2008 Ekim Anneleri

canım kızım 9 ayı bitti.ama artık mücadele etmiyorum sabah sağıyım dedim süt gelmedi.demekki bitti.bizim emzirme dönemimiz de bu kadarmışmafoldumben

slm ya bu ne kimseler yok ortada.hadi benim işim çok bu sıpacanla zarar ziyan hep girayla beraber.benim dolabın çekmecesinde poşet çay vardı çekmeceyi açmış ordan kutuyu bulmuş ve 1 tane poşet çayı patlatmış.ortalık çay içinde sanki 1 poşet dökülmüş.yürütecinde girmedik yer kalmamış.gözünün bebeğine kadar çay.alttanda bezine girmiş maşallah pipide çay dellendim valla napcam bunlan bilmiyorum.

zeynepp başladı mı len savaşınız?gazan mübarek olsun.bizim daha böyle fırtınalı günlerimiz başlamadı.valla dört gözle beliyorum muhahaha:roflol:

zeynepp başladı mı len savaşınız?gazan mübarek olsun.bizim daha böyle fırtınalı günlerimiz başlamadı.valla dört gözle beliyorum muhahaha:roflol:

hiç bekleme bacımmmmmmmmmmm.felaketttttttttttttttttttttttttttttlmaz:çeneside düşmeye başladı sorma.günboyu baba,dede,ver ver,bay bay diyo diyo vızlıyooooooooooookaydirigubbakcemile3

Ayy yerim ben o girayi vay yaramaz vay pipisine sokmayi nasil becermis len ay gecen hacer babannesinin kucaginda akssam yemeginden yediriyo iste sorfada ne varsa vermis biraz bana dediki annesi her verdigimi yedi dedi sevinerek ogunde ustunde askili badi var onu biraz aciliyo hatta memesi gozuyodu firikik veriyosun hacer diyoduk altini bi acmak icin yatirdim ki cocugun karni hep yemek dolu meger babannesi verirmis bu agzindan cikarinca badinin icne dusurmis bkarinin oraya birikmis hep tavuktan ekmek patates salata herbisey duruyo babasida yanimdaydi nasil gulduk varya o hesap cayda girayin pipiye girmis

slm , umarım herkesler iyidir. epeydir bursa dışındaydık. bulunduğum yerde de net yoktu. girip bakamdım neler yapıtınız diye. maşallah giraya büyümşde yaramazlıklara başlamış.

oğlumla küçük bir deniz kaçamağı yaptık. ama geçez pazar ateşlendik.3 gün ateşimiz hep yükseldi indi. şimdi de alerji olmuşuz. yüzü vücudu benek benek kuzumun.

hoşgeldiniz nurcecim.geçmişler olsun acil şifalarrrrrra.s.

canım kızım 9 ayı bitti.ama artık mücadele etmiyorum sabah sağıyım dedim süt gelmedi.demekki bitti.bizim emzirme dönemimiz de bu kadarmışmafoldumben
canım sen azaldığına bakma o mdikçe çoğalır.sen uykusunda falan emzirmey çalış.inşaallah geçi,ci bidönemdir.değilse bile sıkma canını:1hug:
oyyyyyy yerim ben onu ya.yaramaz girayopuyorumnanaktanerken başladı dağıtmaya
:roflol::roflol:amanın görmemişmi babaannesi.zilloşlar çok fena oldular.feyzada öyle ne versen dili hazır bekliyor çıkarmak içinkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım

Gunaydin kizlar sabah sabah sinirlerim ayaga kalti ya hoduk denen angut yuzunde bugun dayimin kizi olmustu ona goz aydinligina gidecektik annemlere felan anlastik artik angut eskisi kadar sıkmiyo izin veriyo diye bende gelicem dediim goturecem hediyeyi felan ayarladim aksam da dedim seslenmedi yani tamam git demek izin vermiyecek olsa daha ben lafimi bitirmeden hayir gidemezssin der goturecegim hediyeye felan hep bakti yani bende iyce heveslendim herkees gelecek teyzemler kuzenlerim felan sabah oldu kardesyle kavgalilardi siniri bana cikti sende otur evde bi yere gidemezssin dedi bagirdim cagirdim gerizekali yaa ben bagirinca iyce sinirlendi cunki hic saygizizlik etmem bagirmam ailesinin yaninda ozelliklede git nereye gidiyosan dedi uyuz ediyo beni yaa agladim sinirimden hacerde dustu yanima geldi cocuk kanapeden tutmus bende agliyom sonra elini birakmis dustu annemi aradi iyce agladim kizim uzulme diyo ne desin kadin cik gel diyecek hali yok cunki babamda ayni kocam gibiydi annemde ondan cekti seytan diyo cik git bidahada gelme ne moku varsa yesin

