yadecim eğer doktorun kaşıntı var mı diye sormuşsa mantar enfeksiyonundan şüphelenmiştir aynı durum bende var kaşıntısı falan yok en son 4 aylık falanken fitil kullandım donaxyl isminde hatta bir hafta sonra geçmediğini anladık ve ikinci kutuyu kullandım doktor iki kutudan başka kesinlikle kullanma dedi ben ikinciden iki adetini ayırdım geçmişti o zaman ama şimdi tekrar etti ve o kalan ikiyi doktoruma sordum kullanıyorum evet dediğin gibi erken doğuma sebep olabiliyormuş artık cümlemizin bebişi allah'a emanet....:saruboceq:
Fatoşcum hayırlısı olsun güzelim telaş etme ne güzel süpriz oldu biraz ama bebeğin gelişimini tamamladıktan sonra no problem sevin işte bekletmiyor
Bu arada takvimimi celenden kopya çektim nasıl olmuş....hihoyyyt
bizdikcim canim fitil sonrasi sende de çok akinti oluyormuydu?
Afedersiniz ama sanki su gibi bir sürü kivamli akinti
yadecim aynı ilacı mı kullanıyorsun???
celen gel bacum birlikte ağlayalımsenağlama
şimdi işe gitti hiç bişiy demedi unuttu galibasenağlama
hele celen sen 32. haftanda çalışır raporu falan alcan mı yoksam izne mi ayrılcan bu arada tayinin istedin mi eş durumu tayinleri başlamış bu sene bi garip olmuş sadece eşinin çalıştığı ilçeyi tercih edebiliyomuşun
hayir farkli ama ben ftil sonrasi aynimi oluyor diye sormuştum
yok bacım calısmıycam.okulöncersi eğitim büyüklere göre biraz daha samimi gecio.sarılanlar tekmeleyenler falan.hele ilk zaman dahada bi zor.tekme tokat girişi sıpalar.en iisi izin almak.benm düşüncemde zaten eşimin calıstığı ilçeyi tercih etmek olucaktı.ama henüz bu konuda tam bi bilgim yok.onu gidip konusmak işi halledecek birini bulmak gerekio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?