şu yarışmadan hediye gelen huggiesi kullanmaya başladıktan sonra bez bölgesi kızardı alerji yaptı heralde dedim pişik kremleri sürdüm geçmedi daha da yayıldı beli ve vucudu kızarmış offf ya kullanmaz olaydım daha önce hiç pişik falan olmamıştı ciddi manada..hafif kızarık oluodu krem sürünce geçiodu şimdi 3-4gündür geçmio
vvvaaaaaauuuuuvvvv havanı yisinler len kılsız karııııı sositososito inşallah hersey istediğin gibi olur :Saruboceq: butun okudukların aklına girsin bi dahada cıkmasın inşallah :Saruboceq: basarıların en buyuğunu diliyorum edhakcıımmmm opuyorumnanaktanselam bacular
eve geldim geleli çok giremiyom valla ama niye diye bi sorun bakam :gitme: sizde durmuyonuz kıllatıyonuz vallaşakkıdı
kocişimle oturduk konuştuk ve karar verdim böle kpss yle kamuya geçeciğim yok ilgilenenler bakmıştır belkim topu topu başvurabileceğim 4 avukat kadrosu var pööööf o 4 kişiden biri olmam çooooooook zor:çok üzgünüm:
neyse aralıktaki hakimlik sınavına girecem bu sebeple eraydan arta kalan zamanlarda ders çalışmaya başladım en azından demedim dememek için
bu sebeple ki artık çok nadir girebilirim belkide bi süre giremicem fırsat buldukça yazmaya çalışıcam ama beni unutmayın emi:gitme:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
saol teezesi opuyorumnanaktan azıcık buyuduk sanki opuyorumnanaktan sende eylülün son fotolarını koy arada da görek :mymeka:celennnnnnnn cemremle sen iyi eğleniyosunuz maşallahsağlıklıca gittiniz sağlıklıca gelin inşallah:Saruboceq:.kuzum çok güzel olmuş annesi
puhahahaa bikiniylen bile soruolar dimi aynen bizde yasadık o sorunu kaydirigubbakcemile3 ne tip varmıs bizim bebelerdede beeee kaydirigubbakcemile3Sizde amma killatmissiniz sabah braz girdim ama yazmadan ciktim nihalcim ins ikimizinde uygun oldugu bigun bulusalim
Zambakim gulce cok tatli cikmis resimlerde masallah yaramazligi gouznden belli
Celen de geziyoo ohh cemre cok degismis gibi geldi ay ayni hacerde erkege benziyo ve bi gor orda herkes oglanmi diyo dusunun ustunde bikini var sutyen bile taktik kizima pembe pembe hala erkekmi diyen angutlar cikiyo cok hic bebek yoktu hacer oranin maskotu oldu gelen seviyo giden seviyo bayildilar
valla bana hep aynı özlemcim :uhm: farkı ilk resimlerine bakınca anlıyorum baya deişmiş gelio ozamanmaşallah gülçe çok tatlı zambakcım sana benziyor
cemre de çok değişmiş ya
:1shok: ay iinşallah deildir yaaaaaaa :çok üzgünüm: tam yaz günü olcek iş mi hay allah :çok üzgünüm: doktordan sonra yaz emi :teselli: pof üzüldüm haaa :sinifsinif:kızlar moralim çok bozuk kerem kızamık çıkarıyor olabilir.annemle konuştum kızarıklık vucuduna yayılmaya başlamış doktorunu aradım getirin göreyim dedi öğleden sonra götürcez offf ya inş kızamık değildir :Saruboceq:
yavrum bizde de minik minik oluyo öyle çok değil ama ben hametan sürmüştüm belki geçirir diye çok üzerine düşmedim çok az zaten, bi dene bakam belki işe yarar
canım ya okur okumaz aklıma gülçe geldi 15 gün falan önce çok kötü derecede pişik oldu gülçe önce azdı sonra yayıldı ve yara oldu ne sürsek daha beter oldu sonra nasıl geçti biliyomusun poposunu hep açık bıraktım halıya falan hep işedi ama canı sağolsun sonra yarım saaatte bir sabunsuz ılık suyla yıkadım 2 günde geçti siz de deneyin ya mutlaka geçer
canım ya okur okumaz aklıma gülçe geldi 15 gün falan önce çok kötü derecede pişik oldu gülçe önce azdı sonra yayıldı ve yara oldu ne sürsek daha beter oldu sonra nasıl geçti biliyomusun poposunu hep açık bıraktım halıya falan hep işedi ama canı sağolsun sonra yarım saaatte bir sabunsuz ılık suyla yıkadım 2 günde geçti siz de deneyin ya mutlaka geçer
vvvaaaaaauuuuuvvvv havanı yisinler len kılsız karııııı sositososito inşallah hersey istediğin gibi olur :Saruboceq: butun okudukların aklına girsin bi dahada cıkmasın inşallah :Saruboceq: basarıların en buyuğunu diliyorum edhakcıımmmm opuyorumnanaktan