Bak simdede mesaj cekti uyuz ya tamam git benden selam sioyle bidaha kimse bize hediye getimedsin soyle hediye kabul etmiyoruz 2saat otur gel diyo tabi hediye getirirlesrse bizde gitmek zorunda kaliyoz gitmemi istemiyo o yuzden

Seni insan yerine koyup gelen de hata zaten angut uff sabah sabah topige neseli girenin nesesi kacacak kizlar kusura bakmayin yaa

gunaydın kızlar ii haftasonları
annem dün gitti offf 2hafta da çok alışmısız daha evden çıkmadan kereme sarıldı sarıldı ağladı o ağlayınca ben ağladım yasin de siz hep böyle her seferinde ağlıycakmısınız dio
leylacım üzülme işte her erkeğin bi huyu var sen de babandan alışkınsındır üstüne gittikçe sinirlencek daha çok kızcak senin çok dikkatli sinsice davranman lazım izinleri koparmak için haksızlık edio senin gibi kadına ama napcan benim de eniştem öyleydi hala daha anneme gelemez teyzem mesela banyoya kiprit çöpü koyarmış banyo yapıp yapmadığını anlamak için düşünün yani yapsa nolcak sanki
nurce hoşgeldin geçmiş olsun kuzuma sanırım havuzlar alerji yapıo çocuklara geçen de bi arkadaşşın kızının gözleri kızarmıştı tatilden geldikten 2gün sonra biz de gitcez haftaya tırsıom şimdi pişiğimiz yeni geçti bide huggiesin little swimerrs mayo bezinden alcaktım bezi pişik yaptı bu da pişik yapar mayo mu alsam netsem

teyzeleri kerem balık krakeri çok sevdi annem alalım siz yiyodunuz severdiniz dedi aldık baya yedi dün oynarken falan atıo ağzına

günaydinnnnn ekim anneleri kaydirigubbakcemile3

leylacigim üzülme lütfen bütün erkekler ayni o yüzden benim esim cok sansli yurt disinda kaldigimiz icin benim hic akrabam yoktu cok mutlu oluyordu kimseye gidemiyorum diye simdi amcamin kizini buldum 1 sene oldu gecenlerde seni ve yagmuru özeldim emisteye söylede getirsin sizi biraz kalirsiniz dedi tabi bende söyledim vay efendim olmazmis gidemezmisiz uzakmis hep biz gidiyormusuz onlar gelmiyormus kadinin cocugu okula gidiyor nasil geldin benim bahanem rahatca kalabiliyoruz ama sen gel bizim hödüge anlat adi üstünde hödüüüüüüükkafamçokkarıştı

leyla takma canım ya ...bu arada senin herif askerliğini yapmışmıydı...benümkü askerlikten sonra bayağı değişti de...gerçi biz herkesten uzağız..uzunca bir süre benim tarafa yakın yaşadık ..oluyor böyle şeyler..takma...git 2 saatte olsa keyfini çıkar....bugün güzel kahvaltı ettik dedim aynen kustuk.....

Herkes nerde bee gamze de nerdeyse girmez oldu

geldim leylacım geldim.:lepi:.son günlerde o kadar yoğunumki giremiom girsemde okuyup çıkıom..2 gündür pc de bozuktu ondan gelemedim efekaan sıralıyo artık onun peşinde helak oldum hiç oturmak istemio.. hep yürücekmiş welet..,
merancım sanada hayırlı yolculuklar umarım keyifli bi tatil geçiirirsin..opuyorumnanaktan

çelen kıııız bizsiz takılıon izmirlerde özledim ben sizi ama... olmuyo ama böle :umursamaz:lmaz:

leylacım adı üstünde hödük işte sen git gideceğin yere takma hiç..keyfine bak:teselli:
bizde üç gündür konuşmuyoz bay hödükle!! gereksiz bir tartışmayı uzattı mokunu çıkardı bende bu kez alttan almadım KÜSTÜK! :dilcikar::dilcikar:
bakalım ne zman barışacak..o yüzdende pc ye oturmuom o varken..
hepinizi çooooooooooookk öpüyorum.. miniğim uyanıcak şimdi başlıo koşturmacakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…