şimcikkk normal yumoş olmuyo mu illaki bebiş için olanlarını mı alcaz.hiç koymasakta güzel kokmaz,mis kibin koksun demiii
ewettttttttttt yumoş yumoş kokmalı bebişlerrrrrrrrrr, ama ben dalin konusundanhoşlanmadım, annem kardeşime kullanmıştı dalinin şampuanını kardeşimin saçları acayip kepeklenmişti şampuan olarak johnson baby düşünüyorum, kıyafetlerini de hacışakirin sabun tozu uyar bana
:roflol:bu nasıl hızlı bir geciştir yahukaydirigubbakcemile3 millet deterjandan bahsederken bizim asık şampuana gecmiş:roflol: anam dalin derken deterjanından bahsedilio:mymeka:
heee farkındayım da ifade edememişim yani dalinin hiçbişeyini kullanmak istemiyorum demek istemiştim
hee kullanma bacım dalin:dilcikar: en iisi johnsbabyler.bide nivealar bide sebamedler.ama o da ucuk fiyatlı:dilcikar:
banada doktorum habire sebamed yazıo.dus jelini.vajinal kullanımda cok sağlıklıymıs.ama alık bilmio sanırım onun kozmetiğe girdiğini ve devletin ödemediğini:))
kıs korkaklar noldu tutuşmuşsunuz..
doğsada sevsem ısırsam diyoduz yumurta kapıya gelince yusuf yusuff ettiniznaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?