bende bir ara kızım olursa düşünmüştüm hep kız ismi oluyor çünkü,erkekte Berat konuyoryerimseniben
Bak simdede mesaj cekti uyuz ya tamam git benden selam sioyle bidaha kimse bize hediye getimedsin soyle hediye kabul etmiyoruz 2saat otur gel diyo tabi hediye getirirlesrse bizde gitmek zorunda kaliyoz gitmemi istemiyo o yuzden
nerde kalmıştık....forumun
en arada uğrayanı waterlily
en güzel selamlayanı kimselerbilmez
en olgun ağırbaşlısı zeynepözdil
en kayıbı hostess
ilahi ya güldürdün benii.insan anneannesini sevmezmiikaydirigubbakcemile3tünaydın mirmirmirmir kocacım varmıs eve :gitme: oturma odasının balkon kapısı acılmıs :1shok: cok sıkı kapatmayınca en ufak ceyranda acılıo :mymeka: kötü bişi olmaz lojmandayız die ama toz toprak girmiştir
bizim gümüldür iptal olduananem döneklik etti :mymeka: teyzemler bugun eniştemin memleketi karsa gidiolar.15 günlüğüne.onlar gelince gideriz dedi :mymeka: neden bilmiyorum millet ananesini cok sever ben aksine hiç ama hiç sevmiyorum :umursamaz: sevimsiz sey :mymeka:
hadi hayırlısı canım.Allah hayırlı eş nasip etsinIbolya nerde ya kardesinoi dugunu bu haftamiydi onlami ugrasiyo yoksa ay benim kiz kardesimde gidici galiba istemeye gelenler oluyo bayadir gecen biri gelmis olumlu dusunuyo sanki bu defa elektirik almis puhahha aksam yine geleceklermis rabbim iyilere es etsin
alkisalkisalkisa.s.nerde kalmıştık....forumun
en kayıbı hostess
evet ya buralarda öyle valla bir ısınıyor bir soğuyorCADIARZUkızz celen valla sen yine izmir falan gördün olim ben evden dışarı çıkamadım yiyecem kafayı ya da birilerine sataşacam.o kadar bunaldım yani.kışın soğuk diye adım atamadık biyere yaz geldi yine evdeyiz.hoş buna da yaz denirse artık.ankara bi garip.bi gün sıcak 3 gün soğuk.
koyiim bi ara teyzesi opuyorumnanaktanCelen sen de cemrenin yeni bi fotosunu kousana ya, cok datli olmus bu bi yakindan bakeem
haklısın valla eylülcüm.ben bile 10 günlük izne geliyorumda patlıorum sıkıntıdan :umursamaz: ömrümde gördüğüm en sıkıcı şehirdir ankara :umursamaz::dilcikar: neden acaba kaydirigubbakcemile3kızz celen valla sen yine izmir falan gördün olim ben evden dışarı çıkamadım yiyecem kafayı ya da birilerine sataşacam.o kadar bunaldım yani.kışın soğuk diye adım atamadık biyere yaz geldi yine evdeyiz.hoş buna da yaz denirse artık.ankara bi garip.bi gün sıcak 3 gün soğuk.
:1shok: ankarada mı geziceeeekkk :1shok: hiç bişi yok len ankarada :dilcikar: o sevmediğim ananem bile "ankara -adı kara " der :roflol:ilahi ya güldürdün benii.insan anneannesini sevmezmiikaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı canım.Allah hayırlı eş nasip etsin
alkisalkisalkisa.s.
evet ya buralarda öyle valla bir ısınıyor bir soğuyorCADIARZU
e ankarada sıkılırmı insan ya çık gez şekerim.ben çok severim ankarayızemuszemus
merhabalar...herkesin kandili mübarek olsun.bu mübarek gecede dualarımız kabul olur inşallah...hep bu gecelerde bi bebek dilerdim rabbimden çok şükür nasip etti.şimdi de onlara sağlık güzel baht diliyorum ve de bebiş diye içi yananlara rabbim yardım eylesin aminn....
nerde kalmıştık....forumun
en kayıbı hostess
kızz celen valla sen yine izmir falan gördün olim ben evden dışarı çıkamadım yiyecem kafayı ya da birilerine sataşacam.o kadar bunaldım yani.kışın soğuk diye adım atamadık biyere yaz geldi yine evdeyiz.hoş buna da yaz denirse artık.ankara bi garip.bi gün sıcak 3 gün soğuk.
Seni insan yerine koyup gelen de hata zaten angut uff sabah sabah topige neseli girenin nesesi kacacak kizlar kusura bakmayin yaa
teyzeleri kerem balık krakeri çok sevdi annem alalım siz yiyodunuz severdiniz dedi aldık baya yedi dün oynarken falan atıo ağzına
geldim leylacım geldimson günlerde o kadar yoğunumki giremiom girsemde okuyup çıkıom..2 gündür pc de bozuktu ondan gelemedim efekaan sıralıyo artık onun peşinde helak oldum hiç oturmak istemio..:: hep yürücekmiş welet..,
merancım sanada hayırlı yolculuklar umarım keyifli bi tatil geçiirirsin..
