Hadi ben kactim 2gun sonra gorusuruk hatta orda varsa kablosuz internet cepten girerim gene kurtulamadiniz benden
Merancim Haceri bizim girdigimiz havuza sokmicaz canim yinede uyarin icin sagol orda bebekli ailelere kucuk sisirilen havuzlardan veriyolar ve sen suyunu doldurup orda oynatiyosun daha oncee gittigimiz zamanlarda gordum biz sicak havuza felan da gireriz hacer hic geremez bizde gircez artik napalim denize gitme sansimiz yok malesefe yani uzak kaliyo ve gidince bi kac hafta kalmak gerek bizimde zamanimiz yok is dolayisiyla iste boyle bi degisikli yapalim dedik
saolsın leyloşummm iyiyleştik şükür.yaralarda çok az kaldı.merannn hadi sende gelde hep beraber buluşalımmnihal kayseride meracim bugun girdi yazmisti feyza su cicegi cikartti iylesiyomus galiba
Merancim Haceri bizim girdigimiz havuza sokmicaz canim yinede uyarin icin sagol orda bebekli ailelere kucuk sisirilen havuzlardan veriyolar ve sen suyunu doldurup orda oynatiyosun daha oncee gittigimiz zamanlarda gordum biz sicak havuza felan da gireriz hacer hic geremez bizde gircez artik napalim denize gitme sansimiz yok malesefe yani uzak kaliyo ve gidince bi kac hafta kalmak gerek bizimde zamanimiz yok is dolayisiyla iste boyle bi degisikli yapalim dedik
günaydın herkeseeee
ne güzel kıllatmışsınız zevkle olkudum inanın ki yaa özlemişim bu sohbetleri
ayyy yerim ben onları yaaaa opuyorumnanaktan öp benm için gidince.ablanada cok selamlarımı sööle a.s.ikizler iyiler canım ikiside yürümeye başladı kaydirigubbakcemile3 şimdi hep birlikte kayseride olcazz ama gelince çok kötü oluyo annemlerede bizede :çok üzgünüm:
ya aslında bizim doktor tamer yabancılamayınca 8.ayda yabancılar demişti ama hala yokk bizde...aslında bi yönden iyi yanii yapması gereken bişeyi yapıo cemre zamanla geçecek ama seni çok yoruyor tabii :teselli: sabır sabırr
denize gidiormusunuz cemre napıo anlatsanaa delikafadulden
gel len delikafadulden valla manyak olur haaaaa delikafadulden 2 ekim danası görüşürük delikafadulden hbaer ver :mymeka:kız celen belki ben tireye gidebilirim haaa, ama ramazanda
gemiş olsun nihalim a.s. hiç habwerim olmadı kusura bakma cok şükür atlatmıssınız :1hug: öp benm için feyzamı :asigim:saolsın leyloşummm iyiyleştik şükür.yaralarda çok az kaldı.merannn hadi sende gelde hep beraber buluşalımm
ohhh leyla sefanız olsun bacıımmmzemuszemusbe kalıcayı çok severim.çankırıdada çavundur var oraya çok sık gideriz çok eğlenceli olur yaaaa.ama feyzayla daha hiç gitmedimopuyorumnanaktan
iboooş yavrumm benim celenin tabiriyle hamırını yidiiimm.senden güzeli yok.resimlere bakarken kayınvalidem geldi bunlar kim kızım dedi iboşu gösterdim bak bu benim arkadaşım dedim.kara kaşlı güzelmiş dediii.kara kaşıma kurban olduğuum.amanın gene çok heveslendim.leyla hemen dönde buluşak kııı
hoşbuldum len delikafadulden valla hakettik anacım :dilcikar: insanın kendi memleketi gibisi yok valla :enbuyukkk: aklımdayken ikizler nasıl?sağlıkları yerinde inşallah :Saruboceq: orası daha serindir dimi?benimde yarın aksam kayınvalidem ve görümcem gelio izmire.1 haftalığına.bi nevi kısa bi tatil.banada ii olucak cemre iice kalabalıkda beni unutucak.sana anlatamam merancım nasıl bana düştüünü.evdeyken bu kadar değildi.2 haftadır bööle.dahada şiddetlenio :1no2: babasında bile durmuo.2 dk gözünün önünden ayrılmaya gelmio.hemen cığlıkları basıo nasıl ağlamak bööööööööööö laelaelaelaelae
he bende gördüm kaydirigubbakcemile3 içlerinde en güzeli iboşumuzdu hamırını yediim :jeyyar:
buluşma haberleri die bi topik var ordan bulabiliinhani len ben neye göremedim:bbo:
iboooş yavrumm benim celenin tabiriyle hamırını yidiiimm.senden güzeli yok.resimlere bakarken kayınvalidem geldi bunlar kim kızım dedi iboşu gösterdim bak bu benim arkadaşım dedim.kara kaşlı güzelmiş dediii.kara kaşıma kurban olduğuum.amanın gene çok heveslendim.leyla hemen dönde buluşak kııı
len ne gülüyon nihalin yorumuna geeberdecüm bak valla :mymeka: len benim tirede bi arkadaş vardıydı ya, o dün illaki bize gelin dedi, kocası ramazanda dükkanı kapatıyo, yani ramazanda evde oluyo, dier zamanlar full çalışıyo, illa ramazanda gelin bak eşim de evde olcak sıkılmaz herifin birlikte gezerler filan dediydi, sora yazlıkları var, siizi yazlığa götürürüz bizimde tatile ihtiyacımız var zaten, çok nezih güzel bi yer rahat edersiniz dediydi, dün herife dedim olabilir bi bakalım demişti, bugün sabah da benim aralığa kadar sadece 5 gün iznim kaldı eğer gidersek izinsiz kalcam, acil bi durumda da izin kullanamıcam dedi, kanımca hiçbiyere gitmiycüz, yani senlen buluşmak da hayal oldu :çok üzgünüm:tünaydın len kılsız karılar :dance: iice kılsız oldunuz gari başıma puhahhaaaa :roflol: h:roflol:hava acccaip sıak burda laelaelaelaelae ama bööle bile güzel izmirimin havası :teytey: cemreyi babişe bırakıp teyzem ve annemlen pazara kacıcaz şimdie bütün kış burayı kıllattım birazda pazarı kıllatam dimi :lepi: sositososito
ayyy yerim ben onları yaaaa opuyorumnanaktan öp benm için gidince.ablanada cok selamlarımı sööle a.s.
ah merancım sorma nasıl yoruo nasıl :çok üzgünüm: heleki uyku zamanı babasını bile takmıo delleneceeeeemmm delikafadulden nese geccek geccek laelaelaelaelae
denize gecen hafta gittik.didimden ev kiraladık 5 gün kadar kaldık.cemre deli oldu suya kaydirigubbakcemile3 hastalanmasından korkmasam butun gun tutucam suda ama iye den korkuyorum :çok üzgünüm: o cadıda nasıl sevio denize dooru yururken bir ayaklarını cırpması var kucağmda görmen lazım kaydirigubbakcemile3
gel len delikafadulden valla manyak olur haaaaa delikafadulden 2 ekim danası görüşürük delikafadulden hbaer ver :mymeka:
gemiş olsun nihalim a.s. hiç habwerim olmadı kusura bakma cok şükür atlatmıssınız :1hug: öp benm için feyzamı :asigim:
puhahahahahahaa :roflol: zuhahahahaaa :roflol: hatta nihahahahahahahahaaa :roflol::roflol::roflol:
selamun aleyküm neddünüz bakalım hanımlar.buralar çok sıcak yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?