2008 Ekim Anneleri

ya bende 2 gündür bi bas dönmesi bi mide bulantısı :çok üzgünüm: cok kötü oldum.sanki ilk haftalarımdfayim.annnnaaaammm yoksa yeniden hamile kalmıs olmiim kıııızzz:1shok: e hafta sonu acılıs ve kapanıs yaptık ya:1shok::1shok:

kimse kalmamış kısss.
bızdıkcım sabah kötüydüm kaçtım bu vicdansız çakılın korkusundanda resimleri yükleyemeden giremedim. valla vicdansız kıss bu çakal. şimdi resimleri yüklüyom.

DESTİNAAAAA doğum günün kutlu olsun hayatım. birazz geç kaldım ama dediğim gibi vicdansız çakal yüzünden. tabi sen şimdi misafir ağırlıyosundur. bızdıkda öyle. yaaa benim canımda pasta istediii bana da gönderiin. hemde çikolatalı yaş pastaaa

ÇAKALLL kalk kısss mayışdığın yerden. kalk çabuk bak şu resimlere. bugün içinde senin o resimlere bakıp yorum yazdığını görücem yoksaa yarın sen kork benden kötükedihüso. hasta falan dinlemedin resim diee tutturdun. anacım bunun kızıda bunun gibi olur tutturdumu tutturur. sırnaşık şey

günaydın güzellerrrrrrr................................bugün de ben açıyım forumu , siftahı benden bereketi Allahtan...................................destina, ehtiyar bacım benimmmmmmmm, nerelerdesin, naptın , akşam çok yoruldun mu ?

günaydınn:sm_cool:
çakılım soruna celenden replik çalarak cevap verimm

hayatımın öküzü unutmamışş:teselli::asigim:
ama gün içinde çok yoruldum temizlik falan akşam koltujta uyuya kalmışım yorgunluktankafamçokkarıştı
valla bi ara yürürkrn belim ikiye ayrılcak sandımm..

günaydın arkadaşlar dün nasıl kaçırmışız ya celeninmuhabbetini çok hoşmuş dur bakim bu gece kimi görcek tom crouse u falan görmesin bu karısırnaşık şey
destina hefüf ne etti çabuk yaz uyan çok merak ettim işallah seni üzmemiştirklava:
olcay bencede haftasonu nerde ne yaptıın hakkındabilgi vermemişsin:1ninca:

Günaydınlar Herkeseeeeee....
Hayırlı Sabahlar... Gününüz Hayatınıza Güzellik, Bebeklerinize Sağlık,Sizlere Mutluluk ve huzur getirsin....

ben biliyordum unutmaycağını destinacımmm, hiç hamile bir kadın unutulabilir mi, evde eskisine nazaran iki misli yer kaplıyoruz, eskisine nazaran iki misli alınganız, iki misli sulugözüz, eeeeeeee bu şartlar altında hiç bir koca özel günleri unutmayı göze alamazzzzzz :))))))))

çakall hanım bak dün ne yazmışım. ama senin bi yorumunu göremedimm. kaydirigubbakcemile

BIZDIK kıs ne oldu ne yasağı geldi hayırdır???

Olcayım mantar sanırım tekrar nüksetti o nedenle şu aralar dinlenme modundayız,

bızdıkcıımmm bu celen her gece yatmadan önce hatim indirse ne fayda :) )

Kız bu Celen okudukça bozuyor rüyaların formatını bak bide dondurma yalıyor hemide yeniden hamilemiyim yoksam diyor bak hele bak

Canım benim boşver be biz Çakal'ı gaddar haliyle sevdik idare et sende, valla canım kıyamam sana keşkem yakın olsakta gönderseydim sana bu arada cidden benimde canım tatlı çekmeye başlıyor yaw ama varya alıyorum yiyemiyorum. Şimdi işteyken sizin gibi ara öğünlerimiz maalesef pek olamıyor e öğlen ve akşam ancak yemek görmüşüz fazla kaçırınca yatana kadarda başka bişey yiyemiyorum.

Eee Destinacım tebrik ederim canım biz biliyorduk zaten bu zamana kadar unutmayan bundan sonrada unutmaz diye ama detayları anlatmadınız efem sen bir Olcay iki ne saklıyonuz ne var ki

kısım yorgunluktan koltukta uyuya kalmışım diyon ne detayı lenn:sm_confused:
bugün hiç bi iş yapmıycam kk ya takılıcam tv seyredicem ayaklarımı uzatıp dinlenicem

GÜNAYDIN KISLAR

DESTİNA' m bakıyorum ağzın kulaklarında unutmamış kocişin anladık ne yapmış sen onu anlat bakalım biz sana dediydik zati unutmaz diye ÇAKILIM' ın dediği gb göze alamazdı unutmayı ya sen onu yoksa klava:bi daha da yüzüne bakmazdın bilmiyo mu başın agelecekleri...Adam bi güzellik yapmış belli ama sen napmışın uyumuşun bu akşam telafi et bak karışmayız.Bu arada sen ve NİSA38 h.sonu mu mu merak ediyosunuz???Eh CELEN gb açılış ve kapanış (yani bizi konuşturmayana bak hemide 2 tane hoşgeldin güle güle yapmış inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaa)olmasada işte oldu kıslar bişeyler yavAkşamları uyuyo kaçıyodu ya benden bende CMT sabahı :jeyyar:yaklaşıp güsel bir günaydın dedim ona bu sefer kaçamadı ehi ehi...Gittimi merakınız hımmmmmmmmm....O değilde kıslar ben bugün diyetisyene gitcem bakalım nolcak 7 günün ortlamasını aldım açlık ortalama 98 1.saat ortalama 134 2.saat ortalamayı henüz almadım yarım saat sonra tekrar ölçeceğim...Normali ise açlık 95 1.saat 140 olmalı hadi bakem yorum yapın sizce diyete mi devam diyecek yoksa diyet+insülin mi hımmmmmmmm

çakall hanım bak dün ne yazmışım. ama senin bi yorumunu göremedimm. kaydirigubbakcemile

canımcım aldıklarını çokkkk beğendiğimi yazdım ama dün siteye girmedim bu sabah yazdım ...............bebişlere alınanların fotoları bölümüne yazdım

sen diyet işinin hakkını vermişsin canımcımmmm, diyete devammmmm , insüline gerek yokkkkk kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…