bugün ekim hanımefendileriyle buluştu ya şincik de kocasının gönlünü yapıyodur
günaydın herkeslere sabah sabah resimlere baktım gözüm gönlüm açıldı hepinizi öpüyorum 1 saat sonra geliiii gözümün nuru kaynnanam
anladım :çok üzgünüm: lojmana gecmekte bi fayda sağlamadı mı?of üzüdüm ya:çok üzgünüm:
günaydın herkeslere sabah sabah resimlere baktım gözüm gönlüm açıldı hepinizi öpüyorum 1 saat sonra geliiii gözümün nuru kaynnanam
sagol canımn içi bene cok özledim tameri nisanı feyzayıı hepsini sende gule gule gıt canımmmgünaydın herkese resimlerinize baktım leyla ne güzel çıkmışsınız maşallah hepinize..
insan görüşünce daha bi bağlanıyo özlüyo yaaa...cemremi özledim çelenimi özledim yaw:gitme:
valla ne yalan söliim bende özledim sizleri :gitme: inşallah yine görüşücez :Saruboceq:günaydın herkese resimlerinize baktım leyla ne güzel çıkmışsınız maşallah hepinize..
insan görüşünce daha bi bağlanıyo özlüyo yaaa...cemremi özledim çelenimi özledim yaw:gitme:
geldimi kıııızzzz gözünün nuru delikafaduldengünaydın herkeslere sabah sabah resimlere baktım gözüm gönlüm açıldı hepinizi öpüyorum 1 saat sonra geliiii gözümün nuru kaynnanam
annende haklı :çok üzgünüm: tam oruc zamanı ve gelişime acık bir bebek :çok üzgünüm: hay allah bayradan sonra basla bari ozamana kadar idare et :teselli:sorma celen sorma. lojmanda olmasak ışımız daha zordu. lojmandayken yetmıo. gerısını sen dusun. annem de kızım ramazanda basedemem cocukla ramazandan sora basla ıse dıo. netcem bılmıom :çok üzgünüm:
kızzz zambak kaynananı benım yerıme bı cok op. hatta gucun yeterse de ısır :roflol:
sagol canımn içi bene cok özledim tameri nisanı feyzayıı hepsini sende gule gule gıt canımmm
ahhh n üzüldüm ne üzüldümmlülülülülülü
haydi gözün aydın kulakların manisakaydirigubbakcemile3günaydın herkeslere sabah sabah resimlere baktım gözüm gönlüm açıldı hepinizi öpüyorum 1 saat sonra geliiii gözümün nuru kaynnanam
günaydıııınnnn zemuszemus canımın içi kızım ömrü hayatında ilk defa 10 a kadar uyuduuu sositososito :sm_cool:valla uykuyu alınca daha bi dinamik oluo insan hihoyyyt
valla ne yalan söliim bende özledim sizleri :gitme: inşallah yine görüşücez :Saruboceq:
geldimi kıııızzzz gözünün nuru delikafadulden
annende haklı :çok üzgünüm: tam oruc zamanı ve gelişime acık bir bebek :çok üzgünüm: hay allah bayradan sonra basla bari ozamana kadar idare et :teselli:
manyak yaaaaa :roflol: anam bu iboş bööle severken öldürüo puhahahaa kaydirigubbakcemile3 e zambakcım elciye zeval olmaz karı ısır dediyse ısırıcan anam kaydirigubbakcemile3 neden ısırdın derse iboş istedi dersin :roflol:
hmmmm CADIARZU günün konusu zambakın göznuru canının içi gaynanası lülülülülülü
haydi gözün aydın kulakların manisakaydirigubbakcemile3
demi ya sabah uykusu çok güzel oluyor.ben sabah geç kalkınca bimutlu kalkıyorum.ama feyza bu sabah 6 da uyandı 8e kadar zor durdu.hem uykusuzluğa dayanamıyor hem uyanıyor.halası kılıklı bir cinskafamçokkarıştı
kız ne güldüm yaaa herifte ne var bu kadar gülecek diyo.bu siteye girince kendini kaybediyon diyo.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
Zeynepcim ilk adetlerde duzensizlik oluyomus bendede oldu hatta bi kere 10 gub felan geciktide hamileyim diye dolandiydim ya sendede oyle olmustur yada giraya kardess geliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?