2008 Ekim Anneleri

şimcikkk normal yumoş olmuyo mu illaki bebiş için olanlarını mı alcaz.hiç koymasakta güzel kokmaz,mis kibin koksun demiii

şimcikkk normal yumoş olmuyo mu illaki bebiş için olanlarını mı alcaz.hiç koymasakta güzel kokmaz,mis kibin koksun demiii

ewettttttttttt yumoş yumoş kokmalı bebişlerrrrrrrrrr, ama ben dalin konusundanhoşlanmadım, annem kardeşime kullanmıştı dalinin şampuanını kardeşimin saçları acayip kepeklenmişti şampuan olarak johnson baby düşünüyorum, kıyafetlerini de hacışakirin sabun tozu uyar bana

:roflol:bu nasıl hızlı bir geciştir yahukaydirigubbakcemile3 millet deterjandan bahsederken bizim asık şampuana gecmiş:roflol: anam dalin derken deterjanından bahsedilio:mymeka:

gezdim geldim hemen konuya el atım bende dalinin detarjanını alıcam kıslar ama anwayin ürünlerini bilen varsa onun bebişler için özel deterjanı varmış burda satan yok alamıyorum valla...

:roflol:bu nasıl hızlı bir geciştir yahukaydirigubbakcemile3 millet deterjandan bahsederken bizim asık şampuana gecmiş:roflol: anam dalin derken deterjanından bahsedilio:mymeka:

heee farkındayım da ifade edememişim yani dalinin hiçbişeyini kullanmak istemiyorum demek istemiştim

hee kullanma bacım dalin:dilcikar: en iisi johnsbabyler.bide nivealar bide sebamedler.ama o da ucuk fiyatlı:dilcikar:

sebamed konusunda da sıkıntılıyım, benim cildim çok hassas ve sebamedin ürünleri çok ağır geliyor, tahriş ediyor cildimi, ama nivea ve johnson's a itirazım yok kaydirigubbakcemile5

banada doktorum habire sebamed yazıo.dus jelini.vajinal kullanımda cok sağlıklıymıs.ama alık bilmio sanırım onun kozmetiğe girdiğini ve devletin ödemediğini:))

banada doktorum habire sebamed yazıo.dus jelini.vajinal kullanımda cok sağlıklıymıs.ama alık bilmio sanırım onun kozmetiğe girdiğini ve devletin ödemediğini:))

sebamedcilerden çok eşantiyon geliyordur napsın, bilse de bilmemek işine geliyordur a.s

kıs korkaklar noldu tutuşmuşsunuz..
doğsada sevsem ısırsam diyoduz yumurta kapıya gelince yusuf yusuff ettiniznaniknanik

ben sebamedin şampuanını sabununu ve pişik kremini aldım.indirimdeydi durun fiyatlarını yazayım
500 ml şampuan normal fiyatı 23.10 indirimden 19 50 ye
150 gr sabunu 14.60 tı indirimde 8.25
pişik kremi 16.80 di 13 50 ye aldım.ilk olduğu için aldım sonra dalin alırım diye düşündüm.ulan kendime 6-7 ytlik şampuan alıyom prensesimize bak yaaaa.herşey feda olsun onlara uyyyyy yerim ben onuuuu

valla ben kıza zaten hala dalin kullanıyorum mega boyunu alıyorum hep şampuan almam ablasınınkini kullansın sıpa..ama bebe yağı johnson alıcam hem daha güsel kokuyo hem daha kullanışlı gibi yağ yağdır diyceksiniz ama valla dalininki daha bi vıck vıcık..

aslına bakarsanız şampuan kullanmayın ilk aylar diyen doktorlar bile var ama kokar çocuk beaa..-tatlicadiarzu-

bu arada poison da kim demeyin benim , şu çakaldan kurtulsam mı dedim ama ı ıh içime sinmedi çakılla nam-ı diğer çakalla özdeşleşmişim galiba

kıs allah seni netmesin ajan seni aramıza başka isimle sızıp kendine yandaş topluycan emii:1no2:
celenim senin şu taşınma işi noldu kıss..
istanbuldamı doğurcan bebeği ben istanbulda yengemde kalıyom sizin samandıra lojmanlarına yakın evleri benden önce doğurursan gelip görem cemremii..

şu gecekuşlarını ben bi yakalayamadım he, gece ben gelmesem bu sayfalar doluyo, ben gelince herkesler uyuyor

beni beğenmiyonmü lenn:mymeka:
ee gece kuşu edhak tatilde kajo olurdu buralarda yokk
bide ibolya nede kı hakkat hala girmiyoo:uhm:

oh yaaa, içerde sıkılmışım, balkona çıktım dünya varmış, buz gibi esiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…