Çakalım görüyorumki herkes bizim gruba istekli dahil olmuş bebeğim yalnız kaldın gel inat etme bak Destina bile bayrağını bize vermiş çiçek alıyor gel yapma etme Olcay'ın yerine afiyet olsun yediklerin bebişine löp löp et olsun bitanem
bebek için iki takım giysi
gecelik iç çamaşırı sabahlık terlik göğüs pedi göğüs ucu kremi bebek için battaniye şapka çorap
terlik toka tarak makyaj malzemesi
hasta pedi bebek bezi ıslak mendill..
sterilize edilmiş biberon..
merci canımın içiiiiiii, oyyyyy hepimizin ton ton bebişi olsa , ısırmalık ısırmalık
bayrağı kaptırdın cakılım diamondalülülülülülü
celenim valla karmakarışığım, hani eskiden heyecanlanırdık ya bir an önce gelse filan derdik, şimdi de gününde gelse diye dua ediyorum , hele de günler yaklaştıkça ateş basıyo valla ....................kociş çok heyecan yapıyor ama o bile azcık tırsıyor ilk başlarda tepki verinceye kadar yadırgarım da sonra alışırım diyor................oyyyyyyyyyyyyyy napacaz biz yaaaaaaa, nasıl büyütecezzzzzzzzzzzzzzzz, ben çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
abi şoktayım ya.harbi bu işin şakası yok:1no2:.ciddi ciddi anne oluyoruzkafamçokkarıştı.ben hala farkına varamamısım olayın.yani her an olabilir:1shok:
valla haklısın cakılım:teselli: hele ilk bebek gellince daha bi garip olduk hepimiz.telaş bastı herkesi.daha okumayanlar bu haberi beklemeyenler var.millet sok olucak:uhm:
bende şimdi basladım zamanında gel kızım die:Saruboceq:
kim geldi bee:1shok:
noldu yaw:uhm:
ne haberi söylesenize..bişeymi kaçırdım ben:sm_confused:
:1shokkudum:1shok:
ya onun doğumu ne zamana denk geliyodu..tam olarak kaç haftalıktı?bizim listede var dimi..bakayım bi hemen:1shok:
çakılım kalk kızım oturmayalım..en önce bizdik bak..29 ekim tarihliler başladı..anaamm ben bu gece uyuyamaaam..tüm hazırlıkları bitirmeliyiz..
Allah diamondun bebişine sağlık versin yaa.inşallah iyidir durumu:Saruboceq::Saruboceq:
:1shok:ben ne yapacağımı bilemiyorummmmm, çanta hazırlamaya da elim varmıyor, korkuyorum bennn çok korkuyorummmm :çok üzgünüm:
:1shok:ben ne yapacağımı bilemiyorummmmm, çanta hazırlamaya da elim varmıyor, korkuyorum bennn çok korkuyorummmm :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?