2008 Ekim Anneleri

Bende dun annem gelince o bakti hacer yaptim isleri bugun yan gelip yatiyomm ama aksam ne pisirsem derdi var tabi

Bende dun annem gelince o bakti hacer yaptim isleri bugun yan gelip yatiyomm ama aksam ne pisirsem derdi var tabi

ben bugün o dertten kurtujldum eşim nöbetçi sana kolay gelsin canım ben gidip ezgi uyurken şu işlerimi halledim jyeni taşındık yaa ufak tefek işler hiç bitmiyor görüşürüz canım :1hug:

bugün benim öküz beni öyle sinir ettiki anlatamam.feyzayı biraz gezdirelim diye çıkalım dedik.yolda feyza huzursuzlandı elini bazen arabanın biyerine sıkıştırıyor.öyle ağlayınca bende yine sıkıştırdı sandım.hödük eşimde yok aman ne diye bakmadında sıkıştırdın diye başladı söylenmeye.kiii daha iki gün önce uyarmıştım.bu çocuğa bilerek zarar verecek en son kişi benim senin beni suçlamaya hiç hakkın yok diye.tamam haklısın falan dediydi.ama bugün yine aynı şeyi yaptı.tabi benim şarteller attı,ben artık gezermiyim onunla başladık tartışmaya yok ne hemen alınıyormuşum bana hiçbişey diyemiyecekmiymiş yanlış bişeymi demişmiş.tabiki diyemiyceksin dedim ben hatalı olursam dersin falan neyse sen git ben yalnız gezeceğim dedim epey mücadele etti yok gitmezmiş beraber gezmek istiyormuş çok istiyorsam feyzayı bana ver sen gez diyor.feyzayıda veremem seninlede gezemem dedim kredi kartınıda aldım ayrıldım oda küstü güyaa iyi gidersen git falan dedi.feyza huzursuzlandı yoksa ben onun ocağına incir ağacını dikerdim.bikaç dükkan gezdik geldik.bu öküz beni takip etmiş ama sonra kaybetmiş o dükkanın önünde bir saat bekledim nerden çıktın diyor bana.al işte koca bebek arabalı kadını bile takip edememiş Allah ın hödüğü.hala çok sinirliyim hala sinirimi alamadım.benden çekeceği var bir kafam atarsa toplar valizimi giderim valla

Selam kizlar bihalcim bende cok sinirliyim sorma bizde aksam yine fuara gittik gecen hic biseye binmeden geldik diye icine dert olmus olsa gerek yine goturdu askim hangisi istiyosan hadi binelim beraber takilalim hacere halasi bakar dedi iyi dedim sevindi beraber bindik biseylere hep el ele sarildik beraber ciglik attik nisanlilik zamanlari gibi cok hosuma gitti sonra cay bahcesinde oturduk sohbet ettik geldik eve haceri sen oyala ben mamasini yapip geliyorum dedim enn fazla 5 dk durmustur mutfaktayim bi ses geldi kutt diye ardindan hacerin agkama sesi sonra sesi kesildi katildi cocuk aklim yerinden cikti o mutfakla yatak odasinin arasi okadar uzakmiymis yarabbim kosuyom kosuyom bitmiyo sanki giden kadar kac sey gecti aklimdan kesin yatakta birakti gitti yere dustu diye geldim hacer ugunmus hala sap gibi kucagina almis duruyo nasil bakiyosa cocuk gitmis yatagin ucuna kafasini yatak basligina vurmus ama nasil agladi nasil babannesi uyuyodu kut sesine kalkmis kasinin ustu kipkirmizi oldu uyuz herif bi cocuga 5 dk bakamiyo ya ben daha hic hacerin basindan darbe alacak bi dusurme carptirma ya sebep vermedim ben 10 aydir bu cocuga tek basima baktigim halde hic bi zarar gelmesine engel olmussam sende bakacaksin babaysan egeer

