yapma yaaopuyorumnanaktan, ayy keşke bi gün hepimiz bir yerde toplanıp da akşama kadar fingirdesek, bebeler hır çıkartsa hep beraber delirsek, ayyyyyy bu bebe beni delirtecek diye birbirimize dert yansak, ne güzel olurdu :çok üzgünüm:
hoşgeldin len leloşum, benimki de azdı bu aralar yaa, dün sabahtan 1 saat uyudu, oymuş daha da uyutamadım gündüz, tam uyutuyorum yarım saat geçmeden kalkıyo, akşam üzeri yarım saatten fazla kucağmda gezdirip uyutmaya çalıştım, uyumadı uyumadı uyumadı kafamçokkarıştı bu bebelerin hepsi aynı zamanda aynı haltı işliyolar :sinifsinif:ne dertleri var bi anlasak, sıcaklardan desek zambakın ora soğuk bile denebilir, dişten desek hepsimi diş çıkartıyo bu danalarınklava:galiba bunlar yine muayyen günlerindeler :roflol::roflol:leyla bu arada bizim salonda 2 tane 5li priz var, birisini pc masasının arkasna sakladım, diğeirini de tekli koltuğun arkasına, anca kablolarını çekiştirebiliyo, orta yerde bırakma anam sakla onları bi yere, parmağını filan sokar allah korusun yasakkelime
kız mıhtar çok sevindim arkadaşın adına, az çok ne demektir bilirim, evlat hasreti çekmek zor :gitme: allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu, bütün yaramazlıklarına rağmen çok datlular yaa kaydirigubbakcemile3 şu kalabalıkta uyutma mevzuu benim de çok canımı sıkıyo, kardeşimin düğünü için akrabalar gelmişti şehir dışından, pek hazzetmeyiz kendilerinden ama akraba işte çağırmasan olmuyo, geçen cuma bana geldiler annemle, ben çocuk uyutcam diye uğraşıyom, annemle car car konuşuyo, annem fıs fıs konuşuyo karı son ses, uyutmaya giderken de çıt çıkarmayın diye tembihledim yaa karı banamısın demiyo, onun yüzünden uyumadı çocuk Çok üzgünüm çoook
:roflol::roflol::roflol: allah cezanı vermesin mülayim
kız diyomya bunlar yine muayyen günlerindeler delikafadulden ben sigaraya başlayalı çok oldu bu arada, sıkıntıdan sigaraya vuruyom kendimi :gitme:
hoşgeldin kız, ders çalıışıyon da ondamı gelmiyon sen buraya, aynen bende otomatiğe bağlandım ve çok sıkıldım artık, bikaç gün anneme kaçayı m diyom, hatta benim herif dün anemlere git istersen hafta sonuna kadar orada kal dedi ama gitsem nolcak, annemlerin ev müstakil, sağında solunda 2-3 katlı evler var, rüzgar esse de evin içine vurmuyo, çok sıcak oluyo, klimalı odaya yatırim desem bu sıpa yerini yadırgıyo, yemek yedirmesi de mecburen bana ait, annemde durmuyo deli danalar gibi tepiniyo :mymeka: yani annemlere gitsem de dinlenemicem mafoldumben
ooyy iyi gezmeler len, benim yerime de oynat göbeciğini kaydirigubbakcemile3kına gecesi gündüz mü CADIARZU
kızz leyla bak sana bir fikirsüprizzzzztülbetin bir ucunu hacere bir ucunuda kedi bileğine bağla öyle uyu daha garanti olur:lepi:Kizlar artik bunu soylemekten biktim ama cok uykum var yaa yere oyuncaklarini doktum oturttum yanina halinin ustune serildim gayri ayakta bile duramiyom tabi kafam yere degdi hemen damisin elimde hacerin bacagindaki biyere giderse haberim olsun diye okadar yani ben dalmisim hemen gidip 3lu pirizlen oynuyo bu bebe ariza yavv
şşşşşşşşşşş senin kafan bulanmış delüüüü ne sigarası.kendine acımıyorsun bari bebeğine acıgünaydin kizlara.s. coooooooooooooooooook yorgunum coooookkafamçokkarıştı gece 4.30 dan beri ayaktayim:1shok: sabaha kadar deliksiz yatan kiz cildirdi uyumuyor allah uyumuyordelikafadulden araliksiz 2 saat agladi:çok üzgünüm: bende cildirma noktasina geldim birazcik bagirdimdelikafadulden sonra pisman oldum ama kizim küsmüs bana sabahtan beri hic yüzüme bakmiyor:dilcikar: hiiih hasbam küsmeyi nerden bilirse:roflol: babasina cekmis babasida ayni allahim ben bu kiza hamileyken niye bu kadar cok baktim benim hödüge ya senağlamasenağlamasenağlama
