kayserideyük bacııım
:1shok: hakkat kimse yok yaw :1shok: :mymeka: :dilcikar:
eneeeeeeeeee hani orası serin oluodu len
ay ne bileyim yaaa.öyle nemliki hava oturduğumuz yerde su gibi terliyoruz.çok yağmur yağdı ondanmıdır nedir.
haaaaa nemden olabilir, deniz kenarları da o yüzden çok sıcak oluyo ya, aman yaaa kışın keşke yaz gelse ipimiizi koparcaz gezcez dioduk şimdi de yaz geldi sıckta kavruluyozdiyoz, ne acayip şeyiz biz yav kaydirigubbakcemile3
nihal canım ben gidiyorum sana iyi geceler,
tünaydın len kılsız karılar :dance: iice kılsız oldunuz gari başıma puhahhaaaa :roflol: h:roflol:hava acccaip sıak burda laelaelaelaelae ama bööle bile güzel izmirimin havası :teytey: cemreyi babişe bırakıp teyzem ve annemlen pazara kacıcaz şimdie bütün kış burayı kıllattım birazda pazarı kıllatam dimi :lepi: sositososito
ayyy yerim ben onları yaaaa opuyorumnanaktan öp benm için gidince.ablanada cok selamlarımı sööle a.s.
ah merancım sorma nasıl yoruo nasıl :çok üzgünüm: heleki uyku zamanı babasını bile takmıo delleneceeeeemmm delikafadulden nese geccek geccek laelaelaelaelae
denize gecen hafta gittik.didimden ev kiraladık 5 gün kadar kaldık.cemre deli oldu suya kaydirigubbakcemile3 hastalanmasından korkmasam butun gun tutucam suda ama iye den korkuyorum :çok üzgünüm: o cadıda nasıl sevio denize dooru yururken bir ayaklarını cırpması var kucağmda görmen lazım kaydirigubbakcemile3
gel len delikafadulden valla manyak olur haaaaa delikafadulden 2 ekim danası görüşürük delikafadulden hbaer ver :mymeka:
gemiş olsun nihalim a.s. hiç habwerim olmadı kusura bakma cok şükür atlatmıssınız :1hug: öp benm için feyzamı :asigim:
puhahahahahahaa :roflol: zuhahahahaaa :roflol: hatta nihahahahahahahahaaa :roflol::roflol::roflol:
günaydınlaaaaaarrrr
biz de dün ilk defa dışarı çıktık piknik yaptık kendi çapımızda gülçeyi getirmesem dışarda bıraksam oh diyecekti o kadar akıllıydı ki mutluluktan uçacaktı nerdeyse eve gelir gelmez başladı tabi ağlamaya kucağıma geliyo inmiyo çırpınıyo bay bay yapıyo kucağımda götürecekmişim gezdirecekmişim hanfendiyi şimdi canı gezme isteyince kucağıma gelip bay bay yapıyo çok hoşuma gidiyo ya
anasını satim bende heveslendiydim :gitme: kısmetse bi gün mutlaka görüşürüz iboşum :Saruboceq: daha gaydurugubak oynucez senlen kaydirigubbakcemile3ayyyyyy cınımmmmmm teşekkür ederim kıııııııııı Şeniz
len ne gülüyon nihalin yorumuna geeberdecüm bak valla :mymeka: len benim tirede bi arkadaş vardıydı ya, o dün illaki bize gelin dedi, kocası ramazanda dükkanı kapatıyo, yani ramazanda evde oluyo, dier zamanlar full çalışıyo, illa ramazanda gelin bak eşim de evde olcak sıkılmaz herifin birlikte gezerler filan dediydi, sora yazlıkları var, siizi yazlığa götürürüz bizimde tatile ihtiyacımız var zaten, çok nezih güzel bi yer rahat edersiniz dediydi, dün herife dedim olabilir bi bakalım demişti, bugün sabah da benim aralığa kadar sadece 5 gün iznim kaldı eğer gidersek izinsiz kalcam, acil bi durumda da izin kullanamıcam dedi, kanımca hiçbiyere gitmiycüz, yani senlen buluşmak da hayal oldu :çok üzgünüm:
teşekkür ederiz teyzesi :kedi:cemre ne güzel kız olmuş maaşallah barekallah
yok kız daha uzadı sacları artık toka takabilioz zemuszemus sorma zeynebim üstünde elbise varken bile erkek mi die sorular bende artık gıcıklığına he diom erkek fantazi olsun die elbise giydiriom kaydirigubbakcemile3günaydın canımmmmmmmmm
cemrenin saçlarınımı kestin?kısa görünüyor ve siması çok değişmiş aynı erkek gibi olmuşkaydirigubbakcemile3oyyyyyyyyyyyy yerim onun cıpcıp ayaklarını.bizimkide küvete girince yapıyo aynısını delecek küveti nerdeyse.dün babasıyla kocaman havuz aldık resmini çeker koyarım deli oldu kuzumopuyorumnanaktan
bak sen efemeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 celen teezesi yesin onu beeee cokacimcoook öp len benm için paşamı ösledim haaaa :çok üzgünüm: eyllülüde ösledim tameride ösledim erayıda ösledim :çok üzgünüm: görüşmücem daha ekim analarıyla kötü koyuyo sonra :çok üzgünüm:günayın kızlar hafta sonu kalabalıkmış burası kaçırdım kıskandım walla :1closedeyes:
ben arada okuyup kaçıom oğluştan fırsat bulamıom artık..emeklio derken şimdide tutunup kalkıyo..heryere saldırıyo..çok yoruyo beni..kafamçokkarıştı
çelenim eğlenmenize çok sewindim cemreyi öp benim yerime..