çelen kıııız bizsiz takılıon izmirlerde özledim ben sizi ama... olmuyo ama böle ::::
leylacım adı üstünde hödük işte sen git gideceğin yere takma hiç..keyfine bak:teselli:
bizde üç gündür konuşmuyoz bay hödükle!! gereksiz bir tartışmayı uzattı mokunu çıkardı bende bu kez alttan almadım KÜSTÜK! :dilcikar::dilcikar:
bakalım ne zman barışacak..o yüzdende pc ye oturmuom o varken..
hepinizi çooooooooooookk öpüyorum.. miniğim uyanıcak şimdi başlıo koşturmaca
kız çok tatlı olmuş bu maşallah, saçları filan da çıkmış, sarı oğlan kaydirigubbakcemile3kerem ve simidi
][/URL]
Kizlar dayimin kizi yeni dogdu 2 aylik felan bugun baktim cocugun bingildagi yok gibi bisey ya kafasinin ustunde hic yumusak bi yer yok soyyledim yengeme dr sormus deviti kes dedi kestim diyo hic onemsedigi yok
napıonuz len hödük kocaların kılsız karıları lülülülülülü kızmayın len kocalarınaza :: allah basımızdan ekik etmesin :: şimdi diiceksiniz ki celen nie bööle konusuo :: kocacım bugun istanbula gidio ve bayrama kadar yok :: offff cok moralim bozuk :sinifsinif: keske gitseydim dedim ama sonra 1 sene sonra izmire geliceğim aklıma geldi vazgectim delikafadulden olmazsa bi hafta onu kacamağı yapar ::
bizde caramba günü gümüldüre gidiciiizzz sositososito ananem annem ben kızım kaydirigubbakcemile3 5 günlük yer ayırttık sositososito kız kıza eğleniciiiizzzzzz :sm_cool:
kimse yok yine....forumun:
en müdavimi ve hafızası en kuvvetli olanı ve de en genci leyla
en uzmanı meran
en sağlıkçısı ve uzun zamandır kayıbı dbest
en işbitiricisi ve yaramazı iboş
en izmir sevdalısı celen
en
izninizle kalanını sonra gitmem lazım
celen gez anacım geezkışın nasılsa gene evdeyizkaydirigubbakcemile3
tünaydın mirmirmirmir kocacım varmıs eve :gitme: oturma odasının balkon kapısı acılmıs :1shok: cok sıkı kapatmayınca en ufak ceyranda acılıo :mymeka: kötü bişi olmaz lojmandayız die ama toz toprak girmiştir
bizim gümüldür iptal olduananem döneklik etti :mymeka: teyzemler bugun eniştemin memleketi karsa gidiolar.15 günlüğüne.onlar gelince gideriz dedi :mymeka: neden bilmiyorum millet ananesini cok sever ben aksine hiç ama hiç sevmiyorum :umursamaz: sevimsiz sey :mymeka:
hmmmmmmmmm eveeeeeeetttt beeeeeennnnn opuyorumnanaktan zemuszemus
aslında haklısın leylusum ama insanında kendi evisi gibi yok :sinifsinif: bide 1 gün gitse arıosun.bak butun kış birbirimizi yedik kocamla bilioun ama dün gece ervise binmeden msj attım erken olucak ama seni ösledim şimdiden die mafoldumben evin içindeki nefesi yeter be mafoldumben
yalan oldu zeynebim :gitme:
he yazında evdeyik kışında anasını satim :mymeka:
ben kendim kestim d-viti..güneş alıo naılsa.bıngıldakta kapanmak üzere.ama bizim nırmal zaten.yavrum o daha minicikmiş.leylusum sööle istersen baska dktora bi göstersinler :uhm:
slm ekim anneleri
herkesin Miraç kandili kutlu,duaları kabul olsun.
Ibolya nerde ya kardesinoi dugunu bu haftamiydi onlami ugrasiyo yoksa ay benim kiz kardesimde gidici galiba istemeye gelenler oluyo bayadir gecen biri gelmis olumlu dusunuyo sanki bu defa elektirik almis puhahha aksam yine geleceklermis rabbim iyilere es etsin
celencim gündüz evde yoktum şimdi ekledim resimleri ekliyorum.]
Gunaydinn kizlar herkese iyi hafta sonlari diliyorum Zeynepcim ya massal giray cok tatli olmus pasami op benim icin yakisiklim buyumus koca adam olmuss havuzunuzda cok guzelmis gule gule kullanin bizim bolkon cok kucuk bi havuz almadik bende kuvete su doldurup banyoda oynatiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?