haklısın nası olsa alındı hepsi çekmecede duracakalarına valizde dursunlar benimde bitek geceliğim eksik bende geçen çıktım gecelik için ama bulamadım hep yazlıktı:dilcikar: bize azcık şöyle güzlük falan olması lazım dimi havalar daha serin olur bir kaç haftaya gelir yeni sezon dedi bütün mağzalar bende bir kaç hafta sonra alıcam bi de şeyi sorucam ya bizimkine dedesi almış 98lik 2 numara 3-6 kg prima bebek bezi acaba uygunmu? yoksa 1 numarası var bunların onumu almak gerek :uhm:bide valize kaç tane bez koycaksınız 98tane çok olur yük etmeye gerek yok ben valize 10 tane koyup geri kalanı arabanın bagajına koymayı düşünüyom acil durumda almak kolay olsun die
Ben hala çalışıyorum yarın 38 haftaya kadar çalışabilir raporumu alıcam sonra da pzt gününden itibaren 20 günlük iznimi kullanıcam.Bakalım bizim kız tatile gitmek istiyor 1 haftalığına Akçaya gitmeyi düşünüyoruz doktorum 1 haftalığına müsaade etti.2 kızıma da kıyamıyorum allah yardımcımız olsun.
haklısın nası olsa alındı hepsi çekmecede duracakalarına valizde dursunlar benimde bitek geceliğim eksik bende geçen çıktım gecelik için ama bulamadım hep yazlıktı:dilcikar: bize azcık şöyle güzlük falan olması lazım dimi havalar daha serin olur bir kaç haftaya gelir yeni sezon dedi bütün mağzalar bende bir kaç hafta sonra alıcam bi de şeyi sorucam ya bizimkine dedesi almış 98lik 2 numara 3-6 kg prima bebek bezi acaba uygunmu? yoksa 1 numarası var bunların onumu almak gerek :uhm:bide valize kaç tane bez koycaksınız 98tane çok olur yük etmeye gerek yok ben valize 10 tane koyup geri kalanı arabanın bagajına koymayı düşünüyom acil durumda almak kolay olsun die
kıs saten demek istemedim zaten yazıcaktım:roflol:
tabi penyeler daha iyi hem çok terliycez terimizi alsın hemde foşur foşur akıcak sütlerini onları emsinlaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile5
gel kıs yakınımakaydirigubbakcemile5
bizim kıslaar tatile hep buralara geldiler valla yağmur çok sevdi heralde edremiti hala dönmedii..
ilkimcim listedeki tarihler sat'a göre beklenen doğum tarihleri bebişler doğunca yanlarına geldikleri tarihleri yazıcaz inşallahh..
gülşencim geceliğinin çokta kalın olmasına gerek yok canımın içi saten dolaşırken falan sabahlık kullanıcaksın evde hastanede sıcak olur muhtemelen unutmayınki vucut ısımız normalde 1-2 derece daha yüksek oluyo ve lohusalıkta ateş basmasıda çok oluyo kendinizi çok sıcak tutmaya gerek yok ayaklarınızı üşütmeyin yeter..
ayrıca bez benim hastane veriyodu hastaneyle konuşıup verip vermediklerini öğrenin vermiyorsa 1 gün için en az 10 15 tane lazım olacağını bilinkaydirigubbakcemile5
az önce oldu sanki kalbim karnımda atıyor gibi sanırım bu hıçkırıktı çünkü hareket değil sadece kalp atışı gibi 1-2 dk sürdü, pıt pıt pıt pıt pıt....
hıçrık kesildi dansa devam... bide şey sorcam bebek uyurmu, mantıklı olarak uyur tabi ama uyurken hareket edermi? şimdi ben yatıyom o karnımda kımıl kımıl, uyanıyom hala kımıl kımıl, gün içinde sürekli hareket halinde yani abartmıyorum bi 15 dk bile hareketsiz hali olmamıştır, sizinkilerde böylemi?
cok şanslısın gülşenim şükretsenağlama benm kız tembel tenekeklava:
aynen benim oğlanda öyle:mymeka: biraz hareketleniyo gerçi arada ama bazen çok bekletiyo..demekki hıçkırınca öyle oluyo.. benimkide hıçkırdı bugünn:dance:daha doğrusu ben o hareketi hissediyodum ama ne olduğunu anlayamıyodum..hıçkırıkmış demekkii..çok mutlu oldum yaa..pıt pıt pıt nereye vuruyo bu diyodumsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?