2008 Ekim Anneleri

bu arada 2 gündür doktorumun dediği hadise olmaya başladı yani akşamları yemekten sonra yemekler ağzıma geliyo rennieyi kullanmaya başlamadım daha akşam sütümü içeyim öyle başlayım dedim sütüiçince geçti yanma bi de kaburgamdaki baskı bebeğin ayaykları olabilirmiş ablam dönmüştür diyo gerildğinde kaburgaları zorlarmış başını oaya sokmaz zatemn diyo yosam erken mi olcak bu kız

ben çıktım gidem bi duş alam oturduğum yerden şıp şıp terliyom resmen sonrada halımızı sormaya gicez bakalım gelmiş mi ha bi de bebek bezi alcaz hastane çantamız için

ya evet.kayınvalidemle oturuyorum.ama benlik bişi yok eşim biraz sıkıntılı.kızkardeşiyle pek uyuşamıyo.misafirler 2 güne gidiyo canım

Destina benim yıl dönümüm hatırladın mı ne üzülmüştüm ertesi gün neler oldu kızım hiç bişey yok daha şimdiden üzülüyorsun sen ya sende herşeyi oluruna bırak belki akşam gelecek misafirlerle iş birliği yapmıştır olamaz mı valla benim yaptığımı yapma akşam olaki unutmuşsa evi başına yıkma o zaman herşey daha kötü oluyor doğduğuna doğacağına pişman... gerek yok ama içine de atma sakın bak bu kadar kişi kutluyoruz işte hadi sen çal biz oynayalım bu koca göbişlerle halayda çekeriz ....:dance::teytey::dance:

kıs bu olcay nerde kldı..
kıza bi ton akıl verdik birinden biri tutmuştur artıkınn heralde yorgun gelemediikaydirigubbakcemile5

Aaaa, Destinanın doğum günümüymüş bugün ??

Destinacığım doğum günün kutlu olsun.
Bu arada benimki de dündü.
yerimseniben

hihoyyythihoyyyt iyiki doğdun destinacım doğum günün kutlu olsun. çocuklarınla ve eşinle nice mutlu yıllara canım. hihoyyythihoyyyt

themiscim senin de yeni yaşın kutlu olsun.................... benim de bu cuma evlilik yıldönümüm, 26 sı da doğum günüm.......................AĞUSTOS AYINI ÇOKKKKKKKKKKKKK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMM

themiscim seninde doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara ailemizle.
bizimde yarın evlilik yıldönümümüz kızlar. kocişime ne yapsam diye düşünüyorum valla
.

themiscim seninde doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara ailemizle.
bizimde yarın evlilik yıldönümümüz kızlar. kocişime ne yapsam diye düşünüyorum valla
.

hımmmmmmmmmm sana bir fikir veriyim, şahsen ben yıldönümümüzde uygulamayı düşünüyorum = fentezi yap :1ninca:

Kızlar Kajo hasta mı kendimi kötü hissediyorum dedi gitti ya Kajo nerdesin geeeeeeeeellllllllllll bak hastane çantası hazırlıcaz

Oh oh ne bereketli bi aymış ağustos. evlilik yıldönümleri, doğum günleri maşallah maşallah.

hımmmmmmmmmm sana bir fikir veriyim, şahsen ben yıldönümümüzde uygulamayı düşünüyorum = fentezi yap :1ninca:

Aha da Çakaaaaaaaaaal faka bastın yakalandın Kız sapık sana artık yasak değil mi bak orta yerde fantezi duruyor o ağzını burnunu kapkara sarmış seni seni sositososito

Olcaaaaaaay, Celeeeeeeeen, Destinaaaaaaaa,Kajoooooo kız Edhak sende gel koşun koşun bakın Çakal tekink öğretecek bize hepimize fentezinin sırlarını açıklayacak yaaaaaaaaaakafamçokkarıştı

Olcaaaaaaay, Celeeeeeeeen, Destinaaaaaaaa,Kajoooooo kız Edhak sende gel koşun koşun bakın Çakal tekink öğretecek bize hepimize fentezinin sırlarını açıklayacak yaaaaaaaaaakafamçokkarıştı

yok lennnnnnnnnn, ne açıklayacam :mymeka: , herkes hayal gücünü kullansınnnnnnnnn sositososito

Aman hamile insan yıldönümümü düşünürmüş bırakın onu da kocişler düşünsün zaten şişkoyuz yerimizden kalkamıyoz beyin hücrelerimiz zayıfladı bi de yıldönümü planımı yapçez zahmet etsinler de süpriz bişiler düşünsünler, zaten en büyük hediyemizi karnımızda taşıyos zamanı gelince vercez işte:1rolleyes:

gülşencim sende haklısın valla canım zaten bu göbekle fantezi falan olmaz ben o işi yaparken bütün konsantrem bozuluyor valla insanın gülesi çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…