senide gördümm fıstık gibi hatunsuun :jeyyar: kiloyla güzelliği birbirine karıştırmayalım lütfenn en gıcık olduğumm şeyy kötükedihüso
antalyaya gell olm antalyayaaaa delikafadulden
bende gördüm iboşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3 valla kapı gibi hatunsun anam.leyloş konusunda da ne güzel benzetme yapmışsın valla çok doğru cin gibi kadınyerimsenibeneee ne de olsa kayserili dimiiiiiiiiyerimsenibenmerancım kusura bakma ama valla bu çok bilmişopuyorumnanaktan
oğluşun büyümüş valla.hemşerilerim birarada ne kaaaaaaaaa güzellllllllllll.denizliye epeydir gelmiyorum 10 seneyi geçti çok özledim çokkkkkkkkkkkzemuszemus
mrb kızlarrrr nbr herkes iyidir umarım
artık pek gelen giden yokk demii herkes tatil modundaabizde 12 gün sonra kayseriye gidiyoruz bende şafak sayıyorum :lepi: 20 gün kadar kalcaz dönüşte de tatil planlıyoruz bakalım herşey yolunda giderse tabikiii :Saruboceq: tamerde emekliyor ve 5.dişini çıkarıyor çokk tatlıı yaa kaydirigubbakcemile3
leylaaa azz kaldıı gelipp öpcezzz haceriiii lülülülülülü
ben geldim ulen, len leyla ayaklı gazeteci diyom sana da kimse umursamıo, ne ara gördün lan buluşma yaptığımızı :roflol: len topicde kim varki kime ne diyem, ay çok şişko çıkmışım ya yağlarımlan başbaşayım yav :roflol:
bende gördüm iboşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3 valla kapı gibi hatunsun anam.leyloş konusunda da ne güzel benzetme yapmışsın valla çok doğru cin gibi kadınyerimsenibeneee ne de olsa kayserili dimiiiiiiiiyerimsenibenmerancım kusura bakma ama valla bu çok bilmişopuyorumnanaktan
oğluşun büyümüş valla.hemşerilerim birarada ne kaaaaaaaaa güzellllllllllll.denizliye epeydir gelmiyorum 10 seneyi geçti çok özledim çokkkkkkkkkkkzemuszemus
Ayy öptursekmiki dusunelim birazz acicik saclarimiz uzadi tokalr aldik tamerin yanna gelirken takicazz ee yakisikli ve karizma bi erkegin yanina bakimsiz gidilmez
Ask olsun lee ne munasebet sizde topigi bos birakmayinda bende baska topiklerde gezmiyim
Yok len ne cini normalde cok sessiz ve utangacimdir ahanda meran gelince sasiracak hanim hanimcigimdir
amann yavrumm derdinn yağğ olsuun halledersin zamanlaa :içelim: Allah halledilemeceyekk şeylerdenn koruusuunn kaydirigubbakcemile3yıkılmadım ayaktayım, yağlarımlan başbaşayım :roflol::roflol:
olm herifi kandıramadım len, gerçi bu tire olayı da kesin diiil, ama kandırırsam ora da gelecüm :jeyyar:
ne kapısı ulen, oda kapısımı hangar kapısımı :roflol::roflol:
Ayy öptursekmiki dusunelim birazz acicik saclarimiz uzadi tokalr aldik tamerin yanna gelirken takicazz ee yakisikli ve karizma bi erkegin yanina bakimsiz gidilmez
Ask olsun lee ne munasebet sizde topigi bos birakmayinda bende baska topiklerde gezmiyim
Yok len ne cini normalde cok sessiz ve utangacimdir ahanda meran gelince sasiracak hanim hanimcigimdir
yaaa kaç gündür yazıcam unutuyorum.bizde çarşamba günü bizim topic ten gulsahhben var ya onunla tanıştık.kuzular tanıştı.onunkisi sakin maşallah benimki önce kedi gibi bir mırrrrrrr yaptı güldü sonra çocuğun ayaklarının uzandığı arabasının bir bölümüne bir tekme attı indirdi.çok kibar ve şeker gülşah bu arada.aslında phatoshuda çağıracaktım ama tlf yoktu annesindeydi girmedi hiç neteinşallah en kısa sürede buluşacaz onlada.
amann yavrumm derdinn yağğ olsuun halledersin zamanlaa :içelim: Allah halledilemeceyekk şeylerdenn koruusuunn kaydirigubbakcemile3
öpcezz öpcezzz :jeyyar:
nihal naptı ya aceba o gelcek mi kayseriyee :uhm:
olm ben seni biliom şaşırcam bişe olcanıda sanmıorum senle ilgili opuyorumnanaktan
Meran bende kahve bagimlisi oldum yanliz ben limonla kahveyi karistirip vucuduma suruyorum burada bi topicde okudum catlaklari yok ediyomus sende dene ben 4 defami ne yaptim biraz fark var gibi pskolojikde olabilir
buraya mı yazmışş ben görmedim geçmişi okumadığım içinnnihal kayseride meracim bugun girdi yazmisti feyza su cicegi cikartti iylesiyomus galiba
vaaaaaaaaaaaşş buluşma yaptınız he :jeyyar:
allah kimseyi kötü niyetli etmesin, aminnnnnnn :Saruboceq::jeyyar:
lenn ziyan etmee kahveyiiii :mymeka:
o sadece rengini değiştirio sen öyle gitti sanıorsunn aslında göz yanılması gibi bişee...biraz zamann daha çok yenii çatlakların zamanla görüntüsü değişip azalacaktır hiç merak etme
Hacer daha yeni uyudu deli ediyo beni bende yatiyim bari yarin erken gidicez
herkese iyi geceler,tatlu rüyalarrrrrrrrrrrr.adamcağız koltukta kaldı hor hor gidiyo,kuzumda kalkar birazdan emer en iyisi kapatıyım artık byeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Hacer daha yeni uyudu deli ediyo beni bende yatiyim bari yarin erken gidicez
buraya mı yazmışş ben görmedim geçmişi okumadığım içinn
feyzanında iyileşmesine çok sevindim gelince onunla da görüşürüzz :lepi:
kesinliklee a.s
Ben beyaz tenliyim ya hemen belli olur renkteki degisisklik simdilik degisiklik yok belki dedgin gibi olabilir ben cok rahatsiz oluyom buna da sukur ben hamileyken o kiloya yirtilir hatta ortdan ikiye ayrilirim diyodum ama cidden dogum yaptigim zamanki gibi degil kirmizi lar beyaz oldu zamnla iyice tenle uyum saglayacak hgerhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?