2008 Ekim Anneleri

gel seni de götüreyim beraber künefecide kahvaltı yaparız
ohhh sefamız olur ne güzel fuşur foşur sütümüzde olur tatlı yedimmi benim süt coşuyo

ayyy ne güzel merancım hamile kaldığın kiloya bir kilo kalmış benim tam 6 kilo vardı hamile kaldığım kiloyo dönmem için şu an için ölçülemiyorum geçenlerde gelen misafirin biri tartılmıştı ne oldu tartıya bilmem kendine gelemedi kafamçokkarıştıiptal beni 10 kilo gösteriyoşakkıdı

abooooooooooow yiğitew bak yaaaa şimdiden dövüş sporlarına merak mı salmışşşş ablasına da geçmiş olsun
ablasıda az değil karete kursuna gidiyor turuncu kuşak ama bu abasından beter olacak galibaÇok üzgünüm çoook

allah onlara daha fazla yardım etsin zor ya maşallah tamere bacaklarını ısır teyzelerinin yerine annesicokacimcoook

ayyy ne tatlıdırlar kimbilirde de sizde arkalarında koşturmaca tabiii kaydirigubbakcemile
yiğitte son günlerde herkesi ısırıp tadına bakmak istiyor kim bunu öpmeye çalışsa hemen ısırmak için atlıyor dişler yeni ya ne işe yarıyor bunlar diyemi deniyor bilmiyorum:roflol:

ya efe kaana geçmiş olsuunn :çok üzgünüm: kurtulamadık şu hastalıktan yaa nasıl bişemişş bu böylee off offf :çok üzgünüm:

saol canım walla kurtulamadık gitti artık delircem yaaaa...:1shok: dün akşam yine götürdük acile nefesi kesildi yawrumun elimden hiçbişi gelmio yarın kontrolümüz war..başka doktorada çıkarcam bakalım...artık iyice sinir oldum Çok üzgünüm çoook

iyileşmedi teyzesi aynı öksürüyo tıkanıyo hırıltısı war....mafoldumben
hem biliyomusunuz biz de 8 ayı bitirdik bugün

maşallah kuzuya sağlıkla büyüsün inşallah...kaydirigubbakcemile3

saol teyzesi geçmedi giddi walla yaa...:çok üzgünüm: ewet bronşitli tıkandı yine..mafoldumben

çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın benimkide öyle her gördüüğüne kıkır kıkır gülüyo konuşuyo çenesi düştü iyicene weletin..hep nazar oluyo ewe bi gelioz ağlaya ağlaya bi hal oluyo..Çok üzgünüm çoook

biz bugün her ne kadar hasta olsakta gezdik..dalından kiraz yedik çilek yedik..cokacimcoookkeyfimize dicek yoktu ..kaydirigubbakcemile2
efe herkese gülüyo konuşuyo beş dakka durmadı yerindekafamçokkarıştı yürütece bindirdim bi gidiyoki çok hoşuna gitti karar werdim ilk fırsatta alcam..
bide yatağında oturup dötünü ileri geri hareket ettirip kendini sallıyo :1shok: görünce şok oldum tutunup kalkmaya çalışıo bide hemen bi alt kata indircem yatağını riske atmamak gerek :1no2: bide babba babba die bağırıyo tabi babası zewkten dörtköşe gezio etrafında pis hödükün oğlu noolcek:dilcikar:
hafta içide anneme gidcem:dance: ohh
bitek şey istiyorum Allahım bebeğime sağlık wer ya rabbim :Saruboceq: dua edin teyzeleri bize....

