2008 Ekim Anneleri

nisacığım bi sapıklar grubu var hani bızdık, olcay ve celen gibiiii .....................bi masumlar grubu var ben gibi..................bi de masum görünenler grubu var destina gibiiiiii :)))))))))

bızdığımm sen anlat şu mevzuyu anam noldu şu tarafları anlatında hangi taraftan olduğumu anlıyayımm hıııı:jeyyar:

anaaaaaaaaaam bak bak hele haftada bire denk geliyormuş ben kaçırmışım onu kafamda şekillendiği gibi okumuşum valla hamilelikten bu yana sandıydım ulen bizler safız işte Olcayım valla saffffff

Gör bak sende Nisacım bak Çakal beni sapık ilan etti Olcay taktik istemekten,Celen rüya görmekten benim safıma dahil oldular ya Destina yı kendin gör işte ya

nisacığım bi sapıklar grubu var hani bızdık, olcay ve celen gibiiii .....................bi masumlar grubu var ben gibi..................bi de masum görünenler grubu var destina gibiiiiii :)))))))))

ulen senmi masumsun hadi ordan fantezi insanı seni:mymeka:

şimdi benim tuttuğum çetereye göre

en masumm yade ve fulyaa hiiiççç yookk

eh işteler celen bozdu perhizi.ben bızdık olcay nisa nisanur ve olcay

libidolularda çakıl phatosh kevser kajo edhak

ayyyyyyyyy beni öldürdün gülmektennnnnnn valla A llahta seni hep güldürsünnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol:stresimi unuttum valla.anam ben şimcik sapık mı olauyoommmkaydirigubbakcemile3

anammmmmmmmmm destinaaaaaaaaa bızdık ailemizin sapıkıydı , sen de mi ona uydunnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2

Safız tabii BIZDIK' ım tesbitin çok doğru biz de zaten o kadar yapıyos haftada 1'e denk geliyo bazen 10 güne bile çıkıyo ama hatamız nirde bunlara söylemekte masum geçinen kuduruklar hepsi kısım bundan sonra sen,ben CELEN,NİSA77 kendi aramızda konuşalım bunlara duyurmadankaydirigubbakcemile5hihoyyyt cadı bunlar cadı -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemileÇAKAL VE DE DESTİNA masum görünen kuduruklar işteeeeeeeeeeeeeeeee

hele celennnn , kızım uylusunda bile birilerini kovalıyor, kıstırıyor .........................teeeeeeeeeeee destina demek sen de bu saftasın , cık cık cık hiç ummazdım

teşekkür ederim hayatım...libidolu olmanın nesi kötüki ya...ammada uzattınız...gencim,güzelim,sağlıklıyım:dilcikar:
haa bide akrep kadınıyım:jeyyar:
:lepi:

Neyse ben gidiyom ö.sonra görüşürüz dr ne diyecek bakalım benim safımdakiler sizlere afiyet olsun şekerlerim.......NİSA77 hadi iyi haberlerle gel inşallah...BIZDIK' ım ben yokken buraları sana emanet arkandayım korkma yüklen bizim cadılara :içelim::Saruboceq:edin kıslarrrrrrrrrrr:a015:

ayyyy beni öldürdünüzz.sizleri çook sefiyooommmmmmmmmmmmmmm :asigim:çakıl,olcay,bızdık desti,kajo,fatoş,öptüm sizleriiii.olmayan arkadaşlaı da öpüyorummm.kıslarrrrr geç kalacam valla muhabbeti kaçırmayayım derkene..bu arada size biraz detay anlatacaktım ama neysee valla ortada taraflar gruplar var vazgeçtimm.inşallah güzel haberlerle dönerimmm:Saruboceq:

Valla kızlar haklısınız.Ben bu konuda çok korkuyorum ondan hiç yanaşmıyoz eşimle.Oda hiç ses çıkartmıyo bnide benim doktor baştan yasakladı zaten.gamyoncuiremsu

teşekkür ederim hayatım...libidolu olmanın nesi kötüki ya...ammada uzattınız...gencim,güzelim,sağlıklıyım:dilcikar:
haa bide akrep kadınıyım:jeyyar:
:lepi:

BU MUDUR ??????? EVVVVEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT İŞTE BUDURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :lepi:

Vawwwwww Destina bayrağını bize teslim etti heeey millet duyun:lepi: aslında aramızda çişlilere yer yoktu kaydirigubbakcemileama neyyyssssse artık gelen geri çevrilmez bizim kitabımızdakötükedihüso buyur bakalım o zaman artık öyle yadırgamak falan yok tamam mı:mymeka:

nisacım bizlerde seni çokkkk seviyoruz, hayırlı haberler bekliyoruz, gelir gelmez yaz canımın içi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…