biz geldiiikkkk... oğluma yine ventolin vercez bide pulmicort die bi ilaç dahamafoldumben
balgamını atmaya başladı açılıo ama biz ilaçlarına dewam etcez..doktor teyzemiz öle dedisanırım bununla yaşamaya alışmammız gerekio naapsam hasta oluyo artık çok yoruldum ben..yarın anneme gitcem orda biraz dinlenirim bari
cemre kuzumun 8. ayı hayırlı olsun sağlıkla büyüsün...:teytey::teytey:
inşallah tahlilide temiz çıkar..hoşgeldiniz ewinize de!! ben sana demedimmi dönüşte uğra die len:mymeka::mymeka: özledik heralde:dilcikar:
arikancım çok geçmiş olsun sizede:teselli:
biz geldiiikkkk... oğluma yine ventolin vercez bide pulmicort die bi ilaç dahamafoldumben
balgamını atmaya başladı açılıo ama biz ilaçlarına dewam etcez..doktor teyzemiz öle dedisanırım bununla yaşamaya alışmammız gerekio naapsam hasta oluyo artık çok yoruldum ben..yarın anneme gitcem orda biraz dinlenirim bari
inşallah tahlilide temiz çıkar..hoşgeldiniz ewinize de!! ben sana demedimmi dönüşte uğra die len:mymeka::mymeka: özledik heralde:dilcikar:
hayırlı uğurlu olsun yeni ayınız:teytey:selamün hello len ekim annelerim Şeniz evimize geldik cok şükür.ama piştik arabada.klimayı actık cemre ahpsurdu.camı actık kulaklarımız patlıcaktı uğultusundan gebereceedük kaydirigubbakcemile3
benm kızım bugun 8. ayını bitirdiiiiiiiiiiii :sm_cool: :teytey: :dance: :uhm: bitirdimi girdimi?
yok bilmiodu leylacımozaman göndermezdi sanırım CADIARZU
saol canımıun içi Şeniz
cemrenin iğneleri bitti.persembe günü kültür verdik.bakalım babamız gelirse bugun sonucunu alıcaz :Saruboceq:
saol kusum Şeniz
ben bıldırcın yumöurtasını persembe günü sordum doktora yazmayı unutmusum.ha tavuk ha bıldırcın yumurtası dedi.ikiside aynı verebilirsin dedi.
tskr ettim len Şeniz
gecmiş halay gününüz mubarek olsuuuunnnnn :teytey:
aaaahhh ah bi zamanlar nbizde ööleydik
gecmiş olsun zeynepcim.bugun bende eşşinin yaptığı hataya düştüm ve cemreyi yanlız bıraktım.oda küt yere :a015:
hadi hayırlı haberlerle gel gamzecim :Saruboceq:
yavrus istersen zeytinyağını öölen corbasına veya sabah kahvaltılarına hergün koy.ben ööle yapıyorum.sabah kahvaltısına tereyağ öölen corbasına zeytinyağ koyuyorum opuyorumnanaktan
teşekkür ederiz teyzesiopuyorumnanaktanEla ya ve giray a cok gecmis olsunn efemizlen cemremizde iyi haberlerle gelirler insallh
sağol canımŞenizselamm
anaaa:1shok: bu ne kimse yok:1no2: kıllanan sayfa yok:1no2:
neyse benim de okuma derdim yok
leylacım oh ne güzel eğlenmişiniz doping gibi gelmiştir sana opuyorumnanaktan
gerçekten havalar artık çok ısındı ne evde durulabiliyo ne de dışarı çıkılabiliyo bu yaz nasıl geçecek bakaambenneyaptımki
gamzecim efe kaan hala iyileşmemiş ha:çok üzgünüm: inş bugün dr dan iyi haberlerle dönersiniz
arıkancım size de geçmiş olsun tabi yavrucak kakasını çıkaramayınca huzursuz olmuştur bizim bile karnımız nasıl taş gibi oluyıı bebecikler ne yapsın
gerçi bende eraya bir haftadır büyümek veriyom eti cici bebe ekmeğinden sıkıldım bizde öyle bir sorun olmadı ama tabi her bebiş farklı oluyo bi de ben hergün şeftali yada kayısı mutlaka yediriyorum elma suyu içiriyorum belki onların faydası olabilir:uhm:
