Iyizz canim sen napiyosun
Bende dun annem gelince o bakti hacer yaptim isleri bugun yan gelip yatiyomm ama aksam ne pisirsem derdi var tabi
mersi anamamanın celeen ne güzel karısın vesselam.
cemrede çok şirin olmuış maaşallah.
puhahahah bi de takip mi etmiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yazık kız sizlen gezmeye pek heveslenmiş adam kursaanda kalmıs hödüğün lülülülülülü oh canıma deesin gezememiş alkisalkisalkis :dilcikar:bugün benim öküz beni öyle sinir ettiki anlatamam.feyzayı biraz gezdirelim diye çıkalım dedik.yolda feyza huzursuzlandı elini bazen arabanın biyerine sıkıştırıyor.öyle ağlayınca bende yine sıkıştırdı sandım.hödük eşimde yok aman ne diye bakmadında sıkıştırdın diye başladı söylenmeye.kiii daha iki gün önce uyarmıştım.bu çocuğa bilerek zarar verecek en son kişi benim senin beni suçlamaya hiç hakkın yok diye.tamam haklısın falan dediydi.ama bugün yine aynı şeyi yaptı.tabi benim şarteller attı,ben artık gezermiyim onunla başladık tartışmaya yok ne hemen alınıyormuşum bana hiçbişey diyemiyecekmiymiş yanlış bişeymi demişmiş.tabiki diyemiyceksin dedim ben hatalı olursam dersin falan neyse sen git ben yalnız gezeceğim dedim epey mücadele etti yok gitmezmiş beraber gezmek istiyormuş çok istiyorsam feyzayı bana ver sen gez diyor.feyzayıda veremem seninlede gezemem dedim kredi kartınıda aldım ayrıldım oda küstü güyaa iyi gidersen git falan dedi.feyza huzursuzlandı yoksa ben onun ocağına incir ağacını dikerdim.bikaç dükkan gezdik geldik.bu öküz beni takip etmiş ama sonra kaybetmiş o dükkanın önünde bir saat bekledim nerden çıktın diyor bana.al işte koca bebek arabalı kadını bile takip edememiş Allah ın hödüğü.hala çok sinirliyim hala sinirimi alamadım.benden çekeceği var bir kafam atarsa toplar valizimi giderim valla
gecmiş olsun leylusum :teselli: biz düşşürsek cıngar cıkarırlar öküzcanlar Çok üzgünüm çoookSelam kizlar bihalcim bende cok sinirliyim sorma bizde aksam yine fuara gittik gecen hic biseye binmeden geldik diye icine dert olmus olsa gerek yine goturdu askim hangisi istiyosan hadi binelim beraber takilalim hacere halasi bakar dedi iyi dedim sevindi beraber bindik biseylere hep el ele sarildik beraber ciglik attik nisanlilik zamanlari gibi cok hosuma gitti sonra cay bahcesinde oturduk sohbet ettik geldik eve haceri sen oyala ben mamasini yapip geliyorum dedim enn fazla 5 dk durmustur mutfaktayim bi ses geldi kutt diye ardindan hacerin agkama sesi sonra sesi kesildi katildi cocuk aklim yerinden cikti o mutfakla yatak odasinin arasi okadar uzakmiymis yarabbim kosuyom kosuyom bitmiyo sanki giden kadar kac sey gecti aklimdan kesin yatakta birakti gitti yere dustu diye geldim hacer ugunmus hala sap gibi kucagina almis duruyo nasil bakiyosa cocuk gitmis yatagin ucuna kafasini yatak basligina vurmus ama nasil agladi nasil babannesi uyuyodu kut sesine kalkmis kasinin ustu kipkirmizi oldu uyuz herif bi cocuga 5 dk bakamiyo ya ben daha hic hacerin basindan darbe alacak bi dusurme carptirma ya sebep vermedim ben 10 aydir bu cocuga tek basima baktigim halde hic bi zarar gelmesine engel olmussam sende bakacaksin babaysan egeer
muhahahaaa cok tatlı yaaaaaa opuyorumnanaktan benm kine 2 aydır alkıs calıstırıorum daha tık yokKizlar haceri uyuttum bizim yataga biraz dalsin diye bekliyodum uykunun arasinda alkis yapiyo sip sip bi guzel vuruyo ellerini ayy kuzum yaa acaba ruyasinda kolbastimi oynuyo
dur gelemde üs kuram bi deneee delikafaduldencelen 60 kusur askerim var len :))
Ibosum hacerde hir cikatti kahvaltida yemek istemedi ozellile pazar gunleri hep sorun cikariyo babasi felan da oluyo onalara simariyo biberona koysam icecekti koymadim bende hanfendinin kefine mi ayak uyduracam diye kasi aksam kizarmisti morarir sabaha dedim ama morarmamis allahtan nasil sinir oldun diyoki napiyim hic durmuyo atladi birden diyo cocuk o tabi durmaz off bunlara anlatlak mesele
Ibosum hacerde hir cikatti kahvaltida yemek istemedi ozellile pazar gunleri hep sorun cikariyo babasi felan da oluyo onalara simariyo biberona koysam icecekti koymadim bende hanfendinin kefine mi ayak uyduracam diye kasi aksam kizarmisti morarir sabaha dedim ama morarmamis allahtan nasil sinir oldun diyoki napiyim hic durmuyo atladi birden diyo cocuk o tabi durmaz off bunlara anlatlak mesele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?