tünaydın len düdük makarnaları.amma kaynatmısınız lan.valla ben safımı tuttum.ayda 4 olmasada iare ediyok işte rüya müya:))) şimdik ben kaave içmeye iniom.gelince görüğşürük canumun ta içlerüü.buarada bu gece rüyamda fatoscumun baba 3 filmini seyrettim.anlıycanız tık yoktu.
phatosum biz şimdi bunlara taktik veriozz diemi bu gruba dahil olduk qı ben anlamadım. taktik isteyenler masum olmuş :uhm:
tamam çok masum olmayabilirim gamyoncuiremsuama destina olcay ve bızdık hanım sizde sütten çıkma ak kaşık değilsiniz
sanırım ben şu çiçek sulama taktiğinden sonra dahil oldum:roflol:
boşver kajocumm...burda hiç kimse masum değilkötükedihüso..herkes sütten çıkma ak kaşık olsa bu bebişler nerden geldi
sanırım ben şu çiçek sulama taktiğinden sonra dahil oldum:roflol:
boşver kajocumm...burda hiç kimse masum değilkötükedihüso..herkes sütten çıkma ak kaşık olsa bu bebişler nerden geldi anamsırnaşık şey şimdi bazıları yasaklardan dolayı,bazıları da bebişlerin verdiği duygusallıktan dolayı daha masum görünüyo...yerimseniben ama kimse öyle değil inan bana:jeyyar::jeyyar:
kaydirigubbakcemile
ben de sadece kajonun geceliğinin çok çekici olduğunu söylemek istedim adım sapık oldu, bir mana verebilmiş değilim :)
ben de sadece kajonun geceliğinin çok çekici olduğunu söylemek istedim adım sapık oldu, bir mana verebilmiş değilim :)
ve benim hiç ilaca ihtiyacım olmadı dediğin için
ve fantezi yapıın dediğin için
ve göbeğimden kaçamadım dediğin için
ve bir sürüü ve ve ve..mirmirmirmir
ve benim hiç ilaca ihtiyacım olmadı dediğin için
ve fantezi yapıın dediğin için
ve göbeğimden kaçamadım dediğin için
ve bir sürüü ve ve ve..mirmirmirmir
kajocum sende icraat hep faal yani ne zaman konu açılsabu surat ifadesini mesajlarına koyunca çok yoğunmuşsun gibi geldi bana..
ee photoshum anamış zaten listedekü yerünün sebebini ama itiraf ediyorum süperdi taktikk:içelim:
şu oğlan doğsunda salona hemen bi kaç çiçek alıverecemm
kajocum sende icraat hep faal yani ne zaman konu açılsabu surat ifadesini mesajlarına koyunca çok yoğunmuşsun gibi geldi bana..
ee photoshum anamış zaten listedekü yerünün sebebini ama itiraf ediyorum süperdi taktikk:içelim:
şu oğlan doğsunda salona hemen bi kaç çiçek alıverecemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?