canım arkadaşım ya sıkma canını.bence oda pişman olmuştur söylediklerinden ve yaptıklarından.sen ara ve gitmek istediğini söyle.tabi sonra bu yaptıklarının acısını çıkartırsın istersenGunaydin kizlar sabah sabah sinirlerim ayaga kalti ya hoduk denen angut yuzunde bugun dayimin kizi olmustu ona goz aydinligina gidecektik annemlere felan anlastik artik angut eskisi kadar sıkmiyo izin veriyo diye bende gelicem dediim goturecem hediyeyi felan ayarladim aksam da dedim seslenmedi yani tamam git demek izin vermiyecek olsa daha ben lafimi bitirmeden hayir gidemezssin der goturecegim hediyeye felan hep bakti yani bende iyce heveslendim herkees gelecek teyzemler kuzenlerim felan sabah oldu kardesyle kavgalilardi siniri bana cikti sende otur evde bi yere gidemezssin dedi bagirdim cagirdim gerizekali yaa ben bagirinca iyce sinirlendi cunki hic saygizizlik etmem bagirmam ailesinin yaninda ozelliklede git nereye gidiyosan dedi uyuz ediyo beni yaa agladim sinirimden hacerde dustu yanima geldi cocuk kanapeden tutmus bende agliyom sonra elini birakmis dustu annemi aradi iyce agladim kizim uzulme diyo ne desin kadin cik gel diyecek hali yok cunki babamda ayni kocam gibiydi annemde ondan cekti seytan diyo cik git bidahada gelme ne moku varsa yesin
Kizlar dayimin kizi yeni dogdu 2 aylik felan bugun baktim cocugun bingildagi yok gibi bisey ya kafasinin ustunde hic yumusak bi yer yok soyyledim yengeme dr sormus deviti kes dedi kestim diyo hic onemsedigi yok
napıonuz len hödük kocaların kılsız karıları lülülülülülü kızmayın len kocalarınazalmaz: allah basımızdan ekik etmesin :Saruboceq: şimdi diiceksiniz ki celen nie bööle konusuo :1shok: kocacım bugun istanbula gidio mafoldumben ve bayrama kadar yok :sinifsinif: offff cok moralim bozuk :sinifsinif: keske gitseydim dedim ama sonra 1 sene sonra izmire geliceğim aklıma geldi vazgectim delikafadulden olmazsa bi hafta onu kacamağı yapar :asigim:
bizde caramba günü gümüldüre gidiciiizzz sositososito ananem annem ben kızım kaydirigubbakcemile3 5 günlük yer ayırttık sositososito kız kıza eğleniciiiizzzzzz :sm_cool:
napıonuz len hödük kocaların kılsız karıları lülülülülülü kızmayın len kocalarınazalmaz: allah basımızdan ekik etmesin :Saruboceq: şimdi diiceksiniz ki celen nie bööle konusuo :1shok: kocacım bugun istanbula gidio mafoldumben ve bayrama kadar yok :sinifsinif: offff cok moralim bozuk :sinifsinif: keske gitseydim dedim ama sonra 1 sene sonra izmire geliceğim aklıma geldi vazgectim delikafadulden olmazsa bi hafta onu kacamağı yapar :asigim:
bizde caramba günü gümüldüre gidiciiizzz sositososito ananem annem ben kızım kaydirigubbakcemile3 5 günlük yer ayırttık sositososito kız kıza eğleniciiiizzzzzz :sm_cool:
canım biz devit hiç kullanmadık Multitabsı 1 aylıkken başladık birfiil 5 ay kullandık dr bıngıldağı epey gelişmiş keselim dedi ve kestik haklısın devitten olmuş olabilir.neden veriyoki artık kemikleri geliştiyse faydası yok bunun:sm_confused:
hmmmmmmmmm eveeeeeeetttt beeeeeennnnn opuyorumnanaktan zemuszemuskimse yok yine....forumun:
en müdavimi ve hafızası en kuvvetli olanı ve de en genci leyla
en uzmanı meran
en sağlıkçısı ve uzun zamandır kayıbı dbest
en işbitiricisi ve yaramazı iboş
en izmir sevdalısı celen
en
izninizle kalanını sonra gitmem lazım
aslında haklısın leylusum ama insanında kendi evisi gibi yok :sinifsinif: bide 1 gün gitse arıosun.bak butun kış birbirimizi yedik kocamla bilioun ama dün gece ervise binmeden msj attım erken olucak ama seni ösledim şimdiden die mafoldumben evin içindeki nefesi yeter be mafoldumbenTopigin En mudavini ve hafizasi en kuvvetli vede an genci geldi uleenn nerdesiniz celen gez anacim hodugu bosver gitsin seen takilmana bak keske bizde az oyle ayri kalsak birbirimizi ozlesek biraz degerimi anlasa o degil de ben gitsem soyle 1 aylik 2 aylik biyere ama nerdeee boyle hergun burun burana birbirimizi yiyok aksam yine geldi ayni tantana off cildirejeeyiim
yalan oldu zeynebim :gitme:ohhhhhhhhh sefanız olsun celen hanımcımmmmmmmmmmzemuszemus
he yazında evdeyik kışında anasını satim :mymeka:celen gez anacım geezkışın nasılsa gene evdeyizkaydirigubbakcemile3
Gunaydinn
Canim biz kullaniyoruz hala dr verdi ve kes de demedi daha yengemde oyle vermisler kullaniyomus bingildagi kapanmis annemlr demiski iste daha 2 aylik bebebk bunun bingildagi yok felan diyince goturmus deviti kesmiss vermiyo yani
tünaydın mirmirmirmir kocacım varmıs eve :gitme: oturma odasının balkon kapısı acılmıs :1shok: cok sıkı kapatmayınca en ufak ceyranda acılıo :mymeka: kötü bişi olmaz lojmandayız die ama toz toprak girmiştir
bizim gümüldür iptal olduananem döneklik etti :mymeka: teyzemler bugun eniştemin memleketi karsa gidiolar.15 günlüğüne.onlar gelince gideriz dedi :mymeka: neden bilmiyorum millet ananesini cok sever ben aksine hiç ama hiç sevmiyorum :umursamaz: sevimsiz sey :mymeka:
hmmmmmmmmm eveeeeeeetttt beeeeeennnnn opuyorumnanaktan zemuszemus
aslında haklısın leylusum ama insanında kendi evisi gibi yok :sinifsinif: bide 1 gün gitse arıosun.bak butun kış birbirimizi yedik kocamla bilioun ama dün gece ervise binmeden msj attım erken olucak ama seni ösledim şimdiden die mafoldumben evin içindeki nefesi yeter be mafoldumben
yalan oldu zeynebim :gitme:
he yazında evdeyik kışında anasını satim :mymeka:
ben kendim kestim d-viti..güneş alıo naılsa.bıngıldakta kapanmak üzere.ama bizim nırmal zaten.yavrum o daha minicikmiş.leylusum sööle istersen baska dktora bi göstersinler :uhm:
olsun be celenim anacığınlasın nasılsa evde de otursan farketmez bitanem.gümüldür olsa da olur olmasada takma kafanayerimsenibenbende çok severim gümüldürü denizi çok güzeldir.
slm ekim anneleri
herkesin Miraç kandili kutlu,duaları kabul olsun.
aaaa :1shok: dooru yaaaaa...herkesin mubarek mirac kandili kutlu olsun a.s.
bi gün bi oğlum olursa adını miraç koyucam :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?