2008 Ekim Anneleri

bizdikcim canim fitil sonrasi sende de çok akinti oluyormuydu?
Afedersiniz ama sanki su gibi bir sürü kivamli akinti

günaydın kızlar öncelikle
a.s.DESTİNAM DOĞUM GÜNÜN KULU OLSUN CANIMa.s.:asigim:

Kızlar ben bebeğimi özledim yaaaaaaaaasenağlama
Dayanamıyorum artık günler geçmek bilmiyor :çok üzgünüm:
Yatmaktan başka faaliyette gösteremiyorum, çöyle kendimi dışarlara falan atayım istiyorum ama o da olmuyo hemen yoruluyom geçmiyo vakitmirmirmirmir

günaydın len ekim anaları:mymeka: ben bunalım takılıom.hadin görüşürük.bunalımdan cıkarsam gelürüm:a015: kocaaacccııııııııımmmm çok öslediim senüüüüüüüüsenağlamasenağlamasenağlama

destinam canımın içi happy birthdayin kutlu olsun anacıma.s.senağlama

Celenim Allah kavuştursun canım şafak 12 az kalmış bak üzme kendini
yadecim ben de yaklaşık 1 ay önce yazmıştım foruma benim akıntımın rengi de sapsarı oldu ama koku yada kaşıntı ağrı sık idrara çıkma falan yok doktora sordum önemli değil hamilelikte renk değişikliği olabilir dedi koku ve ağrı yoksa problem deilmiş bol su içecekmişim

nisacım resimde yatak üst kata ayarlı altta değil yaklaşık 3 ay kullanabilirim herhalde üstü hareketlenmeye başlayınca düşer falan Allah korusun dur gideyim de içini koklayım ya içime şüphe düştü kurarken öyle bi koku duymadım
kokladım geldim naylon falan kokmuyo ki

aman üzüldüğün şeye bak be destinam benimki hep unutuyo ya 6 yıldır be demesem ne doğum günü ne evlilk yıl dönümü napim ben de söylüyom o da kutluyo beni yoksa üzülen ben oluyorum boş yere

destina ve celencim ben de size katılacam bugün hepbirlikte ağlayalım.benim kocişin de morali çok bozuk ya.valla sorun sorun nereye kadar bilmiyorum.ev de birden çok kişiyle yaşamak böyle sıkıntılara yok açıyo işte.valla hava bozuk,bizim moraller de bozuk bugün

hele celen sen 32. haftanda çalışır raporu falan alcan mı yoksam izne mi ayrılcan bu arada tayinin istedin mi eş durumu tayinleri başlamış bu sene bi garip olmuş sadece eşinin çalıştığı ilçeyi tercih edebiliyomuşun

yok bacım calısmıycam.okulöncersi eğitim büyüklere göre biraz daha samimi gecio.sarılanlar tekmeleyenler falan.hele ilk zaman dahada bi zor.tekme tokat girişi sıpalar.en iisi izin almak.benm düşüncemde zaten eşimin calıstığı ilçeyi tercih etmek olucaktı.ama henüz bu konuda tam bi bilgim yok.onu gidip konusmak işi halledecek birini bulmak gerekio

buyrun dertliler köşemizesenağlamasenağlama
gel eylülcüm gell:teselli:

hakkat kıs siz kayınvalidenlerle yaşıyodunuz demi zor valla hele misafirlerine ne demeli 3 aylık misafirlikmi olurmuş bea-tatlicadiarzu-

nisanurcum aslında bugüne kadar hiç unutmadı ne evlilik yıldönümlerimizi nede doğum günlerimi mutlaka ya hediye alır ya dışarı yemeğe götürür allah var daha bugüne kadar bi çiçek almışlığı yoktur ama hediye alırdı bi iki gündür aramız limonide ondan unuttumu acaba diyomsenağlama

valla bi hatırlamasın yıkarım evi kafasınaüff akşamada misafirim var kıslar suratta asamam netcem yaww..

hayir farkli ama ben ftil sonrasi aynimi oluyor diye sormuştum

Yadecim sonuç itibariyle mantar içinse farketmez eğer fitili düzgün yapamıyorsan ki bu gerçekten çok zormuş ben hayatımda ilk defa kullanıyorum küçük abdeste çıktığında fitil geri geliyor koyu bir kıvamda belki senin akıntı diye bahsettiğin de odur ben travogen kremi fitile sürüp öyle yapıyorum fitili başka türlü olmuyor ve ancak böyle ileriye doğru gidiyor o zaman tam tersine akıntı felan hiç bişey kalmıyor anladın mı mantar içinse bu dediğim kremle dene bi istersen doktoruna da sor

canım birini falan bulmana gerek yok personel.mebe gir başvurular orda var eşinin çalıştığı ili ve ilçeyi tıklıyosun tercih edebilecen okulların listesi çıkıyo eğer o bölgede boşluk yoksa o zaman da il emrine atanmak istiyorumu tıklıyosun işte o zaman sıkı bi torpille en gizel okula görevlendirme yaptırabilirsin::))

Destinacım o zman seninki unutmamıştır madem hiç unutmuyodu bu gün biraz seni sinir etmek istiyo olabilir akşama hediyesiyle gelir zannımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…