millett nirdesiniizzzz huuuu :1shok:
maşallahh süt olsuunnn çucuğaa yee hakediosun :içelim:
hişşş yeşimm sen o baskülüü bana yolla bee güzelimm delikafadulden benimkinii attım bikaçgün dolabın içine akıllansınn diee yok akıllamadıı halaaa 50 göstermioo benii kaydirigubbakcemile3 seninki benii 20 bilee gösteriirrr lülülülülülü
sizin aileden korkulur haa abla turuncu kuşakk evin 8 aylık oğlu kafa atıo dudak patlatıoo oy oyy kaçıınn delikafadulden
tamerin bacaklarını ısıramam yaa bacaklarıına dokundurtmuyoo gülme krizine girioo kaydirigubbakcemile3
ventolin verdikten sonra arkasına pulmicort vermezsenizz kolay kolay geçmezz :çok üzgünüm: doktoruna sorsana cnm ya pulmicort vermeyi ne dicek CADIARZU
afiyet olsunn lıkır lıkırr süt olsuunn :dance: bak sana bişe daha dicem ANDIZ pekmezi bıldırcın yumurtası ve çam fıstığı hani pilavın içine konulurya onlar bronşiolite iyi gelio...fıstığı iyice ezip verebilirsin...ben bunları doktoruma sorup veriorum sende bi sor bakalım...gerçekten çok faydası oldu bizde...birde diş çıkarırken bronşiolit artıo size yakında diş gelcek söyleyeyim

Son düzenleme:

e hakikaten de ihtiacı varmış yaaani, ölüm kalım meselesiymiş baksana, ya senin herif o parayı vermeseydi nolurdu halleri dimi klava:klava:
ben veriyom valla bıldırcın yımırtası, şu anda elimde yok, annemlerin bıldırcınları var ordan teze teze getiriyok, elimde 1 tane var ama o da 10 gün falan oldu onu kullanmıcam artık, gerçi markettekiler de kaç günlük bilmioz ya, araya hastalık girince yumurta kuvvetli gelir diye vermediydim, hatta kahvaltıyı bile vermedim 4-5 gün, zaten de alamıyodu, bibernla besledim hemen hemen, bugün yeniden başladım kahvaltıya, ben bıldırcın yumurtasında sorun görmüorum anacım, ama tabi tavuk yumurtasına göre kuvvetli olduğu için ağır gelebilir, bizde bi sorun olmamıştı, önce bi denemek lazım ağır gelirse kesersin,
heeee, vallaha ben terminatörün 3üne kadar seyrettim, açıkcası 2yi daha çok seviyorum, 1 de çok güzeldi bence, 3ü hiç beenmemiştim, dün nette 4.ü buldum, bu dediğin terminatör kurtuluş mu, ingilizcesi salvationdu sanırım, eğer oysa terminatör 4 anacım, izleyeceydüm dün gece uykum geldi, müsait bi ara izliycem inşallah, gerçi ıssız adamı da izliyeceydim de neyse artık

vaayy gülçe sultan büyümüş bee, e halayını da çekelim yani dimi :teytey::teytey::teytey:
yavrum gçmişler olsun, atlatcak inşallah efe kaan da, düşe kalka büyüyolar işte, anne yüreği dayanmıyo ama elimizde olmuo bazı şeyler, tek dertleri bu kadar olsun inşallah, ben hep senin dertlerin benim olsun benim uykularım senin olsun diye seviyorum, hatta ateşi 39.1e yükseldği zaman senin dertlerin acıların benim olsun diye diye ağladıydım mafoldumben ah analık ah böle bişimiş işte, kız bunlar baba dede filen diolar ya, bak hele yarın bi dillensinler bi akıllansınlar bizim kuyruumuzdan kalmıcaklar, babaları da saadece baba dedi diye avunsunlar dursunlar artıkın :jeyyar::roflol:

Gunaydinn dun gece geldim ama cok yorgundum okudum ciktim dun sabah carsiya gittik hacerle gezdik sonra dukkana gittik babamizla ucak ucurmaya gittik cok eglenceliydi universitenin kampusunde boz bi alan var orda boyle hobi isiyle ugrasanlar gelip helikopter uucak araba suruyolar ve bunla buyuk isi kumanda ile ve benzinle calisiyo herkes esi ve cocuguyla gelmisti onlarla tanistim ucagimizi ucurduk ucak benim boyumda buyuk dusunun artik bi uctu kus kadar kaldi cok eglenceliydi sonra ordan piknige gittik malgal yaktik eve geldik 10 bucuktu hemen yattik ałlahtan hecr bu gece aglamadi uyandi ama aglamadi kac zamandir deli gibi agliyo uysunun arasinda oda yorulmus galiba

