2008 Ekim Anneleri

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canı azar işitmek istiomuş demekki, yav yapmayalım etmeyelim diyoz da valla bana da sinir geldi, aaa yeter be yatcaksan yat dedim böcük böcük bakıyo kaydirigubbakcemile3 sonra da kıyamadım geri sarıldım öptüm, iki ucu moklu değnek yaa, bak şimdi yürteciyle boğuşuyo, yürütecine tırmanmaya çalışıyo, dizlerinin üzerinde ayağa kalktı sonra yürütec hareket edince geri düştü, şimdi kafayı patlatcak laelaelaelaelae

selam herkese bakıyorumda kimse uyumamış ne tesadüf:sinifsinif:
artık ben alışmaya çalışıcam naapsam uyumuyo bununla yaşamayı öğrenmeliyim..bizde çarşıya çıkmıştık haftasonu düğün war oğluma ciciler aldım çok güzel oldu.. uyuyo şimdi uyanır..bi bakiim dedim napıonuz die..
leyla kız hacer ne tatlı olmuş öle bide kaydıraktan kayıyo hatun heee..bizimkide sallanmayı çok sewiyo sıkı sıkı da tutuyo zincirleri kıkır kıkır gülüyo sora sırıtık şey..
ay yine hata verio ben niye fotoğraf yükleyemiom yaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoook

yavvvvvvvvvvv sıpanın gözünden uyku akıyo, dakikalarca salıncağında salladım omzumda yatırdım gezdirdim yok yok yok uyumadı, gözünü kapatsa gidecek, yere bıraktım cin kesildi, karşıdan sırıtıyo yaa gülermisin ağlarmısın :roflol:

ImageShack® - Image Hosting
gamzecim bu sieteden resmi yukle.reize image den 800*600 ü sec host it de.daha sonra cıkan sayfada aşağıya dooru in hotlink for forums var.ırda yazanı kopyala yapıstır yap buraya olur.ben daha az önce bööle yaptım.hadi bakem görem yavrım :9
bende delirmek üzereyim.yarım aat kucaamda sllıom uyuyo.yerine yatırıom pat uyanıo.geri alıom yine saallıom yine aynılar basıma ağrı girdi noluo ulen ekim bebeleri sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Puhahahaa len bende uyudu diye hemen bi kek yapiyim dedim yeni bi tarif buldum zebra kek goruntusu super oluyoo sirf ona aldandim tani yapim asmasinda uyandi kek istedigim sekli almadi tadi ayni ama goruntu zebra olmadi zilli yuzunden ben gidip ona cikolata sos neyim yapiyim ustune dokup acigimi kapatiyim herufumu kandiriyim

mrb kızlarr
nasıl yoğun geçiriyorum günlerimi tarif edemem..2 gün köye gittik akraba gezmesi falan derken bayram yoğunluğunda geçti..
buluşma fotoğrafımızı gördünüz müü bilmiorum ama kendi adıma söyleyeyim çok güzel bi buluşma oldu...leylaya ve nihale tekrar teşekkür ediyorum...
telefonumdan bağlanıyorum,kablosuz internet yok o yüzden buraya giremiyorumm...hem çok yavaş hemde su gibi kontör gidio bişe anlamıyorum...umarım herkes iyidirr...hepücüğünüzü koccemen öpüyoruumm...

EFFEKAAN maşallah nasıl tatlı. allah nazarlardan saklasın.
böyle sizinkilere bakınca kocaman olmuş bunlar diyorum.halbuki aralarında bir ay bile yok. annelik duygusu heralde büyütemeyeceğiz gözümüzde kaydirigubbakcemile3
benim sıpacık da şimdi bir şekerleme uykusuna yattı.eli kulağındadır uyanır.
MERAN kıskandıracak resimler çekmişsiniz. hepsi çok güzeller. bebişler de 10 numara zaten.

Gamze masallah ya ne tatli olmus 2 resim varya ayni hacer puhahah kesin ortuyu almak icin cabaliyoo yuz ifadesine bakarmisinn

basım acaip ağrıo kafamçokkarıştı cemre uyumadı uyumadı tam uyuttum annem mutfak kapısnı ceryan yaptırdı e tabi cemre uyandı :mymeka: bağırdım cağırdım.ama bundan öncede sırf kapı carpmasına 3 defa kalktı..onrada uyumadı zaten
bide üstüne üst kocam öküzüylende tartıstım kötükedihüso bazen hiç sevmiyorum onu :umursamaz:

gamzecim maşşalh paşama :)) allahım korusun..yumusacık pofuduk bir bebek oooooo :)))

Meranimm canim asil ben size tesekkur ederim sirf hodugum izin vermiyo diye dukkana geldiniz koyden geldiyseniz ayarlayakda gelin bize yaav daha size muzlu rulo pasta sozum var o diyeti bozdurcm resimlere depek net degildi ama neyse en guzel resimleri nisan cekti ayy kizlar nisan bi tatli bi akilli masaalh resim cekiyoya hep ayni olmazmis illa bi degisiklik yapmak istiyo annesi hadi kizim cek diyo biz seklimiz bozmuyoz oda bakiyo olmadi boydan cekiyoo hani mantiyi neden hep ayni yapiyoruz yaratici ol biraz demisya o hesap cok tatli tameri hic kiskanmiyo masallah tamerin 4 tane disi cikti diyo hergun kalkip sayiyomus

o kapı çarpmalarına bende hastayım.bide bizim üst katımız teras. üstte gezilen ayak sesi kapı çarpması hepsi bizim kattan duyuluyor. tahmin edersin uyku saatlerimiz nasıl geçiyordur.allahtan şu an herkes yazlıkta da evde sesszice uyutabiliyorum.(kısmen)
niye kızdırdı bu ekim babası gene???lmaz:

bugün herkes ayni dertten muzdarip galiba:1no2: uyumuyor allah uyumuyor delikafaduldenkafayi yemek icten degil ya cildiracagim imdaaaaaaatkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kuzucuk uyandı. babasını yanına gidelim , hem de gezinmiş oluruzu serin serin.gündüz sıcağında gezilmiyor.

canım benim üzülme yaw alışmadık mı sanki bunlara sabahtan beri 12de 25 dakika 4de 10 dakika 7 de de yarım saaat uyudu canım çıktı diğer bütün zamanlarda kucağımda gezdi bel ağrısından gieceeeeeeeeem
hahahhahyyyyyttttttttt daha dur bakim bunlar iyi günler inanamazsan anlatim gülçe koltuğa gidiyo koltuğa tırmanıyo ordan tutunarak kolyuğun kenarına oturuyo sonra tekli koltuğa atlıyo ve ordan da maaazallah kırlent bulunca koltuğun tepesine tırmanıp orda emekliyo düşünebiliyomusun ve daha bu çocuk 10 aylık bile değil 1-2 yaşında napcaksam bardak bulduğu anda ikisini birbirine çarpıp kırıyo
ben de balayını kaynansı kayınbabası görümcemin kocasıyla geçirdim iğrenççti klava: boşanmamın eşiğinden dönmüştük klava: hem de boşanmamızı kaynanam ve kayınbabam istemişti kötükedihüso

niye kimse yok yaaa nerelerdesinizzzz

ben burdayım ama gidiyom malesefe :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…