2008 Ekim Anneleri

canım arkadaşım ya sıkma canını.bence oda pişman olmuştur söylediklerinden ve yaptıklarından.sen ara ve gitmek istediğini söyle.tabi sonra bu yaptıklarının acısını çıkartırsın istersenklava:kaydirigubbakcemile3

Kizlar dayimin kizi yeni dogdu 2 aylik felan bugun baktim cocugun bingildagi yok gibi bisey ya kafasinin ustunde hic yumusak bi yer yok soyyledim yengeme dr sormus deviti kes dedi kestim diyo hic onemsedigi yok

Son düzenleme:
napıonuz len hödük kocaların kılsız karıları lülülülülülü kızmayın len kocalarınaza lmaz: allah basımızdan ekik etmesin :Saruboceq: şimdi diiceksiniz ki celen nie bööle konusuo :1shok: kocacım bugun istanbula gidio mafoldumben ve bayrama kadar yok :sinifsinif: offff cok moralim bozuk :sinifsinif: keske gitseydim dedim ama sonra 1 sene sonra izmire geliceğim aklıma geldi vazgectim delikafadulden olmazsa bi hafta onu kacamağı yapar :asigim:
bizde caramba günü gümüldüre gidiciiizzz sositososito ananem annem ben kızım kaydirigubbakcemile3 5 günlük yer ayırttık sositososito kız kıza eğleniciiiizzzzzz :sm_cool:

össsllleeeemmmmm keroş bal kaymak olmus valla kırkbinkere maşşşaaalllaaahhhh öpüyorum onun mis kokulu gıdıkından :)
len gamze karısı paşam baya hızlandı demek :) yerim ulen ben onun minicik papileriniiii :) inşallah yine görüşürük :)

kimse yok yine....forumun:

en müdavimi ve hafızası en kuvvetli olanı ve de en genci leyla

en uzmanı meran

en sağlıkçısı ve uzun zamandır kayıbı dbest

en işbitiricisi ve yaramazı iboş

en izmir sevdalısı celen

en

izninizle kalanını sonra gitmem lazım

Topigin En mudavini ve hafizasi en kuvvetli vede an genci geldi uleenn nerdesiniz celen gez anacim hodugu bosver gitsin seen takilmana bak keske bizde az oyle ayri kalsak birbirimizi ozlesek biraz degerimi anlasa o degil de ben gitsem soyle 1 aylik 2 aylik biyere ama nerdeee boyle hergun burun burana birbirimizi yiyok aksam yine geldi ayni tantana off cildirejeeyiim

Kizlar dayimin kizi yeni dogdu 2 aylik felan bugun baktim cocugun bingildagi yok gibi bisey ya kafasinin ustunde hic yumusak bi yer yok soyyledim yengeme dr sormus deviti kes dedi kestim diyo hic onemsedigi yok

canım biz devit hiç kullanmadık Multitabsı 1 aylıkken başladık birfiil 5 ay kullandık dr bıngıldağı epey gelişmiş keselim dedi ve kestik haklısın devitten olmuş olabilir.neden veriyoki artık kemikleri geliştiyse faydası yok bunun:sm_confused:

ohhhhhhhhh sefanız olsun celen hanımcımmmmmmmmmmzemuszemus

celen gez anacım geezkışın nasılsa gene evdeyizkaydirigubbakcemile3

Gunaydinn

Canim biz kullaniyoruz hala dr verdi ve kes de demedi daha yengemde oyle vermisler kullaniyomus bingildagi kapanmis annemlr demiski iste daha 2 aylik bebebk bunun bingildagi yok felan diyince goturmus deviti kesmiss vermiyo yani

tünaydın mirmirmirmir kocacım varmıs eve :gitme: oturma odasının balkon kapısı acılmıs :1shok: cok sıkı kapatmayınca en ufak ceyranda acılıo :mymeka: kötü bişi olmaz lojmandayız die ama toz toprak girmiştir
bizim gümüldür iptal oldu ananem döneklik etti :mymeka: teyzemler bugun eniştemin memleketi karsa gidiolar.15 günlüğüne.onlar gelince gideriz dedi :mymeka: neden bilmiyorum millet ananesini cok sever ben aksine hiç ama hiç sevmiyorum :umursamaz: sevimsiz sey :mymeka:

hmmmmmmmmm eveeeeeeetttt beeeeeennnnn opuyorumnanaktan zemuszemus
aslında haklısın leylusum ama insanında kendi evisi gibi yok :sinifsinif: bide 1 gün gitse arıosun.bak butun kış birbirimizi yedik kocamla bilioun ama dün gece ervise binmeden msj attım erken olucak ama seni ösledim şimdiden die mafoldumben evin içindeki nefesi yeter be mafoldumben
ohhhhhhhhh sefanız olsun celen hanımcımmmmmmmmmmzemuszemus
yalan oldu zeynebim :gitme:
celen gez anacım geezkışın nasılsa gene evdeyizkaydirigubbakcemile3
he yazında evdeyik kışında anasını satim :mymeka:
Gunaydinn

Canim biz kullaniyoruz hala dr verdi ve kes de demedi daha yengemde oyle vermisler kullaniyomus bingildagi kapanmis annemlr demiski iste daha 2 aylik bebebk bunun bingildagi yok felan diyince goturmus deviti kesmiss vermiyo yani

ben kendim kestim d-viti..güneş alıo naılsa.bıngıldakta kapanmak üzere.ama bizim nırmal zaten.yavrum o daha minicikmiş.leylusum sööle istersen baska dktora bi göstersinler :uhm:

olsun be celenim anacığınlasın nasılsa evde de otursan farketmez bitanem.gümüldür olsa da olur olmasada takma kafanayerimsenibenbende çok severim gümüldürü denizi çok güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…