canımcım aldıklarını çokkkk beğendiğimi yazdım ama dün siteye girmedim bu sabah yazdım ...............bebişlere alınanların fotoları bölümüne yazdım
napiiim bugün yazdığını. dün canıma okudun lennn korkundan siteye giremedik.. gönder gönder dedin ama mayıştın dimiii. uyuşuk. hadi bızdığın destinanın misafiri vardı. ya senin neyin vardı? ne halt ettin bakiim dünn? sabah gözünü açtığın gibi ilk yorumun orda cinsel yaşam olmuş qıııı. :jeyyar:
tamam bee tamam ,size takılanda kabahat, daha kesinlikleeeee bu konuda yorum yapmayacammmmmmmmmmmmmm , yaparsam dilimi kessinlerrrrrrrrrrrrrrrr:sm_confused:
amanında kızarmış sinirlenirmişş:teselli:
kısım yasakları başladı bunuya diline vuruyo işte uğraşman hem doğumda yaklaştı kafa dağıtıyoo iştee..Şeniz
ne yasağı şeker, yasaklar çiğnenmek içindirrrr sositososito ama daha yorum yok işte kötükedihüso
:1hug: oy oy kıyamam. kesmesinler qıı dilini. bu arada neyi farkettim bilionmu 45 günün kalmış :teytey:
tamam bee tamam ,size takılanda kabahat, daha kesinlikleeeee bu konuda yorum yapmayacammmmmmmmmmmmmm , yaparsam dilimi kessinlerrrrrrrrrrrrrrrr:sm_confused:
Oyyy oy kıyamam sana bitanem benim ama biz sana dedik bizi yadırgama diye demi bak seni yerler bunlar gel hadi bak Olcay,Celen ve ben seni bekliyoruzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5
valla ozaman bu libidomudur nedir sende fazlasıyla varmış bacumkaydirigubbakcemile5
yok gelmem, en iyisi ortada durup kenarda bulunmaktır :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?