Olcayım hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5yaw ben bu Çakalı çok sefiyom amaŞeniz
allah hayıra cıkarsın ben bu gece yaprak dökümündeki ferhundenn patronu varya levent onlan birlikteyim.hatta adam peşimde dolanıo evlenelim die.bende diom cocuğum var kabul edicenmi seve seve diofisfisfis hatta sööle bi durum var son zamanlarda buna benzer acaip rüyalar gördüm.gecen aksamda mahmut tunceri görmüştüm.kovalıodu beni:sm_confused:
CELEN' im ne diyon canım benim ALLAH hayırlara çıkarsın enişte uzakta sen rüyalarında artislerle uğraşıyon aaaaaaa çok ayıp valla ayyyyyyy bendemi görsem ki rüya dikkat et rüyanda kaçarken göbüş bi yerlere takılmasınnaniknaniklülülülülülü
allah hayıra cıkarsın ben bu gece rüyamda yaprak dökümündeki ferhundenn patronu varya levent onlan birlikteydim.hatta adam peşimde dolanıo evlenelim die.bende diom cocuğum var kabul edicenmi seve seve diofisfisfis hatta sööle bi durum var son zamanlarda buna benzer acaip rüyalar görüyorm.gecen aksamda mahmut tunceri görmüştüm.kovalıodu beni:sm_confused:
CANIMMMMMMMM hoşbulduk bende sefiyom ÇAKAL'ı ya hemide benim memleketlimmişhihoyyyt Sarmışın makaraya dedim ama o hakediyo ya bize bi kamyon dolusu laf saydı kuduruyos diye...Sübyanlara ayıp oluyo diye, meğer ne cevherler varmış ta bilmiyomuşuz hanfendüde şimdi ara ara ince ayar yapıyo, ona yasak başladı ama bu h.sonu bi halalerdeydi!!! galibam yine fantazi felan bahsetmiş okuyamadım h.sonu yazılanları varsa heyecanlı bişeyler işi gücü bırakem de okuyuverem he BIZDIK' ım var mı kayda değer bişi okuyuvercek:jeyyar:
Kız gece yatmadan önce bi temiz tövbe çek 3 ihlas 1 fatiha hatta 1 ayetelkürsi oku da öyle yat valla enişte yok senin aklın hep o işte anlıyorum seni ama merak etme olan var olmayan var dedin dedin ahanda bize de yasak geldi en az bir hafta sıkçaz dişimizi kızım ne yapalım sende aççık kafanı başka yönlere dağıt tabi sabah akşam yaprakdökümü ıvır zıvır ne varsa izliyorsunuz evde sıkıntıdan sonra da rüyalarınıza giriyor olacağı bu dediğimi yapmazsan bu defa onlar değil sen kovalarsın bak yatmadan öncede enişteyle konuş öyle yat aklına başka bişey gelmesin:teselli:
Kız gece yatmadan önce bi temiz tövbe çek 3 ihlas 1 fatiha hatta 1 ayetelkürsi oku da öyle yat valla enişte yok senin aklın hep o işte anlıyorum seni ama merak etme olan var olmayan var dedin dedin ahanda bize de yasak geldi en az bir hafta sıkçaz dişimizi kızım ne yapalım sende aççık kafanı başka yönlere dağıt tabi sabah akşam yaprakdökümü ıvır zıvır ne varsa izliyorsunuz evde sıkıntıdan sonra da rüyalarınıza giriyor olacağı bu dediğimi yapmazsan bu defa onlar değil sen kovalarsın bak yatmadan öncede enişteyle konuş öyle yat aklına başka bişey gelmesin:teselli:
CELEN ve de BIZDIK size doktorunuz doğum için gün verdi mi???Benimki bana hiç bir şey söylemiyo ya yalnız bu şeker mevzusu çıkınca 32.haftadan sonra seni haftada 1 takip edeceğim dedi tahlikeli bir durum mu gördü nedir ???ben sezeryan düşündüğüm için 18 ekimde 38.haftam doluyor 22 ekim'e kadar doğururum heralde diyodum ama bi baktım sizin takvimerde 1 hafta 4 gün CELEN senle 1 hafta 2 günde BIZDIK' la var aramızda hadi bakalım bi diyiverin size tarih verdiyse şakkıdı
kıs celen allah seni netmesim altıma işedim gülmektenn:roflol::roflol:
bi arada sen uygur kardeşleri görmüyomuydunn:roflol:
garıda pratik yokya teori çok kalabalık maşallahh
mahmut tuncelde iyiymiş ama:roflol:
ayyy çok güldümmbaşıma bi gelcek varr..
çıtır hoş geldin gı ne tatilmiş ohhh yarasınnŞeniz
olcaycım hiç bahsetmiyon nası geçti hafta sonu işi hallettinmi:dance:
celencim bende çok güldüm..Allah iyiliğini versin valla:roflol: mahmut tuncer haa:roflol:
ama merak etme problem sende değil.bu dönemlerde hamileler hayatlarında görmediği kadar çok ve enteresan rüyalar görürmüş...benim rüyalarım genelde mafya filmleri gibi oluyo..eli silahlı,takım elbiseli,güneş gözlüklü adamlar koşturuyo peşimden..hep tam vuracaklarken ya eşim kurtarıyo.:asigim:.ya da adam vazgeçiyo:çok üzgünüm:
Allah korusun ne anlama gelirki böyle şeylerCADIARZU
hmm sennki macera-aksiyon benmide erotik:roflol: emanuel serisi gibim
sennkide baba-1 baba-2 falan
:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?