2008 Ekim Anneleri

selamm
anaaa:1shok: bu ne kimse yok:1no2: kıllanan sayfa yok:1no2:
neyse benim de okuma derdim yok

leylacım oh ne güzel eğlenmişiniz doping gibi gelmiştir sana opuyorumnanaktan
gerçekten havalar artık çok ısındı ne evde durulabiliyo ne de dışarı çıkılabiliyo bu yaz nasıl geçecek bakaambenneyaptımki

gamzecim efe kaan hala iyileşmemiş ha:çok üzgünüm: inş bugün dr dan iyi haberlerle dönersiniz

arıkancım size de geçmiş olsun tabi yavrucak kakasını çıkaramayınca huzursuz olmuştur bizim bile karnımız nasıl taş gibi oluyıı bebecikler ne yapsın
gerçi bende eraya bir haftadır büyümek veriyom eti cici bebe ekmeğinden sıkıldım bizde öyle bir sorun olmadı ama tabi her bebiş farklı oluyo bi de ben hergün şeftali yada kayısı mutlaka yediriyorum elma suyu içiriyorum belki onların faydası olabilir:uhm:

kıs celen ne zaman döndünüs eve bende hala davetime cevap bekliyom:çok üzgünüm:

biz geldiiikkkk... oğluma yine ventolin vercez bide pulmicort die bi ilaç dahamafoldumben
balgamını atmaya başladı açılıo ama biz ilaçlarına dewam etcez..doktor teyzemiz öle dedisanırım bununla yaşamaya alışmammız gerekio naapsam hasta oluyo artık çok yoruldum ben..yarın anneme gitcem orda biraz dinlenirim bari

cemre kuzumun 8. ayı hayırlı olsun sağlıkla büyüsün...:teytey::teytey:
inşallah tahlilide temiz çıkar..hoşgeldiniz ewinize de!! ben sana demedimmi dönüşte uğra die len:mymeka::mymeka: özledik heralde:dilcikar:

arikancım çok geçmiş olsun sizede:teselli:

bu arada bende şafak 4hihoyyyt
cuma günü yolcudur abbas bağlasan durmazkaydirigubbakcemile kocişimi ikna ettim iki günde eskişehirde kalcaz çok özledim üniversite yıllarımı verdiğim şehri heleki pazarını:lepi:
hişşşt aranızda eskişehirde olan yoktu dii mi buluşurduk:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım hakkaten bu beişler büyüyene kadar hastalıkla yaşamayı öğrenmemiz gerek herhald:bbo:
o celene bi de benden:mymeka: bu kadar davet var ama karı vızzzz diye geçmiş otobandan:mymeka:
b:mymeka:u arada cemre kuzumun halayı mı var dur bende gireem:teytey::teytey::teytey:nice 8 aylara 8 senelere inşopuyorumnanaktan

He anam eglendik canim bizimde bitek bu piknigimiz var baska bisey yok sorma cok dertliyim 7 24 evde pinekliyom tatil neyim ruyamda bile goremem

Ya neden alintilar cikmiyo alinti yapiyom kimden alinti yaptigim cikmiyo sadece kendi yazdigim cikiyo peehh bu ne ya

canım yaaa acil şifalar.nasıl oldu ceryanda falanmı kaldı böyle oldu?dualarımız sizinle:Saruboceq:

hayırlı uğurlu olsun yeni ayınız:teytey:
canım bende sabahları tereyağ öğlende zeytinyağı kullanıyorum. ama neden oldu anlamadım. meyve olraka da şeftali elma armut ne varsa veriyom..a.s
kızlar aklıma gelmişken bizim doktorda çilek kivi ve ananas verme dediydi. yani listeye ananas da eklendi.
Ela ya ve giray a cok gecmis olsunn efemizlen cemremizde iyi haberlerle gelirler insallh
teşekkür ederiz teyzesiopuyorumnanaktan
sağol canımŞeniz
teşekkürler tatlımŞeniz

anaaa nere gidiyonuz tatile.. ohh ne güzeldr şafak saymak şimdia.s

aaaaaa nazarmı oldu yoksa kuzucuğa yaaa bize de geçenlerde öyle oldu arka arkaya düştü kuzum

inşallah kuzum iyileşir hemen çok zor hastalık yyaaaaa onlar hasta olacağına biz olalım daha iyi

canım benim ela belki de midesini falan üşütmüştür bi daha yaşamazsınız inşallah böyle birşeyi allahım bütün bebişlerimize sağlık versin

hadi canım rahatsın artık yan gel ayat keyfine bak artık keroş yeni evini sevdimi çabuk alıştımı ya da yadırgadımı

hayırlı olsun canım yeni ayınız yeni ayı sağlık getirsin cemremize opuyorumnanaktan

Cemrenin yeni ayi hayirli olsun masallah buyuduler zaman cok cabuk gibi gecti sanki bana dun dogum yaptigim hastanenin onunden gecerken kizim bak sen burda dogdun dedim ve icin bi tuhaf oldu daha dun gibi surdan ciktik diye dusundum

Kizlar az once ne oldu hacerin karnini doyurdum hep ustunu batirdi bende cikarttim citcitli badisiyle kaldi elini yuzunu yikadim hacerde boyle ustunu cikarinca cok mutlu oluyo neselendi hemen bi resmini cekiyim dedi oturttum allah bu basladi de deeeh babaaah diye hemen gittim kamerayi aldim geldim cekiyorum nasil bidir bidir konusuyo dede diyom oda diyo baaba diyom oda diyo bende anne desin diye adiyla seslendim bana bakmasi icin haceer hadeer demesin ay ogretmreye kalkissam demez cok sasrirdim hacer mi diyon annem sen diyom hadeer diyo cok tatli babasina desem inanmaz ay iyiki kameraya aldim aksam izlettirince cok sevinecekler keske burdada izlettirebilsem size

sağol teyzesi..opuyorumnanaktan üşütme ihtimali benimde aklıma geldi. dün yoğurdu biraz soğuktu ondan da olmuş olabilir..:1no2:

oyyy maşallah.. yerim ben onu.. opuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
arikan2009
benimkide laf mı.. kimse yok ki..:mymeka:

kerem ilk günler yadırgadı evi beşiginde ağlayarak uyanıodu ama alıştı şimdi iyi...ara ara ateşi çıkıo anlamadık sabah da ishal gibi yapmış 1kez...kaka tahlili yaptırmıştık temiz çıkmıştı anlamadım neden oluo böyle:1no2:

canm çok çok geçmiş olsun efekaana ...off onlar hasta olmasın biz olalım ya yürek dayanmıo valla mafoldumben

maşallah dilli düdük olcak hacer desene leyla....kerem daha anne diyemio tam fisfisfis bazen aşka gelio baabbaabaaa diyo nennenn diyo bide alkışı öğretemedim ya şu çocuğa :mymeka:
nerde kablo elektronik şey kerem orda ve acayip sürünüo poposunu dike dike gidio az kaldı ayağa da kalkcakdelikafadulden

ah canım kıyamam elaya yavrum ne kadar zorlanmış ....bidaha tekrarlamaz inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…