2008 Ekim Anneleri

canım ben ctesi baktım bezlere.primada bi yeni doğan var bi de yeni bebek var.ilk hastaneye giderken yenidoğanı alın dedi kız.ama sonra destinanın dediği aklıma geldi.o ilk bezi molfix alın sonra primaya dönersiniz dedi.molfixte göbek oyuntusu var.primada yok.istersen bi paketin üstüne bak.yeni doğanmı yeni bebekmi?yeni bebekse molfixin yenidoğanını al derim bena.s.

gel kıs yakınımakaydirigubbakcemile5
bizim kıslaar tatile hep buralara geldiler valla yağmur çok sevdi heralde edremiti hala dönmedii..
ilkimcim listedeki tarihler sat'a göre beklenen doğum tarihleri bebişler doğunca yanlarına geldikleri tarihleri yazıcaz inşallahh..

gülşencim geceliğinin çokta kalın olmasına gerek yok canımın içi saten dolaşırken falan sabahlık kullanıcaksın evde hastanede sıcak olur muhtemelen unutmayınki vucut ısımız normalde 1-2 derece daha yüksek oluyo ve lohusalıkta ateş basmasıda çok oluyo kendinizi çok sıcak tutmaya gerek yok ayaklarınızı üşütmeyin yeter..

ayrıca bez benim hastane veriyodu hastaneyle konuşıup verip vermediklerini öğrenin vermiyorsa 1 gün için en az 10 15 tane lazım olacağını bilinkaydirigubbakcemile5

bende aynısını aldım canım..1 numara olanı da çok küçük geldi bana.3-6 kg iyi gibi..gerçi göbek oyuntusu yok dediler çok mu etkisi olurki ya..buda yeni doğan için olmuyomu?primanın yeni doğan olanı 2-5 kg..çok fark olacağını sanmıyorum..ama daha nasılsa çoook bez alacağız.onlardan da alırız nolcekkaydirigubbakcemile5

Bence penye gecelikler daha iyi olmaz mı yaw bu satenler hem insanın heryerini belli ediyor hem çok ince en ufak bir akıntı çıkar hem yakar e birde ateşimiz yüksek olacakmış şöyle şık bir penye gecelik bence daha iyi sabahlık mevzusuna gelince benim ilk gecem için kayınvalidemin aldığı takımın sabahlığını hiç kullanmadım hemde kırmızı tül gibi onu almayı düşünüyorum içine de yakmayan bir uygun bir gecelik:1rolleyes:

kıs saten demek istemedim zaten yazıcaktım:roflol:

tabi penyeler daha iyi hem çok terliycez terimizi alsın hemde foşur foşur akıcak sütlerini onları emsinlaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile5

kıs saten demek istemedim zaten yazıcaktım:roflol:

tabi penyeler daha iyi hem çok terliycez terimizi alsın hemde foşur foşur akıcak sütlerini onları emsinlaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile5

Kız senin ağzın kulaklarına varmış sen bu gece kutlama yapmışın baya bir relax olmuşun zaten sabahta o kadar erkenden kalktığına göre iyice de dinçleşmişinnnnnnnaniknanik:asigim:

ya bu gecelik,sabahlık,sütyen falan nerden alıcağınız.Kapalı çarşıdan falanmı?

kıs bızdık aklın fikrin o işte hee sonrada niye bana sapık diyonuz oluyoo..
sıcaktan yatamadım kısım sabah erken kalktım zaten benim cimcimemde erken kalkıyo ona kahvaltı falan hazırlıyomm..icraat yok yani anlıycann..

fulayacım pazardanda alabilirsin ama sen karşıda oturuyodun herkes havuzlu hanı methedip duruyo oraya bak istersen hem bol çeşit varmış hem uygunmuşş

şutarafagitti sen bööle bi karısın iştea.s.

