2008 Ekim Anneleri

izmirede gel leeeeennnnn delikafadulden döferim bak :mymeka: allahtan bir mani olmaza biizde 2010 mayısta berline geliciiz sositososito dügün var :dance: zemuszemus

anaaa.. hadi isallah.. beni de cagirin kiz dugune.. karsilikli gobek atak kurtlarimizi dokek :)
leyn bana bak.. cesmedeki beachlere mi takiliyon yoksa? gormeyelim seni paparazi programlarinda. eskalini biliyoruz sip diye taniriz, tangali falan yakalanmayasin kaydirigubbakcemile3

puhahaaaaa ne tangası uleyyyynnn muhahahaaa :roflol: tanıman için tangaya gerenk yok bacım koca dötlü bi tosbağa görürsen bilki o benemmmmm opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

puhahaaaaa ne tangası uleyyyynnn muhahahaaa :roflol: tanıman için tangaya gerenk yok bacım koca dötlü bi tosbağa görürsen bilki o benemmmmm opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

delü kaydirigubbakcemile3 koca dötlü tasbaga demek de nirden aklina geldi? puhahah :roflol:

cemrem naapiyo bakalim? kilo almadi vs diye cok uzulme celen. hareketleri arttikca kilo alimlari azaliyor. arda yurudugunden beri neredeyse hic kilo almadi. cok da yemek yemiyo zati. kil ediyo beni. op cemreyi yerime.. Şeniz

Selam kizlar ya ha,ceri uyuttum zorlan bu bebenin uyku saatini nasil erkenne alacam 12 den asagi yatmiyo gece uykusuna neyse gidip bende yatiyim

günaydın kızlar
hayırlı cumalar
merancım iyi yolculuklar
celencim oh beachlerde falan keyif sende valla
dün kereme havuz için gölgelikli falan oturaklı simit aldık çok güsel resmini çektim akşam koyarm inş
annem gidior bu akşam çok üzgünümmmmm

canım hemen üzme kendini o zaman sütün iyice azalır.9 ay emmiş işte hem bu geçici bir dönemdir.dişi falan çıkıyordur bir sıkıntısı vardır.valla feyza 5 aylıkken bir başladı istememeye hala istemiyor.sadece uyurken emzirebiliyorum.napalım bunlarda bu modellaelaelaelaelae
bende ramazanda netcez diye düşünüyorum süt azalcak ister istemez ozaman bırakabilir diye düşünüyorum annem de 2yaşına kadar emzir zaten bişey yemior dio kafamçokkarıştı
canım emziriyorsan tutmayabilirsin.çünkü müsade var bunada.ama tabi geçen seneden bi 30 gün bu senedende bi 30 gün borcu naparım dersen bilmemmmkaydirigubbakcemile3
şekerim onlarla kıyaslama onlar farklı dünyada yaşıyorlar.Allah bilir ne yediriyodur o bebeğe.bakıcısızda hayatta büyütemez inanmam valla:1shok:
valla bende acayip yiyorum.nasıl fırsat buluyorum bilmiyorum.sofra kurulu görünce hiiç kaçırmıyorum vallaacokacimcoookdelikafadulden

sanada hayırlı cumalar canımmŞeniz
annen nereye gidiyorkii

Gunaydinn cok uykusuzun ya uyumak istiyorumm dun ogunleri sasti yogurtunu yatmadan once yedirmistim o yuzden gece tahilini yedirmeden yatti tabi gece kalkti acikti babasini uyadirdim ben bi mama yapip geliyim bak 5dk diye biberona yaptim geldim mizir mizir edip duruyo biberonu verdim seb icir ben lavaboya bi gidiyim dedim senmisin arkani donup giden beni almadin meme vermeden gidiyon diyo yikti ortaligi nasil agliyo beenim uyku zehir oldu tabi

Nihalcim gunaydin hee ya inns bugun bozmaz hava meran bu gece bindiydi gelmistir hayirlisiyla ins. Aboo bulasacakk heycanlandimm

ayy ilahi sana hacer bırakılıpta gidilirmi lavaboya falankaydirigubbakcemile3bunlar kuyruk oldu başımıza.feyzada öyle arkamdan bakıp kalıyor.bakma annem diyorum oyuncağına bak hemen geleceğim diyorum sanki anlıyormuş gibikafamçokkarıştıkapıdan çıkınca basıyor çığlığı
leylacım emzirseydin bacım niye mama veriyorsun

