2008 Ekim Anneleri

KEVSER' cim anacım şoku atamadık daha 28.haftadayım ben dıamond 29 da doğurmuş ayyyy fena oldum ya....Canım benim ALLAH nice senelere sağlıkla ,sıhhatle, sevgiyle erdirsin inşallah...NİSA' cım sevindim anacım diyete devam değil mi ama ben 1 kilo almışım...Hesapta diyet yaptık nasıl bir iş anlamadım ama ödemin var ona verelim bakalım dedi pek inandırıcı olmadı ammma neyse benimkide acayip keyiflendi ben kilo alıyom dalga geçiyo benle yaaaaaaaaaa ama ALLAH' tan ne yiyip içtiğimin farkında şamataya vuruyoooooo...CELEN' im ödem için bişey demiyolar aslında ama benim bildiğim bol yürüyüş ,az yemek, bol su içmek

olcaym ben kilo almadım hiç.sana meyve ye demişya dr un ben de sordum meyve yemimmi diye hayır yeme dedi.istersen ye ve şekerini ölç dedi.günde 1 ekşi elma yiyorum dedim.o bişey etmez ye dedi.şimdi sabah açlık akşam tokluk olmaz üzere 2 kez ölçecem.bide ben de ödem şişlik falan olmadı henüz ama karnımda kızarıklıklar oluşmuş bi baktım çatlıyommmmmmmm galiba hemde çatlak kremi kullanıyommmm offff yaaaa

hepinize teşekkürler kızlar. valla kızınıda unutmamış kocacım. ekim babaları süper babalar hepsi.

Ya kızlar siz şekerlerinizi hergün hergün kendiniz nasıl ölçüyorsunuz???

bızdığım şeker ölçüm aleti var parmağını ince bi iğnesi var onunla deliyosun kanı da makinaya tutuyon ekranda kaç olduğu çıkıyo diyabet hastaları böyle yapıyo.benim kayınvalidem diyabet hastası ondan aldım aleti valla ölçüm yapmasam korkuyom kendimden kaçamak yapcam diyeeeecokacimcoook

off be oku oku bitmedi ya sabahtan beri 10 sayfa doldurmuşunuz ya yoruldum zati bisürü iş yaptım gene salonumun eşyelerının yerini falan değiştirdim eşimi arkadaşlarının yanına gönderdim mutfağımın halısını falan sildim ama kanepelieri iterken akılım sürekli erken doğum meselesindeydi ya suyum gelse falan diye düşünüyodum bu arada dün ben küvette kilim yıkarken kafamı kalörifere çarpıp düştüm ha kıçımın üstüne bi oturdum allahtan küvetten düşmedim bundan sonra tövebe doğumlar başlamışş diamondun gözü aydın olsun ilk bebeğimiz de vatana millete hayırlı uğurlu evlat olsun iaşallh

anamm nisanurcum ne halı silmesi ne kilim yıkaması sen delirdinmi bacumm.ben ev bile süpürmüyom kendine dikkat ett yaw bide kanepeleri de ittiriyooooklava:aaaa gör bakk bebekler sürpriz yapıyoo vallaa

evet öncelikle nisacım ve olcaycım geçmiş olsun size gözünüz aydın bişeycikler çıkmamasına çok sevindim:1hug:
a.s.kevsercim yıl dönümünz kutlu olsun canım eşin ve kızınla ve olması muhtemel diğer çocuklarınla uzun mutlu seneler geçirin işallah

evet ya hakılsın eşim gelince kızar zaten biliyom da
ben bir an önce hazıramayı bitiriyim şu hastane çantasını herşey var zaten de bi çantaya konacak gerçi ev hastanenin karşısı ama Allah korusun erken falan olursa yenidoğuan yoğun bakımı falan var mı bilimiyom ayy neyse hayırlısı ama kızlar artık herkes hazırlasın çantaları yarın hepsini kontrol etcem haaa

benim hiç bişeycim yok çantaya koyacak bebişin kıyafeti ve benim geceliğmden başka.yarın bari bezlerimizi eksiklerimizi tamamlayalım korktum vallaaa.bi de bişey sorcam bu bebişin kıyafetleini falan yıkıycaz ya hacışakirin bebek sabun tozu var onunla ykıycam görümcem öle yapmıştı.peki yumuşatıcı kullancakmıyız

benm daha bi picamam bilem yok hastanede giyeceğim.pedim yok.cıplak kalcam yaa(((