kıs celen ne zaman döndünüs evebende hala davetime cevap bekliyo m:çok üzgünüm:
teşekkürler tatlımŞenizbiz geldiiikkkk... oğluma yine ventolin vercez bide pulmicort die bi ilaç dahamafoldumben
bu arada bende şafak 4hihoyyyt
cuma günü yolcudur abbas bağlasan durmazkaydirigubbakcemile kocişimi ikna ettim iki günde eskişehirde kalcaz çok özledim üniversite yıllarımı verdiğim şehri heleki pazarını:lepi:
hişşşt aranızda eskişehirde olan yoktu dii mi buluşurduk:çok üzgünüm:
aaaaaa nazarmı oldu yoksa kuzucuğa yaaa bize de geçenlerde öyle oldu arka arkaya düştü kuzumherkese günaydınnnnnnnnnnnnnn
efekaan iyileşmemiş daha oyy canım benim bir an önce sağlığına kavuşsun artık.
zambakcım yee sen künefeleri anacım benim yerimede.
ufffffffffff dünde Girayı babası koltuktan düşürdü.dışarıdan geldik ben duşa girdim kucağımada oğlumu alıp yıkadım babasına verdim,sakın koltukta tek bırakma dedim oda git odadan bezini almaya 2 sn de geldim diyo koltuktan yumuşak iniş oldu kolunun üstüne diyo ama canımızı sıktı 2 gündür yavrum düştü bizim yüzümüzden.sonra okudum emzirdim uyuttum kuzumu.dün yine sokakta dağıttı mavi boncuklarını aldı nazarları üzerine.şimdide reklam keyfi yapıyoruz.
inşallah kuzum iyileşir hemen çok zor hastalık yyaaaaa onlar hasta olacağına biz olalım daha iyigünaydın herkese..biz yine öksürüyoz bugün balgam attı..biraz daha rahatladı gibi 2 de randewumuz var..
sora market yapcaz akşamada mantı yemeye dawetliyiz cokacimcoooktabi efe durursa oraya gitcez bakalım..
herkesi öptüm..
merancım sölediklerini unutmazsam sorcam doktora....saolasın...
canım benim ela belki de midesini falan üşütmüştür bi daha yaşamazsınız inşallah böyle birşeyi allahım bütün bebişlerimize sağlık versinselam kızlarr..mafoldumben
dün ela sabahtan itibaren çok huzursuzdu. öğlen yemeğini yedirdikten sonra bi ıkındı filan azıcık bir kaka yaptı. zaten kaç gündür iştahıda azalmıştı. yiyo ama eskisi kadar değil. bende havalar ısındı ya hep ondandır diye düşünüyom. neyse akşam üzeri muhallebisini yedirirken yine ıkınmaya başladı. ama öyle bir ıkınıp kızardı ki anlatamam. ve birden fışkırıır gibi kustu..ama ne kusma resmen hortumdan çıkar gibi.. senağlamatabi benim elim ayağım dolaştı. nette fışkırır tarzda kusma iyi değildir gibi bir şey okumuştum doktorunu aradım. o da yarım fitil verin bir sıkıntısı var demekki boşaltsın bağırsağını dedi. fitil verdim çocuk nasıl rahatsız oldu canım benim. iki dakka sonrada kendini bir kastı ayaklarından. ama nasıl ağlıyor. kakasını yaptı. rahatladı. sonra ben emzirdim baya emdi.. sonrada uyuttum. ama çocuk devamlı uyandı uykusunus arasında ağlıyor uyanmadan. iki kere daha emzirdim. yok yine uyanıyor delirdim resmen sabaha kadar. aç uyudu ya ondan oldu galiba. süt doyurmuyor artık su niyetine içti sanırım. gece 4 te meyve püresi yedirmek zorunda kadım. geri uyuttum bu sefer de alışkanlık ya sabahın 6 sında ine uyandı..
