2008 Ekim Anneleri

kızlar şu danone tarzı yoğurtlardan veriyormusunuz ben sütaşınkini veriyorum meyveli arada sırada sevdi kerem orman meyveli muzlu bisküvili

Günaydın arkadaşlar kısmetse bende ekim annesi olacağım sizlere sormak isediğim bir soru var cevaplarsanız çok sevinirim şimdi 32. haftamızda rapor alacağım ya onu 31+ günlerdemi 32+ günlerdemi alacağım bu konuda kafam çok karışık lütfen beni bilgilendirimisiniz.

31+günlerde alabilirsin zaten bebekler 40haftayı beklemiyor ne kadar erken alırsan okadar iyi senin için iznin yanmaz

hayırlı olsun canım.ben biraz geç kalmıştım 34.haftamda gitmiştim.eğer yalnış hatırlamıyorsam 32+ olması lazım.vizite kağıdını yanına almayı unutma,ben unutmuştum da sonra başhekimliğe faxlatmıştık:uhm:

31+günlerde alabilirsin zaten bebekler 40haftayı beklemiyor ne kadar erken alırsan okadar iyi senin için iznin yanmaz
teşekkür ederim Şeniz

Çok teşekkür ederim Şeniz vizite kağıdını iyiki söylediniz hiç bilmiyordum

Ben de 31+ da almıstım ama calısabilir raporu yaptırdım(vizite kagıdı almıstım yanıma ) 37.hafta da izin raporu almıstım (yine vizite kagıdı )

hadi gözün aydin canim:1hug:

gunaydın kızlar nabersiniz ozel album yaptım bakarsanız büyümüşmü kızım teyzeleri
albüme baktim cok tatli olmus masallah ama ben resim yükleyemiyorum birtürlü niyeki acaba benim bilgisayardami bir sorunmu var resim yüklemek istiyorum yaaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

napıonuz len karılar :1closedeyes: cok moralim bozuk :çok üzgünüm: cemreyi rutin kontrolu için doğduğu hastaneye götürdük.7700 gr 66 cm cıktı kızım :çok üzgünüm: cok üzüldük :çok üzgünüm: doktorda normalde bu ayda 72 cm olması gerekiodu dedi.istanbula gidince kendi dokoruyla konusucam artık..bağırsaklarından şüpheleniyorum.gaita tahlili istiycem.cunku emmeside ek gıda yemeside maşallah cok gzl.hiç doyuramıyorum :sm_confused: neden bööle kaldı anlamyırum.bugun hastanenin bahcesinde bi kadın sevdi cemreyi.4 aylık mı dedi :1shok: mafoldumben düşünün 5 ay küçük gösterio kızım mafoldumben teyzemle konustuk.onun oğluna doktoru calsiyum toz vermiş bebekken.şimdi 7 yasındaki oğlan 10 yasındakilerin kıyafetlerini giyiyo..olmadı doktordan istiim.sanırım artık en minik ekim bebişi cemre :sinifsinif: neyse sağlığı yerinde olsun diyelim..ve umarım sağlık sorunu deildir bu gelişimdeki yavaslık..umarım genetiktir :çok üzgünüm:

kızlar şu danone tarzı yoğurtlardan veriyormusunuz ben sütaşınkini veriyorum meyveli arada sırada sevdi kerem orman meyveli muzlu bisküvili
ben veriyorum.doktordan izin aldım ben.haftada 1 kere versen yeter dedi.ben kalitesine güvendiğim için danino veriyorum.cilekliyi deil ama muzluyu cok sevdi.bide büsküüütlü cokacimcoook bi sana bi bana yapıoz tabi kaydirigubbakcemile3

gunaydın kızlar nabersiniz ozel album yaptım bakarsanız büyümüşmü kızım teyzeleri

hemen bakem hacer zilloşu nasıl olmusssssss :asigim:

tünaydın mıllet. bıraz once tam alıntı yapıodum benım sıpa mauseyı elıne aldıgı gıbı sayfayı kapadı ondan sora da bakamadım bı daha. aklımda da pek bısı kalmadı acıkcası. aklımda kalanları solum. ozlem yavrum o huggıes berbat otesı bı bezdı yaa anlatmaya kelımeler yetmez. bızde alerjı pısık fılan bısı yapmadı ama cabuk deforme oluodu bı de dıs tarafı pamuk pamuk oluodu hıc begenmedım oylesıne kullandım gectım. belkı keremın kızarıklıkları bezden kaynaklanabılır. leyla albumune baktım yavrım hacer datlular datlusu olmus ısırıvercektım yanımda olsa :)) bıkınılı halıyle bıle kız mı erkekmı dıye sormuslar ya yuh dıorum. bıze de sureklı kızmı erkekmı dıe soruolar. dun annemlerdeydım. annmın komsuları geldı. kadının bırının de bızden 15 gun arası olan bı torunu var. duruyo duruyo vayyy bu cok hareketlı vayyy bu bızımkınden daha dırı. sureklı kıskanır gıbı konustu. sınırlerım zıplamıs. masallah desene dıye baarmısım :roflol: sora karı tırstı masallah demeye basladı. bu ınsanlar bı alem yaaa

len celen oncekı doktorunuz ne dıyodu yaaa. sankı onceden boyu kılosu daha fazlaydı dıye hatırlıom ben yanlıs olcmus olmasınlar yaaa: kızım hem oyleyse bıle hıc uzulme. celenın caazgırtlıgı hangı bebekte var olm. hemı benımkı de guduk bılıobn. kılolarımız hemehn hemen aynı. bız de gecen hafta 7700duk. senınkıylen benımkı kudurukluklarından ırelmıolar olm. analarına cekswelerdı duba gıbı olurlardı kaydirigubbakcemile3 sekıl a ben mesela. karsıdan goren oglum olduguna ınanmıcak. anası dana gıbı oglu pıre :roflol:

maşallahhhhhhh hacereeeeee bikini giymese aynı erkek yalnızca anacım bu kızzzzzzzz:))
benimki bir felaket fişleri çekiyo yerinden sonrada ağzına alıyo deli ediyo beniiii

lan olum tamam güdük olsunda ya sağlık sorunu varsa :çok üzgünüm: benm derdim o:çok üzgünüm: hemi siz bizden göcüksünüz..kac gün var aralarında?cemre 8 ekim?

len celen bende o daninolardan vermeye başladıydım da hergün veriyodum ya fazlamı gelir ki :uhm:

valla iboşum ben doktora sordum o ööle dedi.haftada 1 di.ama buraya geleli hafif soğuk olarak gün asırı veriyorum cokacimcoook

şimdi baktım 15,06 da kontrola gitmişiz 7500 kilo 66 cm boy kafa 43 15,07 yani bugun 7700 kilo 66 cm boy 44,1 kafa 1 ayda boyu hiç uzamamıs.pooooffff (((((((((((((((((((((((((

canım kafanı takma girayda bu ay hiç uzamamış ve 100 gr almış bende taktım ama dr normal dedi.evet seninki biraz kısa ama sen nasılsın yani boy olarak?halası varsa o nasıl?birazda genetik tabiki.bizde 74 cm 1 ay öncede aynıydı canları sağolsun boşver elbet büyürler.şimdiki nesil iyi maşallah kısa değiller:))

geçmiş olsun canım.inşallah kızamık değildir.şimdi nasıl.inşallah iyidir.huggies yapmamıştır bence.çünkü ben kullanıyorum.çok da memnunum.ama tenine de uymamış olabilir.:1no2:ayy kafam karıştı:uhm:.gittiniz mi doktora.ne dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…