yok canım genel durumu gayet iyi.sadece tatil dönüşü huy değiştiriyo sanırım.orda dedesi tüm gün kucağında gezdirdi,oynadı.kalabalığa alıştı.burda evde ikimiz kalınca huysuzluk yapıyo..ben ona bağlıyorum yani.ağlaması bile değişti çocuğun.off yağız yapma diye bağırdım bugün..resmen yerde ayak ve ellerini yere vura vura ağladı.tepinir gibi ve ağlamak değil çıkardığı ses böğürmek:uhm:şimdiden böyleyse ilerde ne olucak bu çocuğun hali valla düşününce korkuyorum.psikopat bi tipmi olcak yoksa yaaaasenağlamaeşime diyorum zaten ilerde bu bizi döverse sakın şaşırma diyesenağlamaalla allaaaaa fisfisfis ne gibi bir nedeni olabilir ki uyumamak için?patoşum genel durumu ii dimi?istersen altına naylon ser onun üstüne carsaf.bezsiz uyut bakalım belki sıcakta bezi rahatsız ediyodur.üstünü ört ama cıbıl kalmasın popişi cokacimcoook
zambakcm yok valla alıştım sanıyodum ama belli bi zaman çok güzel bi düzene oturtmuştu işi.2 sa.uyuyup 2 sa.uyanık kalıyodu.en çok da bu düzeni bozduğu için üzülüyorum zaten.bide gitgide daha ağırlaşıyolar..ve de daha yaramazlar.alışsamda zorlanıyorum.halimiz zor valla sürekli kucakta 10 kilo yükle gezmek kolay değil..napalım Allah yokluklarını göstermesin..katlancazcanım benim üzülme yaw alışmadık mı sanki bunlara sabahtan beri 12de 25 dakika 4de 10 dakika 7 de de yarım saaat uyudu canım çıktı diğer bütün zamanlarda kucağımda gezdi bel ağrısından gieceeeeeeeeem
hahahhahyyyyyttttttttt daha dur bakim bunlar iyi günler inanamazsan anlatim gülçe koltuğa gidiyo koltuğa tırmanıyo ordan tutunarak kolyuğun kenarına oturuyo sonra tekli koltuğa atlıyo ve ordan da maaazallah kırlent bulunca koltuğun tepesine tırmanıp orda emekliyo düşünebiliyomusun ve daha bu çocuk 10 aylık bile değil 1-2 yaşında napcaksam bardak bulduğu anda ikisini birbirine çarpıp kırıyo
ben burdayım ama gidiyom malesefe :gitme:
saolun teyzeleri hem büyüdü hemde çok yaramaz oldu..
uyutucam uyumuyo babası gelsinde yıkayıp uyutucam..
çelenim naaptı hödüğün yine..sewmiom deme kız sewmesek 1 gün bile katlanılmaz bunlara ayol:umursamaz:
hepinizi öptüm..iyi geceler bol UYKULAR..opuyorumnanaktan
bu arada biz bugün 9. ayımızı bitirdik..hayde halayaaaaa:teytey::teytey::sm_cool:
kaydirigubbakcemile2hihoyyytaboww rulo pasamı yapacaksın bizeee.kaydirigubbakcemile3Meranimm canim asil ben size tesekkur ederim sirf hodugum izin vermiyo diye dukkana geldiniz koyden geldiyseniz ayarlayakda gelin bize yaav daha size muzlu rulo pasta sozum var o diyeti bozdurcm resimlere depek net degildi ama neyse en guzel resimleri nisan cekti ayy kizlar nisan bi tatli bi akilli masaalh resim cekiyoya hep ayni olmazmis illa bi degisiklik yapmak istiyo annesi hadi kizim cek diyo biz seklimiz bozmuyoz oda bakiyo olmadi boydan cekiyoo hani mantiyi neden hep ayni yapiyoruz yaratici ol biraz demisya o hesap cok tatli tameri hic kiskanmiyo masallah tamerin 4 tane disi cikti diyo hergun kalkip sayiyomus
oyyy ben onun o yumuk yumuk ellerini öperimde yerimopuyorumnanaktanKmmDjhjkod1qcmn.xC hacerden selam ekim arkadaslarina