Nihalcim gunaydin hee ya inns bugun bozmaz hava meran bu gece bindiydi gelmistir hayirlisiyla ins. Aboo bulasacakk heycanlandimm

evet ya dün msn den konuştuk meranla onun annesigille bizim ev çok yakın birbirine hemen 2dk var yok.ben sizin o tarafa gelsem seni bi çaldıracaktım iki dakika göreyim diye.ama hava bir düzelmediki.önceki gün biraz açtı diye kayseri parka gidelim dedik yolda bir yağmur bastırdı valla kepaze olduk.1 saatte falan gidebildik oraya sığın burda bekle derken feyzada sinir oldulmaz:

günaydınn kızlarr

Anaa essahmi lenn cok sevindim hadi hayirlan gel ayy cok hecanlandimm bulucazz yaa havalar cok kotu burda ona gore gel kacgundur usuduk yagmur yagiyo bicirlara ceket felan al gerci annenle konusmussunuzdur

essah len essahh geliomm kaydirigubbakcemile3 ya evet çok soğuk ve yağmurluymuş 25 derece falan diordu hava durumunda burasıda 35-40 derece çocuklar inş.hasta olmazz walla kıyafet olarakta ne alacağımı şaşırdım leyla :sm_confused: benim yazlıklar zaten kocaman bi bavul oldu daha ayakkabılarım çantalarım varr nisanla tamere daha bişe almadımm kaydirigubbakcemile3 allahhtan araba büyük yoksa ben ne arabaya sığarım ne uçakla gidebilirdim bu kadar eşyayla kaydirigubbakcemile3 tamerin yatağı puseti mama nisan scoter götürmek istioo off yaa tır lazım bana tırr Çok üzgünüm çoook
sğl cnm iyi dileklerin içinn Şeniz kıllatcam celenimm anasını satımm arabada bende olcaakkk ohh istediğim gibii gezerimm artıkkk :sm_cool:
ulen gene bulusuyosunuz di mi killi gacilar.. ama ben de 5 agustos itibariyle bi hafta ankaradayim. ankaradaki butun ekim anneleriyle buluscam. hazir olun biz geliyoruz ardayla :)
sende gell sendeee delikafadulden antalyaya gelirsen bende burda olursam görüşmeyi çokk isterimm delikafadulden ardayla tamerii güreştircezz kaydirigubbakcemile3
celenimm sen ne giysen yakışır maşallaahh fıstık gibi hatunsunn benim uzuuunn zamandır gördüğüm en hoşş hatunsuunn :jeyyar:
Selam kizlar ya ha,ceri uyuttum zorlan bu bebenin uyku saatini nasil erkenne alacam 12 den asagi yatmiyo gece uykusuna neyse gidip bende yatiyim
bi süre sonra kendiliğinden düzelir leylacım...bi derdi vardır diş falan olabilir

hayırlı cumalar özlemcim
güle güle kullanınn simitinizi delikafadulden bende tamere almıştım üzerinde gölgeliği var yaprak şeklinde çok hoş bişe bacak arası en geniş olandı ama sıktı yinede Çok üzgünüm çoook

Aynen dedigin giibi kuyruk bunlar canim ondan once uyandi emzirdim aradam yarim saat gecmedi geri uyandi doymuyoki sut yok gibi bisey olsada su gibi iciyo tahillar tok tutuyo icsinde uyanmasin acikmasin dedim gene uyandi gene uyandi

benimde var bi tosun kaydirigubbakcemile3 yediği herşeyi severek ve iştahla yerse tossun gibi oluyo kaydirigubbakcemile3 hiçbi çocuğa zorla yemek yedirerek tosun gibi olmaz ben bunu bilirim a.s

Aynen dedigin giibi kuyruk bunlar canim ondan once uyandi emzirdim aradam yarim saat gecmedi geri uyandi doymuyoki sut yok gibi bisey olsada su gibi iciyo tahillar tok tutuyo icsinde uyanmasin acikmasin dedim gene uyandi gene uyandi

aslında memeyle doyarda hacerin zilloşluğundan benceekaydirigubbakcemile3

Ben varim nihal koy hadi
Meran helal saana valla arabayla buraya gekebilme cesaretinden dolayi bayada uzak haa esin gelmiyo dimi tek gelicen ayy hayirlisiyla kazasiz belasiz gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…