allahım deliricem uykusuzluktan kahvaltısını yaptırdım artık o saatte ama yumurta filan vernedim. biraz peynir devam siütüüün içine kaşık maamsı biraz meme bisküvisi. ve zeytin yağı..
yağdan mütevellid kakayı yaptı. :1closedeyes:
ben iki gündür çorbasının içine uno büyümek ekmeği var ya ondan koyordum. o mu kabız yaptı acaba.:uhm:. normalde ela kakasını düzenli her gün yapar. günde iki bazen üç kere. anma kakalarına bile maşallah diycem artık..
şu an çok uykusuzum bugün öğlen yemeğinede et koymuycam. her gün et tavuk ya da kıyma mutlaka koyuyordum. biraz ara vermem lazım galiba..
işte böyel bir akşam ve gece geçirdim. pöffffff..:a015:
hadi canım rahatsın artık yan gel ayat keyfine bak artık keroş yeni evini sevdimi çabuk alıştımı ya da yadırgadımıselam milllet ben geldimdelikafadulden
h.sonu evin işini baya hafiflettik interneti de bağladı kociş ama modemi kırmış akıllım farklı adaptör denemiş neyse bugün yaptırcaktı
çok birikmiş sayfalar giremedim ...cepten girdim sanırım cmrtsi ama zor oluo onda da...hatta cmrtsi gece cepteki msn açık kalmş gece ileti yazanlar olmuş demiştir arkadaşlar bu karının bu saatte ne işi var delikafadulden
selamün hello len ekim annelerim Şeniz evimize geldik cok şükür.ama piştik arabada.klimayı actık cemre ahpsurdu.camı actık kulaklarımız patlıcaktı uğultusundan gebereceedük kaydirigubbakcemile3
benm kızım bugun 8. ayını bitirdiiiiiiiiiiii :sm_cool: :teytey: :dance: :uhm: bitirdimi girdimi?
sağol teyzesi..opuyorumnanaktan üşütme ihtimali benimde aklıma geldi. dün yoğurdu biraz soğuktu ondan da olmuş olabilir..:1no2:aaaaaa nazarmı oldu yoksa kuzucuğa yaaa bize de geçenlerde öyle oldu arka arkaya düştü kuzum
inşallah kuzum iyileşir hemen çok zor hastalık yyaaaaa onlar hasta olacağına biz olalım daha iyi
canım benim ela belki de midesini falan üşütmüştür bi daha yaşamazsınız inşallah böyle birşeyi allahım bütün bebişlerimize sağlık versin
hadi canım rahatsın artık yan gel ayat keyfine bak artık keroş yeni evini sevdimi çabuk alıştımı ya da yadırgadımı
Kizlar az once ne oldu hacerin karnini doyurdum hep ustunu batirdi bende cikarttim citcitli badisiyle kaldi elini yuzunu yikadim hacerde boyle ustunu cikarinca cok mutlu oluyo neselendi hemen bi resmini cekiyim dedi oturttum allah bu basladi de deeeh babaaah diye hemen gittim kamerayi aldim geldim cekiyorum nasil bidir bidir konusuyo dede diyom oda diyo baaba diyom oda diyo bende anne desin diye adiyla seslendim bana bakmasi icin haceer hadeer demesin ay ogretmreye kalkissam demez cok sasrirdim hacer mi diyon annem sen diyom hadeer diyo cok tatli babasina desem inanmaz ay iyiki kameraya aldim aksam izlettirince cok sevinecekler keske burdada izlettirebilsem size
aaaaaa nazarmı oldu yoksa kuzucuğa yaaa bize de geçenlerde öyle oldu arka arkaya düştü kuzum
inşallah kuzum iyileşir hemen çok zor hastalık yyaaaaa onlar hasta olacağına biz olalım daha iyi