ahh canım ya açmı kaldın.valla biz feyza uyanıksa yer sofrası yapıyoruz öyle yiyoruz.o zaman yanımızda otururken oyalaması daha kolay oluyorAksam bizde macarali sekilde uyuduk hanfedileri kudurdu hep babannesi istanula gidince boyle kavga cikiyo aksma yemegimi yedirmedi tani ne kucakta duruyo ne yerde neyse herif yesinde alsin ben yiyim dedim allahim cocugu odaya babasina goturuyo mutfaga geliyom 2dk gecmiyo bi bakiyom gelmis bacagima yapismis agliyo kac kez aynisi oldu durmuyomus neyse aldim dolastirdim geri verdim yemek sogudu isittim saat 10 durmuyo babada dursa adamada bisey diyemiyom beni istiyo hadi parka goturelim yoralim uyusun dedim gittik salladik kaydirdik geldik cay yapmistim sabahki kekle onu getirdim yemek yemektamn vazgectim tekrar isitmaya erindim neyse onuda yiyemedim cay sogudu mama yaptim icirdim ihiih uyumuyo balkonda uyutacaktim serin diye esiyodu vazgectim sonra kucagimda uyudu ohh dedim ki tel caldi haydaa geri kalkti pes dedim kactim yaa valla canimdan bezdim bulasiklari topladim geldim ikiside uyumus hele sukur cayi isittim da icebildim bisey yiyemiyom sutte olmuyo
Hadee tukani kitliyomm halilo cik git sende ne bekliyon
Zambak sen alinti yapmissinya o balayina giderken kayniyla eltisiyle giden felan yazisini ben yazmadim ulee ama benden alinti yapmissin ama benim eltim yok ve biz balayina gitmedikk ühü ühühü kisin evlendik yaza plan yaptik ve ben yazin hamileydim yalan oldu yani
aman hep aynı şey gelme gitme davası şte :umursamaz:o kapı çarpmalarına bende hastayım.bide bizim üst katımız teras. üstte gezilen ayak sesi kapı çarpması hepsi bizim kattan duyuluyor.tahmin edersin uyku saatlerimiz nasıl geçiyordur.allahtan şu an herkes yazlıkta da evde sesszice uyutabiliyorum.(kısmen)
niye kızdırdı bu ekim babası gene???lmaz:
puhahahaaa kaydirigubbakcemile5bugün herkes ayni dertten muzdarip galiba:1no2: uyumuyor allah uyumuyor delikafaduldenkafayi yemek icten degil ya cildiracagim imdaaaaaaatkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
:1shok: bunların hepini 10 aylık bebekmi yapıooooo :1shok: inşallah biraz buyuynce sakinler yoksa moku yedin lülülülülülücanım benim üzülme yaw alışmadık mı sanki bunlara sabahtan beri 12de 25 dakika 4de 10 dakika 7 de de yarım saaat uyudu canım çıktı diğer bütün zamanlarda kucağımda gezdi bel ağrısından gieceeeeeeeeem
hahahhahyyyyyttttttttt daha dur bakim bunlar iyi günler inanamazsan anlatim gülçe koltuğa gidiyo koltuğa tırmanıyo ordan tutunarak kolyuğun kenarına oturuyo sonra tekli koltuğa atlıyo ve ordan da maaazallah kırlent bulunca koltuğun tepesine tırmanıp orda emekliyo düşünebiliyomusun ve daha bu çocuk 10 aylık bile değil 1-2 yaşında napcaksam bardak bulduğu anda ikisini birbirine çarpıp kırıyo
ben de balayını kaynansı kayınbabası görümcemin kocasıyla geçirdim iğrenççtiklava: boşanmamın eşiğinden dönmüştük klava: hem de boşanmamızı kaynanam ve kayınbabam istemişti kötükedihüso
ben burdayım ama gidiyom malesefe :gitme:
orası ööle canım seviik ama sevmiikde :dilcikar:saolun teyzeleri hem büyüdü hemde çok yaramaz oldu..
uyutucam uyumuyo babası gelsinde yıkayıp uyutucam..
