2008 Ekim Anneleri

yok kasımın ortasında belkide sonunda tasıycaz evi.doğum izmirde.doktorumu deiştiremem.bana gelmen için illa senden önce doğurmammı gerekio :mymeka: nezaman istersen kız:1hug: ahanda burdakilerin dedikodusunu yapar kıllatırızlülülülülülü:roflol:

kıslar iyi aksamlar bir iki gündür tam giremiyorum sayfalar coşmuş hepsini okuyamadım arada baktım destinacım yeni yaşın kutlu olsun çocuklarınla ve eşinle nice yıllara
çakıltaşım ilk senden beklerken bebeği diamonun bebeği olmuş allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
bu arada bende dün sağlık ocağına gitmiştim ebe hastane çantanı hazırla dedi doğum tam olarak nerede olacak herşeye karar verip hazır olun dedi tabii kadın benim koca göbüşü görünce benden erken doğum bekliyor galiba kızımdada 7 aylık hamile iken millet doğurucam sanıyordu
cumaya doktorla randevumuz var bakalım o nediyecek

he valla ben birinciliği kaptırdım ama halimden memnunum ne yalan söyleyim :)

çakıltasım balkono çıkmışsın bu gece meteor yağmuru olacakmış bir sürü yıldız kayacakmış bak bakalım baslamışmı benim kız sabırsızlıkla onu bekliyo banada burada rahat vermiyo hadi dışarı çıkalım diye

şans ya bende ki bu gece hava kapalı, bulutlu gökyüzü yıldızlar görünmüyor canım

hadi yaa bizde görcezmiiii

ben kocama sööledim ilk ekim bebişi doğdu die.adam sok oldu.dedim bak sakası yok listede sondan basladık.olmaz bişi dedi.sen listenin ortasındasın muhahaa

kaçmadımmmmm canlarım internet bağlantısı koptu sinir oldum.kociş yok bu akşam yalnızlardayım.bilgisayar da bana kaldı ama hiç zevkli oluyo ya didişip pc yi kapınca daha zevkli oluyodu.takipteyim ,buralardayımm.sengözlerimebaksanab

ahanda ben balkonda uyuklamışım, buz gibi hava ve de üstelik banyoluyummmmmmmmm , sabah yataktan kalkamam artık (

iyi gıı bizde aralık başına kadar istanbulda olacaz oğlumla geliriz cemreyi görmeye ev hediyesi adı altında çiçek ve çikolatada alırız:asigim:

iyi gıı bizde aralık başına kadar istanbulda olacaz oğlumla geliriz cemreyi görmeye ev hediyesi adı altında çiçek ve çikolatada alırız:asigim:

aa oğlunla gelirsen olmazÇok üzgünüm çoook evde genc kız var ama dimi:dilcikar: konukomsu ne der sopnra:tomato:

Selam kızlar valla pc başına anca oturabildim, şöle bi bakiim ne muhabbetler dönmüş bugün kk da dedim anam ne göreyim flaş haber ekim bebişlerinden biri daha fazla dayanamış siz şoku atlatmışınızdır şimdi ben gece nası uyuyum hayır minik yaramaz eylül bebeklerini bile sollamış helal olsuna.s.
Neyseki durumu iyi galiba Allah onu anneciğine babacığına bağışlasın:Saruboceq:
demekki artık bizim ayağımızda bi çukurda gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…