canım benim ela belki de midesini falan üşütmüştür bi daha yaşamazsınız inşallah böyle birşeyi allahım bütün bebişlerimize sağlık versin
hadi canım rahatsın artık yan gel ayat keyfine bak artık keroş yeni evini sevdimi çabuk alıştımı ya da yadırgadımı
Kizlar az once ne oldu hacerin karnini doyurdum hep ustunu batirdi bende cikarttim citcitli badisiyle kaldi elini yuzunu yikadim hacerde boyle ustunu cikarinca cok mutlu oluyo neselendi hemen bi resmini cekiyim dedi oturttum allah bu basladi de deeeh babaaah diye hemen gittim kamerayi aldim geldim cekiyorum nasil bidir bidir konusuyo dede diyom oda diyo baaba diyom oda diyo bende anne desin diye adiyla seslendim bana bakmasi icin haceer hadeer demesin ay ogretmreye kalkissam demez cok sasrirdim hacer mi diyon annem sen diyom hadeer diyo cok tatli babasina desem inanmaz ay iyiki kameraya aldim aksam izlettirince cok sevinecekler keske burdada izlettirebilsem size
selam kızlarr..mafoldumben
dün ela sabahtan itibaren çok huzursuzdu. öğlen yemeğini yedirdikten sonra bi ıkındı filan azıcık bir kaka yaptı. zaten kaç gündür iştahıda azalmıştı. yiyo ama eskisi kadar değil. bende havalar ısındı ya hep ondandır diye düşünüyom. neyse akşam üzeri muhallebisini yedirirken yine ıkınmaya başladı. ama öyle bir ıkınıp kızardı ki anlatamam. ve birden fışkırıır gibi kustu..ama ne kusma resmen hortumdan çıkar gibi.. senağlamatabi benim elim ayağım dolaştı. nette fışkırır tarzda kusma iyi değildir gibi bir şey okumuştum doktorunu aradım. o da yarım fitil verin bir sıkıntısı var demekki boşaltsın bağırsağını dedi. fitil verdim çocuk nasıl rahatsız oldu canım benim. iki dakka sonrada kendini bir kastı ayaklarından. ama nasıl ağlıyor. kakasını yaptı. rahatladı. sonra ben emzirdim baya emdi.. sonrada uyuttum. ama çocuk devamlı uyandı uykusunus arasında ağlıyor uyanmadan. iki kere daha emzirdim. yok yine uyanıyor delirdim resmen sabaha kadar. aç uyudu ya ondan oldu galiba. süt doyurmuyor artık su niyetine içti sanırım. gece 4 te meyve püresi yedirmek zorunda kadım. geri uyuttum bu sefer de alışkanlık ya sabahın 6 sında ine uyandı..
allahım deliricem uykusuzluktan kahvaltısını yaptırdım artık o saatte ama yumurta filan vernedim. biraz peynir devam siütüüün içine kaşık maamsı biraz meme bisküvisi. ve zeytin yağı..
yağdan mütevellid kakayı yaptı. :1closedeyes:
ben iki gündür çorbasının içine uno büyümek ekmeği var ya ondan koyordum. o mu kabız yaptı acaba.:uhm:. normalde ela kakasını düzenli her gün yapar. günde iki bazen üç kere. anma kakalarına bile maşallah diycem artık..
şu an çok uykusuzum bugün öğlen yemeğinede et koymuycam. her gün et tavuk ya da kıyma mutlaka koyuyordum. biraz ara vermem lazım galiba..
işte böyel bir akşam ve gece geçirdim. pöffffff..:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?