2008 Ekim Anneleri

günaydın herkeseee!!!:sm_cool:
anam coşmuşuz sabah sabah yine...
kıss olcay sen artık tavsiye mavsiye diye başımızın etini yemediğine göre,h.sonu olanlar öylesine bi açılış ve kapanışdan ibaret değil haa:jeyyar: gözün aydın canım:teytey:
destina senin kocişte benim kociş gibi,her özel günü unutur gibi görünür ama asla unutmaz:asigim:

Oy yerim ben o kızııııı:icecream:
Ya ama peki neden benimki o kadar tepki vermiyor acaba :uhm:

yaaa anlamadım çakılıma noldu nereye gelmiyo :uhm:üff neler olmuş ben gelmeyeli yafff.:bbolcaycım senin de dr günün bugün sanırım hadi iyi haberlerle dönersin inşallahh:Saruboceq:

hayırlı haberlerle gel inşallah a.s. bu arada ben diğer konuda yorum yapmıyorum :1ninca:

Pekala seçim senin o halde ortada sapıklar ile yadırgayanların hedefinden iki taraftanda saldırıya uğrayacaksınkötükedihüso bak son şans iyi düşün :uhm:son hak veriyorum sana

heyyyytttttttttttttttttttttttttttt teker teker gelin lennnnnnnnnn naniknanik

NİSA77 demek yasakları da deldin he eferim sana bugünde dr günün demek şeker ne alemde benim değerleri okudun mu 7 günün ortalamasını aldım şeker sence nasıl bak aşağı yazıyorum sence insülün de verecekler mi???

ortalama açlık:98 normali 95
1.saat tokluk:134 normali 140
2.saat tokluk:101 normali 120

hadi git de güzel haberlerle gel inşallah.
bu doktorlar bari ayda bir izin verse yaww. gerçi bana bir defa yasak koydu o da 20 günlükdü itiraf ediomm bende deldim yasağı hemde 1 defada değil :1no2:

canımcım hiç moralini bozma..benim geçen haftaki halimi biliyosunuz.kahroldum..hareketleri azaldı diye.hatta dr.a gittiğimde beklerken bi strese girdim ki anlatamam..şimdi sezaryene alcaklar beni diye adapte bile ettim kendimi..ama ultrasonda onun minicik kalbinin pıt pıt attığını görünce tüm dünya durdu valla sanki..nasıl ağladım..bişeycik yoktur üzülme..benim sıpa gibi tembeldir seninkide..bide benim oğlan o günden beri coştu..hiç durmuyo..sanki dalga geçiyo benle yaaa:mymeka:
hayırlı haberlerini bekliyoz canım...ayrıyetten gözün aydın:jeyyar:

Oy yerim ben o kızııııı:icecream:
Ya ama peki neden benimki o kadar tepki vermiyor acaba :uhm:

benimkide önceleri öyle bi tepki vermiodu. diom ya 1-2 haftadır öyle. bide benimkinin kafası yukarda ayaklar aşağıda şuan. babası kafasının olduğu yerden öpünce titreşimi daha çok hissedioo heralde. tuhaf bişey anlamadım . ama öyle olunca korkuyomm ne oluyo bu kıza dieee. bide her bebeğin hareketi farklıdır. mesela bi arada nerdeyse heyç hareket etmiooduu

Oyyyyyyyy OLCAY' ın yesin senia.s. karşı safta mı şimcik bu ÇAKAL???BIZDIK onun yasağı başladı delmiş yasağı ama zaten Cuma günüde evlilik yıldönüğmü onun illaki o günde delecek yasağı 35 gün kaldı felan diyo ama yasak dele dele maksimum 35 kaldı diyom ben sence???Kızı ikide birde rahatsız ediyolar aaaaaaaaa çok ayıp sabi süpyan duyacak bak şimdi...:sm_cool::roflol::dilcikar:

benim de babiş elini karnıma koyunca kızım cilve yapıyor oynamaya başlıyor hemencek , ben konuşturunca da seviniyor :)

.,.,,.,.,.,.,.,.,.,.,.,,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.
bilmem anlatabildim mi :dilcikar:

bence değerlerin normal gözüküyo.vermez sanırım benim de hemen hemen aynı ama ben 2.saat tokluğu ölçmedim onu istemedi benden.1.saat tokluğu ölçtüm.bi ara yüksek çıkmıştı ama kontrl altına aldım.umarım bana insülün vermez bi de onu vurulursak ohh maşalah hergün iğne yanında insülün bi de yasağı deldük.delik deşik olduk yaffkaydirigubbakcemile3
bu arada bana şu olayı biri anlatsın yaa çakılcım hadü kıss noldu sana birazdan hazırlanıp çıkcam valla sayfalara geri dönemiyomm

bızdığımm sen anlat şu mevzuyu anam noldu şu tarafları anlatında hangi taraftan olduğumu anlıyayımm hıııı:jeyyar:

ne yüksği bacum en masumunuz benim aranında ayda 4 kere falan anca

o zaman ikisinden biri değil ikisi birden sende mevcut hem libidon yüksek hem yapamadığından diline vuruyor milleti de kışkırtıyon bak Çakal küskünler grubu açtı iki tarafa da geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…