebişi diye düşünüyorum 2 gündür.:sm_confused:
normal mi :roflol: peeeeeeeeeee nerde bende o yürekkkkkkkkkkkk naniknanik
Ben normal yapıcam hemde çatır çatır:roflol: neyime güveniyom onu da bilmiyom ama madem düştük bu yola hakkını verelim dimi sizi gidi korkaklarrrrnaniknanik
Canım ya dikkat et bence bazı bebeklerin gelişimi farklı oluyo ben kaç doktora gittiysem hepsi bebeğin 1 hafta daha büyük gözüküyor dediler 20 gün az değil bebek için 1 gün bile anne karnında çok değerli, ah şu sezeryan yokmu onun yüzünden ne doktorlar değiştirdim, etrafımda çok duyuyorum doktorlar sezeryan gününü kendi programlarına uyduruyorlar, hatta kuzenim özele gidiyordu doktor normal doğumu kendi programına uydurdu resmen, 1 hafta önceden zorla normal doğum yaptırdı doktora da güvenmek lazım ama yine de kendi kafamıza göre hareket edemeyiz ama aklına çok takılıyorsa bi başka doktora daha görün bencebenneyaptımki
seni canı gönülden tebrik ediyorum :teselli: amma velakinnnn teknolojinin sağladığı imkanlardan faydalanmak da lazım değil mi a.s.
Keyfim yok anacımm..bugün benm doğum günümde aptal bi doğum günü hüznü var içimde bakalum herüf hatırlıyacakmıı..
Canım benim bebeği lazerle almıcaklar teknoloji dediğin okadar da gelişmiş değil, malesef kesip alcaklar o da sana acı vercek yani acıdan kurtuluş yok :CüvCüv: nası istiyosa öyle doğsun bebeğim ben seçimi ona bıraktım bakarsın kıçını dönüverir bende sezeryanlık olurum:tomato: ama normali beklicem doktorum da öyle dedi zati
öyle de normalde dikişler altta , sezeryan da görebileceğim yerde oluyor ya o bana güven veriyor kaydirigubbakcemile3
öyle de normalde dikişler altta , sezeryan da görebileceğim yerde oluyor ya o bana güven veriyor kaydirigubbakcemile3
Canım benim öyle ya da böyle nası olduğu farketmez yeterki bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelsinler bizde en kısa sürede toparlanalım hayırlısıyla ondan sonra da amannn doğum da neymiş boşuna tırsmışız falan diye bahsedelimsositososito
::roflol::roflol::roflol:
kıss aslında daha zor toparlancaz ama yinede normale yanaşamıyorum...gerçi bebişimde hep ters duruyo.sanki biliyo anasının korkusunu.kaydirigubbakcemile3.hep böyle giderse zaten mecburum ama normal doğum korkum küçücük bi kızken başladı benim:çok üzgünüm:böyle kadınlar günlerde anlatırdı hep,",en zorrr benim doğumumduu!"...."hayır !benimkiydi" diye..yırtılma hikayeleri..dikiş hikayeleri..içime işlemiş resmen.kendimi sıkardım onlar anlatırken.hani psikologlar der ya senin çocukluğuna inmemiz lazım:roflol:
aynen benimki de o hesapsırnaşık şeysırnaşık şey
fatoşcum çok haklısın bilinçaltına yerleşmiş klasik Türk toplumu hikayeleri, sizede oldumu bilmem ama söylemesi ayıp düğün gecesi için de korku filmi tadında hikayeler duyordum ama hiç bişeycik yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?