Kizlar haceri uyuttum bizim yataga biraz dalsin diye bekliyodum uykunun arasinda alkis yapiyo sip sip bi guzel vuruyo ellerini ayy kuzum yaa acaba ruyasinda kolbastimi oynuyo

gğnaydın len opuyorumnanaktan napıonuz bakem lülülülülülü anlasılan ekim bebeklerş kendi aralarında haberleşiolar ya babalarıda haberleşio demekki kaydirigubbakcemile3 iboşunkiylen basladı benmkiylen devam etti şimdi sıra kimselerim bilmezim ve leylusumun hödüğünde :lepi: du bakam sırada hangi hödük ve hödüklüğü var :mymeka:

amanın celeen ne güzel karısın vesselam.
cemrede çok şirin olmuış maaşallah.
mersi anam
puhahahah bi de takip mi etmiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yazık kız sizlen gezmeye pek heveslenmiş adam kursaanda kalmıs hödüğün lülülülülülü oh canıma deesin gezememiş alkisalkisalkis :dilcikar:

gecmiş olsun leylusum :teselli: biz düşşürsek cıngar cıkarırlar öküzcanlar Çok üzgünüm çoook
Kizlar haceri uyuttum bizim yataga biraz dalsin diye bekliyodum uykunun arasinda alkis yapiyo sip sip bi guzel vuruyo ellerini ayy kuzum yaa acaba ruyasinda kolbastimi oynuyo
muhahahaaa cok tatlı yaaaaaa opuyorumnanaktan benm kine 2 aydır alkıs calıstırıorum daha tık yok

tünaydın ülen millet, hödükler yine işbaşında anladığım kadarıylan, ülen nihal ben senin yerinde olsam çğnim çğinim çiğnerim herifi, benimki artık iice dayak arsızı oldu, ne sölesen kar etmiyo, sölemesen de kar etmiyo, ağzını açtınmı bana niye çemkiriyon diyo kaydirigubbakcemile3 ses etmedinmi niye ses etmiyon diyo, çocuğun şuyu bitti buyu bitti diye liste yapıyom, yahu söyleyip drmasana biliyom dio, sonra alıp gelmiyo, ee hani alcaktın diyom unutmuşum niye hatırlatmıyon dio ölürmüsün öldürürmüsün :roflol: :roflol: leyla o kocanın da allah cezasını vermesin, nasıl becermiş 5 dakkada çocuğun kafasını çarptırmayı, bişi olmadı dimi, bende sabahtan kavaltı vercem diye uraşıyom, yusuf eymen beyler de inat ediyorlar, neymiş biberondan iççekmiş, kaşıkla zor geliyomuş, zaten bi tepti beni heryer kahvaltı oldu, püüü yapıyo üzerime püskürtüyo, sabır sabır dedim sora sinirim gelmiş, yemessen yeme be benim kursama gidio sanki aç yat da gör gününü dedim sinirden, herif acımasızlık yapma diyo, ne acımasızlığı yapacam yeseymiş vermeyecemmi diyom beyefendi kaşık istemiyo biberon kolayına geliyo dedim, kakışma çocukla diyo, o daha ne bilsinmiş, ayol ne bilmicek dedim, senden akıllıdır o dedim, bunu aldı bi gülmek :roflol::roflol: yalanmı senden akıllı dedim, kaşık zor geliyo yalancıktan ağlıyo vermesin diye biberon istiyo dedim, e niye zorluyomuşum çocuğu biberonla versem nolurmuş, artık ilkokula giderkene de biberonla besler öyle yollarız okula, töbe yarabbim:mymeka: ayak üstü atıştık bi, karışıp durma bana dedim, ben sinirlerime hakim olamıyomuşum, ulen dedi m bugün akşama kadar sen yedircen, ben hazırlayacam şunu yicek bunu yicek diye sen yedircen dedim, verdiğim şeyin hepsini de bitirtecen dedim, yok yaaa diyo, itiraz ediyo, niye o veriyomuş ben neciymişim, ben sinirlerime hakim olamıyorumya o bakımdan sen verecen dedim, ben beceremem sen ver deyip kaçıyo hemen, o zaman konuşmayacan dedim, karşıdan cek cek ötmesi değil o dedim, aylardır ben bu bebeyle savaşıyom senin haberinmi var dedim, sen anca biberonla beslemeyi bilirsin zaten dedim, onu sokaktaki çocuğa ver o da yapar marifetmi yav :mymeka: işte böle anam sabah kavaltısında çeşit olsun diye kavga ettik :roflol::roflol::roflol: ülen ben bıldırcın yumurtasından tut yoğurduna çorbalarındaki kıymaya ete kadar düşünüyom, bu çocuu ne etsem de kaşığa itiraz etmez hale getirsem diye kaafamda bin tane tilki dolanıyo, bu herif tutturmuş acımasızlık etme o ne anlar daha bebek biberon ver diyo :mymeka:

Ibosum hacerde hir cikatti kahvaltida yemek istemedi ozellile pazar gunleri hep sorun cikariyo babasi felan da oluyo onalara simariyo biberona koysam icecekti koymadim bende hanfendinin kefine mi ayak uyduracam diye kasi aksam kizarmisti morarir sabaha dedim ama morarmamis allahtan nasil sinir oldun diyoki napiyim hic durmuyo atladi birden diyo cocuk o tabi durmaz off bunlara anlatlak mesele

celen 60 kusur askerim var len :))
dur gelemde üs kuram bi deneee delikafadulden

anlamaz anacım anlamaz cünkü o biiiiiirrrrr hödüüüükkkk opuyorumnanaktan :lepi: buyrunnnnnnnnn kötükedihüso
kız bugun siz bulusmuomuydunuz

kendisi bebekken anasının kucağında testi gibi oturuyomuydu acep b isorsaydınya leyla kaydirigubbakcemile3 neyse allahtan bişiy olmamış inşallah, şişlik kızarıklık gibi bişiy yok demi, aman beniki de duruyo duruyo yürütece koyyo, ben emeklemeye başlayaylıdan beri yürütece hiç bindirmiyorum, eğer mızmızlanırsa bi 5 dk bindiriyorum o kadar, yürüteci sahibine verip gelecm zaten yakında, bizden önce 2 bebek kullanmış bu yürüteci, e haliyle eskimiş, normalde boyu biraz daha yüksek olması gerekirken alçak oluyo, daha yükseltilemiyo, e benim sıpanın da göbek deliğinin altında kalıyo, beyefendi de yerde gördüğü herşeyi almak için eğiliyo, geçenlerde anlattımya düşüyodu neredeyse yürütecden, bu duruyo duruyo yürütece koyyo, yahu koyma çocuk yürütecden atlıyo artık diorum ben bakıyom ona diyo, dinletemiyorum bi türlü, bir iki gün önce yürütecden atladı yemin ediyorum ya, şaka gibi gelir, nasıl becerdi bilmiyorum, yürütecinden çıktı ve almak istediği oyuncağı aldı :1shok:anlatıyom benim herife oo nasıl yapmış yahu diyo, bak bindirme yürütece emi düşürürüz çocuğu diyom benim gözümün önünde o diyo, ayol hafta içi kaşla gz arası kola kapağını soktu ağzına, gözetlemene bakıyomu bu sıpaalar, bir anlık boşluğundan faydalanıveriyolar, ben pek düşeceğini sanmıyorum artık kendini kurtarabiliyo, o gün gözümün önünde yürütecden indi, kaafayı da bi yere çarpmadı, başaşa dururkene kafayı yukarı kaldırıyo kaydirigubbakcemile3 ama işte çocuktur yani olur da kafasını vurar, elini yere dengeli koyamaz pat diye devriliverir kafasını çarpar flan, güven olmaz ki, ama işte gel benim hödüğe anlat bunu:mymeka:

Bide en sinir oldugum sey benim hoduk bana cok haksizlik ediyo ben daha bugune kadar hic dusurmedim kanapeden felan yani kafasina hic darbe almadi demekki hic gozumu ayirmiyom ustunden hep ilgileniyom 2dk bakamadi cocuk yaramaz ee ben hem cocuk hem is temizlik yemek zart zurt herbisey bi arada goturuyorum yani elimden geldigince mutlaka bazi eksikleklerim olacak bu angut hemen yuzume vuru gomlegimi neden utulemedim yok surda toz var gibisinden demiyoki bu kadin bu bebeyle ugrasiyo aksam yemegimiz yaptigina sukur bu kadar olur demiyo ben yardimini istemiyom sadece karicim senin isinde zor allah yardimcin olsundemiyo yok o calisiyo yoruluyomus inanin ben en agir iste calissam tek gece uyusam bisey istemem gece kendi dinleniyo uyuo horul horuyl bemde uykuda yok hala yaranilmiyo ona canim sıkıliyo aksam bunlarin hepsini dedim sende bi dusurdumya kendine prim yaptin benim ustumden der durursun artik diyo uyuźz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…