Ya kızlar siz şekerlerinizi hergün hergün kendiniz nasıl ölçüyorsunuz???
off be oku oku bitmedi ya sabahtan beri 10 sayfa doldurmuşunuz ya yoruldum zati bisürü iş yaptım gene salonumun eşyelerının yerini falan değiştirdim eşimi arkadaşlarının yanına gönderdim mutfağımın halısını falan sildim ama kanepelieri iterken akılım sürekli erken doğum meselesindeydi ya suyum gelse falan diye düşünüyodum bu arada dün ben küvette kilim yıkarken kafamı kalörifere çarpıp düştüm ha kıçımın üstüne bi oturdum allahtan küvetten düşmedim bundan sonra tövebe doğumlar başlamışş diamondun gözü aydın olsun ilk bebeğimiz de vatana millete hayırlı uğurlu evlat olsun iaşallh
olcaym ben kilo almadım hiç.sana meyve ye demişya dr un ben de sordum meyve yemimmi diye hayır yeme dedi.istersen ye ve şekerini ölç dedi.günde 1 ekşi elma yiyorum dedim.o bişey etmez ye dedi.şimdi sabah açlık akşam tokluk olmaz üzere 2 kez ölçecem.bide ben de ödem şişlik falan olmadı henüz ama karnımda kızarıklıklar oluşmuş bi baktım çatlıyommmmmmmm galiba hemde çatlak kremi kullanıyommmm offff yaaaa
HİÇ Mİ KİLO ALMADIN AY NE GÜSEL BANA NE YEDİĞİNİ YAZSANA ARTIK BENDE KİLO ALMAK İSTEMİYORUM AYAKLARIM ÇOK ŞİŞ CNM YA
off be oku oku bitmedi ya sabahtan beri 10 sayfa doldurmuşunuz ya yoruldum zati bisürü iş yaptım gene salonumun eşyelerının yerini falan değiştirdim eşimi arkadaşlarının yanına gönderdim mutfağımın halısını falan sildim ama kanepelieri iterken akılım sürekli erken doğum meselesindeydi ya suyum gelse falan diye düşünüyodum bu arada dün ben küvette kilim yıkarken kafamı kalörifere çarpıp düştüm ha kıçımın üstüne bi oturdum allahtan küvetten düşmedim bundan sonra tövebe doğumlar başlamışş diamondun gözü aydın olsun ilk bebeğimiz de vatana millete hayırlı uğurlu evlat olsun iaşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?