ya kizlar bu ay dolunay falanmi var:roflol: bütün bebekler cildirma noktasinda hepsinin birden delirmeside normal gelmiyor bana hepimizin yardimcisi olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ya ben bu sinirle kizicaniz biliyom ama sigaraya yeniden baslaiycam diye korkuyom buara cok canim cekiyor-tatlicadiarzu-:1no2:
hoşgeldin ve güle güle canım.Allah zihin açıklığı versin.bende kışın çalışacağım ders.bu sene ilahiyat açıköğretime kayıt olacağım inşaallah.feyzayla nasıl olacak bakalım:sinifsinif:selammmmmmm ben geldimmopuyorumnanaktan
çok özledim sizi sanal ortamı pöf
nettiriyonuz bebişler ne alemde şöle bi geçmişe bakıp hemen çıkıcam inş herkes iyidir
bebişler iice yormaya başlamış herhald
leyloşum diş çıkarmadı galiba hala hacer
biz dişleri dörtledik arka arkaya geldiler valla altta 3 üstte 1 dişimiz var çok komik görünüyokaydirigubbakcemile3
ama diş çıkrınca geceleri rahtladım genelde bir kere kalkıyo süt içip uyuyo neydi o 5-10defa kalktığım günlerkafamçokkarıştı
onun dışında daha emekleme yürüme faaliyetimiz yok ama odanın bi ucundan diğer ucuna srünebiliyoz dün ben mutfaktayken sehpanın altına girmeyi başarmış ama çıkamamış sıpacanım:roflol:
günlerim otomatiğe bağlandı çok sıkılıyorum ... programlanmış gibi kalk erayla oyna 10 olsun uyut ders çalış çocuk uyansın oyna 3 olsun uyut yemek yap temizlik yap koca gelsin yemek ye çocuğu uyut ders çalış .... çok bunalıyorum nefes alacağım zaman kalmadı pöffffffffffkafamçokkarıştı:sinifsinif:
şu aralık çabuk gelir inş ....hepinizi ve bebişleri çok öpüyorumopuyorumnanaktan
amanın ne güzel kızz.valla bende çok özledim oynamayı eskiden acayip oynardım.sonra başımıza acı bir olay geldi ailecek kendimizi heşeyden soyutladık.şimdi yeni yeni özlüyorum eğlenceyi sositosositogünaydııınnn milleetttttt.. ben bugün gezmeye gidiom..
umarım efe kaan huysuzluk yapmazda burnumuzdan gelmez..eşimin teyzesininoğlunun kınası war bol bol oynıcam zemuszemustabi bizim paşazade''efe bey'' izin verirse..hepinizi öptüm..güzel bi gün geçirinopuyorumnanaktan
amanın kız sendendemi çekinmiyoryok yavrum halleyi paketiyle yutsam bana kar etmez öldürüverirdim içim soğurdu o kadar kalamaz allahtan dün akşam mutfaktayım eşim içeri bir gitti ağzında çğnediği fındığı kuzuma vermiş gidip gırtlağını sıkiiiiiim dedim allahtan eşim de bu konuda duyarlı da kızdı annesine amaaaa yüzsüz gülüyo
ağzında çiğnediği fındığı mı verdiii :1shok::1shok: yaaa manyakmı bu kadın, bizler anneleriyken böyle bişey yapmıyoruz yuh diyorum şok oldum :1shok: bikeresinde benim de gezmeye gittiğim bir yerde kadın kendi içtiği çayın kaşığıyla zorla çay vermeye kalkmıştı yusuf eymene, kadına verme diyorum bişey olma z diyo, verme diyorum bişey olma z diyo, en sonunda vermesene bee dedim, ordan başka bir kadın da bak annesi kızıyor verme dedi, kadın öyle durdu, yahu sana ne ben anasıyım sana ne oluyo da beslemeye kalkıyosun, hem de hiçbişeye yaramayan çayla:mymeka: beslenecekse ben beslerim dimi, çok sinir olmuştum yaa, höt diye yolcaktım çocuu kadının elinden ama ortada sofra kurulmuştu kadın da bana biraz uzaktı, aramızda çocukları vardı, sinir oluyorum böyle durumlara, tepkini koy len zambak, ağzında çürükmü var yara mı var, bi sürü bakteri var, onun ağzından çıkan artığı mı yicekmiş gülçecikklava:
selamun aleyküm hanımlar.bakıyorum bebekler yoruyor sizi.feyza kalabalıkta halinden çok memnun.babası önceki gün köye gitti onu özledi biraz sabah kalkınca karşı kanepeye bakıp bişeyler söylüyor.kayınvalidem görümcem gün içinde akşamda kaynım hiç bırakmıyorlar.onlarla acayip güzel oynuyor. kışın eve gidince ne yaparız bilmiyorum:bbo:
kızz leyla bak sana bir fikirsüprizzzzztülbetin bir ucunu hacere bir ucunuda kedi bileğine bağla öyle uyu daha garanti olur:lepi:
şşşşşşşşşşş senin kafan bulanmış delüüüü ne sigarası.kendine acımıyorsun bari bebeğine acılmaz:.şurda emecekleri bikaç ay daha.
