2008 Ekim Anneleri

allah allah sulu nası oluyo kı..
şimcik zaten misafirmiz vardı alıp biyere götürmezdiii.
bu sabah gitti ya hiç bişiy demeden ben bi hırsla evi temizliyorum tabiii unuttu hatırlamıycak diye sonra erken geldii..
pilav hariç bütün yemekleri o hazırladı bana hiç buzdolabının kapağını açtırmadıı..
ben hala bunalım takılıyom tabi unuttu diye ama sofrayı falan hazırlamasıda hoşuma gidiyo bi yandan sonra git dolabı aç dedii..

hehe kocaman pastamı gördüm sevindirik oldum..unutmamışş sonra kutladı öptü falann hiiçç romantik değil ama dedim ya celenin repliğiyle o benim
hayatımın öküzüŞeniz:asigim:

canımcım aldıklarını çokkkk beğendiğimi yazdım ama dün siteye girmedim bu sabah yazdım ...............bebişlere alınanların fotoları bölümüne yazdım

napiiim bugün yazdığını. dün canıma okudun lennn korkundan siteye giremedik.. gönder gönder dedin ama mayıştın dimiii. uyuşuk. hadi bızdığın destinanın misafiri vardı. ya senin neyin vardı? ne halt ettin bakiim dünn? sabah gözünü açtığın gibi ilk yorumun orda cinsel yaşam olmuş qıııı. :jeyyar:

tamam bee tamam ,size takılanda kabahat, daha kesinlikleeeee bu konuda yorum yapmayacammmmmmmmmmmmmm , yaparsam dilimi kessinlerrrrrrrrrrrrrrrr:sm_confused:

destinam daha ne olsun ya yemek bilem yapmış maşallah ben bulamadım şöyle yemek yapabilen bi adam neyse haftaya annecinin yanına gidiyo kocacım bi düğün var da gitmesi gereken benim de üniversteden arkadaşlarım gelecek yemek derdim bitiyo yani bizim kızlar yapar yemekleri de:))

tamam bee tamam ,size takılanda kabahat, daha kesinlikleeeee bu konuda yorum yapmayacammmmmmmmmmmmmm , yaparsam dilimi kessinlerrrrrrrrrrrrrrrr:sm_confused:

amanında kızarmış sinirlenirmişş:teselli:
kısım yasakları başladı bunuya diline vuruyo işte uğraşman hem doğumda yaklaştı kafa dağıtıyoo iştee..Şeniz

:1hug: oy oy kıyamam. kesmesinler qıı dilini. bu arada neyi farkettim bilionmu 45 günün kalmış :teytey:

amanında kızarmış sinirlenirmişş:teselli:
kısım yasakları başladı bunuya diline vuruyo işte uğraşman hem doğumda yaklaştı kafa dağıtıyoo iştee..Şeniz

ne yasağı şeker, yasaklar çiğnenmek içindirrrr sositososito ama daha yorum yok işte kötükedihüso

BIZDIK geçmiş olsun cnm ya ilaç mı kullanıyosun sen şimdi ya hepimizde farklı sorunlar bakarmısın ya kimimiz tansiyonden muzdarip kimimiz şeker kimimiz mantar neyse ALLAH beterinden saklasın hayırlısıyla kucaklarımıza alalım da bebişlerimizi:sm_cool:

Oyyy oy kıyamam sana bitanem benim ama biz sana dedik bizi yadırgama diye demi bak seni yerler bunlar gel hadi bak Olcay,Celen ve ben seni bekliyoruzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5

kıs dün rüyamda edhakı gördüm haa..:1shok:
valla buluşmuşuz onla resim falan çekip buraya koyuyoruzz sizi kıskandırıyos falan..
hayırlısı hala gelmedi ama o yeni gitti sayılır kıs yağmur ankara 20 gün deyi gitti 1 ayı geçti nerde kaldıki acepp:uhm:

bence yağmur dönüşte annesine falan uğramıştır neyse tatilin bitmesine az kaldı er yada geç gelcek dimiÇok üzgünüm çoook

biz kaçıyoz kızlar daha kahvaltımızı yapmadık da söylemesi ayıp canım bişey de istemiyoki burası çok sıcak yemek mi yiyoz dayak mı belli olmuyoki

valla ozaman bu libidomudur nedir sende fazlasıyla varmış bacumkaydirigubbakcemile5

Destinacım sana bişey diyim mi canım ya senin libidon ekim annelerinde en yükseği ya da asıl senin diline vuruyor hasta,yorgun ve hamile bir bayan olarak tabi benim anladığım....

kısslar benim bebişim 2 haftadır seslere acaip tepki verioo sizdede oluyomu? sabah çalar saat çaldığında sıçrıyoo. en komiği babası karnımdan biraz sesli öptüğünde ve ilk öptüğünde heralde korkuyoo ve sıçrıyoo. hatta öyle sıçrıyoki beni bile sıçratıyooo.
babasına kızımı korkutma diomm ama anlamıyooki. kızıyla tek iletişim yolu bu olduğu için heralde yinede yapıyooo. korkak bi kızım olacak galiba :1no2:

günaydınnn canlarımm okadar çok kaynatmışsınızki hepsini okuyamadım.desticimm doğum günün kutlu olsun canım benima.s..
kıslarr ben bugün dr a gidecem bebek hareketleri çok azaldı son 1 haftadır ama sabretttim gitmedim bugün randevum var diye.bakalım ne olcak dua edin nolur.bu arada kocişle pek bü iyüyüz.7 aydır yasağa uy canın çıksın,itiraf ediyoooommm barıştan sonra olan oldu iştem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…