izmirede gel leeeeennnnn delikafadulden döferim bak :mymeka: allahtan bir mani olmaza biizde 2010 mayısta berline geliciiz sositososito dügün var :dance: zemuszemus
anaaa.. hadi isallah.. beni de cagirin kiz dugune.. karsilikli gobek atak kurtlarimizi dokek :)
leyn bana bak.. cesmedeki beachlere mi takiliyon yoksa? gormeyelim seni paparazi programlarinda. eskalini biliyoruz sip diye taniriz, tangali falan yakalanmayasin kaydirigubbakcemile3
puhahaaaaa ne tangası uleyyyynnn muhahahaaa :roflol: tanıman için tangaya gerenk yok bacım koca dötlü bi tosbağa görürsen bilki o benemmmmm opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
canım hemen üzme kendini o zaman sütün iyice azalır.9 ay emmiş işte hem bu geçici bir dönemdir.dişi falan çıkıyordur bir sıkıntısı vardır.valla feyza 5 aylıkken bir başladı istememeye hala istemiyor.sadece uyurken emzirebiliyorum.napalım bunlarda bu modellaelaelaelaelaemıçımı da yırtsam almıyo.dün gece emdi.o da nasıl olduysa işte.ama gündüz asla emmiyo.gündüz emmezse geceye süt nasıl birikir?çekilir diye korkuyorum açıkcası.mafoldumben.yoksa ben emzirmez miyim kızlar.off bu konu içimi çokk acıtıyoomafoldumben
canım emziriyorsan tutmayabilirsin.çünkü müsade var bunada.ama tabi geçen seneden bi 30 gün bu senedende bi 30 gün borcu naparım dersen bilmemmmkaydirigubbakcemile3bende ramazanda netcez diye düşünüyorum süt azalcak ister istemez ozaman bırakabilir diye düşünüyorum annem de 2yaşına kadar emzir zaten bişey yemior dio kafamçokkarıştı
şekerim onlarla kıyaslama onlar farklı dünyada yaşıyorlar.Allah bilir ne yediriyodur o bebeğe.bakıcısızda hayatta büyütemez inanmam valla:1shok:yav gene simir oldum...bir ikidir denk geliyo böyle...bugün gazetede yüksel ak adlı mankanin 9 aylık oğlunun resmi var maaşallah tosun gibi...yav bizimkiler niye böyle ki...ne yediriler anlamadım ki...ben oğlanı doyurucam derken bazen ne yediğimi şaşiriim yediğimi unutup yine yiyom...yardımcısı yokmuş anacım...eylül dert etme anam be....geçer inşallah....biz 40 gün emdil sadece....
valla bende acayip yiyorum.nasıl fırsat buluyorum bilmiyorum.sofra kurulu görünce hiiç kaçırmıyorum vallaacokacimcoookdelikafaduldenben de görür gibi oldum ama 9 aylıktan büyük gibiydi gerçekten..boşver kıyaslayınca insanın morali bozuluyo, sonuçta boyu uzun iri olması normal di mi annede boy var baba da boy var birazda genetik bu işler sadece yedirmekten diil..o yüzden çocuklarımızla kimseyi kıyaslamayalım mutsuz olmayalım derim ben..ben yemeye fırsat bulamıyorum sen nası bi daha yiyosun :)
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
merancım iyi yolculuklar
celencim oh beachlerde falan keyif sende valla
dün kereme havuz için gölgelikli falan oturaklı simit aldık çok güsel resmini çektim akşam koyarm inş
annem gidior bu akşam çok üzgünümmmmm
Gunaydinn cok uykusuzun ya uyumak istiyorumm dun ogunleri sasti yogurtunu yatmadan once yedirmistim o yuzden gece tahilini yedirmeden yatti tabi gece kalkti acikti babasini uyadirdim ben bi mama yapip geliyim bak 5dk diye biberona yaptim geldim mizir mizir edip duruyo biberonu verdim seb icir ben lavaboya bi gidiyim dedim senmisin arkani donup giden beni almadin meme vermeden gidiyon diyo yikti ortaligi nasil agliyo beenim uyku zehir oldu tabi
Nihalcim gunaydin hee ya inns bugun bozmaz hava meran bu gece bindiydi gelmistir hayirlisiyla ins. Aboo bulasacakk heycanlandimm
Anaa essahmi lenn cok sevindim hadi hayirlan gel ayy cok hecanlandimm bulucazz yaa havalar cok kotu burda ona gore gel kacgundur usuduk yagmur yagiyo bicirlara ceket felan al gerci annenle konusmussunuzdur
sğl cnm iyi dileklerin içinn Şeniz kıllatcam celenimm anasını satımm arabada bende olcaakkk ohh istediğim gibii gezerimm artıkkk :sm_cool:vvvaaaauuuuuvvvv bekle kayseri meran geliyor seni kıllatmayaaaaa delikafadulden cok sevindim meranım..allahım içine sindirsin :1hug: hayırlı yolculuklar a.s.
heyecanını anlıyorum leylusum :asigim: bambaska bir duygu tatmanı diliyorum en kısa zamanda :1hug:
sende gell sendeee delikafadulden antalyaya gelirsen bende burda olursam görüşmeyi çokk isterimm delikafadulden ardayla tamerii güreştircezz kaydirigubbakcemile3ulen gene bulusuyosunuz di mi killi gacilar.. ama ben de 5 agustos itibariyle bi hafta ankaradayim. ankaradaki butun ekim anneleriyle buluscam. hazir olun biz geliyoruz ardayla :)
celenimm sen ne giysen yakışır maşallaahh fıstık gibi hatunsunnpuhahaaaaa ne tangası uleyyyynnn muhahahaaa :roflol: tanıman için tangaya gerenk yok bacım koca dötlü bi tosbağa görürsen bilki o benemmmmm opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
bi süre sonra kendiliğinden düzelir leylacım...bi derdi vardır diş falan olabilirSelam kizlar ya ha,ceri uyuttum zorlan bu bebenin uyku saatini nasil erkenne alacam 12 den asagi yatmiyo gece uykusuna neyse gidip bende yatiyim
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
merancım iyi yolculuklar
celencim oh beachlerde falan keyif sende valla
dün kereme havuz için gölgelikli falan oturaklı simit aldık çok güsel resmini çektim akşam koyarm inş
annem gidior bu akşam çok üzgünümmmmm
ahanda meranda geldi.neddün bacıım
ayy ilahi sana hacer bırakılıpta gidilirmi lavaboya falankaydirigubbakcemile3bunlar kuyruk oldu başımıza.feyzada öyle arkamdan bakıp kalıyor.bakma annem diyorum oyuncağına bak hemen geleceğim diyorum sanki anlıyormuş gibikafamçokkarıştıkapıdan çıkınca basıyor çığlığı
leylacım emzirseydin bacım niye mama veriyorsun
yav gene simir oldum...bir ikidir denk geliyo böyle...bugün gazetede yüksel ak adlı mankanin 9 aylık oğlunun resmi var maaşallah tosun gibi...yav bizimkiler niye böyle ki...ne yediriler anlamadım ki...ben oğlanı doyurucam derken bazen ne yediğimi şaşiriim yediğimi unutup yine yiyom...yardımcısı yokmuş anacım...eylül dert etme anam be....geçer inşallah....biz 40 gün emdil sadece....
Aynen dedigin giibi kuyruk bunlar canim ondan once uyandi emzirdim aradam yarim saat gecmedi geri uyandi doymuyoki sut yok gibi bisey olsada su gibi iciyo tahillar tok tutuyo icsinde uyanmasin acikmasin dedim gene uyandi gene uyandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?