gülşencim sende haklısın valla canım zaten bu göbekle fantezi falan olmaz ben o işi yaparken bütün konsantrem bozuluyor valla insanın gülesi çıkıyor.
kız niye içimiz geçsin bizim. ama fantezi kıyafetlerimin hiçbiri olmuyorki. yani insan vahşi olamıyor. çokromantik oluyor karınında bebeğin varya. aaaa çok açık olmaya başladım ben. utandım valla.
hopsssssssssss BEN GELDİMMMMMMMMMM
3 haftadır yoktum kızlarr ancak döndük tatilden
özledim valla hepücünüzüühihoyyyt
biz bebişimle iyiyiz teyzeleri sizler nasılsınız bakalım??
bıraz bıraz bakmaya calısacağım kacırdığım muhabettleri ama hepzını okuyamam tabi.önemli bir sey var mı acepp merak ettim??CADIARZUvarsa soleyın hemenn
saolun kızlarr tatıl cok ıyı gectı dıyebılıırim..bır sorun yaşamadık.son hafta idrar yaparken yanma fılan oldu.idrardan sonra bır kac damla kan geldi.doktorumu aradım ıdrar yollarında problem vardır dedi.gelınce bakarız dedi.neyse gecti şimdi ama doktora gıdıcem yıne 1-2 gun ıcınde.ne varmış anlarız..
bebişşş cooookk büyüdü ya sormayınn.ama ağırlaştım sankım bıraz bu ay cok az kaldı doğuma eylül sonu doğurcamm nasıpse.
saolun kızlarr tatıl cok ıyı gectı dıyebılıırim..bır sorun yaşamadık.son hafta idrar yaparken yanma fılan oldu.idrardan sonra bır kac damla kan geldi.doktorumu aradım ıdrar yollarında problem vardır dedi.gelınce bakarız dedi.neyse gecti şimdi ama doktora gıdıcem yıne 1-2 gun ıcınde.ne varmış anlarız..
bebişşş cooookk büyüdü ya sormayınn.ama ağırlaştım sankım bıraz bu ay cok az kaldı doğuma eylül sonu doğurcamm nasıpse.
Çakalım fantastik ne demek nasıl fantastik yapılıyor aydınlatsana biziiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?