çelenim naaptı hödüğün yine..sewmiom deme kız sewmesek 1 gün bile katlanılmaz bunlara ayol:umursamaz:
hepinizi öptüm..iyi geceler bol UYKULAR..opuyorumnanaktan
bu arada biz bugün 9. ayımızı bitirdik..hayde halayaaaaa:teytey::teytey::sm_cool:
:gitme: inşallah bugun güzel gecer :Saruboceq:berbat ötesi bi gündü vallakafamçokkarıştıtüm gün uyumadı ve uyumadıkça huysuzlaştı.bende dayanamadım bikaç tane patlattım poposuna:çok üzgünüm:sonra kendime kızdım.zaten ağlamaya yer arıyorum.sulugözün tekiyim.kociş işten geldi beni salya sümük görünce üzüldü baya. kalk gidelim salıncak alalım dedi.biz daha önce durmaz diye almamıştık.arabaya binince nasıl sessiz duruyo sanki koca gün böğüren o değildi.neyse hem salıncak hemde oto koltuğu aldık.küçük geliyodu koltuğu artık.baya da uygun oldu.eve geldik.yıkadık,mamasını yedi ve salıncakta sızdı..saat 10 du.sabahın köründen beri bi fili o kadar emzirip sallasam o bile uyurdu yahuu:umursamaz:inşallah salıncağını sever, uykusu gelir.yarın kociş nöbetçi valla dayanamıyorum omzumda lifmi koptu noldu koca bi yumru oldu ve çok ağrıyo:çok üzgünüm:
yok canım genel durumu gayet iyi.sadece tatil dönüşü huy değiştiriyo sanırım.orda dedesi tüm gün kucağında gezdirdi,oynadı.kalabalığa alıştı.burda evde ikimiz kalınca huysuzluk yapıyo..ben ona bağlıyorum yani.ağlaması bile değişti çocuğun.off yağız yapma diye bağırdım bugün..resmen yerde ayak ve ellerini yere vura vura ağladı.tepinir gibi ve ağlamak değil çıkardığı ses böğürmek:uhm:şimdiden böyleyse ilerde ne olucak bu çocuğun hali valla düşününce korkuyorum.psikopat bi tipmi olcak yoksa yaaaasenağlamaeşime diyorum zaten ilerde bu bizi döverse sakın şaşırma diyesenağlama
zambakcm yok valla alıştım sanıyodum ama belli bi zaman çok güzel bi düzene oturtmuştu işi.2 sa.uyuyup 2 sa.uyanık kalıyodu.en çok da bu düzeni bozduğu için üzülüyorum zaten.bide gitgide daha ağırlaşıyolar..ve de daha yaramazlar.alışsamda zorlanıyorum.halimiz zor valla sürekli kucakta 10 kilo yükle gezmek kolay değil..napalım Allah yokluklarını göstermesin..katlancaz
bu arada yazdıklarını okuyunca küçük dilimi yuttum diyebilirim.Allah kolaylık versin.gülçe sanırım aramızdaki en hareketli bebek.bizimki daha tırmanmayı falan beceremiyo.aman becermesin bi emeklemeyi öğrendi ev küçük tüp patlamış gibi dağıldıkafamçokkarıştı
canım çok tatlı maşallah
10.ayınız hayırlı uğurlu olsun:teytey::teytey::teytey:
herkese iyi geceler.çooook yorgunum.üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum.hemen yatcam
hepinizi öptümopuyorumnanaktan
al gülcetyi vur havcere kaydirigubbakcemile3Aksam bizde macarali sekilde uyuduk hanfedileri kudurdu hep babannesi istanula gidince boyle kavga cikiyo aksma yemegimi yedirmedi tani ne kucakta duruyo ne yerde neyse herif yesinde alsin ben yiyim dedim allahim cocugu odaya babasina goturuyo mutfaga geliyom 2dk gecmiyo bi bakiyom gelmis bacagima yapismis agliyo kac kez aynisi oldu durmuyomus neyse aldim dolastirdim geri verdim yemek sogudu isittim saat 10 durmuyo babada dursa adamada bisey diyemiyom beni istiyo hadi parka goturelim yoralim uyusun dedim gittik salladik kaydirdik geldik cay yapmistim sabahki kekle onu getirdim yemek yemektamn vazgectim tekrar isitmaya erindim neyse onuda yiyemedim cay sogudu mama yaptim icirdim ihiih uyumuyo balkonda uyutacaktim serin diye esiyodu vazgectim sonra kucagimda uyudu ohh dedim ki tel caldi haydaa geri kalkti pes dedim kactim yaa valla canimdan bezdim bulasiklari topladim geldim ikiside uyumus hele sukur cayi isittim da icebildim bisey yiyemiyom sutte olmuyo
günaydın iboşuuuuuuuuuuuuum rüyamda seni gördüm istanbuldaymışız ve yolda karşılaşıyoz nasıl sarıldık birbirimize yaaaaaaaaaa gerçek gibiydi
Gunaydin ibossum geldim len geldim ac kollarinu