hoşgeldin ve güle güle canım.Allah zihin açıklığı versin.bende kışın çalışacağım ders.bu sene ilahiyat açıköğretime kayıt olacağım inşaallah.feyzayla nasıl olacak bakalım:sinifsinif:
amanın ne güzel kızz.valla bende çok özledim oynamayı eskiden acayip oynardım.sonra başımıza acı bir olay geldi ailecek kendimizi heşeyden soyutladık.şimdi yeni yeni özlüyorum eğlenceyi sositososito
amanın kız sendendemi çekinmiyorklava:mesela benim annemde kayınvalidemde bu konuda çok hassastırlar.böyle şeyler olurmu bu zamanda.eskiden yapmışlar hadi ama zamanımız kötü.ben kendimden bile korkuyorum Allah korusun öperken bende bir sıkıntı vardırda ona geçer diye.bırak ağzımdan çıkarıp ona vermek lmaz:
kızz iboşşş valla seni çok merak ediyorum.daş gibi karısın vesselam ayakları yere sağlam basan.kendinden emin,hee öyle görüyom seni burdan:1shok:
ama bak sigara içtiğine söyleme burda kullananların ağzının suyu akıyor sonra canları fulan istiyor.
kötü örnek iboooşşşşşşş:lepi:tüüü kakaa
Kizlar size bisey diyecem ama inamicaksiniz hayret ettim ben sabah 11bucuga geliyodu haceri uyutmak icin odaya gittim allahim nolur uyusun bende uyuyum artik cildiracam rabbim saat 3 e kadar uyusam baska ne isterim dedim yalanim varsa ne oluyum neyse hacer uyudu ve o uyuyuz bende uyudum bi kalktim saat 3 e geliyoo inanamadim ohh bee hacer hala uyuoo 3 e kadar uyur bende giidp karnimi doyuruyum kafam cok guzel oldu darisi sizin basiniza allahim gercekten yurekten istiyorum ins bu piyango sizede vurur
lülülülülülü kaydirigubbakcemile3
innnşşşaaallllaaahhh:Saruboceq:Kizlar size bisey diyecem ama inamicaksiniz hayret ettim ben sabah 11bucuga geliyodu haceri uyutmak icin odaya gittim allahim nolur uyusun bende uyuyum artik cildiracam rabbim saat 3 e kadar uyusam baska ne isterim dedim yalanim varsa ne oluyum neyse hacer uyudu ve o uyuyuz bende uyudum bi kalktim saat 3 e geliyoo inanamadim ohh bee hacer hala uyuoo 3 e kadar uyur bende giidp karnimi doyuruyum kafam cok guzel oldu darisi sizin basiniza allahim gercekten yurekten istiyorum ins bu piyango sizede vurur
Kizlar size bisey diyecem ama inamicaksiniz hayret ettim ben sabah 11bucuga geliyodu haceri uyutmak icin odaya gittim allahim nolur uyusun bende uyuyum artik cildiracam rabbim saat 3 e kadar uyusam baska ne isterim dedim yalanim varsa ne oluyum neyse hacer uyudu ve o uyuyuz bende uyudum bi kalktim saat 3 e geliyoo inanamadim ohh bee hacer hala uyuoo 3 e kadar uyur bende giidp karnimi doyuruyum kafam cok guzel oldu darisi sizin basiniza allahim gercekten yurekten istiyorum ins bu piyango sizede vurur
dün gündüz o kadar uğraşmadım ama gece uyutmak içit tam 1,5 saat uğraştım.insafffff.neler nelre yaptım. kucağıma aldım sevdiği ninnileri mi söylemedim. yanına uzanıp başını okşadım. belki tek uyumak istiyordur dedim yatağına bıraktm. yok kuzucuk sanki kahve içmiş gibi. gözler fal taşı gbi. aklı hep oyunda.
neyse sonunda uyudu ama zorla. sonra gece 3 te gene uyandı. saki bütün gece horul horul uyumuş da uykusunu almış gibi. neyse babasıyla uyumayı çok sever .babasını gönderdim yanına. babsına da gülücükler atıp duruyormuş karanlıkta.bi baktım eşim kapıda belirdi."al şu maskotu uyut" diye.neyse allahtan bu sefer çok uğraşmadım uyudu.