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar iyi bakın bebilere ve kendinize

nisacım yumuşatıcı falan kullanmıyoz bebişler 2 yaşına gelene kadar dalinin bebek deterjanını yada dedğin gibi sabun tozunu kullancaz da bu sabun tozu makina da kullanılabiliyomu

ah nisanur sen tam sopalık olmusun bugunklava::mymeka:

HİÇ Mİ KİLO ALMADIN AY NE GÜSEL BANA NE YEDİĞİNİ YAZSANA ARTIK BENDE KİLO ALMAK İSTEMİYORUM AYAKLARIM ÇOK ŞİŞ CNM YA

HİÇ Mİ KİLO ALMADIN AY NE GÜSEL BANA NE YEDİĞİNİ YAZSANA ARTIK BENDE KİLO ALMAK İSTEMİYORUM AYAKLARIM ÇOK ŞİŞ CNM YA

yani bu ay hiç kilo almadım diyete başlayalı.ben kafama göre diyet yapıyom senin listen gibi listem yok senin listenden de faydalanıyom ama hiç meyve yemiyom günde 1 adet ekşi elma.bir de menüde pilav ya da makarna varsa sıfır ekmek.şekersiz çay.reçel falan yemiyom yani hayatımdan şekeri çıkardım.haaa bir de az tuzlu yiyorum.günde küçük pet şişelerden 7-8 adet içiyom.önceden 1 şişeyi bitiremiyodum.şimdi ço susuyorum sanırım şekerden ne bilem işte olcaym böle :CüvCüv:

nisanucum o sabun tozları bebekler için ve de elde yıkananlarının yanısıra makinada kullanılanı var ben görümcemde gördüm o bebişinin kıyafetlerini öle yıkamıştı

nisanurcum naptın sen?:mymeka:halı silme,kilim yıkama,koltuk itme falan..artık kritik dönemlerdeyiz hayatım ya..bi arkadaşın yengesi doğuma 20 günkala perdelerini yıkayıp asmış..asarken bebeğin kordonu kopmuş..değermi allah korusun yaa:Saruboceq:tamam artık yok temizlik falan.yasakkelime.öylesine basit işleri yap sadecea.s.
bende tatildeyken düşmüştüm.banyodan çıkarken bi kaydım..popo üstü gümm..Allahtan popo üstü düşüyosda bebişlere zararı olmuyo..geçmiş olsun canımkaydirigubbakcemile5

nisacım sanırım kasım annelerinde okumuştum..bebek kıyafetlerini omomatik baby ve yumoş extra ile yıkayınce hem çok temiz oluyomuş,hemde uzun süre mis gibi kokuyomuş.bide dalinin deterjanı çok iyiymiş.bende sabun tozu düşünüyodum ama ilk kullanımda neysede lekeleri falan pek çıkarmıyo dediler..sürekli kullanımda kaka,mama lekesi falan çıkarmıki?:uhm:
niye yumuşatıcı kullanmıyoruz ya..bunu daha önce duymamıştım:sm_confused:zararı falanmı var acaba?

ben aldım deterjanı ve yumusatıcısını.deterjan en ii hacısakirin dediler.yumosu da yumos baby olanından aldım.yumos bitmek üzerede :) sabunu acmadım daha.kocacım gelsinde hastane cıkısını falan beraber yıkayıp ütüleyelim.canımın içi o da alsın hevesini.zaten gözüm korktu bugun(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…