2008 Ekim Anneleri

:1shoklcaycım baakk:çok üzgünüm:

http://www.kadinlarkulubu.com/diamondun-bebegi-dogmus-ilk-ekim-bebegine-merhaba-t206142/index.html

olcayım ben burdayım bacım.ilk ekim bebeğimizi kutluyoruz yada soku üstümüzden atmaya calısıyoruz.
canım iğne olmamasına cok sevindim gözün aydın.ödemin için ne yapman gerekiomu.benm karnımdan önce sanırım ellerim ve ayaklarım catlıycak??

hep öyle minik kalmayacak ki, ya onu iyi yetiştiremezsem, ya ondan çok şey beklersem ve o benim beklentilerime karşılık vermezse, Allah esirgesin ya asi bir genç olursa , ya yanlış arkadaşlar edinirse offffffffffffff korkulacak o kadar çok şey var kiiiii......................annem "sana güvenim sonsuz ama etrafta çok kötü insanlar var" dedikçe nasıl kızardım içten içeeeee senağlamasenağlama

Ayyyyyyyyy inanmıyorum ne diyonus doğum mu olmuş ay kaçırmışım 29 ekim denilen biri bebeğini dünyaya getirdi yanim bana da 1 kasım deniyodu ben ekim deyip geziyom zaten ultrason en son 28 ekim'i gösteriyodu bende e sezeryanda olcağından ayyyyyy ALLAH' ım ne olursun hepimize miyadında doğumu nasip eyle hepimiz emek çektik sen emeklerimizi boşa çıkarma yarabbim sağlıkla alalım kucaklarımıza :Saruboceq:ALLAH' ım inşallah iyilerdir yarabbim sen anacığına bağışla yarabbim:Saruboceq:

olcayım geçmiş olsun ,şükür atlattın insülin sıkıntısını , diete dikkat et, ben sana dedim di mi ben o listeye uysam kilo alırım diye :) ödem konusunda da ben hamileliğin başından beri çekiyorum o sıkıntıyı, e sizlerin artık çok normal son aylar yaklaşınca olması , sanırım tek çaresi istirahat edeceksin , ekmek ve tuz kullanımına dikkat edeceksin

ayy kızlar bugün evlilik yıldönümümüz kocişimle. sabah işe geçirirken hiç tepki vermemişti. ama vazoda bir sürü kırmızı gül göndermiş kocacım. bide çiçeklerin 5 tanesi kızımızınmış 15 tanesi benimmiş. çok mutlu oldum valla anlatamam. kızımda tepinip duruyor içeride oda şımardı valla

arkadaşlarrrrrr ilk bebeğimiz mi olmuşşşşşşşşşş anaaaaaaaaaaaaammmm napcaz yaaaaaa çok korktum şimdddiiiiii.inanın şoktayım:1shok:iyi mi bebiş acaba kaç haftalık gelmiş anammm ciddi ciddi doğuruyozzz böyle güzeldi hayat yaaww.
neyse kıslarr benim gelişmeleri yazayım.bugün ilk nst ye girdim.Allah adamı cahal yapmasın elime bi düğme verdiler bebiş haraket ettiğnde basacakmışım.ben ne bilem hiç basmadım hemşire hareket etmedi i dedi.beni ilk defa nst ye giriyo sanmamışmış.hemşireler nst iyi dedi bebek hareketliymiş ama ben hissedemiymuşum hepsini.dr um görmedi daha sonucu.şeker ölçümlerime devam edecem ve 2 hafta sonra tekrar gidecem.bu arada yatıp istirahat edecekmişim.işte bölemmm.olcayım ben de diyete devam aynen valla.napalım katlancaz.çatal bıçak bööööööllleeee duracak cokacimcoooktabağa sürmiycezz:sm_confused:

selamlarrr..anaaa kim doğurmuşş yaa.
29 ekım denıyormuuş bırde.
ben gıdıp cantamı hazırlayımm barii

hadi bakalım gözümüz aydın, hep şoktayız valla diamond bizi şaşırtı :1shok:

geçmiş olsun olcaycım..şoktan söylemeyi unuttum valla kusura bakma..insülin olmaması güzel canım..bide 1 kilo herzaman oynar..onu kilo olarak düşünme bile.
çakılım haklısın canım..ne olacağını şimdiden bilemeyiz..bu yüzden de şimdiden üzülmeyelim.tabiki endişelerimiz olacak.hepimizin istediği zaten hayırlı evlatlar yetiştirmek.:Saruboceq::Saruboceq: biz anneleri olarak herzaman doğruyu göstereceğiz ama onlar almak istediği kadar alacak.ben şimdilik oğlumu yanımda bi arkadaş olarak hayal ediyorum..beraber eğlenip,beraber üzüleceğim..inşallah hepimiz hayallerimizdeki gibi evlatlara sahip oluruz canımcım:1hug:
ve onların hayallerindeki anne olabilmeyi başarırız:içelim:

nisacım gözün aydın canım..istirahatini ihmal etme a.s

kevsercim evlilik yıldönümünüz kutlu olsuna.s. bu erkekler hep böyle galiba..unutmuş ayağına yatıp mutlu ediyolar bizi:asigim:kızınıda unutmamış yaa..ne romanrtik:1rolleyes:

kızlar benim karnım ağrıdı valla heyecandan , ben evime gidiyorum, yollarda doğuracam , artık becerebilsem de evimde otursam

2 tane kemer gibi bişey var onu karnına bağlıyolar.bi alet var önünde o kalp atışını alıyo sanırım.sonra sola ya da sağa yatıyon 20 dk.küt küt sürekli bebişinin kalp sesini duyuyon bi cihaza bağlısın bu arada.ve eline bi düğme veriyolar bebek hareket ettiğinde ona basıyon.ulan bir sürü kez hareket etti ondan önce evde bişey yoktu.valla yalancı çıkardı beni bizim zilli.kaydirigubbakcemile2işte böyle celenim

kevserciiiiiiimmmm nice yıllara sağlıklı sıhhatli canım inşallah.şoku atabilsek eşim de yok bu akşam korkudan doğurmam umarımm

ayyy evet kevsercim yaaa kusuruma bakma valla ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım , niceeeeeeee mutlu yıllara hep birlikte çocuklarınızlaaaaa, tüm sevdiklerinizle birlikte inşallah bitanem ............. ekim babaları süperlerrrrrr

valla kevser kusura bakma şok haberden sonra kendimize gelemedik.allahım daha nice yıldönümleri kutlamayı nasip etsin eşinle ve kızımızla:))

kıssslar şimdi uyandım
yaaaaa ben doğurmıycammmm. ben çok korkmaya başladımmm. anacım ekim annesi doğurmuşşşş. nasıl olacakkkk. ooffff sıkıntı bastı. uykum açılmamıştı buraya oturduğumda o yüzdenmi böyle oldummmm. sanki karnımda bişey var ama çok uzak gibi geliyoduuu yani hiç doğuracakmışım gibi gelmiyoduuu şimdi tuhafff oldumm. demekki okadar uzak değilmiş..hemde benim kızımdan 20 gün küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…