şutarafagitti

Demek gece boş geçti sen külahıma anlat kızım bu arada Celen sana aspirin demiş benimde kanımı sulandırsana çok ihtiyacım vaaaaaaaaar

evet hastaneler bazı ihtiyaçları veriyor diye duydum özelde yapıcam doğumu verirler heralde ama sormak lazım yinede bi sonraki randevuda unutmazsam sorayım bakayım bide şeyi sorcam şu kullan at iç çamaşırı varmış nerelerde satılırki eczanelerde falan olurmu yoksa medicalcilerdemi oluyo, ve de nası bişi bunlar? yani pamuklu mamuklu muki? bide hastane çıkışlarında göbek bağı oluyomuş benim aldığım hastane çıkışında öyle bişi yok şartmı acaba? ayrıca alınıyomuki? kafamda ne çok soru işareti varmış bişey daha sorcam ama hepsini cevabını isterim ha! bebişler hıçkırırmış anne karnındaykene biz bunu nası anlarız?

amanın bi anda eylül mesaj yazıyo sandııkaydirigubbakcemile3

şincik bu linkte o çamairlardan olması lazımhttp://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=60847

ankaradada e bebek mağazası vardı galiba..bence medikallerdede bulursun.
göbek bağı neki gülşen ne işe yarar ben hiç duymadım benim hastane çıkışındada göbek bağı filan yokk..

bebeğin hıçkırmasına gelince karnının bi bölgesinde sürekli atmalar oluyo hatta dışardan baktığında bile farkedebiliyosun derinin iniş kalkışını nasıl elini kalbine koyunca pıt pıt atıyo aynen elini o bölgeye koyduğunda o hissi duyuyosunkaydirigubbakcemile3

ayyy evet yaaa, hıçkırıklarını nasıl anlarız, son bir haftadır benim ki böyle sık sık ritmik hareketler yapıyor, hani seğirme deriz ya aynen öyle hareketlerin arası saniye bile sürmüyor , şöyle 3-5 dakika kadar bu şekilde devam ediyor sonra normale dönüyor ????? ne demek sizce ???????? cumartesi doktora gidecem sormam lazım mutlaka

selam kızlarrr..
hazırlık muhabetlerı yapıyorsunuz bakıyorumm :)
yapın yapın bebişler her an gelebılırlerrrr dıkkaayyyttt!!!
destina bende edremıtı cok sevdım ya 3 haftada zor döndüm zaten belli değil mi?
altınoluk ve akcay favorim..guzel vakıt gecırdım.oraların kıymmetını bıl canım vallaa.
benımkıde hıckırıyor.aynı destinanın anlattığı gibi oluyor iştee

az önce oldu sanki kalbim karnımda atıyor gibi sanırım bu hıçkırıktı çünkü hareket değil sadece kalp atışı gibi 1-2 dk sürdü, pıt pıt pıt pıt pıt....
hıçrık kesildi dansa devam... bide şey sorcam bebek uyurmu, mantıklı olarak uyur tabi ama uyurken hareket edermi? şimdi ben yatıyom o karnımda kımıl kımıl, uyanıyom hala kımıl kımıl, gün içinde sürekli hareket halinde yani abartmıyorum bi 15 dk bile hareketsiz hali olmamıştır, sizinkilerde böylemi?

cok şanslısın gülşenim şükretsenağlama benm kız tembel tenekeklava:

cok şanslısın gülşenim şükretsenağlama benm kız tembel tenekeklava:

aynen benim oğlanda öyle:mymeka: biraz hareketleniyo gerçi arada ama bazen çok bekletiyo..demekki hıçkırınca öyle oluyo.. benimkide hıçkırdı bugünn:dance:daha doğrusu ben o hareketi hissediyodum ama ne olduğunu anlayamıyodum..hıçkırıkmış demekkii..çok mutlu oldum yaa..pıt pıt pıt nereye vuruyo bu diyodumsırnaşık şey

bende eliyle parmağıyla yapıo sanıodum meğer hıckırıomus CADIARZU:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…