Anaa bugun herkes ayni dertte az once kavonozu almis ve yere atti tabi cam tuz gibi oldu tum mutfaga dagildi sinirim iyce kalkti sabir dedim sustum makinayi aciyom agliyo sesinden korkuyo odaya koyuyom geri geliyo komsuya birakiyim 5 dk dedim o ara amcasi geldi 10dk bakabildi durmuyoki neyse hemen supurdum sildim karnim acikti bisey hazirlayip yemek luks benim icin domates felan biseyler kestim sabrimi tasirdi ekmegi alid yeni temisledigim yere doktu yedigimi zikim etti sabrim tasti artik valla bagirdim hirpaladim acik pisman degilim inan canima tak ettirdi onun ustune hatun uyumasinmi cani onu istiyomuss ohh yattim kanapeye ins hemen uyanmaz
basım acaip ağrıo kafamçokkarıştı cemre uyumadı uyumadı tam uyuttum annem mutfak kapısnı ceryan yaptırdıe tabi cemre uyandı :mymeka: bağırdım cağırdım.ama bundan öncede sırf kapı carpmasına 3 defa kalktı..onrada uyumadı zaten
bide üstüne üst kocam öküzüylende tartıstım kötükedihüso bazen hiç sevmiyorum onu :umursamaz:
canım benim üzülme yaw alışmadık mı sanki bunlara sabahtan beri 12de 25 dakika 4de 10 dakika 7 de de yarım saaat uyudu canım çıktı diğer bütün zamanlarda kucağımda gezdi bel ağrısından gieceeeeeeeeemyok uyumuyoooo..deli olcam.o kadar parka gittik.sallandık,kaydık yorulduk.parkta bi kadın vardı hatta çok uykusu var onun eve götür bak nasıl uyucak dedi..hemen getirdim yoğurdunu yedirdim.yarım sa.emdi,yarım sa.ayağımda salladım.dalınca yatağına koydum.toplam yarım sa.uyudu.kollarımda derman kalmadı yaaa..valla çok canım sıkkın.:umursamaz:.sinirlerim tepemde..neyse kaçtım ben
hahahhahyyyyyttttttttt daha dur bakim bunlar iyi günler inanamazsan anlatim gülçe koltuğa gidiyo koltuğa tırmanıyo ordan tutunarak kolyuğun kenarına oturuyo sonra tekli koltuğa atlıyo ve ordan da maaazallah kırlent bulunca koltuğun tepesine tırmanıp orda emekliyo düşünebiliyomusun ve daha bu çocuk 10 aylık bile değil 1-2 yaşında napcaksam bardak bulduğu anda ikisini birbirine çarpıp kırıyoAnaa bugun herkes ayni dertte az once kavonozu almis ve yere atti tabi cam tuz gibi oldu tum mutfaga dagildi sinirim iyce kalkti sabir dedim sustum makinayi aciyom agliyo sesinden korkuyo odaya koyuyom geri geliyo komsuya birakiyim 5 dk dedim o ara amcasi geldi 10dk bakabildi durmuyoki neyse hemen supurdum sildim karnim acikti bisey hazirlayip yemek luks benim icin domates felan biseyler kestim sabrimi tasirdi ekmegi alid yeni temisledigim yere doktu yedigimi zikim etti sabrim tasti artik valla bagirdim hirpaladim acik pisman degilim inan canima tak ettirdi onun ustune hatun uyumasinmi cani onu istiyomuss ohh yattim kanapeye ins hemen uyanmaz
ben de balayını kaynansı kayınbabası görümcemin kocasıyla geçirdim iğrenççtievet bizde balayına eltisi, kaynı ve onların çocuğuyla birlikte geçirenlerdenim.çok kötü geçmemişti ama baş başbaşa olamktan biraz farklıydı.
başbaşa geçirenler birkaç gün sonra sıkıldıklarını anlatıyorlar ama sakılmakda güzeldir bence.
niye kimse yok yaaa nerelerdesinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?