2008 Ekim Anneleri

bızdıkcım ben olcaya içimden dua ettim, ne de olsa o size afiyet olsun dedi, bize demediiiiiiiiiiiiiiiiii

tünaydın len düdük makarnaları.amma kaynatmısınız lan.valla ben safımı tuttum.ayda 4 olmasada iare ediyok işte rüya müya:))) şimdik ben kaave içmeye iniom.gelince görüğşürük canumun ta içlerüü.buarada bu gece rüyamda fatoscumun baba 3 filmini seyrettim.anlıycanız tık yoktu.

he heeee...o kadar rüya ve üstüne kocişle buluşma olunca insan rüyasında baba serisinden başka bişey göremiyo:jeyyar: 3-5 güne kalmaz eski rüyalarına kaldığın yerden devam edersin canımkaydirigubbakcemile2

phatosum biz şimdi bunlara taktik veriozz diemi bu gruba dahil olduk qı ben anlamadım. taktik isteyenler masum olmuş :uhm:
tamam çok masum olmayabilirim gamyoncuiremsuama destina olcay ve bızdık hanım sizde sütten çıkma ak kaşık değilsiniz

sanırım ben şu çiçek sulama taktiğinden sonra dahil oldum:roflol:
boşver kajocumm...burda hiç kimse masum değilkötükedihüso..herkes sütten çıkma ak kaşık olsa bu bebişler nerden geldi anamsırnaşık şey şimdi bazıları yasaklardan dolayı,bazıları da bebişlerin verdiği duygusallıktan dolayı daha masum görünüyo...yerimseniben ama kimse öyle değil inan bana:jeyyar::jeyyar:
kaydirigubbakcemile

ben de sadece kajonun geceliğinin çok çekici olduğunu söylemek istedim adım sapık oldu, bir mana verebilmiş değilim :)

:CüvCüv:doğru söylüyon valla:roflol::roflol:

ben de sadece kajonun geceliğinin çok çekici olduğunu söylemek istedim adım sapık oldu, bir mana verebilmiş değilim :)

hayatım adının sapık olması gecelik yüzünden değil. bugüne kadarkilerin birikimi :roflol:
saf ve masum ayaklarına yatma şimdi. senin zeki bi karı olduğunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok.. bak destinada yutmadı senin dilimi kescem falan demeni n:roflol::roflol:

iide benim adım niee sapık listesine girdi kııı şimdi ben onu anlamadım :uhm::uhm:
:roflol:

kajocum sende icraat hep faal yani ne zaman konu açılsa bu surat ifadesini mesajlarına koyunca çok yoğunmuşsun gibi geldi bana..

ee photoshum anamış zaten listedekü yerünün sebebini ama itiraf ediyorum süperdi taktikk:içelim:
şu oğlan doğsunda salona hemen bi kaç çiçek alıverecemm

Son düzenleme:

yalan sölicek halim yok kısss hamilelik bizden bişey kaybettirmedi :roflol:

kesinlikle al:jeyyar::jeyyar:

mirmirmirmir
kısslar bana biraas müsade kızımla öğlen uykusuna yatmaya gidiozz görüşürük

Çakalım görüyorumki herkes bizim gruba istekli dahil olmuş bebeğim yalnız kaldın gel inat etme bak Destina bile bayrağını bize vermiş çiçek alıyor gel yapma etme Olcay'ın yerine afiyet olsun yediklerin bebişine löp löp et olsun bitanem

abi şoktayım ya.harbi bu işin şakası yok:1no2:.ciddi ciddi anne oluyoruzkafamçokkarıştı.ben hala farkına varamamısım olayın.yani her an olabilir:1shok:

ayy valla ya. ben yıkayayım kızımın çantası için lazım olacakları ütüleyeyim onları bi güzel. destina çantaya ne koyucaz kız biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…