saol teezesi opuyorumnanaktan azıcık buyuduk sanki opuyorumnanaktan sende eylülün son fotolarını koy arada da görek :mymeka:
puhahahaa bikiniylen bile soruolar dimi aynen bizde yasadık o sorunu kaydirigubbakcemile3 ne tip varmıs bizim bebelerdede beeee kaydirigubbakcemile3
valla bana hep aynı özlemcim :uhm: farkı ilk resimlerine bakınca anlıyorum baya deişmiş gelio ozaman
:1shok: ay iinşallah deildir yaaaaaaa :çok üzgünüm: tam yaz günü olcek iş mi hay allah :çok üzgünüm: doktordan sonra yaz emi :teselli: pof üzüldüm haaa :sinifsinif:
hametan cok gzl bir krem.ben bepanten den se onu tercih ettim :hooray:
haaaaaa buarada hosgeldin leyla kizin cok seker olmus masalllahhhhh
kızlar moralim çok bozuk kerem kızamık çıkarıyor olabilir.annemle konuştum kızarıklık vucuduna yayılmaya başlamış doktorunu aradım getirin göreyim dedi öğleden sonra götürcez offf ya inş kızamık değildir :Saruboceq:
Sizde amma killatmissiniz sabah braz girdim ama yazmadan ciktim nihalcim ins ikimizinde uygun oldugu bigun bulusalim
Celen de geziyoo ohh cemre cok degismis gibi geldi ay ayni hacerde erkege benziyo ve bi gor orda herkes oglanmi diyo dusunun ustunde bikini var sutyen bile taktik kizima pembe pembe hala erkekmi diyen angutlar cikiyo cok hic bebek yoktu hacer oranin maskotu oldu gelen seviyo giden seviyo bayildilar[/QUO
bence bazıları sadece laf olsun diye soruyor.benimkinede kızmı diye soruyorlar.kıyafetindendemi anlamıyolar sanki.kıza benzer tarafı yok gerçi ama
kısmet yağmuru albümüne baktımda kızın çok şirin maaşallah.fotoğraflardaki bayan sensin bey kim???
Kizlar bisey sorcam ya bu baybmix yogurlar varya onlari dolaptan cikarip 2 3 saat disarda bekletip tekrar dolaba koyunca bozulur mu agzini acmadim ama
Kizlar saglik ocagina goturdum baktim pek kizamik gibi degildi kendi dr muz uzak esim de gelemedi annemle saglik ocagina gittik pisik dedi dr hametan verdi vucuduna da sur dedi bezini baglamadim sortuyla yatirdim baya kizarik bez bolgesi ya sabah vucdunda da gorunce korkmus annem haliyle neyse sukur ciddi bisey yok
puhahaa bizimkide ööle canım tipi benzii laelaelaelaelae aman napalım büyüyünce makyaj neyin yaparlar fıstık gibi kız olurlar :dilcikar:Celen dogrru diyn ya bizim bebelerde de ne tip varmis ama hacer gercekten erkege benziyo sert bakisli yuzu yapisi erkek gibi salrida kisa ya benzetmelerine kizmiyorum ama uzerinde pembe felan varken bile sormalarina yuh diyodum da sutyeniylen sordularya daha bisey demiyom insanlar cok dikkatsiz cemre onceden kiz gibiydi kiprikleri uzun felan ya ama simdii erkek gibi gozuktu gozume
kesinlikle katılıyorum bazen laf olsun die söölüolar Çok üzgünüm çoook üstünde kırmızı elbise var erkek mi dedi karı yaaaaa :1shok:Sizde amma killatmissiniz sabah braz girdim ama yazmadan ciktim nihalcim ins ikimizinde uygun oldugu bigun bulusalim
Celen de geziyoo ohh cemre cok degismis gibi geldi ay ayni hacerde erkege benziyo ve bi gor orda herkes oglanmi diyo dusunun ustunde bikini var sutyen bile taktik kizima pembe pembe hala erkekmi diyen angutlar cikiyo cok hic bebek yoktu hacer oranin maskotu oldu gelen seviyo giden seviyo bayildilar[/QUO
bence bazıları sadece laf olsun diye soruyor.benimkinede kızmı diye soruyorlar.kıyafetindendemi anlamıyolar sanki.kıza benzer tarafı yok gerçi ama
bişicik olmaz leylusum afifyet olsun hacerime cokacimcoookKizlar bisey sorcam ya bu baybmix yogurlar varya onlari dolaptan cikarip 2 3 saat disarda bekletip tekrar dolaba koyunca bozulur mu agzini acmadim ama
Kizlar saglik ocagina goturdum baktim pek kizamik gibi degildi kendi dr muz uzak esim de gelemedi annemle saglik ocagina gittik pisik dedi dr hametan verdi vucuduna da sur dedi bezini baglamadim sortuyla yatirdim baya kizarik bez bolgesi ya sabah vucdunda da gorunce korkmus annem haliyle neyse sukur ciddi bisey yok
oh cok şükür hadi buna razıyız canım :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?