Günaydın arkadaşlar kısmetse bende ekim annesi olacağım sizlere sormak isediğim bir soru var cevaplarsanız çok sevinirim şimdi 32. haftamızda rapor alacağım ya onu 31+ günlerdemi 32+ günlerdemi alacağım bu konuda kafam çok karışık lütfen beni bilgilendirimisiniz.
Günaydın arkadaşlar kısmetse bende ekim annesi olacağım sizlere sormak isediğim bir soru var cevaplarsanız çok sevinirim şimdi 32. haftamızda rapor alacağım ya onu 31+ günlerdemi 32+ günlerdemi alacağım bu konuda kafam çok karışık lütfen beni bilgilendirimisiniz.
teşekkür ederim Şeniz31+günlerde alabilirsin zaten bebekler 40haftayı beklemiyor ne kadar erken alırsan okadar iyi senin için iznin yanmaz
hayırlı olsun canım.ben biraz geç kalmıştım 34.haftamda gitmiştim.eğer yalnış hatırlamıyorsam 32+ olması lazım.vizite kağıdını yanına almayı unutma,ben unutmuştum da sonra başhekimliğe faxlatmıştık:uhm:
hadi gözün aydin canim:1hug:Kizlar saglik ocagina goturdum baktim pek kizamik gibi degildi kendi dr muz uzak esim de gelemedi annemle saglik ocagina gittik pisik dedi dr hametan verdi vucuduna da sur dedi bezini baglamadim sortuyla yatirdim baya kizarik bez bolgesi ya sabah vucdunda da gorunce korkmus annem haliyle neyse sukur ciddi bisey yok
albüme baktim cok tatli olmus masallahgunaydın kızlar nabersiniz ozel album yaptım bakarsanız büyümüşmü kızım teyzeleri
ben veriyorum.doktordan izin aldım ben.haftada 1 kere versen yeter dedi.ben kalitesine güvendiğim için danino veriyorum.cilekliyi deil ama muzluyu cok sevdi.bide büsküüütlü cokacimcoook bi sana bi bana yapıoz tabi kaydirigubbakcemile3kızlar şu danone tarzı yoğurtlardan veriyormusunuz ben sütaşınkini veriyorum meyveli arada sırada sevdi kerem orman meyveli muzlu bisküvili
gunaydın kızlar nabersiniz ozel album yaptım bakarsanız büyümüşmü kızım teyzeleri
len celen oncekı doktorunuz ne dıyodu yaaa. sankı onceden boyu kılosu daha fazlaydı dıye hatırlıom ben yanlıs olcmus olmasınlar yaaa: kızım hem oyleyse bıle hıc uzulme. celenın caazgırtlıgı hangı bebekte var olm. hemı benımkı de guduk bılıobn. kılolarımız hemehn hemen aynı. bız de gecen hafta 7700duk. senınkıylen benımkı kudurukluklarından ırelmıolar olm. analarına cekswelerdı duba gıbı olurlardı kaydirigubbakcemile3 sekıl a ben mesela. karsıdan goren oglum olduguna ınanmıcak. anası dana gıbı oglu pıre :roflol:napıonuz len karılar :1closedeyes: cok moralim bozuk :çok üzgünüm: cemreyi rutin kontrolu için doğduğu hastaneye götürdük.7700 gr 66 cm cıktı kızım :çok üzgünüm: cok üzüldük :çok üzgünüm: doktorda normalde bu ayda 72 cm olması gerekiodu dedi.istanbula gidince kendi dokoruyla konusucam artık..bağırsaklarından şüpheleniyorum.gaita tahlili istiycem.cunku emmeside ek gıda yemeside maşallah cok gzl.hiç doyuramıyorum :sm_confused: neden bööle kaldı anlamyırum.bugun hastanenin bahcesinde bi kadın sevdi cemreyi.4 aylık mı dedi :1shok: mafoldumben düşünün 5 ay küçük gösterio kızım mafoldumben teyzemle konustuk.onun oğluna doktoru calsiyum toz vermiş bebekken.şimdi 7 yasındaki oğlan 10 yasındakilerin kıyafetlerini giyiyo..olmadı doktordan istiim.sanırım artık en minik ekim bebişi cemre :sinifsinif: neyse sağlığı yerinde olsun diyelim..ve umarım sağlık sorunu deildir bu gelişimdeki yavaslık..umarım genetiktir :çok üzgünüm:
ben veriyorum.doktordan izin aldım ben.haftada 1 kere versen yeter dedi.ben kalitesine güvendiğim için danino veriyorum.cilekliyi deil ama muzluyu cok sevdi.bide büsküüütlü cokacimcoook bi sana bi bana yapıoz tabi kaydirigubbakcemile3
hemen bakem hacer zilloşu nasıl olmusssssss :asigim:
lan olum tamam güdük olsunda ya sağlık sorunu varsa :çok üzgünüm: benm derdim o:çok üzgünüm: hemi siz bizden göcüksünüz..kac gün var aralarında?cemre 8 ekim?len celen oncekı doktorunuz ne dıyodu yaaa. sankı onceden boyu kılosu daha fazlaydı dıye hatırlıom ben yanlıs olcmus olmasınlar yaaa: kızım hem oyleyse bıle hıc uzulme. celenın caazgırtlıgı hangı bebekte var olm. hemı benımkı de guduk bılıobn. kılolarımız hemehn hemen aynı. bız de gecen hafta 7700duk. senınkıylen benımkı kudurukluklarından ırelmıolar olm. analarına cekswelerdı duba gıbı olurlardı kaydirigubbakcemile3 sekıl a ben mesela. karsıdan goren oglum olduguna ınanmıcak. anası dana gıbı oglu pıre :roflol:
len celen bende o daninolardan vermeye başladıydım da hergün veriyodum ya fazlamı gelir ki :uhm:
len celen bende o daninolardan vermeye başladıydım da hergün veriyodum ya fazlamı gelir ki :uhm:
şu yarışmadan hediye gelen huggiesi kullanmaya başladıktan sonra bez bölgesi kızardı alerji yaptı heralde dedim pişik kremleri sürdüm geçmedi daha da yayıldı beli ve vucudu kızarmış offf ya kullanmaz olaydım daha önce hiç pişik falan olmamıştı ciddi manada..hafif kızarık oluodu krem sürünce geçiodu şimdi 3-4gündür geçmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?