geldim ben canımın içleri:çok üzgünüm: azda olsa minik tekmeleri yedim cok şükür:Saruboceq: ilginize desteğinize cok cok tsklrŞeniz
ama şimdide cırcır olmusum yaaaaaaaa:çok üzgünüm:senağlama
geldim ben canımın içleri:çok üzgünüm: azda olsa minik tekmeleri yedim cok şükür:Saruboceq: ilginize desteğinize cok cok tsklrŞeniz
ama şimdide cırcır olmusum yaaaaaaaa:çok üzgünüm:senağlama
yada aranızda bilen olabilir bi atiim bakiim soruyu ortayayerimseniben yatakta hani hep sol tarafımıza atıcaz ya ben pek rahat edemiyorum ve sürekli dönme ihtiyacı duyuyorum.ama ööle bööle deil.bu durum cocukta (allah korusun:Saruboceq:)kordon dolanmasına sebeb oluyormusbenneyaptımki bu ne derece dooru:uhm:
yada aranızda bilen olabilir bi atiim bakiim soruyu ortayayerimseniben yatakta hani hep sol tarafımıza atıcaz ya ben pek rahat edemiyorum ve sürekli dönme ihtiyacı duyuyorum.ama ööle bööle deil.bu durum cocukta (allah korusun:Saruboceq:)kordon dolanmasına sebeb oluyormusbenneyaptımki bu ne derece dooru:uhm:
celenim aylardır uyku haram bana diyorum ya dönmekten uyuyamıyorum ki, sol tarafıma ben de yatamıyorum sağda biraz daha rahat ediyorum , ama bu sefer de içim rahat etmiyor, hep dönüyorum hep dönüyorum, şükür şimdiye kadar bişey olmadı ama bebeğin büyümesiyle birlikte risk artıyorsa bilemiyorum
canımcım bu konu ile ilgili bi göz at istersen.için rahatlasın
http://gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta26.html
okudum phatoshum:1hug: cok korkulacak bişi yok dio ama dönmekle ilgilide bişi yazmıo:uhm:
lan buarada eylülcülerde baslamıs 1 ay erken doğurmaya.bizim ağustosta basladıysa doğum eylülde listeyi temmizleriz biz:roflol:
http://www.gebelik.org/dosyalar/iyilikhali/hareket.html
cakılcım 12 saat deil burdakine göre.10 kez hareket etmesi 1 saati asıosa doktora hbr ver,n dio.yanlıs hatırlamıosam gülşen yazmıstı onun dediği gibi yani???
Kızlar tünaydın hepinize ben kızımda hep dönerdim ozaman doktorum demiştiki dönerken önce biraz sırt üstü yat sonra dön demişti langur lungur hareket etme demişti.B u haftalara kadarki dönemde de sağ sol farketmediğini ama 32-33.cü haftalardan sonra mümkün olduğunca sol tarafımda yatmam gerektiğini söylemişti.yada aranızda bilen olabilir bi atiim bakiim soruyu ortayayerimseniben yatakta hani hep sol tarafımıza atıcaz ya ben pek rahat edemiyorum ve sürekli dönme ihtiyacı duyuyorum.ama ööle bööle deil.bu durum cocukta (allah korusun:Saruboceq:)kordon dolanmasına sebeb oluyormusbenneyaptımki bu ne derece dooru:uhm:
Ben hala çalışıyorum yarın 38 haftaya kadar çalışabilir raporumu alıcam sonra da pzt gününden itibaren 20 günlük iznimi kullanıcam.Bakalım bizim kız tatile gitmek istiyor 1 haftalığına Akçaya gitmeyi düşünüyoruz doktorum 1 haftalığına müsaade etti.2 kızıma da kıyamıyorum allah yardımcımız olsun.Günaydın herkeşe, çalışan bayanlar evdesiniz artık değil mi?
kızlar aklıma gelmişken söyliyim doğum valizinize kağıt rulo havlulardan da atın.çok lazım oluyomuş
valizler hazırmıki:uhm:
valla benim eksiğim yok sayılır ama daha valizi hazırlamadım daha bebek deterjanı alıp onları yıkayıp ütülicem falan o yüzden hazır değil acep hazırlasakmı tezelden nolur nolmaz dimibenneyaptımki
canım benimkide hazır değil..gecelik takımı alıcam en kısa zamanda.h.sonu bulamadım istediğim gibi.hastane çıkışını da yıkayıp ütüleyeceğim tabi.bebek bezi v.s aldım..ama artık başlamak gerek diye düşünüyorum.hazır dursun da..aklımızda duracağına..süpriz yapıyo bebişler baksanahihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?