2008 Ekim Anneleri

Selam hatunlar av ve oz kisa tatilimiz bitti ve geldik cok guzeldi iyi geldi valle bi kiz evi bekledik cok yoruldum ama yani hamladim galiba su cok yoruyo kolumu kaldiramiyom yavv heryerim agriyo haceri sormayin ilk gittigimiz gun hic suya sokamadik kaplicanin sifali su havuzu cok sicakti biz bile ilk giriste haslaniyoduk biz genelde aquaparkta ki ilik havizda takildik orasida hacere gore biraz soguktu usuturum diye korktum kizim bikinisini giydi ama suya giremedi onceden orda bebeklere sisirilen havuzlardan veriyolardi o yok artik simdi cocuklar icin havuz yapmislar haceri oraya biraz soktuk kortu zaten hacer herseyden kortu cocuk ik gunu kotu gecirdi gelecemiz zaman yine indik tekrar cocuk havuza soktum ay alisti suya cikmak istemiyo biraksam yuzecek bi cirpiniy ellerini suya vuruyo ayaarini cirpiyo cikartinca mizirdaniyo cocuk gidiecek zaman tadini aldi suyun bayildi resmen ordaki aldigim en buyuk zevk hacerin su icindeki halleriydi insallah gelecek ay yine gidecez boyle kisa cok sevdik allah gitmeyenlerede nasip etsin bunada sukur

Sizde amma killatmissiniz sabah braz girdim ama yazmadan ciktim nihalcim ins ikimizinde uygun oldugu bigun bulusalim
Zambakim gulce cok tatli cikmis resimlerde masallah yaramazligi gouznden belli
Celen de geziyoo ohh cemre cok degismis gibi geldi ay ayni hacerde erkege benziyo ve bi gor orda herkes oglanmi diyo dusunun ustunde bikini var sutyen bile taktik kizima pembe pembe hala erkekmi diyen angutlar cikiyo cok hic bebek yoktu hacer oranin maskotu oldu gelen seviyo giden seviyo bayildilar

canım sen buraları hiç merak etmekaydirigubbakcemile3sen rahat rahat çalış dersine.biz seni unutmayız topiğimizin ilk ve tek avukatısınya.opuyorumnanaktanerayıda öp benim için
hoş geldin leylaaaaaopuyorumnanaktanne güzel iyi geçtiğine sevindim tatilin.dediğin gibi artık kendimizden çok bebeklerimizin mutlulukları bizi mutlu ediyor demiiopuyorumnanaktan

ilahii ya bikinili oğlan olurmu deseydin körlere

canım hoşgeldinizzzzzzzz.tatilin kötüsü olmaz kısada olsa değişiklik her zaman iyidir.opuyorumnanaktan

günaydın güzellerzemuszemus
leylacım gitmiş gelmişsin hoşgeldin sevindim hacerin eğlenmesine
bizde 24temmuzdan sonra izinliyiz bakalım gitcez biyerlere...mayo falan aldım kendime plaj elbisesi vs hazırlıklara başladımkaydirigubbakcemile2
edacım gönlünden geçtiği gibi olur herşey umarım bol bol çalış eray uslu duruodur inş
bizim kerem artık zıvanadan çıktı annem harap haldeydi akşam gittiğimde ben böyle çocuk görmedim diyo:1shok:

ah canm geçmiş olsun bizde olduk ya bez bölgesi bide boyun bölgesi napsam geçmio daha beter dağıldı bi çare söyletyin kızlar gül suyu demişssin zeynepcim deniycem bakalım

ah canm geçmiş olsun bizde olduk ya bez bölgesi bide boyun bölgesi napsam geçmio daha beter dağıldı bi çare söyletyin kızlar gül suyu demişssin zeynepcim deniycem bakalım

Gecmis olsun.Eger bez bölgesinde var ise mutlaka desitin sür hakikatten mucize bir ürün o.Dun aksam isden döndügümde baktım Bizimkinin vucudu duzelmisti ama ellerinde tuhaf bir kırmızılık olusmustu ..
Cildiyeci bir akrabamız vardı apar topar ona götürdüm alerji olmus dedi.
Sinek böcek gibi bir sey ısırmıs ve o da alerji yapıp butun el kola dagılmıs dedi krem verdi sabah aksam kullanıcam 2-3 gun icinde solmassa surup da vericekmis .İnsallah gecer .Bebeginin alerjiye yatkın bir cildi var dedi .
Gerci babası ve halası da kücükken öyleymis bizimki de sagolsun babanın bütün kötü özelliklerini almıs azıcık bana cekseymis ya .yagmur camur ruzgar dinlemem 4x4 jeep gibiyim yıkılmam :)

kızlar moralim çok bozuk kerem kızamık çıkarıyor olabilir.annemle konuştum kızarıklık vucuduna yayılmaya başlamış doktorunu aradım getirin göreyim dedi öğleden sonra götürcez offf ya inş kızamık değildir :Saruboceq:

şu yarışmadan hediye gelen huggiesi kullanmaya başladıktan sonra bez bölgesi kızardı alerji yaptı heralde dedim pişik kremleri sürdüm geçmedi daha da yayıldı beli ve vucudu kızarmış offf ya kullanmaz olaydım daha önce hiç pişik falan olmamıştı ciddi manada..hafif kızarık oluodu krem sürünce geçiodu şimdi 3-4gündür geçmio

kaydirigubbakcemile3daşş gibi karıyım diyorsun yaniii.maaşallah hep öyle ol inşaallah.
dur canım sende hemen moralini bozma.değildir belki hem olsa bile bişey olmaz atlatır Allah ın izniyle.bak biz su çiçeği çıkardıkta atlattık bile.küçükken daha kolay çıkıyor bebek biraz zayıflıyor ama hemen toparlıyor gerii:1hug:

hay Allah ım yaa.önceden kullandınızmı huggies yoksa ilkmi kullandınız

canım feyzaya da geçmiş olsun ya zor hastalıklar ya bunlar korkuyorum
huggies daaha önce kullanmıştık böyle bişey olmamıştı önce dedim alerji gibi bişey oldu heralde pişik kremi sürdüm azalcağına çoğaldı netten de baktım kızamık belirtilerine yüzden başlarmış öksürük ateş olurmuş bunlar yok biraz ateşi var dio annem ama keremin kafası oldu olası sıcaktır.neyse 2gibi çıkıp gitcem eve götürcez annemle doktora

inşaallah hayırlı haberlerle dönersiniz özlemcimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…