2008 Ekim Anneleri

gülşencim sende haklısın valla canım zaten bu göbekle fantezi falan olmaz ben o işi yaparken bütün konsantrem bozuluyor valla insanın gülesi çıkıyor.

bu ne beeeee, içiniz mi geçti kızımmmmmmmmm , kadın her halükarda güzeldirrrrr, libidonuza nolduuuu, siz yarın öbürgün de biz anneyiz , yakışık almaz fantezi mantezi bizi bozar dersiniz allah bilir

Kız Gülşen valla o vurdumduymazlık senin için geçerli herkesin koçişi seninki gibi olmayabilir şahsen ben her türlü kutlayacaktım ama neyse unuttum artık hevesimi seneye saklıyorum tabi Allah ömür verirse bu sene parça parça vakitsiz kutladık anlayacağınız
Gelelim Çakalıma demek hayal gücü kızım bizde hiçbir güç kalmadı ki hayal ettiirecekte biri lazım işte o sen neden olmayasın bak seneye nasıl kutlicaz hem Kevserde senden bekliyordur şimdi göster çek yapma öylekaydirigubbakcemile

Themiscim senin de yeni yaşın kutlu olsun canıımma.s.

kızlar ben kaç saattir temizlik yapmaya çalışıyorumkafamçokkarıştı darmadağan oldum..yok olmuyo yaa.kafayı yiceeemmmmkötükedihüso istediğim gibi yapamayınca sinirlerim bozuldu.hemde çok yoruldumm..Çok üzgünüm çoook en iyisi gidip biraz daha uğraşayım..off çok da sıcak

kız niye içimiz geçsin bizim. ama fantezi kıyafetlerimin hiçbiri olmuyorki. yani insan vahşi olamıyor. çokromantik oluyor karınında bebeğin varya. aaaa çok açık olmaya başladım ben. utandım valla.

üff yoruldumm..haklısın valla fatoşum sabahtan beri uğraşıyom bi banyoyla çocukların odalarını temizleyebildim bide misafirüm var akşama bitmiyo bu temizlik beaa..

iki çene çalım kaçim dedimm..kıs gene iştahınız kabarmış bakıyorumm..kevser sende ne yere bakan yürek yakansın demek vahşi olamıyın:roflol:

yok anam bu sıcakla bu göbekle olamam bende hiç bişi bugün 25 oldumm ee yaşlanıyorumda artıkınn-tatlicadiarzu-

hopsssssssssss BEN GELDİMMMMMMMMMM
3 haftadır yoktum kızlarr ancak döndük tatilden
özledim valla hepücünüzüühihoyyyt
biz bebişimle iyiyiz teyzeleri sizler nasılsınız bakalım??
bıraz bıraz bakmaya calısacağım kacırdığım muhabettleri ama hepzını okuyamam tabi.önemli bir sey var mı acepp merak ettim??CADIARZUvarsa soleyın hemenn

hoşgeldinnnnnnnn, ne tatildi o öyle bitmek bilmediiiiiiiiiiiiiiii, özledik ................ neyse bebişin de iyiymiş sevindim, büyümüştür de şimdi valla yazılanların hepsini nasıl okuyacaksın ki, çok ekstra bişi olmadı sen gideli

hoşgeldin çıtırcıımmma.s.
tatil nasıl geçti?
celen gelsinde görün siz fantastik nasıl yapılıyomuşşkaydirigubbakcemile3
destina ayıp oluyo ama 25 oluyomuşun,yaşlanıyomuşunklava:biz de 26 yız ne var..kendimi hala 18 hissediyorum:dilcikar:.......şimdilik bu koca göbüşü saymazsak tabiii

Çıtırcım hoşgeldin aramıza merak ettirdin kendini yediğin içtiğin senin nasıl geçti tatil anlatsana

saolun kızlarr tatıl cok ıyı gectı dıyebılıırim..bır sorun yaşamadık.son hafta idrar yaparken yanma fılan oldu.idrardan sonra bır kac damla kan geldi.doktorumu aradım ıdrar yollarında problem vardır dedi.gelınce bakarız dedi.neyse gecti şimdi ama doktora gıdıcem yıne 1-2 gun ıcınde.ne varmış anlarız..
bebişşş cooookk büyüdü ya sormayınn.ama ağırlaştım sankım bıraz bu ay cok az kaldı doğuma eylül sonu doğurcamm nasıpse.

çıtırcım hoşgeldina.s. canım nereleresin yaa kaçırdın valla ben doğurdumhihoyyyt bile kızm 1 haftalık oldu hikayemi okulmadınmı?sırnaşık şey

ne mutluuuuu sen de çifte bayram yapacaksın fatoşla ben gibi

evet canım çakılla aramıza hoşgeldinyerimsenibeneylül annesi olacaz bizdee:dance:
ama kızlar ya ben eylül annelerini hiç tanımıyom:1no2:
yine burdayıma.s
kabul ediyonuz dimiiiyerimseniben

aynennnnn ama doğum bu belli olmaz tabı nerde ne zamann???
nisanur hızlı cıktın kızım :)

KIZLAR

Ben geldim geciktim bugün çok...Beni merak eden herkeslere çok mercilerimi sunuyorum efemmmmmmm ben sizin hepiciğiniziŞenizSayfalara şöyle bi göz attım dün ve önceki güne bakamadım bugünkülere bakabildim ancak ama atlayarak okudum kıslar DESTİNA' m doğum günün kutlu olsun hayatım ALLAH çocuklarınla eşinle ömür boyu mutluluklar nasip etsin kociş unutmamıştır merak etme akşama kovalamasında dikkat etnaniknanikCELEN kıyamam ben sana ALLAH kavuştursun:teselli::1hug:BIZDIK' ım canım ya merak etmişin beni ÇAKALI' da sarmışın gene makaraya :sm_cool:ÇAKALIM nasıldı akraba günün yordular mı seni....Ve diğerleri hepinizea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…