leylacım umarım iyi wakit geçirirsiniz..
ben kaçtım durmuyo weledim:a015:
günaydınlaaaaaarrrr
biz de dün ilk defa dışarı çıktık piknik yaptık kendi çapımızda gülçeyi getirmesem dışarda bıraksam oh diyecekti o kadar akıllıydı ki mutluluktan uçacaktı nerdeyse eve gelir gelmez başladı tabi ağlamaya kucağıma geliyo inmiyo çırpınıyo bay bay yapıyo kucağımda götürecekmişim gezdirecekmişim hanfendiyi şimdi canı gezme isteyince kucağıma gelip bay bay yapıyo çok hoşuma gidiyo ya
celeeeeeen nediyon daha izmirin altını üstüne getiremedinmi haberlerde hala sokakalrda deli gibi gezen kadın haberi izleyemedik
he valla ya.aman yok ben hiç şikayetçi değilim.kışın çok sıkıldım eve hapis gibiydik.şimdi en azından hava serinleyince neyim çıkıyoruz dışarıya.biz çok iyi zamanda doğurmuşuz bu bebelerikaydirigubbakcemile3küçükken zaten evden çıkamazdık çıkamadıkda.şimdi tam sokaklık oldular.bağlasan durmazlar.bizimki kapıyı görünce çığlık atıyor.babası ekmeğe giderken götürüyor artıkopuyorumnanaktan
günayın kızlar hafta sonu kalabalıkmış burası kaçırdım kıskandım walla :1closedeyes:
ben arada okuyup kaçıom oğluştan fırsat bulamıom artık..emeklio derken şimdide tutunup kalkıyo..heryere saldırıyo..çok yoruyo beni..kafamçokkarıştı
çelenim eğlenmenize çok sewindim cemreyi öp benim yerime..
leylacım umarım iyi wakit geçirirsiniz..
ben kaçtım durmuyo weledim:a015:
günaydınlaaaaaarrrr
tünaydın len ekim karıları zemuszemus kaynanamlan görümcem geldi.bide kaynımın oğlu:dilcikar: ev dolu kaydirigubbakcemile3 istanbula gidince ne mok yicez bakalım :çok üzgünüm:
anasını satim bende heveslendiydim :gitme: kısmetse bi gün mutlaka görüşürüz iboşum :Saruboceq: daha gaydurugubak oynucez senlen kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederiz teyzesi :kedi:
yok kız daha uzadı sacları artık toka takabilioz zemuszemus sorma zeynebim üstünde elbise varken bile erkek mi die sorular bende artık gıcıklığına he diom erkek fantazi olsun die elbise giydiriom kaydirigubbakcemile3
ben burdayken koy len fotoları döferim bak
bak sen efemeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 celen teezesi yesin onu beeee cokacimcoook öp len benm için paşamı ösledim haaaa :çok üzgünüm: eyllülüde ösledim tameride ösledim erayıda ösledim :çok üzgünüm: görüşmücem daha ekim analarıyla kötü koyuyo sonra :çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3 bu gülceye bayılıyorum ben yaaaaa :asigim: onuda elime gecirsem ham yapıcam diğer ekim bebişleri gibiiiiii delikafadulden
ilk defa kısa kollu giydi kızım her ne kadar üzerine de yelek giyse de bakın teyzeleri size bay bay yapıyo kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?