kız mıhtar çok sevindim arkadaşın adına, az çok ne demektir bilirim, evlat hasreti çekmek zor :gitme: allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu, bütün yaramazlıklarına rağmen çok datlular yaa kaydirigubbakcemile3 şu kalabalıkta uyutma mevzuu benim de çok canımı sıkıyo, kardeşimin düğünü için akrabalar gelmişti şehir dışından, pek hazzetmeyiz kendilerinden ama akraba işte çağırmasan olmuyo, geçen cuma bana geldiler annemle, ben çocuk uyutcam diye uğraşıyom, annemle car car konuşuyo, annem fıs fıs konuşuyo karı son ses, uyutmaya giderken de çıt çıkarmayın diye tembihledim yaa karı banamısın demiyo, onun yüzünden uyumadı çocuk Çok üzgünüm çoookgünaydın millet zemuszemus acaip keyifliyim mutlyuyum üstelik cemrenin uyummamasına rağmen bi arkadasımın doğal yolla hamile kaldıının haberini aldım acaip keyifliyim ::
aman hep aynı şey gelme gitme davası şte ::
puhahahaaa
:: bunların hepini 10 aylık bebekmi yapıooooo :: inşallah biraz buyuynce sakinler yoksa moku yedin
orası ööle canım seviik ama sevmiikde ::
:gitme: inşallah bugun güzel gecer ::
al gülcetyi vur havcere
1 aatir emziriyorum cemreyi uyucak die.uyudu kuzucuk yatırdım.ananemde uyuduğunu görmemiş koridorda bağıra bağıra sarkı söölemey basladı kafamçokkarıştı e tabi cemrede mızıldadi.şimdi uyuttum gene bakalım ne kadar sürcek
Zambak kaynanan napii leen sinirlenmemek icin halleyy yee len hani reklamlarda cikiyo ya adam diyo annem 4 ayligina bize geliyo diye oda aa ne guzel bihaber bu diye herkese bi halley oluyo sanada bi halley olsun leenn
günaydin kizlar. coooooooooooooooooook yorgunum gece 4.30 dan beri ayaktayim:1shok: sabaha kadar deliksiz yatan kiz cildirdi uyumuyor allah uyumuyordelikafadulden araliksiz 2 saat agladi:çok üzgünüm: bende cildirma noktasina geldim birazcik bagirdimdelikafadulden sonra pisman oldum ama kizim küsmüs bana sabahtan beri hic yüzüme bakmiyor:: hiiih hasbam küsmeyi nerden bilirse:roflol: babasina cekmis babasida ayni allahim ben bu kiza hamileyken niye bu kadar cok baktim benim hödüge ya
ya kizlar bu ay dolunay falanmi var:roflol: bütün bebekler cildirma noktasinda hepsinin birden delirmeside normal gelmiyor bana hepimizin yardimcisi olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ya ben bu sinirle kizicaniz biliyom ama sigaraya yeniden baslaiycam diye korkuyom buara cok canim cekiyor-tatlicadiarzu-:1no2:
selammmmmmm ben geldimmopuyorumnanaktan
çok özledim sizi sanal ortamı pöf
nettiriyonuz bebişler ne alemde şöle bi geçmişe bakıp hemen çıkıcam inş herkes iyidir
bebişler iice yormaya başlamış herhald
leyloşum diş çıkarmadı galiba hala hacer
biz dişleri dörtledik arka arkaya geldiler valla altta 3 üstte 1 dişimiz var çok komik görünüyokaydirigubbakcemile3
ama diş çıkrınca geceleri rahtladım genelde bir kere kalkıyo süt içip uyuyo neydi o 5-10defa kalktığım günlerkafamçokkarıştı
onun dışında daha emekleme yürüme faaliyetimiz yok ama odanın bi ucundan diğer ucuna srünebiliyoz dün ben mutfaktayken sehpanın altına girmeyi başarmış ama çıkamamış sıpacanım:roflol:
günlerim otomatiğe bağlandı çok sıkılıyorum ... programlanmış gibi kalk erayla oyna 10 olsun uyut ders çalış çocuk uyansın oyna 3 olsun uyut yemek yap temizlik yap koca gelsin yemek ye çocuğu uyut ders çalış .... çok bunalıyorum nefes alacağım zaman kalmadı pöffffffffffkafamçokkarıştı:sinifsinif:
şu aralık çabuk gelir inş ....hepinizi ve bebişleri çok öpüyorumopuyorumnanaktan
günaydııınnn milleetttttt.. ben bugün gezmeye gidiom..
umarım efe kaan huysuzluk yapmazda burnumuzdan gelmez..eşimin teyzesininoğlunun kınası war bol bol oynıcam zemuszemustabi bizim paşazade''efe bey'' izin verirse..hepinizi öptüm..güzel bi gün geçirinopuyorumnanaktan
Zambak kaynanan napii leen sinirlenmemek icin halleyy yee len hani reklamlarda cikiyo ya adam diyo annem 4 ayligina bize geliyo diye oda aa ne guzel bihaber bu diye herkese bi halley oluyo sanada bi halley olsun leenn
yok yavrum halleyi paketiyle yutsam bana kar etmez öldürüverirdim içim soğurdu o kadar kalamaz allahtan dün akşam mutfaktayım eşim içeri bir gitti ağzında çğnediği fındığı kuzuma vermiş gidip gırtlağını sıkiiiiiim dedim allahtan eşim de bu konuda duyarlı da kızdı annesine amaaaa yüzsüz gülüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?