meraaaaaaaan hoşgeldin
seni çok özledim ben ne zamndır görüşemedik ailecek nasılsınız
hem biliyomusunuz biz de 8 ayı bitirdik bugün
yeşimmm kıss ben sana geçendee sorduummm senin kızın gircekmiydi sbs yee :uhm:
hoşdulduummm zambakcımm Şeniz
walla biz iyiyiz asıl haberler sendee naptıınn lenn nasıl geçtiii delikafadulden götürdün müüü künefeleriiiiiiiiii anlat heleee delikafadulden
götürmemmi beeeeeeee sabah aç karnuna bile yedim gene olsa gene yerim cokacimcoook
götürmemmi beeeeeeee sabah aç karnuna bile yedim gene olsa gene yerim cokacimcoook
okudum canım ama cevap yazamadıydım bizim bilgisayar çökmüştü yeniden formatladılar falan ama site çok zor açılyo sayfalar falan bir türlü gelmiyordu yazdıklarımda ulaşmıyordu anca yeniden formatladılarda siteye gelebildim
benim kız seneye girecek sbs ye bir senemiz daha var ama calışmalarına bu seneden basladık dershane denemeler falan neyse yazın biraz rahat olucaz ama bu seferde yaz okulu var ingilizce ders almayı düşünüyor inan çocuklar büyüyünce sorunlarıda büyüyor
evet yaa şimdi kolay okul başlayınca dersleri sınavları kursları oy oyy oyyy Allahtan babamız çok ilgili ve sabırlı çocukların eğitiminde benden daha çok etkin olcak o yüzden biraz daha içim rahat
hadii lenn sabah sabahh hemdee :dilcikar: al sanaa :tomato:
gülçe naptıı orası sıcak şimdi soğuk etkiledimii..kulağı nasıl doktora götürseydin orda huzursuzluğu devam ediomu :uhm:
aç karına bende tatlı yemeyi severim tabii böylelikle kilo vermeside zor oluyo hatta hiç verilmiyor
bizim babamızın ilgili ve alakalı olduğu tek nokta" kimin kızı aynı babası çalışkan babanın çalışkan kızı olur" kısmından öteye gitmez bu yüzden her konu benim üzerime kalıyo yiğitten önce kolaydıda bu sene çok zorlandım iki çocuk birden
aaa şevval gülçenin halayını çekmiyormuyuz :teytey: :teytey: :teytey: nice aylara nice yaşlara sağlıkla
iki dadika suraya oturdum yiğit ablasının ağzına bi kafa atmış üst dudağını patlatmış buz koyduk ağlıyo ben çıkıyorum ilgileneyim sonra görüşürüz
allah kolaylıık versin..benim eniştemde öylee oğlanın dersleri birde ikizlerr dua et senin 1 tanee ufaklıkk :çok üzgünüm:aç karına bende tatlı yemeyi severim tabii böylelikle kilo vermeside zor oluyo hatta hiç verilmiyor
bizim babamızın ilgili ve alakalı olduğu tek nokta" kimin kızı aynı babası çalışkan babanın çalışkan kızı olur" kısmından öteye gitmez bu yüzden her konu benim üzerime kalıyo yiğitten önce kolaydıda bu sene çok zorlandım iki çocuk birden
len o kadar gezdi çocuk alışmıştır şimdii nasıll duruoo evdee kaydirigubbakcemile3 dişlerde çıkmışş gözünüz aydınn :lepi:gülçe gezdi gezdi gezdiiiiiiiiii keyfi yerindeydi herkesin kucağındaydı tabi iki dişi çıktı 3. 4. de yolda kulağını kaşımıyo ama haftaiçi yine de doktora gidcez bakalım nasıl olmuş tamer nasıl oldu kocaman olmuştur şimdi yaa alkisalkisalkis
geçmişş olsuun yaa :1shok:iki dadika suraya oturdum yiğit ablasının ağzına bi kafa atmış üst dudağını patlatmış buz koyduk ağlıyo ben çıkıyorum ilgileneyim sonra görüşürüz
gel seni de götüreyim beraber künefecide kahvaltı yaparız
çekiozdaa :teytey: ben çokk yorulduummm beee :bbo: hem diyett hem halayy hemmdee hatunn götürmüşş künefelerii halimm kalmadııı kafamçokkarıştı bende künefee istiomm ama yimiceeemm iştee yimicemm kötükedihüso 1 kilo daha gittii 68e düştüm:lepi: tamere hamile kaldığım kiloma 1 kilo aldıı delikafadulden ben şöylee hafif hafif oynasam olur demii şurlarda zemuszemus
gülçenin 8 ayı hayırlı olsuun:teytey::teytey::teytey:hem biliyomusunuz biz de 8 ayı bitirdik bugün
iki dadika suraya oturdum yiğit ablasının ağzına bi kafa atmış üst dudağını patlatmış buz koyduk ağlıyo ben çıkıyorum ilgileneyim sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?