Ibos bildircin yumurtasi 10gunden bozuluyomu leen biz marketten aldik 2 ay yaziyo bende gun asri veriyim diyodum 12 tane napsam

leylaa ne güzel bir pazar geçirmişsiniz bizimkiler hiç gitmez piknige.bir tek senede bir kere kafkaş şenlikleri olur fuar alanında oraya giderler:)

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn
efekaan iyileşmemiş daha oyy canım benim bir an önce sağlığına kavuşsun artık.
zambakcım yee sen künefeleri anacım benim yerimede.
ufffffffffff dünde Girayı babası koltuktan düşürdü.dışarıdan geldik ben duşa girdim kucağımada oğlumu alıp yıkadım babasına verdim,sakın koltukta tek bırakma dedim oda git odadan bezini almaya 2 sn de geldim diyo koltuktan yumuşak iniş oldu kolunun üstüne diyo ama canımızı sıktı 2 gündür yavrum düştü bizim yüzümüzden.sonra okudum emzirdim uyuttum kuzumu.dün yine sokakta dağıttı mavi boncuklarını aldı nazarları üzerine.şimdide reklam keyfi yapıyoruz.

günaydın herkese..biz yine öksürüyoz bugün balgam attı..biraz daha rahatladı gibi 2 de randewumuz var..
sora market yapcaz akşamada mantı yemeye dawetliyiz cokacimcoooktabi efe durursa oraya gitcez bakalım..
herkesi öptüm..
merancım sölediklerini unutmazsam sorcam doktora....saolasın...

selam kızlarr..mafoldumben

dün ela sabahtan itibaren çok huzursuzdu. öğlen yemeğini yedirdikten sonra bi ıkındı filan azıcık bir kaka yaptı. zaten kaç gündür iştahıda azalmıştı. yiyo ama eskisi kadar değil. bende havalar ısındı ya hep ondandır diye düşünüyom. neyse akşam üzeri muhallebisini yedirirken yine ıkınmaya başladı. ama öyle bir ıkınıp kızardı ki anlatamam. ve birden fışkırıır gibi kustu..ama ne kusma resmen hortumdan çıkar gibi.. senağlamatabi benim elim ayağım dolaştı. nette fışkırır tarzda kusma iyi değildir gibi bir şey okumuştum doktorunu aradım. o da yarım fitil verin bir sıkıntısı var demekki boşaltsın bağırsağını dedi. fitil verdim çocuk nasıl rahatsız oldu canım benim. iki dakka sonrada kendini bir kastı ayaklarından. ama nasıl ağlıyor. kakasını yaptı. rahatladı. sonra ben emzirdim baya emdi.. sonrada uyuttum. ama çocuk devamlı uyandı uykusunus arasında ağlıyor uyanmadan. iki kere daha emzirdim. yok yine uyanıyor delirdim resmen sabaha kadar. aç uyudu ya ondan oldu galiba. süt doyurmuyor artık su niyetine içti sanırım. gece 4 te meyve püresi yedirmek zorunda kadım. geri uyuttum bu sefer de alışkanlık ya sabahın 6 sında ine uyandı..
allahım deliricem uykusuzluktan kahvaltısını yaptırdım artık o saatte ama yumurta filan vernedim. biraz peynir devam siütüüün içine kaşık maamsı biraz meme bisküvisi. ve zeytin yağı..
yağdan mütevellid kakayı yaptı. :1closedeyes:
ben iki gündür çorbasının içine uno büyümek ekmeği var ya ondan koyordum. o mu kabız yaptı acaba.:uhm:. normalde ela kakasını düzenli her gün yapar. günde iki bazen üç kere. anma kakalarına bile maşallah diycem artık..
şu an çok uykusuzum bugün öğlen yemeğinede et koymuycam. her gün et tavuk ya da kıyma mutlaka koyuyordum. biraz ara vermem lazım galiba..
işte böyel bir akşam ve gece geçirdim. pöffffff..:a015:

