2008 Ekim Anneleri

ben son güne kadar çalışamam valla. artık oturamıyorum bu koltuklar beni çok rahatsız ediyor. artık ağırlaştım bende bazen zor taşıyorum kendimi. gündüz uyuma ihtiyacı duyuyorum çok. izne çıkıp gündüzde uyumak istiyorum.

ben izindeyim ama halen çalışıyorum, aslında ben de artık dinşlenme ihtiyacı hissediyorum ama sanırım bu iki hafta çalışırım sonra başlarım istirahate

benim ofisim evim zaten böyle olmasa ben 24. haftada çoktan işi bırakmıştım yerimden kıpırdayamıyom bide bu sıcakta işe git gel anamm yolda doğururdum artık :roflol:

Fetal Gövde hareketleri
Bunlar birçok gebe tarafından hissedilen hareketlerdir. Bu hareketlerdekibir azalma fetal tehlikenin ilk işareti olabilir. Normal bir gebelikte 1 saat içinde anne tarafından hissedilen ve edilemeyen hareketlerin toplamı 20-50 civarındadır.Hareketler gceleri biraz daha artar, 24. haftadan sonra ise bir miktar azalır.Fetal solunum hareketleri ile gövde hareketleri arasında ters ilişki vardır. Solunum durduğunda gövde hareketleri artar.

Eğer 12 saat içinde anne tarafından hissedilen en az 10 hareket olmazsa veya 10 hareket için geçen süre 1 hafta öncekinin 2 katıysa anormal olarak kabul edilir ve araştırılması gerekir.

"mumcu.com sitesinden alıntıdır"

yani 10 hareket 1 saat içinde değil gülşencim, 10 hareket sayacaksan 10 hareketi ne kadar sürede gerçekleştirdiğini not tutacaksın, değerlendirme yaparken bu ortalamayı baz alacaksın.............. bazı bebekler hareketlidir 10 kez hareket etmesi 1 saati bile bulmazken bazısı 2 saatte ancak 10 kez hareket eder

günaydın kızlarrrr...ya çok alakasız oldu diamonddan sonra ben çok korkmaya başladım...allah yardımcımız olsun...hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah...

çakıltaşım aydınlatma için teşekkürler doktorum bana böyle söylemişti ama benimki haddinden fazla hareketli belki o yüzeden böyle demiştir, benimki saate 324687897651 tekme atıyor yerim ben onu

bu arada kasıklarım alt tarafında sızlamalar var sizde de oluyomu?bugün işe gelirken çok zorlandım

kevsercim al bendende o kadar bende 32. hafta yani eylül başı izne ayrılıyoırum.doktorum rapor vercek istirat ve dinlenme çok önemliymiş gebeliktee.fisfisfisfisfisfis
bana uzatma dedi son ayına kadar neyse hayırlısı olsun

bana bir kaç kez oldu son 1 haftada ama çok kısa süreliydi 1-2 dkda geçti bende de acayip bel ağrısı oluyor ya hele yürüyüş yapınca iyice azıyo

:sm_cool:
günaydın kısslar. bu sene yeniden öğrenciliğe başlıyom inşallah. yüksek lisans başvurum kabul oldu. bi sorun var eylül 15 de dersler başlıyoo. ben napcam yawwww kayıtmı dondurucam :uhm::uhm:

dışarda biraz işelrim var onları halletmem lazım. görüşürük

ya sanırım dün yaşadığımız şaşkınlık bizi etkiledi, akşam ben de kötüydüm, karnım ağrıdı, kasılmalar hissettim , ama şimdi iyiyim demek psikolojikti

GÜNAYDINNNNN

Kıslar bakıyorum baya laflamışınız bende bugün uyku var gece ayaklarımı nereye koyacağımı bilemedim nasıl ağrıdılar anlatamam çok şiştiler ya ben napıcam bunları biraz olsun indirmek için tuzlu suya koyuyorum biraz rahatlıyorum ama şişlikler aynen duruyor ya nolur fikri olan varsa söylesin yürürken lıp lıp atıyo ya elime biş iğne alıp söndüreyim diyorumsenağlama:1no2:mirmirmirmir

günaydın kızlar olcaycım al bendede o kadar ayaklarım top patlıcana benziyor ne kadar şişerse okadar çok ağrıyor masajın biraz faydası oluyor birde dinlenirken ayağını yükseğe koyacaksın tabi

günaydın herkeseee!!
ya siz hala işi bırakıp bırakmama konusunu tartışıyosunuz..ben napıyım yaasenağlama
çoooooook özledim işimi..dün gece yine rüyamda gördüm..beni bu koca göbeğimle yine işe almış şirketim..bu halimle üniformamı giyip uçuşa gidiyodum...siz yine geri dönebilceksiniz..ben belki hep böyle rüyalarımda görcem artık:çok üzgünüm:

celencim endişe etme canım..yaşadığım stresten sonra onu içerde öyle miskin miskin yatarken gördüğümden beri daha sakin olmam gerektiğini anladım..bazen tembelleşiyo bebişlera.s hiç hareket etmiyo değil ama dimi..benimkinde ufak tefek kımıldamalar oluyodu çok az da olsa

ben akşamları buzlu suya yatırıyorum ayaklarımı gece de sol tarafa yatıyorum (büyük damarlar sağdaymış) baya faydası oluyor sabah kalktığımda şişlik olmuyor ama öğleden sonra tekrar başa dönüyor yapçek bişi yok artık bundan sonra şikayetlerimiz bitmez

ula ne öğrenciliğidir bu şimdi, sırası mı kızzzzz :1shok: bebiş doğunca başını kaşımaya vaktin olmayacak ki, en az 1 yaşını beklemen lazım , 1 sene kayıt dondur bari :uhm:

geldim ben canımın içleri:çok üzgünüm: azda olsa minik tekmeleri yedim cok şükür:Saruboceq: ilginize desteğinize cok cok tsklrŞeniz
ama şimdide cırcır olmusum yaaaaaaaa:çok üzgünüm:senağlama

destinaaaaaaaaa nerdesin bacuuuumm bişi sorcamda:sm_confused::1closedeyes:

yada aranızda bilen olabilir bi atiim bakiim soruyu ortayayerimseniben yatakta hani hep sol tarafımıza atıcaz ya ben pek rahat edemiyorum ve sürekli dönme ihtiyacı duyuyorum.ama ööle bööle deil.bu durum cocukta (allah korusun:Saruboceq:)kordon dolanmasına sebeb oluyormusbenneyaptımki bu ne derece dooru:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…