2008 Ekim Anneleri

zeyneeeeepppppppp ben bırdayken koy girayın havuzlu resmini len bi bakem :)

Ibolya nerde ya kardesinoi dugunu bu haftamiydi onlami ugrasiyo yoksa ay benim kiz kardesimde gidici galiba istemeye gelenler oluyo bayadir gecen biri gelmis olumlu dusunuyo sanki bu defa elektirik almis puhahha aksam yine geleceklermis rabbim iyilere es etsin

nerde kalmıştık....forumun

en arada uğrayanı waterlily

en güzel selamlayanı kimselerbilmez

en olgun ağırbaşlısı zeynepözdil

en kayıbı hostess

Bak simdede mesaj cekti uyuz ya tamam git benden selam sioyle bidaha kimse bize hediye getimedsin soyle hediye kabul etmiyoruz 2saat otur gel diyo tabi hediye getirirlesrse bizde gitmek zorunda kaliyoz gitmemi istemiyo o yuzden

canım üzülme boşver.o da sinirliymiş.sen de bağırınca tuz biber olmuş.bak mesaj çekmiş,gönlünü almış.:1hug:

kızz celen valla sen yine izmir falan gördün olim ben evden dışarı çıkamadım yiyecem kafayı ya da birilerine sataşacam.o kadar bunaldım yani.kışın soğuk diye adım atamadık biyere yaz geldi yine evdeyiz.hoş buna da yaz denirse artık.ankara bi garip.bi gün sıcak 3 gün soğuk.

ilahi ya güldürdün benii.insan anneannesini sevmezmiikaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı canım.Allah hayırlı eş nasip etsin

en kayıbı hostess
alkisalkisalkisa.s.
evet ya buralarda öyle valla bir ısınıyor bir soğuyorCADIARZU
e ankarada sıkılırmı insan ya çık gez şekerim.ben çok severim ankarayızemuszemus

merhabalar...herkesin kandili mübarek olsun.bu mübarek gecede dualarımız kabul olur inşallah...hep bu gecelerde bi bebek dilerdim rabbimden çok şükür nasip etti.şimdi de onlara sağlık güzel baht diliyorum ve de bebiş diye içi yananlara rabbim yardım eylesin aminn....

Celen sen de cemrenin yeni bi fotosunu kousana ya, cok datli olmus bu bi yakindan bakeem
koyiim bi ara teyzesi opuyorumnanaktan
haklısın valla eylülcüm.ben bile 10 günlük izne geliyorumda patlıorum sıkıntıdan :umursamaz: ömrümde gördüğüm en sıkıcı şehirdir ankara :umursamaz::dilcikar: neden acaba kaydirigubbakcemile3
:1shok: ankarada mı geziceeeekkk :1shok: hiç bişi yok len ankarada :dilcikar: o sevmediğim ananem bile "ankara -adı kara " der :roflol:

mafoldumben bende demin bebeğimi emzirirken ağladım dua ettim :Saruboceq: bu gece ellerini göğe acıp "bir evlatta bize nasip et allahım " diyen elleri geri cevirme dedim :çok üzgünüm: rabbim kimseyi evlat hasretiyle yakmasın evladıyla sınamasın :Saruboceq: beklemek cok zor :Saruboceq: allahım kimseyi bu yolda oyalama :Saruboceq:

en kayıbı hostess

ayyy canım benim çok tşk ederimyaşımdan olsa gerek bu topicte en yaşı büyük olan benim sanırımyerimseniben

haklısın canım yaaa kusura kalmayın ama bende ankarayı hiç sevmem.karanlık şehir derim hep.istanbul gibi değil buranın gözünü seviyim herşey var.denizse 2 ayrı denizimiz var beeee hem marmara hem karadeniz.zaten istanbul dışında birde izmirde yaşarım herhaldeyerimseniben

