2008 Ekim Anneleri

Gözünaydın tatlişkom geçen akşam benide benimki korkuttu yere eğildim kocişle dolap kapağı varda onu kaplıyoduk kağıtla uzun bir süre yere çömelik kaldım benimkinde yarım saate yakın ses yok bi telaşalandım ben bi korktum sonra tepelemeye başladıda kendime geldim ay ALLAH' ım hayırlısıyla vaktinde alsak bebeişlerimizi kucağımıza sağlıkla inşallah hepimizde aynı endişeler bu arada kasıklarımla benimde ağrı oluyor bazen diyorum ya hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize

geçmiş olsun canım..eğer cır cır uzun sürerse(ve gün içinde kaç kez çıktığında önemli)bundan dr.unu haberdar etmelisin.benim dr.um böyle söylemişti..bol bol su iç hayatım...üşüttünmü acaba ya?

yok be güseli bea ..ama dönerken yavaş ol tabi kordon dolanması ani dönüşlerde ve kalkışlarda tehlikeli olabilir..yani uyurken yaptığın dönüşlerin zararı olucağını sanmıyorumm bol bol yastık kullan camım faydası oluyo sola yatmaya

öle bişi duymadım öyle mi oluyomuş ya bende çok dönerim hatta dönmeyim die sölemesi ayıp kocişim sırtını sırtıma dayıyo hapsediyo beni:1ninca:

canımcım bu konu ile ilgili bi göz at istersen.için rahatlasın

http://gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta26.html

celenim aylardır uyku haram bana diyorum ya dönmekten uyuyamıyorum ki, sol tarafıma ben de yatamıyorum sağda biraz daha rahat ediyorum , ama bu sefer de içim rahat etmiyor, hep dönüyorum hep dönüyorum, şükür şimdiye kadar bişey olmadı ama bebeğin büyümesiyle birlikte risk artıyorsa bilemiyorum

valla bende ööleyim cakılım.sasğda ok.ama solda hiç rahat deilim.ama dediğin gibi içim rahat etmiyor.

canım dr.gözetimi altında olan anne adayları için bi riskten bahsetmiyo.inan bende çok dönüyorum geceleri..dönmekten uyuyamıyorum.gebelik baştan sona birsürü risklerle dolu canım ya.hepsini kafaya takmaya kalksak hiç huzurumuz olmaz.takma bu kadar.azcık relax ol..
bebişler sabırsız yaa..ama ben bizim tembel sıpadan pek ummuyorum.hiç belli olmaz gerçi ama tekme atarken bile düşünüyo benimkisırnaşık şey dışarı çıkma konusunda zor karar vercek gibikaydirigubbakcemile3

canımcım o sadece bu sitede böyle, google da fetus hareketleri yaz bak, çok değişik şeyler yazıyor , ama hepsinin ortak noktası şu :
bebeklerin hareketleri birbirleriyle kıyaslanmıyor , üstelik günün belli saatlerinde bile değişiyor, o nedenle hergün aynı saatlerde ve aynı şartlarda saymak ve alışılmışın çok dışında bişey varsa doktora danışmak ( yani diyelim ki 10 gün boyunca 1 saatte 6 kez hareket ediyorsa bu onun rutini ama 11. gün eğer 6 kez hareket etmesi 2 saat sürdüyse doktora danışmak lazım ) en azından doktorum bana bu şekilde açıklamıştı

Tünaydınlaaaaaaaaaar Herkesehihoyyyt
Kızlar şundan eminim mesela sıkışıkken ya da gaz problemimiz olduğu zaman dikkat ederseniz hani bayırsaklarımız dolu ya ondan hareketler felaket derinden hissediliyor oyuntu kazıntı gibi hele birde aç isek

benimkinin 2 gündür hareketleri değişti hırçınlaştı sanki annesine hiç acımıyor :çok üzgünüm: kafası solda ayaklar sağda sanırım ara ara genleşiyor ve o genleşme esnasında sağ tarafıma gelen ayakları inanılmaz kramp şeklinde ağrı veriyorÇok üzgünüm çoook

ve sürekli şu pozisyonda
kaydirigubbakcemile3

Kızlar tünaydın hepinize ben kızımda hep dönerdim ozaman doktorum demiştiki dönerken önce biraz sırt üstü yat sonra dön demişti langur lungur hareket etme demişti.B u haftalara kadarki dönemde de sağ sol farketmediğini ama 32-33.cü haftalardan sonra mümkün olduğunca sol tarafımda yatmam gerektiğini söylemişti.

Günaydın herkeşe, çalışan bayanlar evdesiniz artık değil mi?
Ben hala çalışıyorum yarın 38 haftaya kadar çalışabilir raporumu alıcam sonra da pzt gününden itibaren 20 günlük iznimi kullanıcam.Bakalım bizim kız tatile gitmek istiyor 1 haftalığına Akçaya gitmeyi düşünüyoruz doktorum 1 haftalığına müsaade etti.2 kızıma da kıyamıyorum allah yardımcımız olsun.

kızlar aklıma gelmişken söyliyim doğum valizinize kağıt rulo havlulardan da atın.çok lazım oluyomuş

kızlar aklıma gelmişken söyliyim doğum valizinize kağıt rulo havlulardan da atın.çok lazım oluyomuş

valizler hazırmıki:uhm:
valla benim eksiğim yok sayılır ama daha valizi hazırlamadım daha bebek deterjanı alıp onları yıkayıp ütülicem falan o yüzden hazır değil acep hazırlasakmı tezelden nolur nolmaz dimibenneyaptımki

Destinacım bizim kızın doğum tarihi listede 13 EKİM olarak görünüyor bu tarih normal doğum tarihiydi doktorum sezaryen tarihi olarak 3 EKİMi verdi ordaki tarihi 3Ekim olarak değiştirebilirsen sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

canım benimkide hazır değil..gecelik takımı alıcam en kısa zamanda.h.sonu bulamadım istediğim gibi.hastane çıkışını da yıkayıp ütüleyeceğim tabi.bebek bezi v.s aldım..ama artık başlamak gerek diye düşünüyorum.hazır dursun da..aklımızda duracağına..süpriz yapıyo bebişler baksanahihoyyythihoyyyt

haklısın nası olsa alındı hepsi çekmecede duracakalarına valizde dursunlar benimde bitek geceliğim eksik bende geçen çıktım gecelik için ama bulamadım hep yazlıktı:dilcikar: bize azcık şöyle güzlük falan olması lazım dimi havalar daha serin olur bir kaç haftaya gelir yeni sezon dedi bütün mağzalar bende bir kaç hafta sonra alıcam bi de şeyi sorucam ya bizimkine dedesi almış 98lik 2 numara 3-6 kg prima bebek bezi acaba uygunmu? yoksa 1 numarası var bunların onumu almak gerek :uhm:bide valize kaç tane bez koycaksınız 98tane çok olur yük etmeye gerek yok ben valize 10 tane koyup geri kalanı arabanın bagajına koymayı düşünüyom acil durumda almak kolay olsun die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…