kısslar benim bebişim 2 haftadır seslere acaip tepki verioo sizdede oluyomu? sabah çalar saat çaldığında sıçrıyoo. en komiği babası karnımdan biraz sesli öptüğünde ve ilk öptüğünde heralde korkuyoo ve sıçrıyoo. hatta öyle sıçrıyoki beni bile sıçratıyooo.
babasına kızımı korkutma diomm ama anlamıyooki. kızıyla tek iletişim yolu bu olduğu için heralde yinede yapıyooo. korkak bi kızım olacak galiba :1no2:
günaydınnn canlarımm okadar çok kaynatmışsınızki hepsini okuyamadım.desticimm doğum günün kutlu olsun canım benima.s..
kıslarr ben bugün dr a gidecem bebek hareketleri çok azaldı son 1 haftadır ama sabretttim gitmedim bugün randevum var diye.bakalım ne olcak dua edin nolur.bu arada kocişle pek bü iyüyüz.7 aydır yasağa uy canın çıksın,itiraf ediyoooommm barıştan sonra olan oldu iştem
Pekala seçim senin o halde ortada sapıklar ile yadırgayanların hedefinden iki taraftanda saldırıya uğrayacaksınkötükedihüso bak son şans iyi düşün :uhm:son hak veriyorum sana
günaydınnn canlarımm okadar çok kaynatmışsınızki hepsini okuyamadım.desticimm doğum günün kutlu olsun canım benima.s..
kıslarr ben bugün dr a gidecem bebek hareketleri çok azaldı son 1 haftadır ama sabretttim gitmedim bugün randevum var diye.bakalım ne olcak dua edin nolur.bu arada kocişle pek bü iyüyüz.7 aydır yasağa uy canın çıksın,itiraf ediyoooommm barıştan sonra olan oldu iştem
yok gelmem, en iyisi ortada durup kenarda bulunmaktır :içelim:
heyyyytttttttttttttttttttttttttttt teker teker gelin lennnnnnnnnn naniknanik
Oy yerim ben o kızııııı:icecream:
Ya ama peki neden benimki o kadar tepki vermiyor acaba :uhm:
Tamam bundan karşı safımızda olduğun anlamını çıkarıyorum Olcayım, Celenim duyun yoldaşlarım benim duyun bu arada Nisa77 olayların farkına varsın onuda alacaz aramıza teknik açıdan donanımı uygun
Oyyyyyyyy OLCAY' ın yesin senia.s. karşı safta mı şimcik bu ÇAKAL???BIZDIK onun yasağı başladı delmiş yasağı ama zaten Cuma günüde evlilik yıldönüğmü onun illaki o günde delecek yasağı 35 gün kaldı felan diyo ama yasak dele dele maksimum 35 kaldı diyom ben sence???Kızı ikide birde rahatsız ediyolar aaaaaaaaa çok ayıp sabi süpyan duyacak bak şimdi...:sm_cool::roflol::dilcikar:
Destinacım sana bişey diyim mi canım ya senin libidon ekim annelerinde en yükseği ya da asıl senin diline vuruyor hasta,yorgun ve hamile bir bayan olarak tabi benim anladığım....
NİSA77 demek yasakları da deldin he eferim sana bugünde dr günün demek şeker ne alemde benim değerleri okudun mu 7 günün ortalamasını aldım şeker sence nasıl bak aşağı yazıyorum sence insülün de verecekler mi???
ortalama açlık:98 normali 95
1.saat tokluk:134 normali 140
2.saat tokluk:101 normali 120
ne yüksği bacum en masumunuz benim aranında ayda 4 kere falan anca
ne yüksği bacum en masumunuz benim aranında ayda 4 kere falan anca
bızdığımm sen anlat şu mevzuyu anam noldu şu tarafları anlatında hangi taraftan olduğumu anlıyayımm hıııı:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?