Gunaydinn kizlar herkese iyi hafta sonlari diliyorum Zeynepcim ya massal giray cok tatli olmus pasami op benim icin yakisiklim buyumus koca adam olmuss havuzunuzda cok guzelmis gule gule kullanin bizim bolkon cok kucuk bi havuz almadik bende kuvete su doldurup banyoda oynatiyom

günaydın millet, nettiriyonuz bakalım, biz düğünü ettik geldik, tabi kavga da ettik, şu geçmişi bi okuyim gelim,

Seni insan yerine koyup gelen de hata zaten angut uff sabah sabah topige neseli girenin nesesi kacacak kizlar kusura bakmayin yaa

leyla yavrum boşver, bende kına gecesinde gelinin akrabalarıyla kavga ettim, düğün günü de benim herifle, b u heriflerin hepisi hödük, :mymeka:
teyzeleri kerem balık krakeri çok sevdi annem alalım siz yiyodunuz severdiniz dedi aldık baya yedi dün oynarken falan atıo ağzına

özlemcim üzme kendini yine gelirler, zor oluyo böyle zamanlarda ama napcan herkesin bi hayatı var işte, kız bu araada kerem nasıl yiyo balık krekeri, boğazına takılmıyomu fisfisfis
ahan kısmet yağmurunkuylen seninki de hödükmüş :mymeka:
kerem ve simidi
][/URL]
kız çok tatlı olmuş bu maşallah, saçları filan da çıkmış, sarı oğlan kaydirigubbakcemile3 ya dikkatimi çekti neden simidiini gölggelikli almadınız, tepesi açık başına güneş geçmesin CADIARZU
Kizlar dayimin kizi yeni dogdu 2 aylik felan bugun baktim cocugun bingildagi yok gibi bisey ya kafasinin ustunde hic yumusak bi yer yok soyyledim yengeme dr sormus deviti kes dedi kestim diyo hic onemsedigi yok

yavrum bence önemsememekten değil de cahillikten öyledir, keşke uygun bi dille anlatsaydın, drlar hemşireler bazen bilgilendirmiyolar insanı, kafa gelişimi için bıngıldağı açık olmalı, bizim hala açıklığımız var, bayaa bi küçldü ama dokununca haala hissedebiliyosun
ooo gözümüz yok hayde güzel güzel eğlenin bakam, 4 nesil bir arada he, çok güzel yaa, keşke anneannem de bebeğimi görseydi mafoldumben
tabi bana bu alemde iş bitirici ibolya derler :roflol::roflol::roflol: övgülerinize layık olmaya çalışacağum sağolun varolun :jeyyar:
celen gez anacım geezkışın nasılsa gene evdeyizkaydirigubbakcemile3

ben bu kışın ortasında işe başlıyom, bensiz kıllatceniz dimi :çok üzgünüm:
aaaaaaa niye istemedi len anneannen, ay ben anneannem rahmetliği çok severdim, hala aklıma gelince içim acıo, çok kollardı beni, annemlere filan hiçlaf söyltmezdi, koynunun altına saklardı çocukken kaydirigubbakcemile3 çok özlüyorum onu çok, şimdi sağ olsaydı beni hödükten de korurdu :çok üzgünüm:
slm ekim anneleri
herkesin Miraç kandili kutlu,duaları kabul olsun.

ay evet dün kandildi dimi, geçmiş kandiliniz mübarek olsun karılar, biz kandil mandil göremedik valla, hep hödük herifin yüzünden Çok üzgünüm çoook
aminnn :Saruboceq:
celencim gündüz evde yoktum şimdi ekledim resimleri ekliyorum.]

uyyyyyyyy şuna bak havuz sefası yapıyo paşam kaydirigubbakcemile3sefası olsun ohhhhhhhh :dance:kız ben cesaret edemiyom yaa, bizim ev esiyo, ıslak ıslak bi de rüzgarda kalır hasta olur die tırsıyom, odanın içine koysam bu sıpa severmi bilmiyomki, banyoya girince bulduk yine belayı hayret bişey yaa bi rhat bırakmıyolar der gibi hıı hıı dio kaydirigubbakcemile3

öptüm teyzesi senin içinopuyorumnanaktanteşekkür ederiz daha iyisi ve güzelleri Hacerimin olsunzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…