2008 Ekim Anneleri

bebek için iki takım giysi
gecelik iç çamaşırı sabahlık terlik göğüs pedi göğüs ucu kremi bebek için battaniye şapka çorap
terlik toka tarak makyaj malzemesi
hasta pedi bebek bezi ıslak mendill..
sterilize edilmiş biberon..

merci canımın içiiiiiii, oyyyyy hepimizin ton ton bebişi olsa , ısırmalık ısırmalık

ya su hasta bezlerine baktım ben ctesi günü.kilot seklinde olan var bide yataga serilenden var.destinacım hangisi daha kullanıslı??

ya kızlar ben sezaryen olan bi arkadaşımla konuştum dün.bana normal pijama gecelik takımının yanında çok kaliteli olmayan bi kaç penye gecelik götür hepsi batıyor..gelen giden olduğu için değiştirmek gerekiyo,diğerleri yetmiyo dedi:uhm: bikaçtanede pazardan mı alsakki??bide bebek için 2 tane battaniye götür dedi.penye olanlardan..onun kız bitanesine çiş yapmışsırnaşık şey.hemşireler 2.yi istemiş...birsürü iç çamaşırı da alın ha kendiniz için..

bayrağı kaptırdın cakılım diamondalülülülülülü

celenim valla karmakarışığım, hani eskiden heyecanlanırdık ya bir an önce gelse filan derdik, şimdi de gününde gelse diye dua ediyorum , hele de günler yaklaştıkça ateş basıyo valla ....................kociş çok heyecan yapıyor ama o bile azcık tırsıyor ilk başlarda tepki verinceye kadar yadırgarım da sonra alışırım diyor................oyyyyyyyyyyyyyy napacaz biz yaaaaaaa, nasıl büyütecezzzzzzzzzzzzzzzz, ben çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

valla haklısın cakılım:teselli: hele ilk bebek gellince daha bi garip olduk hepimiz.telaş bastı herkesi.daha okumayanlar bu haberi beklemeyenler var.millet sok olucak:uhm:
bende şimdi basladım zamanında gel kızım die:Saruboceq:

abi şoktayım ya.harbi bu işin şakası yok:1no2:.ciddi ciddi anne oluyoruzkafamçokkarıştı.ben hala farkına varamamısım olayın.yani her an olabilir:1shok:

Ben daha evliliğe,bu vücutla dolaşmaya alışamadım düşünsenize artık tüm dünyası siz olan bir varlık olacak ömür boyu sizinle yaşayacak yaa kokunu tanıyan huzur bulan kalabalıktan gözleriyle takip eden bir canlı ayyyy

İşten geldiğimizde bizi görür görmez önce yüzümüze sonra göğüslerimize bakıp üstümüze atlayan bir calıııııııııııııııııı

kim geldi bee:1shok:
noldu yaw:uhm:
ne haberi söylesenize..bişeymi kaçırdım ben:sm_confused:

:1shokkudum:1shok:
ya onun doğumu ne zamana denk geliyodu..tam olarak kaç haftalıktı?bizim listede var dimi..bakayım bi hemen:1shok:

çakılım kalk kızım oturmayalım..en önce bizdik bak..29 ekim tarihliler başladı..anaamm ben bu gece uyuyamaaam..tüm hazırlıkları bitirmeliyiz..
Allah diamondun bebişine sağlık versin yaa.inşallah iyidir durumu:Saruboceq::Saruboceq:

burdan cıkaracağımız sonuc şu kiii: bebekler sıraya bakmıyomus.diamonda baksanıza sıranın en sonundan en basına gecti:)))

allahım sağlık sıhhat versin prensimize:)

:1shok:ben ne yapacağımı bilemiyorummmmm, çanta hazırlamaya da elim varmıyor, korkuyorum bennn çok korkuyorummmm :çok üzgünüm:

KISLARRRRRRRRRRR

Ortalık iyi kaynamış gene ÇAKAL' ım önce sana konuşuyim kıs aşkolsun ben sana dememişim mi afiyet olsun diye aaaaaaaaaaa ne ayıp etmişim affiyet ossun bidanem yarasınnnnnnnnnn bu arada süperim kıslar diyetle kilo almışım biliyonusmu hemide 1kg diyetisyen şaşırdı ama ayaklarım çok şiş ödemin var dedi diyet listesindeki bazı şeyleri kıstı durmam lazımmış öyle dedi amma şeker için diyete devam ayar yaptı listede sabah şekerlerim yüksek onun ayarlamasını yaptı kıslar insülin yok diyete devam yanim:sm_cool::sm_cool::sm_coolHATOSH ve KAJO aşkolsun size sizi vrya ısırırım ben kıs taktiklerinizle yaşattınız beni unuturmuyum heç a.s.BIZDIK' ımmmmmmmmmmm canımmmmmmm:1hug:ŞenizCELEN yaaaaaaaaa kahveyi bitiremedin mi daha neler gördün başka bişi var mı gııııııı

:1shok:ben ne yapacağımı bilemiyorummmmm, çanta hazırlamaya da elim varmıyor, korkuyorum bennn çok korkuyorummmm :çok üzgünüm:

korkmak yok:mymeka:
bu işten kaçış olmayacağına göre,sakin olmayı öğrenmeliyiz önce...hazırlıklarımızı bitirip dua edip beklicez başka seçenek yok
bende çok korkuyorum ama yencem bu duyguyuÇok üzgünüm çoook
tek hayal ettiğim mis gibi bi bebek kokusu ve minicik eller ayaklar..onları koklayıp öpmek..o zaman korkum azalıyoa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…