benim oğlum 4 aylık bıraktı emmeyi 5 aydır sağarak veriyorum.çok zorluk çektim kesinlikle emmek istemedi ne yaptıysam olmadı. 1 ay önce pompa bozuldu diye yenisini aldım, pahalı da bişey, şimdide sütüm gitti gelmiyo, 24 saat geçiyo ancak bi biberon çıkıyo, annemlerde bayatlıyodur verme çocuğa diyolar acaba bayatlıyomudur sağmayınca bilmiyorum, ilaç niyetine içse diyorum ama zararı olcaksa bırakiym sağmayı..kaç aylık eylül kızın? emmiyosa sağarak veririsn, anne sütünü bırakmamış olur madem sütün var..biraz da öyle denersin ben 5 aydır devam ediyorum ama artık bırakıcam mecburen, gelmiyo çünkü ama sağdığım için azaldığını sanmıyorum biraz sıkıntı ve üzüntüden heralde.
eğer ekim annesiysen 9 ay emmiş demektir yemek yiyosa hiç derdetme bence, benim oğlum çok seçici çok uğraştırıyo yemek konusunda
zeynepp başladı mı len savaşınız?gazan mübarek olsun.bizim daha böyle fırtınalı günlerimiz başlamadı.valla dört gözle beliyorum muhahaha:roflol:
slm , umarım herkesler iyidir. epeydir bursa dışındaydık. bulunduğum yerde de net yoktu. girip bakamdım neler yapıtınız diye. maşallah giraya büyümşde yaramazlıklara başlamış.
oğlumla küçük bir deniz kaçamağı yaptık. ama geçez pazar ateşlendik.3 gün ateşimiz hep yükseldi indi. şimdi de alerji olmuşuz. yüzü vücudu benek benek kuzumun.
canım sen azaldığına bakma o mdikçe çoğalır.sen uykusunda falan emzirmey çalış.inşaallah geçi,ci bidönemdir.değilse bile sıkma canını:1hug:canım kızım 9 ayı bitti.ama artık mücadele etmiyorum sabah sağıyım dedim süt gelmedi.demekki bitti.bizim emzirme dönemimiz de bu kadarmışmafoldumben
oyyyyyy yerim ben onu ya.yaramaz girayopuyorumnanaktanerken başladı dağıtmayaslm ya bu ne kimseler yok ortada.hadi benim işim çok bu sıpacanla zarar ziyan hep girayla beraber.benim dolabın çekmecesinde poşet çay vardı çekmeceyi açmış ordan kutuyu bulmuş ve 1 tane poşet çayı patlatmış.ortalık çay içinde sanki 1 poşet dökülmüş.yürütecinde girmedik yer kalmamış.gözünün bebeğine kadar çay.alttanda bezine girmiş maşallah pipide çay dellendim valla napcam bunlan bilmiyorum.
:roflol::roflol:amanın görmemişmi babaannesi.zilloşlar çok fena oldular.feyzada öyle ne versen dili hazır bekliyor çıkarmak içinkaydirigubbakcemile3Ayy yerim ben o girayi vay yaramaz vay pipisine sokmayi nasil becermis len ay gecen hacer babannesinin kucaginda akssam yemeginden yediriyo iste sorfada ne varsa vermis biraz bana dediki annesi her verdigimi yedi dedi sevinerek ogunde ustunde askili badi var onu biraz aciliyo hatta memesi gozuyodu firikik veriyosun hacer diyoduk altini bi acmak icin yatirdim ki cocugun karni hep yemek dolu meger babannesi verirmis bu agzindan cikarinca badinin icne dusurmis bkarinin oraya birikmis hep tavuktan ekmek patates salata herbisey duruyo babasida yanimdaydi nasil gulduk varya o hesap cayda girayin pipiye girmis
slm , umarım herkesler iyidir. epeydir bursa dışındaydık. bulunduğum yerde de net yoktu. girip bakamdım neler yapıtınız diye. maşallah giraya büyümşde yaramazlıklara başlamış.
oğlumla küçük bir deniz kaçamağı yaptık. ama geçez pazar ateşlendik.3 gün ateşimiz hep yükseldi indi. şimdi de alerji olmuşuz. yüzü vücudu benek benek kuzumun.
Herkes nerde bee gamze de nerdeyse girmez oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?