2008 Ekim Anneleri

canım ya okur okumaz aklıma gülçe geldi 15 gün falan önce çok kötü derecede pişik oldu gülçe önce azdı sonra yayıldı ve yara oldu ne sürsek daha beter oldu sonra nasıl geçti biliyomusun poposunu hep açık bıraktım halıya falan hep işedi ama canı sağolsun sonra yarım saaatte bir sabunsuz ılık suyla yıkadım 2 günde geçti siz de deneyin ya mutlaka geçer

vvvaaaaaauuuuuvvvv havanı yisinler len kılsız karııııı sositososito inşallah hersey istediğin gibi olur :Saruboceq: butun okudukların aklına girsin bi dahada cıkmasın inşallah :Saruboceq: basarıların en buyuğunu diliyorum edhakcıımmmm opuyorumnanaktan
celennnnnnnn cemremle sen iyi eğleniyosunuz maşallahsağlıklıca gittiniz sağlıklıca gelin inşallah:Saruboceq:.kuzum çok güzel olmuş annesi
saol teezesi opuyorumnanaktan azıcık buyuduk sanki opuyorumnanaktan sende eylülün son fotolarını koy arada da görek :mymeka:
puhahahaa bikiniylen bile soruolar dimi aynen bizde yasadık o sorunu kaydirigubbakcemile3 ne tip varmıs bizim bebelerdede beeee kaydirigubbakcemile3
maşallah gülçe çok tatlı zambakcım sana benziyor
cemre de çok değişmiş ya
valla bana hep aynı özlemcim :uhm: farkı ilk resimlerine bakınca anlıyorum baya deişmiş gelio ozaman
:1shok: ay iinşallah deildir yaaaaaaa :çok üzgünüm: tam yaz günü olcek iş mi hay allah :çok üzgünüm: doktordan sonra yaz emi :teselli: pof üzüldüm haaa :sinifsinif:
yavrum bizde de minik minik oluyo öyle çok değil ama ben hametan sürmüştüm belki geçirir diye çok üzerine düşmedim çok az zaten, bi dene bakam belki işe yarar

hametan cok gzl bir krem.ben bepanten den se onu tercih ettim :hooray:

zambakcım gülce coook tatlı olmus yaaaaa opuyorumnanaktan cok hosuma gidio bu kız benm heee cokacimcoook maşşşallaaaaaahhhhhh

bu pişik olayındada bez acma olayınakesinlikle katılıyorum.hava sıcak zaten..ben bile 2 gün ped le dolastımmı sıkılıyorum o kuzular napsın eşşşek gibi bez var altlarında :1no2:

saol canım sabah annemde hep açık bırakmış yatana kadar sık sık da değişio altı ama bakalım birazdan çıkcam inş sadece pişiktir

saol celencim yazarım inş kötü bişey değildir elim ayağıma dolaştı valla mafoldumben

haaaaaa buarada hosgeldin leyla kizin cok seker olmus masalllahhhhh

Hosbulduk canim sagol senin kizinda geri kalmaz hani massallah
Ozlemcim ins kizamik felen degildir endise etme gecmis olsunn ya yaz gunu isilik oluyolar hacerinde ensesi oluyo bugun kuveti doldurdum icinde oynattim biraz cirpindi oynado biraz yikadim doyurdum uyuttum hergun banyo yaptirmak istiyorum ama yanliz cok zor oluyo ya bas gelemiyom tek basima

ayyy özlemcim geçmiş olsun değildir ya bence.kerm çok beyaz bebek alerjidir bence haberdar edersin bizi

Celen dogrru diyn ya bizim bebelerde de ne tip varmis ama hacer gercekten erkege benziyo sert bakisli yuzu yapisi erkek gibi salrida kisa ya benzetmelerine kizmiyorum ama uzerinde pembe felan varken bile sormalarina yuh diyodum da sutyeniylen sordularya daha bisey demiyom insanlar cok dikkatsiz cemre onceden kiz gibiydi kiprikleri uzun felan ya ama simdii erkek gibi gozuktu gozume

Kizlar bisey sorcam ya bu baybmix yogurlar varya onlari dolaptan cikarip 2 3 saat disarda bekletip tekrar dolaba koyunca bozulur mu agzini acmadim ama

Kizlar saglik ocagina goturdum baktim pek kizamik gibi degildi kendi dr muz uzak esim de gelemedi annemle saglik ocagina gittik pisik dedi dr hametan verdi vucuduna da sur dedi bezini baglamadim sortuyla yatirdim baya kizarik bez bolgesi ya sabah vucdunda da gorunce korkmus annem haliyle neyse sukur ciddi bisey yok

Kizlar bisey sorcam ya bu baybmix yogurlar varya onlari dolaptan cikarip 2 3 saat disarda bekletip tekrar dolaba koyunca bozulur mu agzini acmadim ama

yok canım bozulmuyor ağzı açılsa bile bozulmuyor.100 gr çok geldi bize ikiye böldüm ağzını açtıktan sonra cam kavanoza koydum ertesi gün yedirdim ama benimki bu ara sevmiyor yoğurdu dr da mutlaka yemeli diyor biraz ara verdik bakalım:sm_confused:

hadi gözün aydın yoktur bişey ya.bezdendir muhtemelen değiştirmemek lazım havalarda sıcak birde seninki beyaz tenli hepsi denk düştü:sm_confused:geçmiş olsun canım acil şifalar keroşaa.s.

puhahaa bizimkide ööle canım tipi benzii laelaelaelaelae aman napalım büyüyünce makyaj neyin yaparlar fıstık gibi kız olurlar :dilcikar:

Ozlemcim bende senden bi haber varmi diye girdim hadi gozun aydin hacerin az once bi baktim boynunun alti ensemblesi cenesine kadar olmus anam bende kizamik sandim ayni kizamik gibi hemen bi bakiyim keremden ne haber diye benim icimde az rahatladi hametan surdum bende ya hayret bisey bunlarin herseyi ayni anda oluyo isilikleri pisikleri kakalari atesleri hepsi ayni anda yasiyo simdiki gunden pisik pisik olmayan bebelerin analri savulun sizede geliyii

burası bütün gün buz gibiydi şimdide yağmur yağıyor.iki üç gün önce çok sıcak diye şikayet ediyordum şimdide soğuk diye:))

günaydın kızlar
hepinize tek tek teşekür ederim allah razı olsun iyi dilekleriniz için
ya bu keroş her ay bir heyecan yaşatıyor bize saolsunkafamçokkarıştı
çok terlio çünkü yerinde durmuo annem ben böyle çocuk görmedim diyor cidden dötü yer görmüo yürüyince netcez bilmem kaydirigubbakcemile3
kilosu 9200 olmuş boyu 76cm

leylacım yoğurdu sormusun ben geçen dışarı çıkarken yanıma almıştım hazır yoğurdu bikaç saat dışarda durdu yani açmadım dolaba koydum ama kereme vermedim kendim baktım tadına bi tuhaf olmuştu vermedim kendim yedim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…