2008 Ekim Anneleri

ay ne bileyim yaaa.öyle nemliki hava oturduğumuz yerde su gibi terliyoruz.çok yağmur yağdı ondanmıdır nedir.

haaaaa nemden olabilir, deniz kenarları da o yüzden çok sıcak oluyo ya, aman yaaa kışın keşke yaz gelse ipimiizi koparcaz gezcez dioduk şimdi de yaz geldi sıckta kavruluyozdiyoz, ne acayip şeyiz biz yav kaydirigubbakcemile3

he valla ya.aman yok ben hiç şikayetçi değilim.kışın çok sıkıldım eve hapis gibiydik.şimdi en azından hava serinleyince neyim çıkıyoruz dışarıya.biz çok iyi zamanda doğurmuşuz bu bebelerikaydirigubbakcemile3küçükken zaten evden çıkamazdık çıkamadıkda.şimdi tam sokaklık oldular.bağlasan durmazlar.bizimki kapıyı görünce çığlık atıyor.babası ekmeğe giderken götürüyor artıkopuyorumnanaktan

günaydın canımmmmmmmmm
cemrenin saçlarınımı kestin?kısa görünüyor ve siması çok değişmiş aynı erkek gibi olmuşkaydirigubbakcemile3oyyyyyyyyyyyy yerim onun cıpcıp ayaklarını.bizimkide küvete girince yapıyo aynısını delecek küveti nerdeyse.dün babasıyla kocaman havuz aldık resmini çeker koyarım deli oldu kuzumopuyorumnanaktan

günayın kızlar hafta sonu kalabalıkmış burası kaçırdım kıskandım walla :1closedeyes:
ben arada okuyup kaçıom oğluştan fırsat bulamıom artık..emeklio derken şimdide tutunup kalkıyo.. heryere saldırıyo..çok yoruyo beni..kafamçokkarıştı
çelenim eğlenmenize çok sewindim cemreyi öp benim yerime..
leylacım umarım iyi wakit geçirirsiniz..
ben kaçtım durmuyo weledim:a015:

günaydınlaaaaaarrrr
biz de dün ilk defa dışarı çıktık piknik yaptık kendi çapımızda gülçeyi getirmesem dışarda bıraksam oh diyecekti o kadar akıllıydı ki mutluluktan uçacaktı nerdeyse eve gelir gelmez başladı tabi ağlamaya kucağıma geliyo inmiyo çırpınıyo bay bay yapıyo kucağımda götürecekmişim gezdirecekmişim hanfendiyi şimdi canı gezme isteyince kucağıma gelip bay bay yapıyo çok hoşuma gidiyo ya

canım benim haklı çocuk ya değişiklik hepimiz arıyoruz ki o nasıl aramasın hep aynı ortam farklı bir yere gitmek iyi gelmiştir gülçeye canım benimopuyorumnanaktan

tünaydın len ekim karıları zemuszemus kaynanamlan görümcem geldi.bide kaynımın oğlu:dilcikar: ev dolu kaydirigubbakcemile3 istanbula gidince ne mok yicez bakalım :çok üzgünüm:

anasını satim bende heveslendiydim :gitme: kısmetse bi gün mutlaka görüşürüz iboşum :Saruboceq: daha gaydurugubak oynucez senlen kaydirigubbakcemile3

cemre ne güzel kız olmuş maaşallah barekallah
teşekkür ederiz teyzesi :kedi:

yok kız daha uzadı sacları artık toka takabilioz zemuszemus sorma zeynebim üstünde elbise varken bile erkek mi die sorular bende artık gıcıklığına he diom erkek fantazi olsun die elbise giydiriom kaydirigubbakcemile3
ben burdayken koy len fotoları döferim bak
bak sen efemeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 celen teezesi yesin onu beeee cokacimcoook öp len benm için paşamı ösledim haaaa :çok üzgünüm: eyllülüde ösledim tameride ösledim erayıda ösledim :çok üzgünüm: görüşmücem daha ekim analarıyla kötü koyuyo sonra :çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3 bu gülceye bayılıyorum ben yaaaaa :asigim: onuda elime gecirsem ham yapıcam diğer ekim bebişleri gibiiiiii delikafadulden

celeeeeeen nediyon daha izmirin altını üstüne getiremedinmi haberlerde hala sokakalrda deli gibi gezen kadın haberi izleyemedik

bol bol fotoğraf çek ben hiç izmiri görmedim izmirle cemre nasıl yakışıyo mu bakalım cemreyi de çok özledim bir ara foto koy da bakalım cemremize

ilk defa kısa kollu giydi kızım her ne kadar üzerine de yelek giyse de bakın teyzeleri size bay bay yapıyo kuzum

Eklentiler

• $IMG_0007 (Medium).webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG_0009 (Medium).webp
    12 KB · Görüntüleme: 44
Merhabalar ,
yaa kızım isilik oldu.kolları vucudu kırmızı kırmızı vucudu biraz düzeldi gibi ama bileklerinde var yine ..o kadar da dikkat ediyorum sabah ise gitmeden yıkıyorum gunduz bakıcısı mutlaka yıkıyor aksam yatmadan yıkanıyor kısa cıtcıtlı atlet bodyleriyle yatırıyorum ama yine de oldu
pudra sürüyorum isilik olan yerlere ama daha cabuk nasıl gecer bu ?? size de oldu mu ?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aynen bizimkisi de öyle, eğer o an markete falan götürmediyse yürütecindeyken kapının ağzına dikiliyo, çığlık çığlğa apartmanı birbirine katıyo, beyimizin derdi sesinin yankılanmasını dinlemekmiş :roflol: ya sizde de varmı kızlar yusuf eymen acayip arkadaş arıyo artık, televizyondaki çocuklu bebekli reklamlara acayip ilgi gösteriyo, öyle böyle değil çığlık atıyo onları görünce, dolmuşlarda yada yollarda giderkende çocuk görürse çığlık atıyo, onlara gitmek istiyo, komşuların çocuklarını görünce falan onlara atılıyo, kendince konuşuyo onlarla bişeyler söylüyo kaydirigubbakcemile3
ayyyyyy yirim ben o sıpayı, tutunup kalkmayı öğrendi ha, biz ne zaman öğrencez bakalım, artık çok usta emekliyo, karnını yerden kaldırarak gidiyo neredeyse, bi de çok hızlı gidiyo, bekliyom bakam ne zaman oraya buraya tutunup da kalkcak kaydirigubbakcemile3
al işte bi zilloş daha akıl küpü bunlar yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız acaba gülçe evde sıkıldığı içinmi sana eziyet ediyo, dışarı çıkınca çok mutlu oldu dedinya CADIARZU
kısmet değil kanımca :gitme: kız sana bişi sorcam, cemre o kalabalıkta nasıl duruyo, uyku düzeni yeme düzeni filan nasıl, ya bu hafta sonu bizim düğün varya, birkaç gün önceden bergamadan filan dayımlar gelcek, sora nazilliden amcamlar gelcek, amcamlar bizde kalmazlar büyük ihtimal diğer amcamda kalırlar ama dayımlar bizde kalırlar, ev kalabalık olcak, ben de mecbur gidcem annemlere, bu sıpa ne eder bana bilmiyorum, korkuyorum yani eziyet ederse diye CADIARZU
ilk defa kısa kollu giydi kızım her ne kadar üzerine de yelek giyse de bakın teyzeleri size bay bay yapıyo kuzum

zambak gülçe çook tatlı olmuş yaaa, maşallah kız siz daha ilk mi dışarı çıkıyonuz anlamadım ben fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…