şimdi öğlen yine. yüzüme bakıp bakıp gülüyo.ben uyutmaya çalışıyorum o bana bakıp gülüyo.zar zor uyudu.ama uyuku saatimizi epey geçirdi.noluyor bu bebişlere anlamıyorum ki. anaları burdan haberleşiyo tama da onalr nerden haberleşiyo kaydirigubbakcemile3
nasıl yani 4 saat aralıksız uyudumu :1shok: ay maşallah diim, diilini ısır kız kaydirigubbakcemile3
onlar da teleayak kuruyolar kanımca :roflol::roflol::roflol: bende uyuttum biraz önce salonda kanepeye uzandım bende dalmışım, benimkinin de uyanması yakındır delikafadulden
11bucuga geliyodu uyuduk beraber sonracima 1 de uyandi yanima aldim emzirirken tekrar uyudu 3 e kadar yanimda yani 4 saat araliksiz desekte olur kendime geldim yavv simdide yikadim tekrar uuyuttum bugun hacer kebap yerim omu ben yerimm allahim tum bebislerin guzel guzel uyusun mamasini yesin basina kaza bela gelmesin saglik li huzurlu hayirli evlat olsun aminn
11bucuga geliyodu uyuduk beraber sonracima 1 de uyandi yanima aldim emzirirken tekrar uyudu 3 e kadar yanimda yani 4 saat araliksiz desekte olur kendime geldim yavv simdide yikadim tekrar uuyuttum bugun hacer kebap yerim omu ben yerimm allahim tum bebislerin guzel guzel uyusun mamasini yesin basina kaza bela gelmesin saglik li huzurlu hayirli evlat olsun aminn
darisi basimiza allahim neolur kizima bol bol uyku ver :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kizlar birsey sorucam yaCADIARZU bebekleriniz kendi kendinemi uyuyor yoksa siz bir caba sarf ediyormusunuzCADIARZU mesela benim cadi sadece beni emerken uyuyor kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştısizler nasil yatiriyorsunuz ?
valla leloşum babaısıylan yıkıyoduk geçen hafta, baktım olmuyo, ikimizinde üstünü başını mahfediyo, ikimiz de cıscıbıl giriyoz ikimiz de kirleniyoz, en güzeli sadece ben kirlenim dedim, dediğim gibi banyo teknesine oturuyok orda yunuyok kaydirigubbakcemile3 çıkarken de çok dikkatli kalkıyorum valla, allaha emanet ne edim, herifin elinde de düşme tehlikesi varBanyoo derdi bizdede var ibosum aynen bende bas edemiyom kendi kuvetine oturtuyodum hemen kalkiyo ayaga tum sular saciliyo sonra bizim camasir legeni varya kocaman gecen onun icine kiyafetlerini serdim oturttum ondanda disari cikti kacmaya calisiyo aslinda suyu seviyoo ama kafasina dokmeyi sevmiyo basina dokuce kacmaya calisiyo sonra bi gunde kucagima alip denedim ozamanda ustume tirmadi ken bacamin araya sikistiramadim hemen donup teppeme cikiyo bide bebeyi yikayinca evde biri olacakki yikayip ona verecen o kurulayip giydirecek bu defa bende cibil cibil sudan cikma zorunda kaliyom islak ayagim kayarda bebeyle dusersem felan ee bunu giydirip nereye koyuyumda tekrar dus almaya giriyim ben bunu beceremedim bugun de bizim kendi banyo yaptigimiz kuvete oturttum yuksek ya kacamadi yine tutunup kalkti ama benim acimdan en iyi boyle yikadim gibi
darisi basimiza allahim neolur kizima bol bol uyku ver :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kizlar birsey sorucam yaCADIARZU bebekleriniz kendi kendinemi uyuyor yoksa siz bir caba sarf ediyormusunuzCADIARZU mesela benim cadi sadece beni emerken uyuyor kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştısizler nasil yatiriyorsunuz ?
kıslar ekim anneleri nerdesiniz doğumdan sonra kimseler uramamışmı.....hadi 2008 ekim anneleri bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?