KISLARRRRRRRRRRR
Ortalık iyi kaynamış gene ÇAKAL' ım önce sana konuşuyim kıs aşkolsun ben sana dememişim mi afiyet olsun diye aaaaaaaaaaa ne ayıp etmişim affiyet ossun bidanem yarasınnnnnnnnnn bu arada süperim kıslar diyetle kilo almışım biliyonusmu hemide 1kg diyetisyen şaşırdı ama ayaklarım çok şiş ödemin var dedi diyet listesindeki bazı şeyleri kıstı durmam lazımmış öyle dedi amma şeker için diyete devam ayar yaptı listede sabah şekerlerim yüksek onun ayarlamasını yaptı kıslar insülin yok diyete devam yanim:sm_cool::sm_cool::sm_coolHATOSH ve KAJO aşkolsun size sizi vrya ısırırım ben kıs taktiklerinizle yaşattınız beni unuturmuyum heç a.s.BIZDIK' ımmmmmmmmmmm canımmmmmmm:1hug:ŞenizCELEN yaaaaaaaaa kahveyi bitiremedin mi daha neler gördün başka bişi var mı gııııııı
korkmak yok:mymeka:
bu işten kaçış olmayacağına göre,sakin olmayı öğrenmeliyiz önce...hazırlıklarımızı bitirip dua edip beklicez başka seçenek yok
bende çok korkuyorum ama yencem bu duyguyuÇok üzgünüm çoook
tek hayal ettiğim mis gibi bi bebek kokusu ve minicik eller ayaklar..onları koklayıp öpmek..o zaman korkum azalıyoa.s
arkadaşlarrrrrr ilk bebeğimiz mi olmuşşşşşşşşşş anaaaaaaaaaaaaammmm napcaz yaaaaaa çok korktum şimdddiiiiii.inanın şoktayım:1shok:iyi mi bebiş acaba kaç haftalık gelmiş anammm ciddi ciddi doğuruyozzz böyle güzeldi hayat yaaww.
neyse kıslarr benim gelişmeleri yazayım.bugün ilk nst ye girdim.Allah adamı cahal yapmasın elime bi düğme verdiler bebiş haraket ettiğnde basacakmışım.ben ne bilem hiç basmadım hemşire hareket etmedi i dedi.beni ilk defa nst ye giriyo sanmamışmış.hemşireler nst iyi dedi bebek hareketliymiş ama ben hissedemiymuşum hepsini.dr um görmedi daha sonucu.şeker ölçümlerime devam edecem ve 2 hafta sonra tekrar gidecem.bu arada yatıp istirahat edecekmişim.işte bölemmm.olcayım ben de diyete devam aynen valla.napalım katlancaz.çatal bıçak bööööööllleeee duracak cokacimcoooktabağa sürmiycezz:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?