2008 Ekim Anneleri

:1shok:waaooww..sen neymişsin de haberimiz yokmuş beeaa:jeyyar:

o kim ki?
neysem ben yatıom.gece phatoshun dvdsini seyretim bu gece kendi dvdmi seyrediim uyuyumda:icecream: nerde kalmıstık?ha tamam emanuel 3 teyerimseniben bakalım bugunki şanslı ünlümüz kim olucak:roflol:

bu arada leonardo dı caprıo ilenn elizabet hurleye benzetti celen o site benimm..
kocamıda tom lee ye benzettiki bencem benzemiyooşakkıdı

iyi gelmiyos işte:dilcikar:
siz benim oğlum gibin yakışıklı ve efendisini zor bulursunuz

kucağından indirmicene söz verirsen beklerim tabi başımın üstünde yerin var.bende kızımı odasına kilitlerim oldu bittiii:içelim:

bu arada leonardo dı caprıo ilenn elizabet hurleye benzetti celen o site benimm..
kocamıda tom lee ye benzettiki bencem benzemiyooşakkıdı

leonardo ha:roflol::roflol:
bacım koyduğun resme göre kişiyide deiştirio.korktum bi ara beni küçük emraha falan benzeticek die.aman isim vermiim şimdi etkisinde kalırım falan rüyamda cekilmez şimdik küçük emrah:mymeka:

:roflol::roflol::roflol:

benide Natalie Portman diye bi hatuna benzetti...

günaydın:sm_cool:

kevser=?
çakıltaşım=?
ok6872=?
bızdıkcan=?
yeşimmerve=?
çıtır pıtır=?
celen35=?
nisa77=?
nisanur38=?
gülşen=?
phatosh=?
themis=?
günayla=?
gülgibiyim=firar:1ninca:
edhak=tatilde:smiley-cool:
yağmur ankara=tatilde:smiley-cool:
kajo=?
ibolya=firar:1ninca:
fulya79=?
yade06=?

anam erken kalktık yoklamayı biz alırız bugun dedik maşallah gece kapatıo sabah acıo:uhm:
good morninnng herkeslereeeehihoyyyt
ya dün aksamdan beri benm bebişte dooru dürüst tık yok:çok üzgünüm:

yok kız rüya falan görmedim gece.kim ya biri dedi ya gece göktası yağmuru var die onun etkisiylen uyumuusum.gece habire gözümü acıp varmı die gökyüzüne baktım.(yattığım yerden görebiliyorum allahtan bide uyku sersemi kalksaydım) oyuzden bu gece kallitesiz bir uyku cektim.rüya müya yok??

ben gidiim biraz yan yatiim barifisfisfis belkim biraz kımıldar:Saruboceq::çok üzgünüm:

günaydın kızlarrr. ben hala çalışıyorum canım doğuma son ay kala çıkıcam izne

anam erken kalktık yoklamayı biz alırız bugun dedik maşallah gece kapatıo sabah acıo:uhm:
good morninnng herkeslereeeehihoyyyt
ya dün aksamdan beri benm bebişte dooru dürüst tık yok:çok üzgünüm:

Celencim endişelenme banada bir kez öyle olmuştu bebiş hareket ediyodu ama böyle sanki kımıldasammı kımıldamasammı şeklindeydi hareketleri acilde aldım soluğu ama doktor endişelecek bişey yok nasıl senin bazen canın yerinden kalkmak istemiyor onun da istememiştir bugün dedi, ama tabi dikkat et yine de 10 hareket testini yap, nasıl oluyo diye sorarsan al eline saati bi yere uzan 1 saat içinde en az 10 kere kıpırdaması lazım bunu say, neme lazım hamişler artık geri sayım başladı tedbiri elden bırakmayalımkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…