2008 Ekim Anneleri

Hadi ben kactim 2gun sonra gorusuruk hatta orda varsa kablosuz internet cepten girerim gene kurtulamadiniz benden

hadi güle gülee gidin delikafadulden haceride 2 gün babasıyla başbaşa bırak bakalımm çalışmak mıı kolaymışş çocuk bakmak mıı yerimseniben

aa ne güzell alkisalkisalkis ben kozaklıya hiç gitmedim ... tekgöz var bilirmsin oraya giderdik oranın suyu kozaklı kadar sıcak olmadığı için çoluk çocuk herkes aynı havuza girerdi
ablamda plan yapıor şimdiden kozaklıya gidelim die onlar çok istio ama ben gitmem havuza girmem dedim belki onları götürebilirim orayı çok istiorlar

Iyi geceler kizlar keremi emzirdim bide size bakem dedim gunduz giremedim cok yaramaz oldu kerem sizzinkiler de oylemi ya canimiza okuo velet aksam da en son corbamin icine elini soktu biraz sicakti ciyakladi hemen suya tuttum
Leylacim ii tatiller guzel eglenin hacere de saana da iyi gelcek ufak kacamak

günaydin kizlar yagmur uyumusken bir bakem dedim keyifler yerinde:teytey: insallah yagmur hanim izin verdigi sürece katilabilirim sohbete cok istiyorum ama gündüz uykusu cok az yarim saat:ecrin_bebek: hic vakit ayiramiyorum kendime yaaaaa ama genede cok tatlilar dimi:dance:

nihal kayseride meracim bugun girdi yazmisti feyza su cicegi cikartti iylesiyomus galiba
saolsın leyloşummm iyiyleştik şükür.yaralarda çok az kaldı.merannn hadi sende gelde hep beraber buluşalımm

ohhh leyla sefanız olsun bacıımmmzemuszemusbe kalıcayı çok severim.çankırıdada çavundur var oraya çok sık gideriz çok eğlenceli olur yaaaa.ama feyzayla daha hiç gitmedimopuyorumnanaktan

iboooş yavrumm benim celenin tabiriyle hamırını yidiiimm.senden güzeli yok.resimlere bakarken kayınvalidem geldi bunlar kim kızım dedi iboşu gösterdim bak bu benim arkadaşım dedim.kara kaşlı güzelmiş dediii.kara kaşıma kurban olduğuum.amanın gene çok heveslendim.leyla hemen dönde buluşak kııı

tünaydın len kılsız karılar :dance: iice kılsız oldunuz gari başıma puhahhaaaa :roflol: h:roflol:hava acccaip sıak burda laelaelaelaelae ama bööle bile güzel izmirimin havası :teytey: cemreyi babişe bırakıp teyzem ve annemlen pazara kacıcaz şimdi e bütün kış burayı kıllattım birazda pazarı kıllatam dimi :lepi: sositososito

ayyy yerim ben onları yaaaa opuyorumnanaktan öp benm için gidince.ablanada cok selamlarımı sööle a.s.
ah merancım sorma nasıl yoruo nasıl :çok üzgünüm: heleki uyku zamanı babasını bile takmıo delleneceeeeemmm delikafadulden nese geccek geccek laelaelaelaelae
denize gecen hafta gittik.didimden ev kiraladık 5 gün kadar kaldık.cemre deli oldu suya kaydirigubbakcemile3 hastalanmasından korkmasam butun gun tutucam suda ama iye den korkuyorum :çok üzgünüm: o cadıda nasıl sevio denize dooru yururken bir ayaklarını cırpması var kucağmda görmen lazım kaydirigubbakcemile3
kız celen belki ben tireye gidebilirim haaa, ama ramazanda
gel len delikafadulden valla manyak olur haaaaa delikafadulden 2 ekim danası görüşürük delikafadulden hbaer ver :mymeka:
gemiş olsun nihalim a.s. hiç habwerim olmadı kusura bakma cok şükür atlatmıssınız :1hug: öp benm için feyzamı :asigim:

puhahahahahahaa :roflol: zuhahahahaaa :roflol: hatta nihahahahahahahahaaa :roflol::roflol::roflol:

hani len ben neye göremedim:bbo:

ayyyyyy cınımmmmmm teşekkür ederim kıııııııııı Şeniz len ne gülüyon nihalin yorumuna geeberdecüm bak valla :mymeka: len benim tirede bi arkadaş vardıydı ya, o dün illaki bize gelin dedi, kocası ramazanda dükkanı kapatıyo, yani ramazanda evde oluyo, dier zamanlar full çalışıyo, illa ramazanda gelin bak eşim de evde olcak sıkılmaz herifin birlikte gezerler filan dediydi, sora yazlıkları var, siizi yazlığa götürürüz bizimde tatile ihtiyacımız var zaten, çok nezih güzel bi yer rahat edersiniz dediydi, dün herife dedim olabilir bi bakalım demişti, bugün sabah da benim aralığa kadar sadece 5 gün iznim kaldı eğer gidersek izinsiz kalcam, acil bi durumda da izin kullanamıcam dedi, kanımca hiçbiyere gitmiycüz, yani senlen buluşmak da hayal oldu :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…