geçmiş olsun canım.:teselli:. bu bronşiolit çok yoruyor kuzuları.. dikkat et de kronikleşmesin.. küçükken bende çok bronşit olurdum ve kronikleşmişti. 15 yaşından sonra azaldı. ama ilerki yaşlarda kendini hissettirir diyolar ama bakalım inşallah olmaz.:Saruboceq:
oohh ne güzel eğlenmişsiniz.. :1rolleyes:
iboşum anlıyorum seni bacım. dün bende kendimi okadar kötü hissettimki.. aynen senin duana benzer bir dua de ben ettim.. allahım yavrularımızı koru.:Saruboceq:
süper bir pazar olmuş.. heçç kıskanmadım ama ciddii. senin eşinde benimki gibi çok çalışlıyor ve bu durumlar ı az yaşıyoruz de mi şeker..a.s
hakkat nazar oluyor galiba kuzuya.. allah korusun..

caanım sen çivi çiviyi söker taktiğini uyguluyorsun galiba.. inşallah iyileşir uslu uslu durur kuzun..a.s

çok geçmiş olsun canım.bence kusması iyi olmuş açılmıştır çocukcağız.kıyamam ne sıkıntısı vardı kimbilir.bencede ekmek koyma biraz.benim arkadaşımın kızının doktoru halk ekmek önermiş onlar daha sağlıklı oluyomuş diye dene istersena.s

selamün hello len ekim annelerim Şeniz evimize geldik cok şükür.ama piştik arabada.klimayı actık cemre ahpsurdu.camı actık kulaklarımız patlıcaktı uğultusundan gebereceedük kaydirigubbakcemile3
benm kızım bugun 8. ayını bitirdiiiiiiiiiiii :sm_cool: :teytey: :dance: :uhm: bitirdimi girdimi?

Celen kaynina sinir oldum angut herif bakarmisin piskinligine kendi bebesi bebede cemre ney bende sana kavga ettik diyince zor da kalmistir sonucta kardesi felan dediydim ozur olsun arkadasim herifin haketmis gerci oda bilse vermezdi bilmiyodu dimi
yok bilmiodu leylacım ozaman göndermezdi sanırım CADIARZU
saol canımıun içi Şeniz
cemrenin iğneleri bitti.persembe günü kültür verdik.bakalım babamız gelirse bugun sonucunu alıcaz :Saruboceq:
saol kusum Şeniz
ben bıldırcın yumöurtasını persembe günü sordum doktora yazmayı unutmusum.ha tavuk ha bıldırcın yumurtası dedi.ikiside aynı verebilirsin dedi.
mrb kızlarr zemuszemus

celenimm douumm günüsüünn kutluu olsunnn a.s. sevdiklerinle çok çokkk güzell günler yaşaa inş. :Saruboceq:
tskr ettim len Şeniz
gecmiş halay gününüz mubarek olsuuuunnnnn :teytey:
2009 ekim analarına bakim dedim tam 8 kayıtlı birde misafirleri var maaşallah.bizim burada sinek avliyoruz:))
aaaahhh ah bi zamanlar nbizde ööleydik
gecmiş olsun zeynepcim.bugun bende eşşinin yaptığı hataya düştüm ve cemreyi yanlız bıraktım.oda küt yere :a015:
hadi hayırlı haberlerle gel gamzecim :Saruboceq:

yavrus istersen zeytinyağını öölen corbasına veya sabah kahvaltılarına hergün koy.ben ööle yapıyorum.sabah kahvaltısına tereyağ öölen corbasına zeytinyağ koyuyorum opuyorumnanaktan

selam milllet ben geldimdelikafadulden
h.sonu evin işini baya hafiflettik interneti de bağladı kociş ama modemi kırmış akıllım farklı adaptör denemiş neyse bugün yaptırcaktı
çok birikmiş sayfalar giremedim ...cepten girdim sanırım cmrtsi ama zor oluo onda da...hatta cmrtsi gece cepteki msn açık kalmş gece ileti yazanlar olmuş demiştir arkadaşlar bu karının bu saatte ne işi var delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…