bızdıkcıımmm bu celen her gece yatmadan önce hatim indirse ne fayda :) )
ÇAKALLL kalk kısss mayışdığın yerden. kalk çabuk bak şu resimlere. bugün içinde senin o resimlere bakıp yorum yazdığını görücem yoksaa yarın sen kork benden kötükedihüso. hasta falan dinlemedin resim diee tutturdun. anacım bunun kızıda bunun gibi olur tutturdumu tutturur. sırnaşık şey
BIZDIK kıs ne oldu ne yasağı geldi hayırdır???
bızdıkcıımmm bu celen her gece yatmadan önce hatim indirse ne fayda :) )
kimse kalmamış kısss.
bızdıkcım sabah kötüydüm kaçtım bu vicdansız çakılın korkusundanda resimleri yükleyemeden giremedim. valla vicdansız kıss bu çakal. şimdi resimleri yüklüyom.
DESTİNAAAAA doğum günün kutlu olsun hayatım. birazz geç kaldım ama dediğim gibi vicdansız çakal yüzünden. tabi sen şimdi misafir ağırlıyosundur. bızdıkda öyle. yaaa benim canımda pasta istediii bana da gönderiin. hemde çikolatalı yaş pastaaa
çakall hanım bakdün ne yazmışım. ama senin bi yorumunu göremedimm. kaydirigubbakcemile
GÜNAYDIN KISLAR
DESTİNA' m bakıyorum ağzın kulaklarında unutmamış kocişin anladık ne yapmış sen onu anlat bakalım biz sana dediydik zati unutmaz diye ÇAKILIM' ın dediği gb göze alamazdı unutmayı ya sen onu yoksaklava:bi daha da yüzüne bakmazdın bilmiyo mu başın agelecekleri...Adam bi güzellik yapmış belli ama sen napmışın uyumuşun bu akşam telafi et bak karışmayız.Bu arada sen ve NİSA38 h.sonu mu mu merak ediyosunuz???Eh CELEN gb açılış ve kapanış (yani bizi konuşturmayana bak hemide 2 tane hoşgeldin güle güle yapmış inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaa)olmasada işte oldu kıslar bişeyler yav Akşamları uyuyo kaçıyodu ya benden bende CMT sabahı :jeyyar:yaklaşıp güsel bir günaydın dedim ona bu sefer kaçamadı ehi ehi...Gittimi merakınız hımmmmmmmmm....O değilde kıslar ben bugün diyetisyene gitcem bakalım nolcak 7 günün ortlamasını aldım açlık ortalama 98 1.saat ortalama 134 2.saat ortalamayı henüz almadım yarım saat sonra tekrar ölçeceğim...Normali ise açlık 95 1.saat 140 olmalı hadi bakem yorum yapın sizce diyete mi devam diyecek yoksa diyet+insülin mi hımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?